|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 5. del
26.10.2009 22:04:45   
majana79
Sej mene bo Jure tut, ob 4 po možnosti... user posted image

Nočko!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
27.10.2009 0:04:48   
Anonimen
že spite? želim vam prijetno in spečo noč!

lake, je s tvojim srčkom kaj narobe? upam, da ne! jutri vsekakor dobro opravi na pregledu!user posted image
pokica_, ah te čakalne vrste... saj bo hitro; upam, da si naročena na začetku novega leta!! user posted image
Christiana, dobre novičke! upam, da bodo uspeli odstranili stomo (to je tisto rdeče na trebuščku?),... pa seveda da bi Klara Gloria lepo sprejela GH.
za magnetno si že kaj izvedela glede datuma in tako?

mi smo imeli večer "poln" joka.
U. je že spal, ko se je zbudil za hranjenje in ravno takrat se je O. odločil, da gre spat... oba naenkrat pa mi je včasih težko obvladati mirnih živcev, a nekako je šlo (sem leže dojila U. in zraven držala za roko O.) sta zaspala in jaz z njima. potem pa čez kakšni 2 uri U. začne "težiti" in je bil jok ne glede na to kar sem storila. sem ga imela dovolj in ga pustila jokati in se je končno prikazal očka in prevzel "zadevo". joka ni bilo nič manj, mu je pa uspelo sčistiti nosek in ga "zaliti" s fiziološko... ko je kazalo, da se stanje ne izboljšuje, sem ponovno vskočila in ga že skoraj uspavala, ko zavoham... U. se je pokakal! sledilo je previjanje, potem pa sladko spanje... zanj. jaz pa ne morem več zaspati nazaj.

ampak grem nazaj na "bojišče",... se moram pripraviti kljub zatišju na borbeno noč!user posted image
le kaj bi dala za eno normalno prespano noč,...

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2152
27.10.2009 0:05:27   
Anonimen
majana, daj si duška! da ti le denarnica zdrži nakupovalni napad!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2153
27.10.2009 6:29:47   
Dudica1
DOBRO JUTRO

Spali smo,samo prekratko...smo že pokonc!user posted image
majana kaj lepega kupiuser posted image

lake si pa res vztrajna da pustiš nutelo še celo...al pa jih ima svojih polno omarouser posted image

No kaj bomo danes počeli??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
27.10.2009 6:32:24   
christiana21
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

že spite? želim vam prijetno in spečo noč!

lake, je s tvojim srčkom kaj narobe? upam, da ne! jutri vsekakor dobro opravi na pregledu!user posted image
pokica_, ah te čakalne vrste... saj bo hitro; upam, da si naročena na začetku novega leta!! user posted image
Christiana, dobre novičke! upam, da bodo uspeli odstranili stomo (to je tisto rdeče na trebuščku?),... pa seveda da bi Klara Gloria lepo sprejela GH.
za magnetno si že kaj izvedela glede datuma in tako?

mi smo imeli večer "poln" joka.
U. je že spal, ko se je zbudil za hranjenje in ravno takrat se je O. odločil, da gre spat... oba naenkrat pa mi je včasih težko obvladati mirnih živcev, a nekako je šlo (sem leže dojila U. in zraven držala za roko O.) sta zaspala in jaz z njima. potem pa čez kakšni 2 uri U. začne "težiti" in je bil jok ne glede na to kar sem storila. sem ga imela dovolj in ga pustila jokati in se je končno prikazal očka in prevzel "zadevo". joka ni bilo nič manj, mu je pa uspelo sčistiti nosek in ga "zaliti" s fiziološko... ko je kazalo, da se stanje ne izboljšuje, sem ponovno vskočila in ga že skoraj uspavala, ko zavoham... U. se je pokakal! sledilo je previjanje, potem pa sladko spanje... zanj. jaz pa ne morem več zaspati nazaj.

ampak grem nazaj na "bojišče",... se moram pripraviti kljub zatišju na borbeno noč!user posted image
le kaj bi dala za eno normalno prespano noč,...

Jutro!

Stoma je tisto rdeče ja tisto je črevo in tja gor se ji zalepi posebna vrečka in vanjo kaka.
Glede MR ne vemo nič, včeraj sem na Pediatrična iskala dr. Rogača, pa naj ne bi bil tam. Odpisal mi še tudi ni, mogoče bo danes ali pa bo celo brez odpisovanja poslal napotnico na domač naslov.

k.tja, upam, da ti je uspelo zaspat nazaj.
lake, pokica, veeeeeelikoooooooo pikapokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
27.10.2009 7:41:18   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

poki boga reva sej bi ti pršla kr kaj pomagat user posted image

user posted image user posted image hvala Dudi! Ma sj bo nekak, enkrat bo moralo bit vsaj približno nekaj vredu, če že danes ni. Toliko vsega je naenkrat, tolko vseh problemov, da več skoraj ne sledim vsem obiskom pr zdravnikih, če ne zarad mene pa zarad Aneja. Pojutrišnjem bo le še 3 tedne do Anejeve OP. Upam da nas le tu nebo spet kaj neprijetnega presenetlo, k pol res nevem kaj bom. user posted image  Vsi si želimo, da bi blo že enkrat  vse to za nami.

to si tud jaz želim!

user posted image eeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnn vvvvvvveeeeeeeeeellllllllllliiiiiiiiikkkkkkkkkkkk objemcek za vaju z anejem!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
27.10.2009 7:45:23   
KatMat

user posted image

STOPIMO SKUPAJ!!!!!ZBERIMO SREDSTVA ZA NAŠO MALO KLARO GLORIJO!

- KatMat
- Blueeyes
- lake
- majana79
- Leela
- Oliveoyl
- Majch
- ledenka
- Tanja_
- *Lina*
- FLASK_A
- AJETAM
- Maja1488
- Zoja10
- PapuaNG
- Dudica1
- Biba Maja
- veronikab
- meduzica
- mini80
- cveka30
- VHM
-elyy
-pokica_
-HM84
-felix7
-tubby
-Andrejka9386
-majuska10
-BBAJA
-petrazg
-leda
-K.tja
-Bobek
-mani2
-Kasija
-meduzica
ZAENKRAT SMO ZBRALE ŽE 535€  user posted image   user posted image   user posted image

koliko boste prispevale mi sporocite na ZS ker zneskov prispevkov ne mislim objavljat (ni razlike ali das 10 ali vec...mislim da tisto kar šteje je DA PODARIS)

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
27.10.2009 7:48:32   
KatMat
dobro jutro!!!!!!!!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
27.10.2009 7:50:20   
Anonimen
jutro!user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2159
27.10.2009 7:51:28   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2160
27.10.2009 7:55:23   
KatMat
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
27.10.2009 7:59:49   
Dudica1
kva zdej vse telovadite user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
27.10.2009 8:00:39   
Dudica1
user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
27.10.2009 8:11:10   
KatMat
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clovek bi mislil da pri vsej tej telovadbi zgledamo ze kot manekenke

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
27.10.2009 8:14:35   
christiana21
Pa saj zgledamo bolje kot manekenke. Vse imamo popolne teleščke, 6packe na trebuščku, maksimalno stoječe joške, rit in trebuh brez celulita in strij, mišičaste roke brez mikrograma špeheca,...skratka smo oh in sploh ženske. Manekenke nam lahko samo zavidajouser posted image user posted image user posted image user posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
27.10.2009 8:21:19   
leda_
Dobro jutro punce!

Kolk ste pa ve pridne že navsezgodaj , jest še spregledat ne morem, bo treba še eno kavico spit, ker bi še ful user posted image pa mi mali ne pusti!

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
27.10.2009 8:24:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Pa saj zgledamo bolje kot manekenke. Vse imamo popolne teleščke, 6packe na trebuščku, maksimalno stoječe joške, rit in trebuh brez celulita in strij, mišičaste roke brez mikrograma špeheca,...skratka smo oh in sploh ženske. Manekenke nam lahko samo zavidajouser posted image user posted image user posted image user posted image

se mi zdi, da izgledam, kot da bi imela 6packe v trebuhuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2167
27.10.2009 8:26:16   
christiana21
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

se mi zdi, da izgledam, kot da bi imela 6packe v trebuhuuser posted image

mah...tebi so kontra zrastli, ampak 6packi pa so leuser posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
27.10.2009 8:27:30   
petrazg
Dobro jutro...

Še malo pa se mi bo zrolalo... Sedaj traja že 1 teden, ko se naš malček zbuja celo noč, na urco ali v najboljšem primeru na dve...user posted image user posted image user posted image Zdej pa če ti zobje ne pridejo kmalu ven.... No, zdaj spi...

Telovadba, lepa postavica... kaj je že to...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
27.10.2009 8:27:52   
Dudica1
telovadba...telovadba...jaz pa z svežimi žemljicami iz trgovine user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2170
27.10.2009 8:28:32   
Anonimen
po telovadbi še user posted image in user posted image , da bom bolje slišala Urbana, ko se bo drluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2171
27.10.2009 8:30:25   
Anonimen
petrazg, ti prav nič ne privoščim tole zbujanje,... upam, da bo Luka kmalu spet spal tako kot je prej!!!

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 2172
27.10.2009 8:31:28   
Dudica1
user posted image ...naš Maj je star že pol leta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
27.10.2009 8:31:39   
Anonimen

telovadba...telovadba...jaz pa z svežimi žemljicami iz trgovine user posted image

jaz pa spet brez kruhauser posted image user posted image  bo res treba tale kruhomat kupiti,... Božiček?user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2174
27.10.2009 8:32:00   
Anonimen

user posted image ...naš Maj je star že pol leta user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?