christiana21
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja že spite? želim vam prijetno in spečo noč! lake, je s tvojim srčkom kaj narobe? upam, da ne! jutri vsekakor dobro opravi na pregledu! pokica_, ah te čakalne vrste... saj bo hitro; upam, da si naročena na začetku novega leta!! Christiana, dobre novičke! upam, da bodo uspeli odstranili stomo (to je tisto rdeče na trebuščku?),... pa seveda da bi Klara Gloria lepo sprejela GH. za magnetno si že kaj izvedela glede datuma in tako? mi smo imeli večer "poln" joka. U. je že spal, ko se je zbudil za hranjenje in ravno takrat se je O. odločil, da gre spat... oba naenkrat pa mi je včasih težko obvladati mirnih živcev, a nekako je šlo (sem leže dojila U. in zraven držala za roko O.) sta zaspala in jaz z njima. potem pa čez kakšni 2 uri U. začne "težiti" in je bil jok ne glede na to kar sem storila. sem ga imela dovolj in ga pustila jokati in se je končno prikazal očka in prevzel "zadevo". joka ni bilo nič manj, mu je pa uspelo sčistiti nosek in ga "zaliti" s fiziološko... ko je kazalo, da se stanje ne izboljšuje, sem ponovno vskočila in ga že skoraj uspavala, ko zavoham... U. se je pokakal! sledilo je previjanje, potem pa sladko spanje... zanj. jaz pa ne morem več zaspati nazaj. ampak grem nazaj na "bojišče",... se moram pripraviti kljub zatišju na borbeno noč! le kaj bi dala za eno normalno prespano noč,... Jutro! Stoma je tisto rdeče ja tisto je črevo in tja gor se ji zalepi posebna vrečka in vanjo kaka. Glede MR ne vemo nič, včeraj sem na Pediatrična iskala dr. Rogača, pa naj ne bi bil tam. Odpisal mi še tudi ni, mogoče bo danes ali pa bo celo brez odpisovanja poslal napotnico na domač naslov. k.tja, upam, da ti je uspelo zaspat nazaj. lake, pokica, veeeeeelikoooooooo pikapok
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|