christiana21
|
Hey hoj! Zemlja kliče majčice, zmajčke in zmajčice Evo C. se javlja. Prišli smo v enem kosu, smo se še na pokopališču vstavli, da smo prižgali moji mamici svečko. Veseli me, da sem vas spoznala punce, fajn ste, pa vaši malčki so tok luškani. In niste mi postavljale preveč vprašanj, ampak preveč vas je spraševalo naenkrat ...vsaka vam čast, jaz sem gobezdalo, trobilo, pihalo, pa vam nisem uspela odgovarjati Babe firbčne . Naslednjič, ko se vidimo, boste roke dvigovale za vsako vprašanje, jaz bom pa odgovarjala. Na pregledu je bilo ok, dobili smo zeleno luč za uvajanje goste hrane (dr. bil prav začuden, da je še ne uvajamo). Gloria je velika 53cm in tehta 3920g. Na pregledu je bila pridna, zato je dobila Chicco otroški dvojni telovadni center (bil znižan v Mullerju, pa ga je ata kupil in se žrtvoval, da bo nehal kadit, ker vse ne gre in je nekaj treba žrtvovat). Mala uživa ob novi igrački, ves čas mi nekaj poje in piska v dnevni sobi. Za odstranitev stome se moremo individualno pogovoriti z abdominalnim kirurgom v Mb, črevo je baje zdravo, zato dr. Homan ne ve, zakaj so ji v Mb sploh naredili stomo in misli, da je bila nepotrebna. Odstranitev bodo opravili MB kirurgi, če se še sploh da odstranit. Baje morajo kozultirati z Lj kirurgi, ki so malo pregledali dr. Homan je o tem govoril z Bogdanom, ker sva jaz in sestra malo tehtali in merili). Dr. Homan je rekel še, da če je razdražljiva, naj to rešuje nevrolog in, če se je odločil za magnetno resonanco tako pozno, potem se mu že ne zdi tako nujna. Govorila sem, howk!!!!
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|