|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 5. del
26.10.2009 18:41:02   
Dudica1
desperado že gledala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
26.10.2009 18:48:11   
Anonimen
tudi jaz... pa mi je tako dober, da ga moram vedno znova, ko je na tv... user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2102
26.10.2009 18:51:00   
lake
Pršle bi, pa nebi rable do zdele čakat na raport. user posted image

No evo jst sm šele zdele domov dobr pršla.

Christiana
Me veseli da sm vaju spoznala, lušno punčko maš. Pa sori če smo te preveč okupirale z vprašanji, ampak sej veš kake čvelke pa firbčne babe smo.

Smo se mele noro dobr. Klara Gloria je bla pridna, nič jokala, še clo pojedla je brez joka, tko da jo morš večkrat prpelat v našo družbo.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
26.10.2009 18:55:46   
ajetam*
Zivjo punce, se na hitro javim( sem sama z obema škratoma), da vas ne bo skrbelo.
Smo se dobile s Christiano in Glorio. Je bilo vse tri fajn spoznat. Imeli  smo se zelo luštno-kot vedno, seveda smo C. zasule z vprašanji ( oprosti C.) .Gloria je majhna luštna pridna pikica. Kako je bilo na pregledu, bo pa povedala Christiana. 
Christiana lepo je bilo spoznat tebe, Glorio in B. Upam, da ste imeli mirno vožnjo domov. Naslednjič pa me pridemo v MB, a ne punce?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
26.10.2009 18:56:36   
ajetam*
Joj lake si me prehitelauser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
26.10.2009 18:59:52   
ajetam*
Blueeyes  tebe in Gajo je bilo tudi lepo spoznat.

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
26.10.2009 19:19:28   
Dudica1
user posted image user posted image user posted image potem ste se našle

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
26.10.2009 19:19:32   
Anonimen
user posted image  no, pa ste se dobile!user posted image

mamice, tiste, ki imate malo večje malčke... s čim jih pokrivate? Oskar se stalno odkriva... zdaj ga kar s svojo odejo pokrijem,...

(odgovor članu ajetam*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2108
26.10.2009 19:20:52   
Dudica1
ktja T. ima kovtrček pa se mi zdi da se tudi kar dobro odkriva,potem pa če ga zebe pokliče ponoči za pokrit če ne pa nič...ne hodim ga pa nič gledat tako da ne vem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
26.10.2009 19:21:52   
FLASK_A
Joj kako zelo mi je žal, da me ni bilouser posted image Upam, da še kdaj ponovite pa da bom takrat lahko prišla.

Jaka mora biti vsaj do četrtka doma zaradi močnega kašlja. Tako da vam ne bova nosila bacilov v sredo. Škoda, zdaj nikamor ne smemo... Naj kmalu mine ta teden, da gremo spet na kako kavico, pogrešam druženjeuser posted image

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
26.10.2009 19:22:43   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

user posted image  no, pa ste se dobile!user posted image
mamice, tiste, ki imate malo večje malčke... s čim jih pokrivate? Oskar se stalno odkriva... zdaj ga kar s svojo odejo pokrijem,...

Naš ima odejo. Pa je pokrit, če se odkrije in ga zebe, se pa že sam nazaj pokrijeuser posted image Če se nebi, pa nevem kaj bi naredilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
26.10.2009 19:27:13   
Dudica1
ja tud men je ful žal.

flaska sej se lahko zmenimo za četrtek pol pa prideta user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
26.10.2009 19:33:41   
christiana21
Hey hoj!

Zemlja kliče majčice, zmajčke in zmajčiceuser posted image

Evo C. se javlja. Prišli smo v enem kosu, smo se še na pokopališču vstavli, da smo prižgali moji mamici svečko.

Veseli me, da sem vas spoznala punce, fajn ste, pa vaši malčki so tok luškani. In niste mi postavljale preveč vprašanj, ampak preveč vas je spraševalo naenkratuser posted image ...vsaka vam čast, jaz sem gobezdalo, trobilo, pihalo, pa vam nisem uspela odgovarjatiuser posted image user posted image user posted image
Babe firbčneuser posted image . Naslednjič, ko se vidimo, boste roke dvigovale za vsako vprašanje, jaz bom pa odgovarjala.

Na pregledu je bilo ok, dobili smo zeleno luč za uvajanje goste hrane (dr. bil prav začuden, da je še ne uvajamo).
Gloria je velika 53cm in tehta 3920g. Na pregledu je bila pridna, zato je dobila Chicco otroški dvojni telovadni center (bil znižan v Mullerju, pa ga je ata kupil in se žrtvoval, da bo nehal kadit, ker vse ne gre in je nekaj treba žrtvovat). Mala uživa ob novi igrački, ves čas mi nekaj poje in piska v dnevni sobi.
Za odstranitev stome se moremo individualno pogovoriti z abdominalnim kirurgom v Mb, črevo je baje zdravo, zato dr. Homan ne ve, zakaj so ji v Mb sploh naredili stomo in misli, da je bila nepotrebna.
Odstranitev bodo opravili MB kirurgi, če se še sploh da odstranit. Baje morajo kozultirati z Lj kirurgi, ki so malo pregledali dr. Homan je o tem govoril z Bogdanom, ker sva jaz in sestra malo tehtali in merili).
Dr. Homan je rekel še, da če je razdražljiva, naj to rešuje nevrolog in, če se je odločil za magnetno resonanco tako pozno, potem se mu že ne zdi tako nujna.

Govorila sem, howk!!!!

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
26.10.2009 19:36:23   
christiana21
Nisem govorila do konca, pozabila nekaj...
Dr. Rogač še ni odpisal.

Zdaj pa sem govorila, howk!
Grem jest šmorn, laaaaačččnnnaaaaaaaaa!

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
26.10.2009 19:49:19   
Dudica1
christiana user posted image user posted image user posted image super novice

Neposredna povezava do sporočila: 2115
26.10.2009 19:56:06   
Anonimen
C: super novica, sem ful vesela da boste lahko začel uvajat GH in da ste seveda domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2116
26.10.2009 19:56:30   
Leela
fajn, da ste se dobile user posted image . Dajte kakšno slikco v kurnik.

sreda velja Po.

Luka ima kovter, tak tenak pa je skoz odkrit. Še spodnji del pižame noče. Ponoči, ko grem za F. iskat mleko ga pokrijem.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
26.10.2009 19:58:45   
christiana21
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

C: super novica, sem ful vesela da boste lahko začel uvajat GH in da ste seveda domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj smo jo že uvajali, ampak nekako se mi zdi, da še Gloria na GH ni pripravljena. Ne zna je pojest dol, če pa jo poje, se ji pa zaletiuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
26.10.2009 19:58:50   
pokica_
Živjo vsem!

Sem vas že pogrešala, a veste? Ampak ne morm na un domač rač. ker ne morm sedet, tk da zdaj sem na laptopu od lubija-šihtni. Tko lahko vsaj ležim.
Danes sma bla pa sama doma z Anejem, nama je kr šlo, sem zlo zlo pazila kako sem ga dvigovala, sem samo čakala, kdaj me bo usekalo, no do zdaj me še ni, lahk da še bo danes al pa jutri. user posted image  Nč nebom govorila raje.
Ati ga je zrihtal za spanje, tk da je mir v bajti.
Jst sem se danes naročila za tirologa za ščitnico, menda bom šele naslednje leto prišla na vrsto, tako gužvo imajouser posted image , tacajt boma pa z osebno regulirali ščitnico s tabletami in spremljali stanje v laboratoriju.
Jutri mam pa rentgen-slikanje križa; sem se danes po hitrem postopku naročila, tk da ob 7h moram bit že tam, na tešče...danes sem samo zajtrk lahko jedla, pa pijem lahko, pa prepečenec sem jedla, pol zvečer pa moram odvajala zaužit-no bom kar svečke uporabla, ne mislim pit nobenga čaja za odvajanje. Pa zjutraj tudi še eno svečko, tk da bom res vse spraznila. Če že mora  bit takouser posted image . In če jutri nebo slika nič pokazala gremo na eno drugo slikanje in če tisto nebo pokazalo odkod take bolečine, pol pa magnetna resonanca. Kar tudi mislim da bo, menim da mam hernijo-poškodovane;vnete diske, ker sem pred 6-7 leti padla na trtico po betonskih štengah, ampak nikol šla na slikanje.
Bomo vidli kako bo...v glavnem jem hude tablete, da sploh hodim.

Christiana user posted image  sem vesela za vas, pa za vse, ko ste se imele danes tako fajn.

Joj, preveč vsega ste naklofale, da bi človek še sledil vašim postom. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
26.10.2009 19:59:28   
christiana21
Grem se jaz uležt.
Lepo bodite, si jutri kaj tipkamo. Nočko.

Neposredna povezava do sporočila: 2120
26.10.2009 20:01:10   
Dudica1
poki boga reva sej bi ti pršla kr kaj pomagat user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
26.10.2009 20:18:09   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

user posted image user posted image hvala Dudi! Ma sj bo nekak, enkrat bo moralo bit vsaj približno nekaj vredu, če že danes ni. Toliko vsega je naenkrat, tolko vseh problemov, da več skoraj ne sledim vsem obiskom pr zdravnikih, če ne zarad mene pa zarad Aneja. Pojutrišnjem bo le še 3 tedne do Anejeve OP. Upam da nas le tu nebo spet kaj neprijetnega presenetlo, k pol res nevem kaj bom. user posted image  Vsi si želimo, da bi blo že enkrat  vse to za nami.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
26.10.2009 20:18:39   
Dudica1
sm se stuširala in zdrgnla user posted image
user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
26.10.2009 20:19:56   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

user posted image user posted image hvala Dudi! Ma sj bo nekak, enkrat bo moralo bit vsaj približno nekaj vredu, če že danes ni. Toliko vsega je naenkrat, tolko vseh problemov, da več skoraj ne sledim vsem obiskom pr zdravnikih, če ne zarad mene pa zarad Aneja. Pojutrišnjem bo le še 3 tedne do Anejeve OP. Upam da nas le tu nebo spet kaj neprijetnega presenetlo, k pol res nevem kaj bom. user posted image  Vsi si želimo, da bi blo že enkrat  vse to za nami.

to si tud jaz želim!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
26.10.2009 20:21:55   
lake
Taja se spet premetava  po pojstlim in se trud ne zaspat, jst mam pa še kuhinjo za pospravt o kosila, oz. večerje.

Jutr morm tud jst bit že ob polosmih pri kardiologu, da mi holter namontira, in v sredo spet odmontira. Sicer ne vem kaj bojo pametni, ker sm to že mela in ni nič pokazal.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?