Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 8:34:14
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 telovadba...telovadba...jaz pa z svežimi žemljicami iz trgovine jaz pa spet brez kruha bo res treba tale kruhomat kupiti,... Božiček? jaz tud že nekaj časa premišljujem o njem...mogoče tudi za praznike...sej ni tko drag
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 8:40:18
|
|
|
|
leda_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ...naš Maj je star že pol leta
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 8:41:05
|
|
|
|
leda_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 telovadba...telovadba...jaz pa z svežimi žemljicami iz trgovine jaz pa spet brez kruha bo res treba tale kruhomat kupiti,... Božiček? jaz tud že nekaj časa premišljujem o njem...mogoče tudi za praznike...sej ni tko drag
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 8:42:54
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda_ IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 telovadba...telovadba...jaz pa z svežimi žemljicami iz trgovine jaz pa spet brez kruha bo res treba tale kruhomat kupiti,... Božiček? jaz tud že nekaj časa premišljujem o njem...mogoče tudi za praznike...sej ni tko drag ...ja bo treba kateremu dobremu možu pisati pismo! Pri nas se že otroci med sabo pogovarjajo kaj jim bo prinesel miklavž,božiček..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 8:46:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda_ IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 telovadba...telovadba...jaz pa z svežimi žemljicami iz trgovine jaz pa spet brez kruha bo res treba tale kruhomat kupiti,... Božiček? jaz tud že nekaj časa premišljujem o njem...mogoče tudi za praznike...sej ni tko drag
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 8:49:04
|
|
|
|
Dudica1
|
Hvala za čestitke
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 8:53:21
|
|
|
|
christiana21
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda_ IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ...naš Maj je star že pol leta Čestitke
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 8:57:09
|
|
|
|
Dudica1
|
ne odpre mi kmetije
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 9:01:15
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 9:04:12
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja ja dinarčki bojo šli če mi kmal ne odpre ker se mi bo vse posušil!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 9:09:56
|
|
|
|
Anonimen
|
meni jo je normalno odprlo,... BtW: hvala za kravico
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 9:11:24
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 9:17:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch jutro se ti še spi? psst,.. saj vem, da se bo potem zbudil, ampak: Urban spi že več kot eno uro!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 9:18:37
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja meni jo je normalno odprlo,... BtW: hvala za kravico for nothing majch dooolga noč
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 9:20:31
|
|
|
|
BBAJA
|
Jutro! Pr nas je pa megleno-vzunaj in v glavi.Nujno rabm eno močno ,pa upam,da se pol kej razjasni.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 9:23:10
|
|
|
|
Leela
|
čestitke Maju Jaz sem pa že 2x ta teden vstala ob 5h. Je L. ura zmešala in se takrat zbudi. Danes sem celo nazaj zaspala za urco. popoldne ima L. zobarja in je rekel, da komaj čaka, ker bo dobil prstanček . Dobra motivacija ni kaj. Drugače se mi pa nič ne da.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 9:23:21
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Jst sm s pregleda, in sm zdej vsa v žicah, če bo kakšna strela me lahko še zadane . O postavi raj nebi, sm bla nazadnje tam na pregledu sm mela 53kg, in me ženska vpraša če jih mam še vedno tok. Hm, a me je splih pogledala . Na pa še reče mi da nej zdej kej fizičnega dela delam, da bo mašinca kej pokazala. Zdej pa MORM stanovanje pospravt. Zuni je sonček! Bo treba na en sprehod.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 9:25:52
|
|
|
|
Dudica1
|
lake pejz k MAJANI ta nov sesalc sprobat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 9:27:23
|
|
|
|
Tanja_
|
Jutro! Hana ima pa danes 5 mesecev Sicer pa smo spali kar okej. Danes je hotela jesti že ob pol enih, pol pa ob pol šestih, pol pa seveda ni nazaj zaspala.Ampak sem jo kar pustila v postli, se je čez kako uro naveličala sama s sabo govort pa je zaspala do pol osmih. Zdej se pa v igralnem centru krega. Ful se je začela nazaj zvijat neki. Ne vem zakaj. To bo še fino na kontroli v RA, k ne bo nič bolš. lake ne pospravljat. Kake žrebce bo katmat gor prilepla, pa ti bo glih tko utrip narastu.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 9:28:21
|
|
|
|
majuška10
|
dobro jutro! spali smo celoooo noooč.........NOT
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 9:30:52
|
|
|
|
majuška10
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Dobro jutro... Še malo pa se mi bo zrolalo... Sedaj traja že 1 teden, ko se naš malček zbuja celo noč, na urco ali v najboljšem primeru na dve... Zdej pa če ti zobje ne pridejo kmalu ven.... No, zdaj spi... pri nas isto.... to je zdaj že tretji teden! močno upam da so zobje, ker če se te nočne aktivnosti ne bodo kmalu končale je najboljš da zamenjam noč za dan!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 9:32:52
|
|
|
|
FLASK_A
|
jutro. grem spat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 9:36:15
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A jutro. grem spat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 9:39:32
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10 IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Dobro jutro... Še malo pa se mi bo zrolalo... Sedaj traja že 1 teden, ko se naš malček zbuja celo noč, na urco ali v najboljšem primeru na dve... Zdej pa če ti zobje ne pridejo kmalu ven.... No, zdaj spi... pri nas isto.... to je zdaj že tretji teden! močno upam da so zobje, ker če se te nočne aktivnosti ne bodo kmalu končale je najboljš da zamenjam noč za dan! O kriza... a tako dolgo že... Jaz sem kot mesečnik in brez vsake volje čez dan... Samo kaj , ko moj tudi podnevi ne bi spal ne vem kako dolgo... Klinc bo že... Grem počasi ven... K,tja, Tubby... bosta kje okoli?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 27.10.2009 9:39:37
|
|
|
|
maja1488
|
Pokica, lake, dobro zrihtajta!! Christiana, super za take fanj novičke, upam da se še kdaj srečamo in bom lahko zraven. IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ...naš Maj je star že pol leta OMG a že!?!?!?!?!?!? ČESTITKE Maj. Zapijemo pa jutri ane? IZVIRNO SPOROČILO: majuška10 dobro jutro! spali smo celoooo noooč.........NOT O vi tudi? Zarja je spala od osmih do dveh, pol se je pa na 10 minut zbujala in telovadla. Včasih je v spanju tko nemirna. Pa jo obrnem, ker imam občutek, da je mogoče zaležana, pa ji ni OK pa jo odkrijem, ker mislim, da ji je vroče... GROZAAAAA! Podočnjake imam pa do tal. Pa še moj je bil danes vs nemiren, ker je mogu zgodej vstat...peljal mamo na kemo in je ona vsa živčna, če ne pride 5 minut prej po njo kot sta dogovorjena. Celo noč je bil nervozen. Pol pa še Maša zjutrej....bo oblekla modro krilce in žabice s srčki. Pa jo oblečem in se začne tulit, da bo raje rjavo krilce. Jo preoblečem, se madam odloči, da bo dva repka. Razvozlam, razčesem, nardim repke, začne tult, da bo en repek in špango. Pa pejte k hudiču že na vse zgodej.... Zdej Zarja spi. Morm it pospravit in sesat.ž Komej čakam jutri, da se mal družim, ker ima teh otroških glasov 24/7 že dovolj. IZVIRNO SPOROČILO: majuška10 IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Dobro jutro... Še malo pa se mi bo zrolalo... Sedaj traja že 1 teden, ko se naš malček zbuja celo noč, na urco ali v najboljšem primeru na dve... Zdej pa če ti zobje ne pridejo kmalu ven.... No, zdaj spi... pri nas isto.... to je zdaj že tretji teden! močno upam da so zobje, ker če se te nočne aktivnosti ne bodo kmalu končale je najboljš da zamenjam noč za dan! Jst upam, da niso zobje. A veš kolko je zob?? Pa da bo za vsakega tako?! Nej me kr pobere.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?