|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 5. del
21.10.2009 9:51:18   
Anonimen
dobro jutro,

mah sej je dober dan. Pokonci smo od 6. HAlooooo ! Najstarejši v vrtcu, najmlajši spi, čakam da se zbudi..Moram tudi do Rudnika skočit, v mulerja po plenice, pa v leclerca šnofatuser posted image , pa pijem tretjo kavo, ker me hoče neki glava bolet. aja, še cunje moram obesit. user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 701
21.10.2009 9:59:29   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Bom povedala en nagravžen recept za herpes, ki pa pomaga. Nanjga namažte mal usešnega masla in se ful hitr posuši.

Dej nehi... A ti ga še imaš al ti je že izginil? Seveda domnevam, da si se mazalauser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 702
21.10.2009 10:00:25   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

Bom povedala en nagravžen recept za herpes, ki pa pomaga. Nanjga namažte mal usešnega masla in se ful hitr posuši.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni pomaga tisti gel, ki se ga kupi v lekarni (Silkapur gel al neki takega) oziroma olje čajevca. Aja, pa nič drezat!

JUTRO!
Sem šele zdej iz sistematskega. Maša je bla pridna, sam za kri vzet se je ustrašla in je jokala. Drugače pa sem zelo ponosna nanjo.

Spanje še kar...Zarja zaspala ob 21 in spala do 4, potem pa ob meni do 7. aja, vmes je pa eno uro čivkala, ker jo je trebušček bolel.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 703
21.10.2009 10:06:35   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

kako je sploh mogoče, da se toliko sranja skup nabere v lajfu nekoga?

To pa ne vem zakaj se dogajauser posted image Očitno usoda nameni marsikatero preizkušnjo izredno močnim ljudem...

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 704
21.10.2009 10:07:08   
Anonimen
moja je tud dons neki čudnauser posted image se kr naprej neki dereuser posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 705
21.10.2009 10:08:11   
christiana21
Ušesno maslo...bljakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Tak, razbitga passata smo prodali, nismo dobli veliko, ampak 150eur pa jeuser posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 706
21.10.2009 10:09:01   
christiana21
Bolj kot ušesno maslo pomaga kalodont na herpes, bolj kot je kalodont šarf, bolj zažge herpes.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

Neposredna povezava do sporočila: 707
21.10.2009 10:09:46   
Anonimen

Ušesno maslo...bljakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Tak, razbitga passata smo prodali, nismo dobli veliko, ampak 150eur pa jeuser posted image

ma sam da je neki, pa tud če je sam evro, sam da je neki, midva sva pa kio popravla zdej jo pa prodajavauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 708
21.10.2009 10:11:25   
Anonimen

Bolj kot ušesno maslo pomaga kalodont na herpes, bolj kot je kalodont šarf, bolj zažge herpes.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 709
21.10.2009 10:15:56   
majana79
Jutro!

Komi sem vas prebrala, tolk ste čvekaste! user posted image  

Sej nimam časa pisat, Jure spet neki cvili... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 710
21.10.2009 10:18:21   
ajetam*
No , danes je bila pa ena čudna noč.
Jakob se je zbujal na dve uriuser posted image , potem se je pa še Iza ob 3 zjutraj pa do 4-ih ni nazaj zaspalauser posted image
Rabim eno super močno kavo, da bom pol supermamauser posted image .
Zdaj mu kašico naredim, porem pa šibava ven.
Tanjauser posted image user posted image user posted image , da bosta super opravili.
Christiana meni se tudi zdi 100ml veliko , za tako majhnega otroka. Pa tudi vsak obrok ne more isto pojest. Važno je, da se redi.user posted image user posted image user posted image  A refluksa pa nima, tako kot Hana od Tanje? Pri refluksu ni nujno, da bruha, lahko se ji samo kislina nazaj dvigne lih tolk, da jo zapeče, pa se sploh nič ne vidi, samo njo pa boli in potem noče jest. Vprašaj gastroenteorologa, ko boste tam.

Vsem neprespanim mamicam en lep dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 711
21.10.2009 10:19:46   
ajetam*
Majana, kdaj se bomo pa mi spet na kakšni kavi dobili. Te nisem vidla že celo večnostuser posted image

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 712
21.10.2009 10:22:23   
lake
Lina s Petrozg bova tud na Rudniku, enkrat po enajsti.

Majana Te poberem?

Christiana
Moja mi na obrok nikol, razen ponoč, ne poje več kot 68-80ml, je pa res da jeva na eno do dve uri, pa lepo napreduje. Tud če jo tri ure stradam, mi ne poje več. Probej ji tud ti dajat na manj kot tri ure jest.

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 713
21.10.2009 10:24:48   
ledenka
jutro! pa smo zares vstali... kaj je bila luna, da so naši malčki tako tečni???

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 714
21.10.2009 10:26:00   
KatMat
MAJA UNE TE SPRASUJEJO CE PRIDES!!!!!!!!!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 715
21.10.2009 10:34:55   
majana79
lake, sam do 2 morm bit doma, mamo pol posvetovalnico. Nočem pol morit, če bote ve dlje user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 716
21.10.2009 10:35:28   
KatMat
ma kera od maje st??

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 717
21.10.2009 10:36:55   
Anonimen
jz sem si pa hlače zdele šivala, m i je med nogami vse razparalouser posted image user posted image

južna se pa kuha pečen piščanec, pire krompir in rdeča pesauser posted image njami

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 718
21.10.2009 10:37:10   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam*

Majana, kdaj se bomo pa mi spet na kakšni kavi dobili. Te nisem vidla že celo večnost

Ja upam da kmalu user posted image Lahko prideta kdaj pa gremo na Rožnik, k bolj rada vozičkaš user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 719
21.10.2009 10:38:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jutro! pa smo zares vstali... kaj je bila luna, da so naši malčki tako tečni???

luna je bla v nedeljo, danes je pa očitno vreme krivo, no naša spet spi user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 720
21.10.2009 10:42:57   
maja1488

ma kera od maje st??

Jst user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 721
21.10.2009 10:43:19   
lake
 Majana Odvisno kdaj bom šla, če tm okol dvanajstih, pol se res ne splača, če pa prej pa lahko pridem pote. Se slišva.

Cveka Moji nč luna ne pomaga, je zdele spala samo pol urce.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 722
21.10.2009 10:45:05   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

jz sem si pa hlače zdele šivala, m i je med nogami vse razparalouser posted image user posted image

to pa dela strast user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 723
21.10.2009 10:45:53   
Anonimen

Majana Odvisno kdaj bom šla, če tm okol dvanajstih, pol se res ne splača, če pa prej pa lahko pridem pote. Se slišva.

Cveka Moji nč luna ne pomaga, je zdele spala samo pol urce.

ja pol je vreme krivouser posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 724
21.10.2009 10:45:57   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

ma kera od maje st??

Jst user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.