|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 5. del
20.10.2009 22:02:47   
lake
Jst tud še Hausa pogledam, pa grem v mižale.

Lahko noč!

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 651
20.10.2009 22:05:41   
majana79
Nočko vsem!

House čaka user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 652
20.10.2009 22:06:03   
ledenka
Housa sem pa čist pozabla user posted image

bo ta teden kako vozičkanje?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 653
20.10.2009 22:25:09   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Maj ma tko en flekec rdečo ritko že par dni pa ne pomaga NIČ!!!...prej je mel še celo mal krvavo user posted image .KAJ NAJ MU ŠE NAMAŽEM GOR!!!user posted image ...sem mu tee tree,bepanthen,hladilno mazilo,praško pasto...mal boljš je kot je blo pa še vedno ni ok!

Dudi, Zarja je tko imela ene dva čisto majhna flekca. Izkazalo se je, da je soor se prenesu iz ustk preko črevesja. Mazala sem z daktarinom in je nehalo.

Tanja, dobro zrihtajta jutri!

Dudica, Leela, zna bit, da bom mogla jutri spustit. Upam, da ne, ampak imam neki za službo nujno za končat in če mi bodo pri sistematskem zjutraj preveč časa požrli, potem mi ne bo zneslo. Če expres hitro rešim, šibam v pisarno in vse končam, potem pridem. Leela, bom tebi javla OK?!

Ful sem se veselila, pa sem mal prej opazla, da enih zelo pomembnih stvari nisem dala naprej.

Grem še mal FB pošnofat, pol pa spat.

Nočko

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 654
20.10.2009 22:31:08   
Anonimen
ojej,... ste se naklepetale!
vas zebe pa si tako ogrejete prste?user posted image
v našem malem stanovanjcu pa je vroče! tako, da moramo običajno imeti kakšno okno odprto, da ne zgorimo...

Oskar bil danes doma. je že boljši. ampak ker je zvečer spet izkašljal večerjo, bo jutri še doma.
Urban je tudi danes šel na sprehod z babi... takrat malo zadiham.

pravzaprav sem danes kar lepo dihala. sem se šla menit z mentorjem. ampak še vedno imam občutek, da hoče, da napišem doktorat namesto diplomeuser posted image ... moram zopet spisat prošnjo za podaljšanje temeuser posted image user posted image
in mogoče mi Miklavž prinese tisti papir, ki mi bo dal učni miruser posted image  user posted image  ali pa Božiček?

Urban od nadaljnega spi pri meni, ker se mi ponoči ne da vstajati. je res kot en polhek... zastoka, jaz joško ven, pocuclja in spiva dalje... in zjutraj se zdaj zbuja z nasmehom na obrazuuser posted image

sva se z mojim malček pogovorila zvečer... bova začela graditi najin odnos... in za začetek bova šla 1x tedensko ven zvečer. sem si že ogledala nove čeveljčke v Massu, pravzaprav gležnarčke... ampak user posted image  pod 70€ ne pridem skozi...

lepo klepetajte še naprej,... grem v mižalčke! lahko noč!

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 655
20.10.2009 22:33:22   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Še za statistiko :
Naše mere - 69 cm (nič nismo zrastli), 9.900g (Ledenko in Maksa pa le vodimo user posted image )

user posted image čestitke! ampak razlika je manjša kot zadnjič user posted image user posted image user posted image
kako imate že datum za naslednjič, jaz moram januarja poklicat?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 656
20.10.2009 22:35:09   
Kasija
Nisem brala za nazaj. poskusim priti na tekoče, samo tole oddam najprej.

komu sem že obljubila - petrazg? za alergološko - pri dr. vesni plevnik vodušek v šentvidu imajo preglede  tudi na koncesijo in če bi klicala ta teden recimo, bi bila na vrsti v prvi polovici novembra.

petrazg komu javim, če naju z galom ne bi bilo v četrtek? kar  pokličem v trgovino aquamanio? je nekoliko prehlajen, zato bova mogoče spustila - odvisno od stanja njegovega zdravja v četrtek.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 657
20.10.2009 22:35:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

TANJA držimo pesti!!!    user posted image

seveda!!! upam, da bo hitro minilo.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 658
20.10.2009 22:38:13   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
Urban od nadaljnega spi pri meni, ker se mi ponoči ne da vstajati. je res kot en polhek... zastoka, jaz joško ven, pocuclja in spiva dalje... in zjutraj se zdaj zbuja z nasmehom na obrazuuser posted image

poznamo user posted image sva današnji popoldan tako preživela user posted image

upam, da bosta uspela s tvojim izboljšat odnos. midva sva imela hudo krizo na začetku, tako hudo, da sem resno razmišljala o izselitvi. po pogovoru se je izboljšalo. ni idealno, ampak hudo tudi ni več.

midva greva naslednji teden na večerjo sama user posted image varuška je rezervirana user posted image samo še kraj si moram izmislit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 659
20.10.2009 23:26:51   
Kasija
dudica1  gal je imel tudi strašno vneto ritko in je patronažna rekla, da se je sor prestavil iz ust na ritko. nekaj časa sem mu ritko brisala samo z krpico namočeno z olivnim oljem iz lekarne (ne z vodo). po večernem kopanju pa sem mu res do konca posušila ritko, preden sem ga dala v pleničko. ker je bilo poleti, smo mu ritko tudi puščali brez pleničke, da se je zračila. mazala pa z bebi valom - kremico za ritko. pa nekaj podobnega daktarinu sem imela za mazat, samo se ne spomnim imena kreme.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 660
21.10.2009 7:16:45   
ledenka
user posted image

dobro jutro!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 661
21.10.2009 7:21:02   
Dudica1
kaj je zdaj s Postojno,če ne bo nobene pol pa ne bom sama hodila,se pa raje za drugič zmenmo??

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 662
21.10.2009 7:28:45   
Anonimen
jutro

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 663
21.10.2009 7:37:19   
lake
Jutro!

Kako nej Tajo prepričam da ob 5h zjutri še ni ura za vstajanje. Sm k en zombi, sm nvzezgodej že en kozarc razbila. Si morm eno fajn dozo kofeta skuhat.

V Postojno glih nebi hodila, morm pa nujno v Supernovo po plenice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 664
21.10.2009 7:39:22   
Anonimen
joj lake ne vem kako boš otroka prepričala da ob 5h ni čas za vstajanjeuser posted image
naša se je pa dones zbudila ob 6h in je samo meditirala ob pol sedmih se je pa oglaslauser posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 665
21.10.2009 7:44:35   
Anonimen
ja punce a še vedno spite???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 666
21.10.2009 7:52:24   
lake
Jst ja, in to z odprtimi očmi user posted image . Sm si zdele skuhala kavo, pa stisnla pet mandarin. pa upam da se zbudim. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 667
21.10.2009 7:54:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Jst ja, in to z odprtimi očmi user posted image . Sm si zdele skuhala kavo, pa stisnla pet mandarin. pa upam da se zbudim. 

sej jz sem si tud skuhala kavo sem jo že skor spila, no zdele je šla skor potlehuser posted image pejt mal počivat zdej k bo šla taja spat

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 668
21.10.2009 7:55:49   
Anonimen
nč grem mal delat pol pa k frizerjuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 669
21.10.2009 7:57:31   
lake
En razbit kozarc je pr men bil zadost za en dan. user posted image Ja predno bo šla Taja spat, se bom zihr zbudla, ne zaspi pred deseto, pa še to samo če mam srečo.

Je zdele že poštar mojmu eno pošiljko prnesu, so fency, se podpišeš kr na ekranček. Sej ga še vidla nism. user posted image Da ne govorim o tem da je spet kupu eno bedarijo več za računalnik.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 670
21.10.2009 7:58:41   
lake
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

nč grem mal delat pol pa k frizerjuuser posted image

Se ti pa lub delat ob 8h zjutri. Pa kakšno slikico z novo frizuro pričakujemo na FB.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 671
21.10.2009 8:09:58   
Leela
jutro

PO velja. Že od 9h naprej. Bove midve z dudi tam.

< Sporočilo je popravil Leela -- 21.10.2009 8:10:36 >

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 672
21.10.2009 8:15:36   
petrazg
Dobro jutro...

Spali za nič user posted image ... gospod Luka se je zbujal vsako uro in duda ni bila dovolj... No ob 5 zjutraj sva mu dala koroške kapljice in je dudo končno zagrabil... lump. Nimam pojma kaj ga muči, al je še od cepljenja, al od hrane, al pa od lakote user posted image ...

Lake... lahko se zmeniva po 11 uri v Supernovi... nimam prej avta, ker ima moj svojega na servisu...

Kasija... po moje bo dovolj, če me v četrtek povemo, da te ne bo. Itak ni nič drugače, če ga prej obvestiš... ali pač... Tu je še od Klemna številka 051 396 730.... z njim sem se menila za plavanje. Za alergologa nimam besed... nisem preverjala, kar so mi rekli v pediatrični... sem jim verjela...user posted image . No, mi imamo napotnico od maja, pregled 1. smo imeli15.10., sedaj pa 11.11user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 673
21.10.2009 8:20:04   
christiana21
Jutro!

Včeraj me ni nič bilo tu gor, ker smo šli po nov avtouser posted image user posted image user posted image , sicer je rjast malo, ampak za leto ali dve bo že. Pač ni nov, pa se mu to tudi poznauser posted image . Je pa vsekakor boljši kot Passat, ki smo ga imeli prej, pa še karavan je.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 674
21.10.2009 8:23:18   
lake
Petrazg Komot se zmenva po enajsti, sej 5 plenic mam še user posted image , prej tud men itak nebi znesl.

Christiana user posted image user posted image za avto. Boljš star kot nič, če kokrtok dobr dela.

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?