|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 5. del
21.10.2009 8:26:42   
KatMat
jutro....zdele sem skor umrla od smeha zaradi tiste zgodbe....

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 676
21.10.2009 8:26:52   
petrazg
Christiana...user posted image za avto...Kako je pa kaj pikica mala danes?

Lake... ok... Moj ima do 11 sestanek, potem je pa rekel, da mi avto pripelje. Pa šibnem...

Ledenka... datum je nam dala zato, ker bomo imeli sedaj v decembru in januarju spet vse ta velike preglede. Bomo potem videli kako naprej... Pa se mi zdi, da tudi njo malo skrbi..user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 677
21.10.2009 8:28:20   
KatMat
sm kr mogla na fb prlept...to je nevrjetno...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 678
21.10.2009 8:33:43   
christiana21
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Mala pikica enkrat je, drugič ne je. Vstala je ob 4.30 , ob 5ih je pojedla 100ml (kar je za njo že zelo lepo), ob 7ih je pa pojedla 50mluser posted image , bomo vidli kako bo zdaj ob 9ih...od 9ih naprej se pa itak potem cel dan hranimo na 3 ure.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 679
21.10.2009 8:34:19   
KatMat
aj sej sm skor pozabla uprasat....ze ucer sem mislila...KERA DELA Z VUDUJEM?!?!?!??!?!??!Ž
user posted image

no???? MAM svoj prvi herpes!!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 680
21.10.2009 8:36:14   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Mala pikica enkrat je, drugič ne je. Vstala je ob 4.30 , ob 5ih je pojedla 100ml (kar je za njo že zelo lepo), ob 7ih je pa pojedla 50mluser posted image , bomo vidli kako bo zdaj ob 9ih...od 9ih naprej se pa itak potem cel dan hranimo na 3 ure.

Super za hranjenje... meni se to zdi dosti pri njeni kilaži... Sej ni mogla biti zelo lačna več ob 7... Itak, da bo jedla, saj ve da mora zrastit... je prava borka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 681
21.10.2009 8:40:20   
KatMat
ooo christiana...si videla moje napotke zate??

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 682
21.10.2009 8:41:12   
christiana21
Katere napotke? Glede GH ali katere druge?

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 683
21.10.2009 8:46:00   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

[

Nismo kupili nič GH, meli smo karambol na sredi MB na mostuuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Že tak nimamo keša, zdj pa še to, avto je totalka, krivi smo mi, smo do nadaljnjega brez avta, danes teden pa moremo v LJ k gatroenteorolku na Pediatrično k.
Pizuser posted image pa ta lajf, kdaj bo hudič nehal srat na kup, same probleme imamo. B. je službo zgubil, dolgujejo mu plače od maja plus regres, mogli bodo v tožbo, ampak keša vseeno verjetn ne bojo vidl delavci, mala je že od rojstva boga, avto je kr naprej crkoval...no zdaj je pa itak totalka.
user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ves kaj moras narediti....sej vem da se ta trenutek cudno slisi....SMEJ SE!SMEJSE IN SE ENKRAT SMEJ SE NAGLAS....OBRNI SE PROTI NEBU IN SE SMEJ...PA NAGLAS UPRAS-NO PA DA VIDIM KAJ IMAS PRIPRAVLJENO SE ZAME,NIMAS VEC IDEJ????Z NICEMER ME NE MORES VEC PRESENETITI!!!!-----IN SE GLASNO SMEJ.... ko je svet sive barve,oko zazna le se crne odtenke zivljenja...spremeni tvoj pogled in v vsem tem bos videla barve mavrice....takrat se bo vse obrnilo na bolje....

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 684
21.10.2009 8:47:49   
christiana21
mmmmmm...rdeča magija - LJUBEZENuser posted image
Saj sem se smejala že marsikdaj, ko je moj dragi jokal, npr, ko smo meli karambol. Ko je stvar narejena se itak ne da več nič spremenit.
Hvala za napotkeuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 685
21.10.2009 8:50:20   
KatMat

mmmmmm...rdeča magija - LJUBEZENuser posted image
Saj sem se smejala že marsikdaj, ko je moj dragi jokal, npr, ko smo meli karambol. Ko je stvar narejena se itak ne da več nič spremenit.Hvala za napotkeuser posted image
tocno tako...pa da ne bos mislila...v prihodnost zreti tud ni fajn....isto kot v preteklost

Neposredna povezava do sporočila: 686
21.10.2009 8:53:50   
christiana21
Verjameš v črno magijo, oz. v to, da nekdo lahko obrne prekletstvo proti tebi?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 687
21.10.2009 8:59:56   
FLASK_A
Ktja, čestitam za to odločitev! Sigurno bo vajin odnos sedaj boljšiuser posted image user posted image user posted image

Christiana, user posted image za avto!!! Super da ste ga našliuser posted image

Katmat sori user posted image user posted image user posted image Sej ni smešnouser posted image Ampak jeuser posted image Sej bo bolje, v štirinajstih dnehuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 688
21.10.2009 9:01:02   
KatMat
ne....vrjamem pa da taki ljudje znajo prikazati neko farso in z svojim vtisom prepricati ljudi da imajo vpliv na njihovo prihodnost in s tem ze v naprej pridelati njihove strahove.....

Neposredna povezava do sporočila: 689
21.10.2009 9:03:05   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Ktja, čestitam za to odločitev! Sigurno bo vajin odnos sedaj boljšiuser posted image user posted image user posted image

Christiana, user posted image za avto!!! Super da ste ga našliuser posted image

Katmat sori user posted image user posted image user posted image Sej ni smešnouser posted image Ampak jeuser posted image Sej bo bolje, v štirinajstih dnehuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kr smej se....jaja...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 690
21.10.2009 9:04:09   
FLASK_A
sej sva v istem zosuuser posted image Jaz imam tudi dve ustniciuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 691
21.10.2009 9:06:00   
FLASK_A

Verjameš v črno magijo, oz. v to, da nekdo lahko obrne prekletstvo proti tebi?

Jaz pa verjamem... Bolj kot prekletstvo pa bi rekla, da gre za negativno energijo. Tudi ta škoduje.

Neposredna povezava do sporočila: 692
21.10.2009 9:06:06   
KatMat
ti flaska....pa moj tud ni tok majhen....mam taspodn žnabl k črnc

sej se mi zdi da mi je nastal zaradi visoke vrocine ampak nikoli ne ves kera coprnca je mela prste umes

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 693
21.10.2009 9:06:42   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

ti flaska....pa moj tud ni tok majhen....mam taspodn žnabl k črnc

sej se mi zdi da mi je nastal zaradi visoke vrocine ampak nikoli ne ves kera coprnca je mela prste umes

user posted image

user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 694
21.10.2009 9:15:19   
KatMat
no kaksne napotke cakam...jest mam to prvicuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 695
21.10.2009 9:15:54   
christiana21
kako je sploh mogoče, da se toliko sranja skup nabere v lajfu nekoga?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 696
21.10.2009 9:23:48   
lake
Bom povedala en nagravžen recept za herpes, ki pa pomaga. Nanjga namažte mal usešnega masla in se ful hitr posuši.

Neposredna povezava do sporočila: 697
21.10.2009 9:25:38   
Anonimen
živjo punce, evo frizer je šel po gobeuser posted image je mogla prestavt, k ima neke opravkeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 698
21.10.2009 9:30:46   
Anonimen

kako je sploh mogoče, da se toliko sranja skup nabere v lajfu nekoga?

ne vem, jaz sem mela obdobje 6let k sem misenla da se trpljenje ne bo končalo, sm trpela k hudič in tega nobenim ne privoščim HB je prišel v moje življenje moj možek in potem se je konec predora pokazalo sonce, na žalost ima vsak v svojem življenju čas preizkušenj in trpljenja, na žalost nas bog preizkuša kako močni smo da se ne zlomimouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 699
21.10.2009 9:49:03   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Bom povedala en nagravžen recept za herpes, ki pa pomaga. Nanjga namažte mal usešnega masla in se ful hitr posuši.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?