Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 21.10.2009 8:26:42
|
|
|
|
KatMat
|
jutro....zdele sem skor umrla od smeha zaradi tiste zgodbe....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 21.10.2009 8:26:52
|
|
|
|
petrazg
|
Christiana... za avto...Kako je pa kaj pikica mala danes? Lake... ok... Moj ima do 11 sestanek, potem je pa rekel, da mi avto pripelje. Pa šibnem... Ledenka... datum je nam dala zato, ker bomo imeli sedaj v decembru in januarju spet vse ta velike preglede. Bomo potem videli kako naprej... Pa se mi zdi, da tudi njo malo skrbi..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 21.10.2009 8:28:20
|
|
|
|
KatMat
|
sm kr mogla na fb prlept...to je nevrjetno...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 21.10.2009 8:33:43
|
|
|
|
christiana21
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Christiana... za avto...Kako je pa kaj pikica mala danes? Mala pikica enkrat je, drugič ne je. Vstala je ob 4.30 , ob 5ih je pojedla 100ml (kar je za njo že zelo lepo), ob 7ih je pa pojedla 50ml , bomo vidli kako bo zdaj ob 9ih...od 9ih naprej se pa itak potem cel dan hranimo na 3 ure.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 21.10.2009 8:34:19
|
|
|
|
KatMat
|
aj sej sm skor pozabla uprasat....ze ucer sem mislila...KERA DELA Z VUDUJEM?!?!?!??!?!??!Ž no???? MAM svoj prvi herpes!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 21.10.2009 8:36:14
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Christiana... za avto...Kako je pa kaj pikica mala danes? Mala pikica enkrat je, drugič ne je. Vstala je ob 4.30 , ob 5ih je pojedla 100ml (kar je za njo že zelo lepo), ob 7ih je pa pojedla 50ml , bomo vidli kako bo zdaj ob 9ih...od 9ih naprej se pa itak potem cel dan hranimo na 3 ure. Super za hranjenje... meni se to zdi dosti pri njeni kilaži... Sej ni mogla biti zelo lačna več ob 7... Itak, da bo jedla, saj ve da mora zrastit... je prava borka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 21.10.2009 8:40:20
|
|
|
|
KatMat
|
ooo christiana...si videla moje napotke zate??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 21.10.2009 8:41:12
|
|
|
|
christiana21
|
Katere napotke? Glede GH ali katere druge?
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 21.10.2009 8:46:00
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat [ IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Nismo kupili nič GH, meli smo karambol na sredi MB na mostu . Že tak nimamo keša, zdj pa še to, avto je totalka, krivi smo mi, smo do nadaljnjega brez avta, danes teden pa moremo v LJ k gatroenteorolku na Pediatrično k. Piz pa ta lajf, kdaj bo hudič nehal srat na kup, same probleme imamo. B. je službo zgubil, dolgujejo mu plače od maja plus regres, mogli bodo v tožbo, ampak keša vseeno verjetn ne bojo vidl delavci, mala je že od rojstva boga, avto je kr naprej crkoval...no zdaj je pa itak totalka. ves kaj moras narediti....sej vem da se ta trenutek cudno slisi....SMEJ SE!SMEJSE IN SE ENKRAT SMEJ SE NAGLAS....OBRNI SE PROTI NEBU IN SE SMEJ...PA NAGLAS UPRAS-NO PA DA VIDIM KAJ IMAS PRIPRAVLJENO SE ZAME,NIMAS VEC IDEJ????Z NICEMER ME NE MORES VEC PRESENETITI!!!!-----IN SE GLASNO SMEJ.... ko je svet sive barve,oko zazna le se crne odtenke zivljenja...spremeni tvoj pogled in v vsem tem bos videla barve mavrice....takrat se bo vse obrnilo na bolje....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 21.10.2009 8:47:49
|
|
|
|
christiana21
|
mmmmmm...rdeča magija - LJUBEZEN Saj sem se smejala že marsikdaj, ko je moj dragi jokal, npr, ko smo meli karambol. Ko je stvar narejena se itak ne da več nič spremenit. Hvala za napotke
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 21.10.2009 8:50:20
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 mmmmmm...rdeča magija - LJUBEZEN Saj sem se smejala že marsikdaj, ko je moj dragi jokal, npr, ko smo meli karambol. Ko je stvar narejena se itak ne da več nič spremenit.Hvala za napotke tocno tako...pa da ne bos mislila...v prihodnost zreti tud ni fajn....isto kot v preteklost
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 21.10.2009 8:53:50
|
|
|
|
christiana21
|
Verjameš v črno magijo, oz. v to, da nekdo lahko obrne prekletstvo proti tebi?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 21.10.2009 8:59:56
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ktja, čestitam za to odločitev! Sigurno bo vajin odnos sedaj boljši Christiana, za avto!!! Super da ste ga našli Katmat sori Sej ni smešno Ampak je Sej bo bolje, v štirinajstih dneh
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 21.10.2009 9:01:02
|
|
|
|
KatMat
|
ne....vrjamem pa da taki ljudje znajo prikazati neko farso in z svojim vtisom prepricati ljudi da imajo vpliv na njihovo prihodnost in s tem ze v naprej pridelati njihove strahove.....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 21.10.2009 9:03:05
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ktja, čestitam za to odločitev! Sigurno bo vajin odnos sedaj boljši Christiana, za avto!!! Super da ste ga našli Katmat sori Sej ni smešno Ampak je Sej bo bolje, v štirinajstih dneh kr smej se....jaja...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 21.10.2009 9:04:09
|
|
|
|
FLASK_A
|
sej sva v istem zosu Jaz imam tudi dve ustnici
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 21.10.2009 9:06:00
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Verjameš v črno magijo, oz. v to, da nekdo lahko obrne prekletstvo proti tebi? Jaz pa verjamem... Bolj kot prekletstvo pa bi rekla, da gre za negativno energijo. Tudi ta škoduje.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 21.10.2009 9:06:06
|
|
|
|
KatMat
|
ti flaska....pa moj tud ni tok majhen....mam taspodn žnabl k črnc sej se mi zdi da mi je nastal zaradi visoke vrocine ampak nikoli ne ves kera coprnca je mela prste umes
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 21.10.2009 9:06:42
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ti flaska....pa moj tud ni tok majhen....mam taspodn žnabl k črnc sej se mi zdi da mi je nastal zaradi visoke vrocine ampak nikoli ne ves kera coprnca je mela prste umes
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 21.10.2009 9:15:19
|
|
|
|
KatMat
|
no kaksne napotke cakam...jest mam to prvic
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 21.10.2009 9:15:54
|
|
|
|
christiana21
|
kako je sploh mogoče, da se toliko sranja skup nabere v lajfu nekoga?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 21.10.2009 9:23:48
|
|
|
|
lake
|
Bom povedala en nagravžen recept za herpes, ki pa pomaga. Nanjga namažte mal usešnega masla in se ful hitr posuši.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 21.10.2009 9:25:38
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo punce, evo frizer je šel po gobe je mogla prestavt, k ima neke opravke
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 21.10.2009 9:30:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 kako je sploh mogoče, da se toliko sranja skup nabere v lajfu nekoga? ne vem, jaz sem mela obdobje 6let k sem misenla da se trpljenje ne bo končalo, sm trpela k hudič in tega nobenim ne privoščim HB je prišel v moje življenje moj možek in potem se je konec predora pokazalo sonce, na žalost ima vsak v svojem življenju čas preizkušenj in trpljenja, na žalost nas bog preizkuša kako močni smo da se ne zlomimo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 21.10.2009 9:49:03
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Bom povedala en nagravžen recept za herpes, ki pa pomaga. Nanjga namažte mal usešnega masla in se ful hitr posuši.
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?