|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 5. del
20.10.2009 10:52:21   
Tanja_
Kar se obkladkov tiče- vsak po svoje pravi. Eni pravjo fiziološko, eni pol alkohola pol fiziološke, eni samo alkohol. Mislim pa, da noben način ni napačen.Bolje je dat nekaj, kot pustit, da nastane oteklina.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 576
20.10.2009 10:55:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Kar se obkladkov tiče- vsak po svoje pravi. Eni pravjo fiziološko, eni pol alkohola pol fiziološke, eni samo alkohol. Mislim pa, da noben način ni napačen.Bolje je dat nekaj, kot pustit, da nastane oteklina.

jz za enkrat nisem emla nobenih problemov hvala bogu, po cepljenju, je vse super preneslauser posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 577
20.10.2009 10:57:17   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Ojla babuše...

Imamo pestro, pa mi zmanjkuje časa... Ko sem pa frej, moram pa kmetijo rihtatuser posted image

Hitro poročilo - imeli 3. cepljenje. Luka ga ni ok prenesel, je bil tečka, malo vročičen, pa oteklino ima še danes na nogici. Volje še kar ni taprave... zdej je v posteljci in mi dopoveduje, da mu ni za ležat in da naj ga dvignem... in to takoj... user posted image

Še za statistiko :
Naše mere - 69 cm (nič nismo zrastli), 9.900g (Ledenko in Maksa pa le vodimo user posted image )

Imamo 1. zobek ... 8.10 - spodnja enkica...

Naslednji pregled - 25.1.2010

a si mu dala kej alkohola na nogico??
bravo za zobek!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni je pediatrinja rekla, da se ne daje alkohola na nogo. Raje fiziološko. Ponavadi, če se jim prej kaj kuha po cepljenju ven udar. Pri nas je bilo isto.

Danes je Filip dočakal svojo prvo kašico-5 žličk. Zdaj pa noče mleka popit, da bi šla ven.

Jutri v PO malo po 10h ok?

Še zoji ZS napišem.
en obkladek z alkoholom pa bo ze vidna razlike cez pol ure...

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 578
20.10.2009 10:57:20   
Dudica1
leela pol pa kr velja za jutri pa tud če bomo same 3...BLUE pa ne bo.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 579
20.10.2009 10:58:46   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

oni dajo tu alko na tisto gazico k jo gor prlepjo...pol das pa tist doma dol pa tavelko gazico z alkoholom prepojis pa hop gor in ni nc oteklice...oteklina jih boli

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 580
20.10.2009 11:00:08   
Dudica1
zoja10 prideš jutr...k vidm da si online??

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 581
20.10.2009 11:00:41   
Leela
mogoče bo pa kakšna iz LJ pršla user posted image .

Je čist lahko najdit:

Ko zaviješ dol z AC proti PO greš samo naravnost (na tleh so tudi oznake za proti jami). Merkator se vidi cel čas.

Pa un kafič pri igralnici.

< Sporočilo je popravil Leela -- 20.10.2009 11:01:33 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 582
20.10.2009 11:00:51   
zoja10
sam na hitrco...

jutri nevem še če pridem, odvisno od situacije in kdaj ustanemo, pol pa še če bom avto zrihtala....uf ja...

tam kot zadnjič predvidevam?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 583
20.10.2009 11:02:28   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

sam na hitrco...

jutri nevem še če pridem, odvisno od situacije in kdaj ustanemo, pol pa še če bom avto zrihtala....uf ja...

ja priiiiiiiidiuser posted image ....ja isto ja

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 584
20.10.2009 11:06:01   
Anonimen
se mi kr čudno zdiuser posted image nika spi že dve uriuser posted image madonca je bla zaspanauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 585
20.10.2009 11:29:42   
Dudica1
Evo Maj se je zbudu,mi je blo že kr mal dolgčas,sm klepetala po telefonu s kolegico skor pol ure user posted image ...

Zdej pa jest pol pa ne vem a se mi da v trgovino al ne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 586
20.10.2009 11:43:33   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

sam na hitrco...

pa saj tudi, če boš malo zamudila nič hudega.  Ti sam prid.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 587
20.10.2009 11:47:38   
Leela
Ko ste se prejle o ogrevanju pogovarjale in oknih. Jaz sem dobro leto nazaj okna zamenjala in je razlika očitna. Prej je bilo ob 6h zjutraj še prav mrzlo, zdaj pa je prijetno toplo. je pa slaba stran ta da  prideš domov v zatohlo stanovanje, prej je bilo pa prijetno zračno. Tista okno so pa bila stara in čist presušena.
Pri bloku je pa za ogrevanje tako, da ponavadi je spodaj toplo v višjih štukih pa mrzlo.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 588
20.10.2009 11:50:11   
Dudica1
leela poleti je pa user posted image ker je v višjih štukih bolj vroče kot v nižjih...ravno obratno.
Kje ste pa vi?

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 589
20.10.2009 12:12:16   
KatMat
jaz sem tuki...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 590
20.10.2009 12:22:52   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

leela poleti je pa user posted image ker je v višjih štukih bolj vroče kot v nižjih...ravno obratno.
Kje ste pa vi?

na sredini user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 591
20.10.2009 12:29:44   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Kje ste pa vi?

na sredini user posted image

zlata sredina user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 592
20.10.2009 12:32:48   
meduzica
mi smo pa čist zgori (14. nadstropje .. noro lep razgled :) tko da ja smo pokasiral vrelo poletje ... zdej pa poleg gretja zvečer po kopanju tut mal klimo zalaufamo, da nas pogreje. Predvsem je šit ker je mali na tleh stalno tam je pa kar opazno hladneje. Aja en poračun elektrike smo ravnokar plačali. V 5 mesecih naklofal dodatnih 200 eur. Klima ... računalniki ... pralni stroj ...

drugač pa danes jem ohrovtovo juhico z lečo in korenjem .. upam da malija ne bo preveč zvijalo ... ampak se mora počas navadit saj čez par mesecev naj bi vse to že sam jedel ...
aja pa zadnjič sem premierno kislo zelje jedla (sem mela sarmice zmrznjene) pa ni blo čist nič hudega user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 593
20.10.2009 12:46:37   
Anonimen
jz sem pa v pritljičju in je polet prav super k je lepo hladno, pozimi je pa toplo tako da je čist kuluser posted image user posted image user posted image men pa ni treba proračuna plačevat ker javla tašča vsak mesec porabo za elektriko in vodouser posted image

(odgovor članu meduzica)
  Neposredna povezava do sporočila: 594
20.10.2009 12:56:15   
lake
Midve sva  fizioterapije, pol sva šle pa še v trgovino in mal okol, nakar je revčka zaspala, tko da ne bo očitno nič s Tivolijem dons. Zuni pa tak lep sonček, stanovanje pa v razsulu, pa se mi ne da nič postpravt.

Sm ji pa kupla še ene puzzle,in to v merkarorju od Lumpija, so cenejše kot v BC in to za 4 evre. Pa baje je boljš če mam obrnjene na gladko stran, da malim boljš drsi, ker do zdej sm jih mela obrnjene n a hrapavo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 595
20.10.2009 13:04:53   
meduzica
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Midve sva  fizioterapije,

lake kam pa vi hodite ? Pa kako se ti zdi ? jaz kar mal obupujem 2 vaji od 4 komaj kaj narediva ... enostavno noče pa pade v totalen jok

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 596
20.10.2009 13:04:55   
Dudica1
tud jaz mam te puzle ampak so pod igralnim centrom user posted image

Maj gre v drugo rundo spanja user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 597
20.10.2009 13:18:18   
Tanja_
V BC so puzzle zdej znižane iz 12.90 na 8.90. Sem ta teden v katalogu vidla.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 598
20.10.2009 13:42:54   
zmajama
pozdravljene,

da se vam po dooolgem času malo javim. Sej berem vas skos, ampak pol pa zmanka časa za kak komentaruser posted image
Sma ravno od P prišla, je mali takoj zaspal, revček. Je dobil še zdaj ta zadnjega pikeca, pa mamo pol leta mir. Novi podatki 7150g in 68 cm. Da ne bo pomote, ni nič shujšal, ampak smo ugotovili, da so se zmotili pri prejšnjem vaganju in je blo takrat verjetno 6560g. Tak da lahko tud to popravite.

kaj je novega pri nas... prestali smo prve žličke kašiceuser posted image  probali smo že korenček in jabolko, zdaj gremo s hruško naprej. Tai se veselo obrača na trebušček in nazaj, včasih mu uspe se tudi kak centimeter premaknit naprej, spimo še skos celo nočuser posted image user posted image .

Sma pa po šestih mescih spet sama doma, brez atija. Ma so te službe en velikuser posted image , ni nič za dobit. Tak da je bil spet primoran it šleparja vozit. Pa bomo že pretrpeli, se bomo pa zato čez vikend bolj crkljali.

ko se o ogrevanju pogovarjate, smo mi tudi lani že nardili fasado in zamenjali okna, pa je ful sprememba. Prej smo mogli met skos na ful radiatorje odprte, zdaj pa še imamo temperaturne ventile gor in je skos na trojko narejeno. Je tašča rekla, da smo lani porabili za 2000 l manj nafte, to pa že je nekaj, ane.

ok, se vam še javim kaj, me že pesko čudno gleda, če ne mislim it z njim venuser posted image  
Aja, dajte še slikco zamenjat.
user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 599
20.10.2009 13:47:33   
lake
V merkatroju so puzzli 6.80 evra. Pod igralnim centrom mam blazino, puzzle pa okol, zdej mam trojne, ker se tok kotali da je hitr na parketu.

Meduzica Midve hodva na Metelkovo. Je super, ne komplicira.

(odgovor članu zmajama)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?