|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 5. del
20.10.2009 10:21:56   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

ej tanja jz naredim brez pelatov, sam makarone skuham, jih odcedim, v posodo dam malo olja, stresem tuno in dam malo zdrobljenega česna, malo prepražim, stresem čez makarone in premešam in uala, njami makaroni s tuno so tuki, uni s pelati so bi škifo

Ne, to mi pa ni dobro. Morjo bit pelati in Tamar sir notri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 551
20.10.2009 10:25:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

ej tanja jz naredim brez pelatov, sam makarone skuham, jih odcedim, v posodo dam malo olja, stresem tuno in dam malo zdrobljenega česna, malo prepražim, stresem čez makarone in premešam in uala, njami makaroni s tuno so tuki, uni s pelati so bi škifo

Ne, to mi pa ni dobro. Morjo bit pelati in Tamar sir notri.

kakšen sir, tamar, ah jz dam navadengauser posted image sovražim komplicerat, vse naredim enostavno, tako da sem čim manj za štedilnikomuser posted image

madonca pa sem res našla jugoslovanske dinarjeuser posted image user posted image user posted image user posted image bom zdej še mal počakala mogoče so še everčki kjeuser posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 552
20.10.2009 10:28:21   
Dudica1
tanja tud jaz te povabm na pico popoldne,pa ne rabiš nč nosit,mam bandidosa user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 553
20.10.2009 10:28:33   
KatMat
jest ne dam nc sira not...sam pelate pa konzervo tune in to je to

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 554
20.10.2009 10:28:53   
majana79
cveka, dej rajši marke najdi, če jih zamenjš maš vsaj kej od tega user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 555
20.10.2009 10:30:43   
KatMat
flaska mam zgled zate....evo...da bos znala
user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 556
20.10.2009 10:32:25   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

flaska mam zgled zate....evo...da bos znala
user posted image

oooo šit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...evo lekcijo

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 557
20.10.2009 10:32:48   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

tanja tud jaz te povabm na pico popoldne,pa ne rabiš nč nosit,mam bandidosa user posted image
pr men je union pa lasko...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 558
20.10.2009 10:33:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

cveka, dej rajši marke najdi, če jih zamenjš maš vsaj kej od tega user posted image  user posted image

ah marke sm jih pa lani prodala enem zbiratelju v nemčijo, tak da jih ni več, zdej bom pa tud to dvoje dala enmu zbiratelju k jez tega ne rabmuser posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 559
20.10.2009 10:33:54   
Anonimen

jz nimam pa nič samo sokuser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 560
20.10.2009 10:36:04   
KatMat

jz nimam pa nič samo sokuser posted image

sej lahko tud ti prides

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 561
20.10.2009 10:36:04   
Dudica1

tud te dva se pr men najdeta,pa še panache user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 562
20.10.2009 10:37:06   
Tanja_
Tamar sir, jst tko rečem k je bil od Lj. mlekarn.un sirni namaz. Sej kupim pa Dukatovega.Grem popoldan k mami na trojko. Notranjke, zihr veste kaj je to?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 563
20.10.2009 10:37:29   
KatMat

ma j.bes PO gremo v route!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 564
20.10.2009 10:38:13   
Dudica1
ej tko pišemo da zgleda kot da smo pijanci tlele pr nas user posted image user posted image user posted image ... kupimo to na ne vem kok mesecev za obiske,sama pa kr tko ne pijeva da ne bo kdo mislu da si kr sama odpirava in pijevauser posted image ... Ko so obiski si tud moj odpre drugače sam pa nikoli!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 565
20.10.2009 10:39:19   
Dudica1

aleluja!!!...sej ne vem zakaj te še ni tuki...sej veš kje sem!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 566
20.10.2009 10:39:28   
KatMat

Tamar sir, jst tko rečem k je bil od Lj. mlekarn.un sirni namaz. Sej kupim pa Dukatovega.Grem popoldan k mami na trojko. Notranjke, zihr veste kaj je to?
šnopc,pir pa karte??????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KatMat -- 20.10.2009 10:41:50 >

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 567
20.10.2009 10:40:07   
KatMat

mal naprej pa desno skor do vrha a ne??

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 568
20.10.2009 10:41:15   
Dudica1

mal naprej pa desno skor do vrha a ne??

user posted image ...aha... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 569
20.10.2009 10:41:16   
petrazg
Ojla babuše...

Imamo pestro, pa mi zmanjkuje časa... Ko sem pa frej, moram pa kmetijo rihtatuser posted image

Hitro poročilo - imeli 3. cepljenje. Luka ga ni ok prenesel, je bil tečka, malo vročičen, pa oteklino ima še danes na nogici. Volje še kar ni taprave... zdej je v posteljci in mi dopoveduje, da mu ni za ležat in da naj ga dvignem... in to takoj... user posted image

Še za statistiko :
Naše mere - 69 cm (nič nismo zrastli), 9.900g (Ledenko in Maksa pa le vodimo user posted image )

Imamo 1. zobek ... 8.10 - spodnja enkica...

Naslednji pregled - 25.1.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 570
20.10.2009 10:43:06   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Ojla babuše...

Imamo pestro, pa mi zmanjkuje časa... Ko sem pa frej, moram pa kmetijo rihtatuser posted image

Hitro poročilo - imeli 3. cepljenje. Luka ga ni ok prenesel, je bil tečka, malo vročičen, pa oteklino ima še danes na nogici. Volje še kar ni taprave... zdej je v posteljci in mi dopoveduje, da mu ni za ležat in da naj ga dvignem... in to takoj... user posted image

Še za statistiko :
Naše mere - 69 cm (nič nismo zrastli), 9.900g (Ledenko in Maksa pa le vodimo user posted image )

a si mu dala kej alkohola na nogico??
bravo za zobek!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KatMat -- 20.10.2009 10:44:16 >

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 571
20.10.2009 10:43:30   
Anonimen

šnopc,pir pa karte??????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja tale je pa superuser posted image user posted image user posted image user posted image

nč grem dat makarone kuhatuser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 572
20.10.2009 10:47:33   
Dudica1
petrazg spodnja leva ali desna enkica??

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 573
20.10.2009 10:49:40   
Leela

Ojla babuše...

Še za statistiko :

bravo za zobek!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni je pediatrinja rekla, da se ne daje alkohola na nogo. Raje fiziološko. Ponavadi, če se jim prej kaj kuha po cepljenju ven udar. Pri nas je bilo isto.

Danes je Filip dočakal svojo prvo kašico-5 žličk. Zdaj pa noče mleka popit, da bi šla ven.

Jutri v PO malo po 10h ok?

Še zoji ZS napišem.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 574
20.10.2009 10:49:44   
Tanja_

Ojla babuše...

Še za statistiko :

Jst tud dam Hani zmerej takoj alkoholni obkladek, pa zvečer pred spanjem svečko.Pe se lepo naspi, pa še boli je ne. Sem ji pa zanč dala en obkladek iz doamčega šnopsa- sem ga po 5 minutah stran vzela, k je tok smrdel, da sem se bala, da bi bla od hlapov pijanauser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?