|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 5. del
20.10.2009 9:33:53   
Dudica1
katmat kar pršut user posted image

Jaz bi pa mogla kaj cunj pospravit pa se mi prav nič ne da...popoldne se gremo pa potepat tako da spet ne bo nič user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 526
20.10.2009 9:36:15   
Dudica1
No a se pol jutri dobimo v Postojni???

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 527
20.10.2009 9:38:36   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

No a se pol jutri dobimo v Postojni???

ZAradi mene komot. Jst bom lahko mal čez 10 tam, prej najbrž ne.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 528
20.10.2009 9:41:42   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

flaska, sej bo kmalu user posted image Če boš rabila pomoč pa kaj povej user posted image

Kaj se mu pa tako mudi?! user posted image

tu bi rad uredil za oddajanje. Pa je treba mal predelat. In ga vsak dan sproti zanima kdaj gremo, predelovat je že začel... Vidi pa samo denar, čimprej najemnike not in služituser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 529
20.10.2009 9:43:38   
Dudica1
flaska,lake,majana,olive,zoja10,leela...jutri pridete?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 530
20.10.2009 9:49:36   
KatMat
joj dudi...sem naredila en tak svetovn namaz in gre fantasticno z prsutom...res...tak zeliscni z cesnom

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 531
20.10.2009 9:51:48   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

joj dudi...sem naredila en tak svetovn namaz in gre fantasticno z prsutom...res...tak zeliscni z cesnom

user posted image ...nehi

jaz mam milko toffee ganznussuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 532
20.10.2009 9:53:42   
KatMat
NE MORM SE VEC ZADRZAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PERŠUTO HIR AJ KAM!!!!!!!!!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 533
20.10.2009 9:53:55   
PapuaNG
vidiš, tega pa jst enostavno ne razumem, kako se lahko starši tako mačehovsko obnašajo do sojih otrok. In ponavadi je tako, da več ko imajo denarja, bolj so mačehovski. K sreči imam jst s svojimi starši večjo srečo in dejansko razumejo, da jim stiskanje denarja zase ne bo prineslo nobenega zadovoljstva. Res, da so ga z vzgojo sicer malo biksali, a se zdaj toliko bolje razumemo. Tudi pomagajo nam po svojih najboljših močeh, kakor se le da. Nažalost pa ne morem enako reči za (bodočo) taščo, ki se do lastnih otrok obnaša kot da nima prebite pare, čeprav je resnica precej drugačna. No, zato pa tudi težko dobi kak objem, kaj šele poljub...ampak očitno ji paše takouser posted image Jst sicer nimam težav z njo, a kaj posebi toplega odnosa tudi ne, bolj po principu živjo živjo user posted image  

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 534
20.10.2009 9:56:10   
majana79
Dudi, jaz ne, imamo posvetovalnico jutri. 

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 535
20.10.2009 9:56:56   
Dudica1

NE MORM SE VEC ZADRZAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PERŠUTO HIR AJ KAM!!!!!!!!!

daj ga user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 536
20.10.2009 9:57:19   
KatMat
user posted image

POPOLDNE SPECEM PA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PPPIIICCCCOOOO

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 537
20.10.2009 9:57:57   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Dudi, jaz ne, imamo posvetovalnico jutri. 

oooo,pa nikol nam ne bo uspel se dobit v večjem številu user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 538
20.10.2009 10:01:35   
Dudica1
ko se Maj zbudi greva pa v logatec v trgovino pa mogoče tud pr nas popoldne pade pica user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 539
20.10.2009 10:03:46   
Tanja_
Jaz pa danes ne bom nič kuhala, k se mi ne da sam zase. Sam ponavadi je to še slabš, ker pol se pa nikol do sitega ne najem in skoz v hladilnik hodim neki flikat, na koncu pa še več pojem, kot če bi si normalno kosilo skuhala.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 540
20.10.2009 10:05:34   
Dudica1
tanja sej to je pa čist res no,če se enkrat orng ne naješ na koncu še več poješ kot bi drugače,pa to ne kaj zdravega...to so čokolade in prigrizki user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 541
20.10.2009 10:08:51   
Anonimen
jz bom pa danes naredila makarone s tuno, njamiuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 542
20.10.2009 10:09:42   
KatMat

daj ga user posted image

mu ni bilo pomoci....obstaja z namenom....da me zadovolji...pa se za na pico sem ga mal prihranila

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 543
20.10.2009 10:10:00   
ajetam*
Jutro!
Sploh ne bom več o spanju, ker če je Jakob priden, pa Iza ne spiuser posted image  Kot, da bi se zmenila.
Kdaj pade naslednje srečanje?
Midva se bova zdajle počasi na sprehod odpravla, je tak lep sonček.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 544
20.10.2009 10:10:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Jaz pa danes ne bom nič kuhala, k se mi ne da sam zase. Sam ponavadi je to še slabš, ker pol se pa nikol do sitega ne najem in skoz v hladilnik hodim neki flikat, na koncu pa še več pojem, kot če bi si normalno kosilo skuhala.

to maš pa čist prov, tako da sem jaz zdej začela jest obroke ki so bolj hranljivi, in pol nimam unih umsenih obrokov, ki samo redijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 545
20.10.2009 10:10:43   
KatMat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja se ti pa res pozna....ajmo...hujsatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 546
20.10.2009 10:13:17   
Anonimen
jz sem pa zdele pospravlala mal svojo nočno omarco, in kaj sem našla LIRE in FURINTE, madonca bom še mal pospravlala mogoče pa najdem še dinarje al pa miljon evrovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 547
20.10.2009 10:13:47   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

jz bom pa danes naredila makarone s tuno, njamiuser posted image

No, to bi se mi pa Dalo sam zase nardit. Ampak nimam pelatov, pa se mi ne lub do štacune.

tanja sej to je pa čist res no,če se enkrat orng ne naješ na koncu še več poješ kot bi drugače,pa to ne kaj zdravega...to so čokolade in prigrizki user posted image user posted image

Ja, točno tako je.Same packarije pol bašemo....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja se ti pa res pozna....ajmo...hujsatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čutim malo sarkazma v tvojih besedah....user posted image user posted image user posted image
Lahko me pa ti na pico povabiš?user posted image Prinesem pivo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 548
20.10.2009 10:19:18   
Anonimen
ej tanja jz naredim brez pelatov, sam makarone skuham, jih odcedim, v posodo dam malo olja, stresem tuno in dam malo zdrobljenega česna, malo prepražim, stresem čez makarone in premešam in uala, njami makaroni s tuno so tuki, uni s pelati so bi škifo

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 549
20.10.2009 10:21:23   
KatMat

Čutim malo sarkazma v tvojih besedah....user posted image user posted image user posted image
Lahko me pa ti na pico povabiš?user posted image Prinesem pivo....

ni treba ga mam doma!!!!!!!ti pa kr ulet!!!!!!!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?