Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 19.10.2009 22:40:15
|
|
|
|
lake
|
K.tja, preveč razmišljaš
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 19.10.2009 22:44:28
|
|
|
|
Andrejka9386
|
dober večer vsem ki ste še budne... en nasvet bi rabila...namreč, naš Jaka se je začel zbujati skoraj na 4 ure (ponoči) in ga nikakor ne moramo potolažiti. Ko pa dobi mleko, je spet ok. Ampak ni mi jasno, da je lahko tak hitro lačen? pri 2 in 3 mesecih nama je prespal celo noč. tudi po 10 ur skupaj, zdaj pa vsekakor 2x na noč jemo. A vaši malčki spijo cele noči? poleg tega je še to, da smo že od samega začetka na AM. je to normalno da je lačen? na primer danes... ob 20:30 je dobil 240ml AM, potem je zaspal. in evo, ob 22:30 že jok. sva ga hotla potolažit brez mleka, sva ga nosila, cartala...še kar jokal revček. potem je dobil flaško AM in zaspal. in sem tudi sigurna da se bo okrog 2:00 al pa še prej znova zbudil in jokal dokler ne bo dobil mleka... ne vem kako in kaj. aja, pa tudi čajek ne pomaga...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 19.10.2009 22:44:53
|
|
|
|
lake
|
Grem spat. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 19.10.2009 22:45:50
|
|
|
|
Tanja_
|
Nočko punce....Naj bo mirna in dolga in prespana.....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 19.10.2009 23:07:58
|
|
|
|
PapuaNG
|
a ni ryan gosling?? men je čist hud, kot igralec in drugače Zdej grem pa res spat...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 19.10.2009 23:15:12
|
|
|
|
elyy
|
Evo vam zaželim lahko noč! Aha...pa lepo se imejte jutri na kavici in vozičkanju.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 20.10.2009 6:41:34
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386 dober večer vsem ki ste še budne... en nasvet bi rabila...namreč, naš Jaka se je začel zbujati skoraj na 4 ure (ponoči) in ga nikakor ne moramo potolažiti. Ko pa dobi mleko, je spet ok. Ampak ni mi jasno, da je lahko tak hitro lačen? pri 2 in 3 mesecih nama je prespal celo noč. tudi po 10 ur skupaj, zdaj pa vsekakor 2x na noč jemo. A vaši malčki spijo cele noči? poleg tega je še to, da smo že od samega začetka na AM. je to normalno da je lačen? na primer danes... ob 20:30 je dobil 240ml AM, potem je zaspal. in evo, ob 22:30 že jok. sva ga hotla potolažit brez mleka, sva ga nosila, cartala...še kar jokal revček. potem je dobil flaško AM in zaspal. in sem tudi sigurna da se bo okrog 2:00 al pa še prej znova zbudil in jokal dokler ne bo dobil mleka... ne vem kako in kaj. aja, pa tudi čajek ne pomaga... nasa je imela isto obdobje pol je blo pa vse spet po starem....zdej recimo vem da bo spala v prvem susu 6 ur pol pa tri naprej...pa ni vazn kdaj zaspi...ce bo to ob 9ih pol bomo ob 3 pokonc....ampak jo prelisicim in ji takoj ko se zbudi podturim dudo in zaspi nazaj.ocitno ji manjka crkljanje...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 20.10.2009 6:53:34
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Tags: oooooooooooooooooooooo kaj zamujam jaz tkole.... IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Dudi, jst se morem s KatMat dobit, tko da če ona lahko jutri, potem je OK. No KATI, a ti jutri lahko? Katera še pride? Zoja? Flaša? Oliva? Leela, nate itak računamo! Katera bo Blue poklicala? Jst nimam telefonske. mene pac ne bo ker smo bolani...vceri je tija dobila po celemu telesu se rdece pikice...tasca mi je rekla da je alergija na hrano meni se je zdelo kot da hocjo bit norice pol sem sla preventivno v ZD ker sem se ustrasla da je res kaksna alergija pa da bi vedla na kaj je alergicna pa mi je dohtarca povedala da je to od visoke vrocine...(pol ko pade se pa pikice naredijo)tko da...ne upam nikamor...v cetrtek mamo drugo pikico in more biti zdrava...jaz pa tud se nisem ok ...zal punce jest sem se ze veselila da vas spet vidim IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Dudi, jst se morem s KatMat dobit, tko da če ona lahko jutri, potem je OK. No KATI, a ti jutri lahko? Katera še pride? Zoja? Flaša? Oliva? Leela, nate itak računamo! Katera bo Blue poklicala? Jst nimam telefonske. Js tudi, js tudi, da vas spoznam...pa ne morem. Sem daleč daleč... Ma enkrat bomo naredile en izletek in pridemo še tebe v Maribor spoznat...in POKI... itd... jaz sem ZA!!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Nismo kupili nič GH, meli smo karambol na sredi MB na mostu . Že tak nimamo keša, zdj pa še to, avto je totalka, krivi smo mi, smo do nadaljnjega brez avta, danes teden pa moremo v LJ k gatroenteorolku na Pediatrično k. Piz pa ta lajf, kdaj bo hudič nehal srat na kup, same probleme imamo. B. je službo zgubil, dolgujejo mu plače od maja plus regres, mogli bodo v tožbo, ampak keša vseeno verjetn ne bojo vidl delavci, mala je že od rojstva boga, avto je kr naprej crkoval...no zdaj je pa itak totalka. ves kaj moras narediti....sej vem da se ta trenutek cudno slisi....SMEJ SE!SMEJSE IN SE ENKRAT SMEJ SE NAGLAS....OBRNI SE PROTI NEBU IN SE SMEJ...PA NAGLAS UPRAS-NO PA DA VIDIM KAJ IMAS PRIPRAVLJENO SE ZAME,NIMAS VEC IDEJ????Z NICEMER ME NE MORES VEC PRESENETITI!!!!-----IN SE GLASNO SMEJ.... ko je svet sive barve,oko zazna le se crne odtenke zivljenja...spremeni tvoj pogled in v vsem tem bos videla barve mavrice....takrat se bo vse obrnilo na bolje....
< Sporočilo je popravil KatMat -- 20.10.2009 6:58:17 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 20.10.2009 6:58:34
|
|
|
|
KatMat
|
pa dobro jutro!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 20.10.2009 7:09:22
|
|
|
|
Dudica1
|
DOBRO JUTRO Ne vem za kdaj se bomo zdaj odločile,vsak dan kakšna ne more katmat pozdravite se že enkrat,da bo mir s temi ... lake a pol bi resno prišle?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 20.10.2009 7:37:56
|
|
|
|
FLASK_A
|
jutro!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 20.10.2009 7:38:44
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! Vidim da imamo vsi kake 'probleme'... Moj prvi danes je bil komar?! in pa mraz. Imam že dosti tega, da nimamo urejene kurjave in bo novo leto pravi čas za spremembe. Grem nazaj, mojega zbudit, ima danes nek seminar pa še poležava doma.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 20.10.2009 8:02:46
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro vsem spali super, zdej pa nika že demulira ležalnik
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 20.10.2009 8:03:51
|
|
|
|
KatMat
|
mene tud jezi da nimamo urejene kurjave....pac mamo pec na drva ki jo je treba zakurt nalagat pa dvakrat na pol ure ker ne gori dlje,pa drva so v k**** ker so škrti in kupujejo najcenejsa drva(ind. odpadke) ki gorijo kot trske....toplote pa nobene ne dajo od sebe.,..pa eno uro po tistem ko ugasne je mraz k hudic k mam 35 let stara okna ki so po njihovo se cist uredu in jih ne smem menjat...najvec toplote pa pri oknih zgubim...da ne omenim vrat za na teraso ki majo kar prepih tok so preparela....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 20.10.2009 8:09:22
|
|
|
|
Dudica1
|
pr nas že nekaj časa kurimo in ogrevamo pa se čez noč tolk shladi da je zjutraj kar mraz...no samo pol čez dan mam pa notr tud do 25 stopinj (smo bolj zmznjeni)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 20.10.2009 8:09:53
|
|
|
|
FLASK_A
|
Pišuka, a imamo vse tako mrzle hiše?! Pri nas je isto, če že zakurim gre vse skozi okna. Brezveze kurit. Otroška soba in spalnica nista NIKOLI topli. Niti približno. Tako da tam kjer smo, nosim kalorifer in se grejemo ko mački
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 20.10.2009 8:10:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat mene tud jezi da nimamo urejene kurjave....pac mamo pec na drva ki jo je treba zakurt nalagat pa dvakrat na pol ure ker ne gori dlje,pa drva so v k**** ker so škrti in kupujejo najcenejsa drva(ind. odpadke) ki gorijo kot trske....toplote pa nobene ne dajo od sebe.,..pa eno uro po tistem ko ugasne je mraz k hudic k mam 35 let stara okna ki so po njihovo se cist uredu in jih ne smem menjat...najvec toplote pa pri oknih zgubim...da ne omenim vrat za na teraso ki majo kar prepih tok so preparela.... no jz pa HB s tem nimam problema, mam pa problem s plačilom ker se je tast odloču da je 30kvadratnih metrov drv premalo in je kupu še 10, jz pa keša nimam da bi mu pol plačala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 20.10.2009 8:11:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Pišuka, a imamo vse tako mrzle hiše?! Pri nas je isto, če že zakurim gre vse skozi okna. Brezveze kurit. Otroška soba in spalnica nista NIKOLI topli. Niti približno. Tako da tam kjer smo, nosim kalorifer in se grejemo ko mački ojej jz pa jambram k moram drva plačat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 20.10.2009 8:12:36
|
|
|
|
FLASK_A
|
sej mi bomo pa elektriko plačali
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 20.10.2009 8:14:24
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat mene tud jezi da nimamo urejene kurjave....pac mamo pec na drva ki jo je treba zakurt nalagat pa dvakrat na pol ure ker ne gori dlje,pa drva so v k**** ker so škrti in kupujejo najcenejsa drva(ind. odpadke) ki gorijo kot trske....toplote pa nobene ne dajo od sebe.,..pa eno uro po tistem ko ugasne je mraz k hudic k mam 35 let stara okna ki so po njihovo se cist uredu in jih ne smem menjat...najvec toplote pa pri oknih zgubim...da ne omenim vrat za na teraso ki majo kar prepih tok so preparela.... Hvala enako, samo da midva vsaj ornk drva kupiva, ampak kaj ko to nič ne pomaga, nalagat je še zmeri treba non stop, okna so pa 100 let stara... Bah, vidim da nisem edina s temi težavami. Ampak flaska jih bo prva resila, ko se bo selila.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 20.10.2009 8:15:00
|
|
|
|
Tanja_
|
Jutro! Noč minila okej. Sem bla že zunej na sprehodu s kužico in malo. Je mrzlo in vse smrdi po kurjavi. Drgač pa, pri nas kakih 10 dni kurijo, ampak čez dan pa še vedno izklopijo, pa ne razumem zakaj, k ni tok toplo. Včeri sm tud jst pol s kaloriferjem grela. Zjutrej pa tok zakurjo, da sm lahko v kratkih rokavih, pa mam radiatorje sam na 3 naštimane.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 20.10.2009 8:17:25
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jutro! Noč minila okej. Sem bla že zunej na sprehodu s kužico in malo. Je mrzlo in vse smrdi po kurjavi. Drgač pa, pri nas kakih 10 dni kurijo, ampak čez dan pa še vedno izklopijo, pa ne razumem zakaj, k ni tok toplo. Včeri sm tud jst pol s kaloriferjem grela. Zjutrej pa tok zakurjo, da sm lahko v kratkih rokavih, pa mam radiatorje sam na 3 naštimane. To je pa zato, ker v naši državi noben nima občutka kaj pomeni smotrna poraba energije. Marsikje imajo po blokih okna odprta celo zimo, ker je drugače notr 30 stopinj (primer sta prijatelja za Bežigradom, tam pri Bratovševi ploščadi...)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 20.10.2009 8:19:05
|
|
|
|
Dudica1
|
men pa nalaga na peč tašča ...jaz samo termostat prklopim in je , drva pa plačamo jih sežagamo in imamo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 20.10.2009 8:21:02
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Pišuka, a imamo vse tako mrzle hiše?! Pri nas je isto, če že zakurim gre vse skozi okna. Brezveze kurit. Otroška soba in spalnica nista NIKOLI topli. Niti približno. Tako da tam kjer smo, nosim kalorifer in se grejemo ko mački hihihih isto jaz....moj je reku da mi ga bo zakuru....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 20.10.2009 8:21:40
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A sej mi bomo pa elektriko plačali ej 250 poracuna bom dobila....mene je skor kap!!!!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?