|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 5. del
19.10.2009 22:40:15   
lake
K.tja, preveč razmišljaš user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 476
19.10.2009 22:44:28   
Andrejka9386
dober večer vsem ki ste še budne...

en nasvet bi rabila...namreč, naš Jaka se je začel zbujati skoraj na 4 ure (ponoči) in ga nikakor ne moramo potolažiti. Ko pa dobi mleko, je spet ok. Ampak ni mi jasno, da je lahko tak hitro lačen? pri 2 in 3 mesecih nama je prespal celo noč. tudi po 10 ur skupaj, zdaj pa vsekakor 2x na noč jemo. A vaši malčki spijo cele noči? poleg tega je še to, da smo že od samega začetka na AM. je to normalno da je lačen?

na primer danes... ob 20:30 je dobil 240ml AM, potem je zaspal. in evo, ob 22:30 že jok. sva ga hotla potolažit brez mleka, sva ga nosila, cartala...še kar jokal revček. potem je dobil flaško AM in zaspal. in sem tudi sigurna da se bo okrog 2:00 al pa še prej znova zbudil in jokal dokler ne bo dobil mleka...

ne vem kako in kaj. aja, pa tudi čajek ne pomaga...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 477
19.10.2009 22:44:53   
lake
Grem spat.

Lahko noč!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 478
19.10.2009 22:45:50   
Tanja_
Nočko punce....Naj bo mirna in dolga in prespana.....

(odgovor članu Andrejka9386)
Neposredna povezava do sporočila: 479
19.10.2009 23:07:58   
PapuaNG
a ni ryan gosling?? men je čist hud, kot igralec in drugače user posted image Zdej grem pa res spat...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 480
19.10.2009 23:15:12   
elyy
Evo vam zaželim lahko noč!
Aha...pa lepo se imejte jutri na kavici in vozičkanju.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 481
20.10.2009 6:41:34   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386

dober večer vsem ki ste še budne...

en nasvet bi rabila...namreč, naš Jaka se je začel zbujati skoraj na 4 ure (ponoči) in ga nikakor ne moramo potolažiti. Ko pa dobi mleko, je spet ok. Ampak ni mi jasno, da je lahko tak hitro lačen? pri 2 in 3 mesecih nama je prespal celo noč. tudi po 10 ur skupaj, zdaj pa vsekakor 2x na noč jemo. A vaši malčki spijo cele noči? poleg tega je še to, da smo že od samega začetka na AM. je to normalno da je lačen?

na primer danes... ob 20:30 je dobil 240ml AM, potem je zaspal. in evo, ob 22:30 že jok. sva ga hotla potolažit brez mleka, sva ga nosila, cartala...še kar jokal revček. potem je dobil flaško AM in zaspal. in sem tudi sigurna da se bo okrog 2:00 al pa še prej znova zbudil in jokal dokler ne bo dobil mleka...

ne vem kako in kaj. aja, pa tudi čajek ne pomaga...

nasa je imela isto obdobje pol je blo pa vse spet po starem....zdej recimo vem da bo spala v prvem susu 6 ur pol pa tri naprej...pa ni vazn kdaj zaspi...ce bo to ob 9ih pol bomo ob 3 pokonc....ampak jo prelisicim in ji takoj ko se zbudi podturim dudo in zaspi nazaj.ocitno ji manjka crkljanje...

(odgovor članu Andrejka9386)
Neposredna povezava do sporočila: 482
20.10.2009 6:53:34   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image

user posted image
Tags:
user posted image
user posted image

oooooooooooooooooooooo kaj zamujam jaz tkole....

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Dudi, jst se morem s KatMat dobit, tko da če ona lahko jutri, potem je OK.

No KATI, a ti jutri lahko?

Katera še pride? Zoja? Flaša? Oliva? Leela, nate itak računamo!
Katera bo Blue poklicala? Jst nimam telefonske.
mene pac ne bo ker smo bolani...vceri je tija dobila po celemu telesu se rdece pikice...tasca mi je rekla da je alergija na hrano meni se je zdelo kot da hocjo bit norice pol sem sla preventivno v ZD ker sem se ustrasla da je res kaksna alergija pa da bi vedla na kaj je alergicna pa mi je dohtarca povedala da je to od visoke vrocine...(pol ko pade se pa pikice naredijo)tko da...ne upam nikamor...v cetrtek mamo drugo pikico in more biti zdrava...jaz pa tud se nisem ok ...zal punce jest sem se ze veselila da vas spet vidim

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Dudi, jst se morem s KatMat dobit, tko da če ona lahko jutri, potem je OK.

No KATI, a ti jutri lahko?

Katera še pride? Zoja? Flaša? Oliva? Leela, nate itak računamo!
Katera bo Blue poklicala? Jst nimam telefonske.

Js tudi, js tudi, da vas spoznam...pa ne morem. Sem daleč daleč...user posted image

Ma enkrat bomo naredile en izletek in pridemo še tebe v Maribor spoznat...in POKI... itd...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz sem ZA!!!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Nismo kupili nič GH, meli smo karambol na sredi MB na mostuuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Že tak nimamo keša, zdj pa še to, avto je totalka, krivi smo mi, smo do nadaljnjega brez avta, danes teden pa moremo v LJ k gatroenteorolku na Pediatrično k.
Pizuser posted image pa ta lajf, kdaj bo hudič nehal srat na kup, same probleme imamo. B. je službo zgubil, dolgujejo mu plače od maja plus regres, mogli bodo v tožbo, ampak keša vseeno verjetn ne bojo vidl delavci, mala je že od rojstva boga, avto je kr naprej crkoval...no zdaj je pa itak totalka.
user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ves kaj moras narediti....sej vem da se ta trenutek cudno slisi....SMEJ SE!SMEJSE IN SE ENKRAT SMEJ SE NAGLAS....OBRNI SE PROTI NEBU IN SE SMEJ...PA NAGLAS UPRAS-NO PA DA VIDIM KAJ IMAS PRIPRAVLJENO SE ZAME,NIMAS VEC IDEJ????Z NICEMER ME NE MORES VEC PRESENETITI!!!!-----IN SE GLASNO SMEJ.... ko je svet sive barve,oko zazna le se crne odtenke zivljenja...spremeni tvoj pogled in v vsem tem bos videla barve mavrice....takrat se bo vse obrnilo na bolje....

< Sporočilo je popravil KatMat -- 20.10.2009 6:58:17 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 483
20.10.2009 6:58:34   
KatMat
pa dobro jutro!!!!!!!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 484
20.10.2009 7:09:22   
Dudica1
DOBRO JUTRO

Ne vem za kdaj se bomo zdaj odločile,vsak dan kakšna ne moreuser posted image

katmat pozdravite se že enkrat,da bo mir s temi user posted image ...user posted image user posted image user posted image

lake a pol bi resno prišle?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 485
20.10.2009 7:37:56   
FLASK_A
jutro!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 486
20.10.2009 7:38:44   
majana79
Jutro!

user posted image Vidim da imamo vsi kake 'probleme'...

Moj prvi danes je bil komar?! in pa mraz. Imam že dosti tega, da nimamo urejene kurjave in bo novo leto pravi čas za spremembe. user posted image

Grem nazaj, mojega zbudit, ima danes nek seminar pa še poležava doma.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 487
20.10.2009 8:02:46   
Anonimen
jutro vsem spali super, zdej pa nika že demulira ležalnikuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 488
20.10.2009 8:03:51   
KatMat
mene tud jezi da nimamo urejene kurjave....pac mamo pec na drva ki jo je treba zakurt nalagat pa dvakrat na pol ure ker ne gori dlje,pa drva so v k**** ker so škrti in kupujejo najcenejsa drva(ind. odpadke) ki gorijo kot trske....toplote pa nobene ne dajo od sebe.,..pa eno uro po tistem ko ugasne je mraz k hudic k mam 35 let stara okna ki so po njihovo se cist uredu in jih ne smem menjat...najvec toplote pa pri oknih zgubim...da ne omenim vrat za na teraso ki majo kar prepih tok so preparela....

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 489
20.10.2009 8:09:22   
Dudica1
pr nas že nekaj časa kurimo in ogrevamo pa se user posted image čez noč tolk shladi da je zjutraj kar mraz...no samo pol čez dan mam pa notr tud do 25 stopinj user posted image (smo bolj zmznjeni) user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 490
20.10.2009 8:09:53   
FLASK_A
Pišuka, a imamo vse tako mrzle hiše?! Pri nas je isto, če že zakurim gre vse skozi okna. Brezveze kurit. Otroška soba in spalnica nista NIKOLI topli. Niti približno. Tako da tam kjer smo, nosim kalorifer in se grejemo ko mačkiuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 491
20.10.2009 8:10:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

mene tud jezi da nimamo urejene kurjave....pac mamo pec na drva ki jo je treba zakurt nalagat pa dvakrat na pol ure ker ne gori dlje,pa drva so v k**** ker so škrti in kupujejo najcenejsa drva(ind. odpadke) ki gorijo kot trske....toplote pa nobene ne dajo od sebe.,..pa eno uro po tistem ko ugasne je mraz k hudic k mam 35 let stara okna ki so po njihovo se cist uredu in jih ne smem menjat...najvec toplote pa pri oknih zgubim...da ne omenim vrat za na teraso ki majo kar prepih tok so preparela....

no jz pa HB s tem nimam problema, mam pa problem s plačilom ker se je tast odloču da je 30kvadratnih metrov drv premalo in je kupu še 10, jz pa keša nimam da bi mu pol plačalauser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 492
20.10.2009 8:11:33   
Anonimen

Pišuka, a imamo vse tako mrzle hiše?! Pri nas je isto, če že zakurim gre vse skozi okna. Brezveze kurit. Otroška soba in spalnica nista NIKOLI topli. Niti približno. Tako da tam kjer smo, nosim kalorifer in se grejemo ko mačkiuser posted image

ojej jz pa jambram k moram drva plačatuser posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 493
20.10.2009 8:12:36   
FLASK_A
sej mi bomo pa elektriko plačaliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 494
20.10.2009 8:14:24   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

Hvala enako, samo da midva vsaj ornk drva kupiva, ampak kaj ko to nič ne pomaga, nalagat je še zmeri treba non stop, okna so pa 100 let stara... user posted image

Bah, vidim da nisem edina s temi težavami. Ampak flaska jih bo prva resila, ko se bo selila. user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 495
20.10.2009 8:15:00   
Tanja_
Jutro!
Noč minila okej. Sem bla že zunej na sprehodu s kužico in malo. Je mrzlo in vse smrdi po kurjavi. Drgač pa, pri nas kakih 10 dni kurijo, ampak čez dan pa še vedno izklopijo, pa ne razumem zakaj, k ni tok toplo. Včeri sm tud jst pol s kaloriferjem grela. Zjutrej pa tok zakurjo, da sm lahko v kratkih rokavih, pa mam radiatorje sam na 3 naštimane.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 496
20.10.2009 8:17:25   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Jutro!
Noč minila okej. Sem bla že zunej na sprehodu s kužico in malo. Je mrzlo in vse smrdi po kurjavi. Drgač pa, pri nas kakih 10 dni kurijo, ampak čez dan pa še vedno izklopijo, pa ne razumem zakaj, k ni tok toplo. Včeri sm tud jst pol s kaloriferjem grela. Zjutrej pa tok zakurjo, da sm lahko v kratkih rokavih, pa mam radiatorje sam na 3 naštimane.

To je pa zato, ker v naši državi noben nima občutka kaj pomeni smotrna poraba energije. user posted image Marsikje imajo po blokih okna odprta celo zimo, ker je drugače notr 30 stopinj (primer sta prijatelja za Bežigradom, tam pri Bratovševi ploščadi...)

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 497
20.10.2009 8:19:05   
Dudica1
men pa nalaga na peč tašča user posted image ...jaz samo termostat prklopim in je user posted image , drva pa plačamo jih sežagamo in imamo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 498
20.10.2009 8:21:02   
KatMat

hihihih isto jaz....moj je reku da mi ga bo zakuru....
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 499
20.10.2009 8:21:40   
KatMat

sej mi bomo pa elektriko plačaliuser posted image
ej 250 poracuna bom dobila....mene je skor kap!!!!!!!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?