Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 9:18:24
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 majana jaz jo očitno mučim...al kaj ne vem pa za kaj hudiča misliš da si vedno ti na prvem mestu..... kdo je pa kaj govoru o teb?????????????? ja no pol pa do konca povej kaj te muč itak da druge pol mislijo da se gre o men...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 9:18:53
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Vprašanje za poznavalke- a bo v PON gužva v Hoferju? pomoje nenormalna tko kot zdaj ...ti sam reč pa ti grem pomagat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 9:18:55
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Vprašanje za poznavalke- a bo v PON gužva v Hoferju? Ne bo! Zihr ne! in potem je svizc zaviu čokolado Aha, potam priporočaš čelado in ščitnike? Beda, samo povšter bi rada
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 9:18:56
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A No, katmat, pol si ga pa kar privošči Jaz sem pa odkrila še eno zakladnico Ne morem verjet koliko CDjev in DVDjev mi je skuru za tole bedarijo Danes bo nesel v smeti- še dobro da je vreča črna in trikrat zavezana da ne ve kaj nese v kontejner
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 9:19:38
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Vprašanje za poznavalke- a bo v PON gužva v Hoferju? Ne bo! Zihr ne! in potem je svizc zaviu čokolado Definitivno ne bo. Kar v Šiško pridi, tuki je zmeri prazno.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 9:20:04
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Vprašanje za poznavalke- a bo v PON gužva v Hoferju? Ne bo! Zihr ne! in potem je svizc zaviu čokolado Aha, potam priporočaš čelado in ščitnike? Beda, samo povšter bi rada Ti dudici naroči, ona se bo zihr kej grebla tam. Počasi se mi dozdeva, da ona sploh ne rabi vsak ponedeljek in četrtek neki iz Hoferja ampak, da se hodi tja izživljat in ruvat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 9:20:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 živjo kako kaj? pa adijo, mi ni za pisatk....... Ja kaj pa tebe muči?! maja, hvala, se bova enkrat zapeljala do najbližje lekarne kjer to imajo pa še naredimo kak izlet mah vreme me muči, sm prov žalostna........ pa je BZ kej pisat, k bo minil sam da grem mal kakšnega zbrcat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 9:20:34
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A No, katmat, pol si ga pa kar privošči Jaz sem pa odkrila še eno zakladnico Ne morem verjet koliko CDjev in DVDjev mi je skuru za tole bedarijo Danes bo nesel v smeti- še dobro da je vreča črna in trikrat zavezana da ne ve kaj nese v kontejner
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 9:20:40
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 aja, dudi, drug četrtek bodo v Hoferju ene bundice za malčke, take bolj športne (če še nisi vidla) sm vidla pa ne vem če niso bolj tanke ...raj dam 30€ za budno samo da bo orng da ga ne bo zeblo a veš... Po moje, če je prej ne kupiš, greš lahko pogledat... Se mi zdi da so tanke, ker so kao bolj smučarsko športna varianta. No, sklepam iz slikic Se pa strinjam da mora bit topla, to pa ja. ja sej pogledat bom pa šla ja pa bom vidla...tud mal prepoceni se mi zdi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 9:20:52
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Vprašanje za poznavalke- a bo v PON gužva v Hoferju? Ne bo! Zihr ne! in potem je svizc zaviu čokolado Aha, potam priporočaš čelado in ščitnike? Beda, samo povšter bi rada Ma povštrov po moje ne bo zmanjkalo. Pejt v Postojno, tam so jim še pajacki ostal, k jih je v LJ zmanjkalo v 5 minutah.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 9:20:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 majana jaz jo očitno mučim...al kaj ne vem pa za kaj hudiča misliš da si vedno ti na prvem mestu..... kdo je pa kaj govoru o teb?????????????? ja no pol pa do konca povej kaj te muč itak da druge pol mislijo da se gre o men...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 9:21:16
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Vprašanje za poznavalke- a bo v PON gužva v Hoferju? Ne bo! Zihr ne! in potem je svizc zaviu čokolado Aha, potam priporočaš čelado in ščitnike? Beda, samo povšter bi rada Ti dudici naroči, ona se bo zihr kej grebla tam. Počasi se mi dozdeva, da ona sploh ne rabi vsak ponedeljek in četrtek neki iz Hoferja ampak, da se hodi tja izživljat in ruvat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 9:21:39
|
|
|
|
FLASK_A
|
Majana, ne se hecat.Če kej sovražim, so to štacune. Že po difoltu. Kaj šele nagužvane štacune Maja, kaj se režiš. Groza- še do spalnice nisem prišla. Bohve kaj me še vse čaka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 9:22:27
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Vprašanje za poznavalke- a bo v PON gužva v Hoferju? Ne bo! Zihr ne! in potem je svizc zaviu čokolado Aha, potam priporočaš čelado in ščitnike? Beda, samo povšter bi rada Ti dudici naroči, ona se bo zihr kej grebla tam. Počasi se mi dozdeva, da ona sploh ne rabi vsak ponedeljek in četrtek neki iz Hoferja ampak, da se hodi tja izživljat in ruvat. dudiiiiiii, heca se no
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 9:22:55
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Vprašanje za poznavalke- a bo v PON gužva v Hoferju? Ne bo! Zihr ne! in potem je svizc zaviu čokolado Aha, potam priporočaš čelado in ščitnike? Beda, samo povšter bi rada Ti dudici naroči, ona se bo zihr kej grebla tam. Počasi se mi dozdeva, da ona sploh ne rabi vsak ponedeljek in četrtek neki iz Hoferja ampak, da se hodi tja izživljat in ruvat. dudiiiiiii, heca se no
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 9:23:12
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby Punce moje kako naj se pomirim? Kar nervozna sem ko grem kmalu na pogreb... pa ne samo to še prej moram bit tam da mal stržem ljudi Kar stiska me, pa še sama grem... sej tam bo tud mami... pa vseeno. si želim da je že mimo O tubby... smo imeli mesec dni nazaj en pogreb...te popolnoma razumem. Sej bo, počasi....za vedno ti bodo ostali lepi spomini in kar mene najbolj fascinira (do zdaj mi noben tako bližnji ni umrl HB), misel na to osebo mi daje moč in energijo za naprej. Drži se!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 9:24:49
|
|
|
|
majana79
|
maja, glej kakega si zdej nardila! A ni dost da zunej lije, pa še dudi joka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 9:24:51
|
|
|
|
Dudica1
|
HELP ME! Za božička mam za oba izbrano...za miklavža imam pa samo za Maja,kaj naj prinese T.???...tud za T. rojstni dan imam izbrano..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 9:25:46
|
|
|
|
maja1488
|
Dudi draga...kaj te muči? Mal sem se hecala no . Flaška, sam da ne boš ti tudi s kakim kladivom tolkla popoldan
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 9:25:55
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 maja, glej kakega si zdej nardila! A ni dost da zunej lije, pa še dudi joka. ne sej ne hecam se Ko sm jaz tuki gor sm vedno dobre volje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 9:26:31
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Majana, ne se hecat.Če kej sovražim, so to štacune. Že po difoltu. Kaj šele nagužvane štacune Maja, kaj se režiš. Groza- še do spalnice nisem prišla. Bohve kaj me še vse čaka Glej, v LJ sta najmanj obljudena na Rudniku pa na Vrhovcih. Tako da tam sigurno ne bo take gneče kot drugje. Tiste filmčke pa kar lepo v kanto, sej itak ne ve več da jih ma.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 9:26:57
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 maja, glej kakega si zdej nardila! A ni dost da zunej lije, pa še dudi joka. se iskreno...iz dna srca opravičujem vsem prizadetim
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 9:27:03
|
|
|
|
ledenka
|
jutro! ste pa že načvekale midva greva na plavanje, se morava začet spravljat. če katera tala valarje - enga tud meni, prosim
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 9:27:54
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Dudi draga...kaj te muči? Mal sem se hecala no . Flaška, sam da ne boš ti tudi s kakim kladivom tolkla popoldan Zaradi tega že ne. Sem prav ponosna, da imam zdravega deca v bajti Dudi, rileks Sej se greva lahko skupi fajtat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 9:27:56
|
|
|
|
maja1488
|
majana, ti pa s tem valarjam pejdi raje piškote delat, ne pa da tle mahaš
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?