Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 8:29:21
|
|
|
|
Leela
|
katmat a ni mal kičast. Motoristka bi mogla kaj bolj šarf imet, vsaj kakšno bodico zraven
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 8:33:11
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 O kako je luškan Zakaj si pa od 3 pokonc?! Tija? tija je bla pokonc za futranje...drugac je pa spala...mal sem slabe volje pa ne morm spat pol (poleg dolocenih oseb) IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 tud jaz bi si dala tatu...kam si ga boš pa dala??? Drugač smo pa super spali in Maj ima že prvo rudno nevem se...pomoje noga.... IZVIRNO SPOROČILO: Leela katmat a ni mal kičast. Motoristka bi mogla kaj bolj šarf imet, vsaj kakšno bodico zraven tale bo janu v spomin....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 8:33:34
|
|
|
|
maja1488
|
Jutro! Končno sem se naspala. Je pa zato imel moj ene 100x relacijo naša soba - mašina soba. Je revca ful kašljala, pa se odkrivala...pol je pa ob pol šestih ustala. Se mi moj kr mal smili...mah lažem....sej jst sem pa prejšnjo noč vstajala. Zarja je spala od 8 do 7 in že spet spi. Christiana, res so nemogoči tile zdravniki. Ne moreš verjet koko si podajajo. Meni se je najbolj svinjsko zdelo, ko je bil pokojni stric pri nas na obisku in ga je neki zvilo. Smo šli v ZD in so rekli, da more v LJ na klinični ampak mu nič ne pripada (prevoz), ker je tuj državljan, bla bla bla. Pridemo v KC, čakamo ko utrgani na urgenci ene dve uri, ko končno pride sestra kao vzet kartico, pa reče stric, da je samoplačnik. V momentu je bil v ordinaciji, spedenan, kavo so mu skuhale... Bronhopulmin svečke sem včerej dobila in so zakon, za vse hripavčke in hropkote. Narejene so iz olja bora in topijo sluz, da jo dojenček lahko pokaka, ker ne zna izkašljat. Zarji sem dala zvečer eno in ni celo noč niti enkrat zakašljala. Zej zjutraj je ene dvakrat ampak vse drugo kot recimo včerej dopoldan. Al je zgolj slučaj, da se je pozdravla al so za to krive svečke pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 8:33:48
|
|
|
|
Leela
|
lake meni tudi. christiana te P so res "smešni", lahko njim ko so par kilometrov stran od otroka ki joka. Ti kirurgi pa res no , a se ne znajo zment po telefonu. maja, jaz bi kar kakšne krokse zbrala pa zaenkrat mam dost čevljev (realtivno) , L. popoldne še pomerim zimske škorne, če so mu prav. danes bo spet dolg dan, ker dežuje in ne greva ven
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 8:34:19
|
|
|
|
Dudica1
|
tud jaz razmišljam o gležnju...samo ne vem kaj in malo cvikam kok boli
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 8:34:50
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat tija je bla pokonc za futranje...drugac je pa spala...mal sem slabe volje pa ne morm spat pol (poleg dolocenih oseb) Eh, mal bi ga spet užgala (v sanjah) pa bi blo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 8:35:29
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat tale bo janu v spomin....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 8:37:49
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Bronhopulmin svečke sem včerej dobila in so zakon, za vse hripavčke in hropkote. Narejene so iz olja bora in topijo sluz, da jo dojenček lahko pokaka, ker ne zna izkašljat. Zarji sem dala zvečer eno in ni celo noč niti enkrat zakašljala. Zej zjutraj je ene dvakrat ampak vse drugo kot recimo včerej dopoldan. Al je zgolj slučaj, da se je pozdravla al so za to krive svečke pa ne vem. hvala za nasvet
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 8:38:00
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 tud jaz razmišljam o gležnju...samo ne vem kaj in malo cvikam kok boli dvakrat si rodila ddddddddddddddddddddddddddd
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 8:38:20
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat tija je bla pokonc za futranje...drugac je pa spala...mal sem slabe volje pa ne morm spat pol (poleg dolocenih oseb) Eh, mal bi ga spet užgala (v sanjah) pa bi blo sm ga kr u zivo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 8:40:27
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat tija je bla pokonc za futranje...drugac je pa spala...mal sem slabe volje pa ne morm spat pol (poleg dolocenih oseb) Eh, mal bi ga spet užgala (v sanjah) pa bi blo sm ga kr u zivo Ja kaj je pa spet naredu?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 8:42:22
|
|
|
|
maja1488
|
Leela, jst nisem nikoli hotela crocsov, potem sem jih pa za RD dobila in so mi ful udobni. Bom najbrž škornje vzela za po dežju (so vseeno lepši od navadnih gumi škornjev) in mogoče tiste, ki sem link prilimala. Za vozičkat bodo super se mi zdi. Morm sam počakat do devetega, da se mi kreditna kartica sprosti, ker mam nabasano (next pa to ).
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 8:45:20
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 tud jaz razmišljam o gležnju...samo ne vem kaj in malo cvikam kok boli dvakrat si rodila ddddddddddddddddddddddddddd ja a veš k ne vem...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 8:45:55
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Bronhopulmin svečke sem včerej dobila in so zakon, za vse hripavčke in hropkote. Narejene so iz olja bora in topijo sluz, da jo dojenček lahko pokaka, ker ne zna izkašljat. Zarji sem dala zvečer eno in ni celo noč niti enkrat zakašljala. Zej zjutraj je ene dvakrat ampak vse drugo kot recimo včerej dopoldan. Al je zgolj slučaj, da se je pozdravla al so za to krive svečke pa ne vem. hvala za nasvet a to je samo za tamaučke...al tud za večje ...pa kje se dobi???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 8:46:25
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat tija je bla pokonc za futranje...drugac je pa spala...mal sem slabe volje pa ne morm spat pol (poleg dolocenih oseb) Eh, mal bi ga spet užgala (v sanjah) pa bi blo sm ga kr u zivo u dont want to know Ja kaj je pa spet naredu?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 8:50:38
|
|
|
|
Tanja_
|
Jutro! Spali okej. Mala je tečna že navsezgodej. Šibam k prijateljici v Škofja loko. Tatu na gležnju-boli. Tam kjer je spodej kost povsod boli. A se da zdržat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 8:51:00
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat tija je bla pokonc za futranje...drugac je pa spala...mal sem slabe volje pa ne morm spat pol (poleg dolocenih oseb) IZVIRNO SPOROČILO: KatMat tale bo janu v spomin....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 8:51:21
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat tija je bla pokonc za futranje...drugac je pa spala...mal sem slabe volje pa ne morm spat pol (poleg dolocenih oseb) Eh, mal bi ga spet užgala (v sanjah) pa bi blo sm ga kr u zivo u dont want to know Ja kaj je pa spet naredu? O đusi....seveda hočem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 8:51:51
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Bronhopulmin svečke sem včerej dobila in so zakon, za vse hripavčke in hropkote. Narejene so iz olja bora in topijo sluz, da jo dojenček lahko pokaka, ker ne zna izkašljat. Zarji sem dala zvečer eno in ni celo noč niti enkrat zakašljala. Zej zjutraj je ene dvakrat ampak vse drugo kot recimo včerej dopoldan. Al je zgolj slučaj, da se je pozdravla al so za to krive svečke pa ne vem. hvala za nasvet a to je samo za tamaučke...al tud za večje ...pa kje se dobi??? Piše od 4. meseca naprej. 2 svečki na dan. Kupiš v lekarni.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 8:52:39
|
|
|
|
FLASK_A
|
Jaz bi tut vedla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 8:53:17
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Bronhopulmin svečke sem včerej dobila in so zakon, za vse hripavčke in hropkote. Narejene so iz olja bora in topijo sluz, da jo dojenček lahko pokaka, ker ne zna izkašljat. Zarji sem dala zvečer eno in ni celo noč niti enkrat zakašljala. Zej zjutraj je ene dvakrat ampak vse drugo kot recimo včerej dopoldan. Al je zgolj slučaj, da se je pozdravla al so za to krive svečke pa ne vem. hvala za nasvet a to je samo za tamaučke...al tud za večje ...pa kje se dobi??? Piše od 4. meseca naprej. 2 svečki na dan. Kupiš v lekarni. Ja, ampak sem poguglala in se to dobi samo na obali?!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 9:00:38
|
|
|
|
KatMat
|
bom rekla sam neprimerno obnasanje do tije
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 9:02:36
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat bom rekla sam neprimerno obnasanje do tije smotko, kr še ga dej! Majana, pri nas se dobijo. So od gorišlih lekarn.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 9:03:00
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jutro! Spali okej. Mala je tečna že navsezgodej. Šibam k prijateljici v Škofja loko. Tatu na gležnju-boli. Tam kjer je spodej kost povsod boli. A se da zdržat. tanja kje ga pa ti skrivas???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 9:03:20
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo kako kaj? pa adijo, mi ni za pisatk.......
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?