|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 5. del
3.11.2009 9:50:12   
Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

zivjo! na fb slikica tije kot sem obljubila

ooooooooooooooo kok je dobra

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
3.11.2009 9:51:44   
ajetam*
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Jutro!

Ste se razživele ob snegu user posted image Se strinjam s Petro da ga tukaj ni treba, razen če bi bila idila, da bi čez noč napadel in bi bilo zjutraj vse očiščeno, potem bi bil mraz da zamrzne in ostane lep bel, potem pa skopni čez noč spomladi da ni brozge user posted image user posted image

Se strinjam, take umazanije k je pa zdaj pa nič ne rabimo.

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
3.11.2009 9:52:43   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: ajetam*

Jutro!
Včeraj sem pa mislila, da bom znorela, je bil tako tečen, da se mi je skor utrgal. Danes zjutraj isto. Zdaj pa spi. Mu ni všeč ne v naročju, ne na tleh, joška nič ne pomaga,v vozičku je pa o.k., samo zdaj pa res ne morem iti ven z njim.

Sem vas prebrala za nazaj in berem same žalostne stvari.
user posted image user posted image  user posted image  za vse bolančkane in žalostne.
Christiana user posted image  za Glorio, sam, da gre na bolje.

Praznike smo preživeli naokrog, bili pri enih in drugih starih starših. Je bilo luštno.

Kot da bi o Hani brala. Obupna je. Samo joka. Čim grem ven iz vidnega polja je histerija. Ne vem a se je razvadla tko. Sam k jo vzamem v naročje, je 5 minut okej, pol pa spet histerija. Zdej sm jo napravla in greva k mojim.

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
3.11.2009 9:55:21   
Blueeyes
jp, razvajenost je huda stvar.. zato se je mi izogibamo... jz jo lahk pustim po cele dneve v bajti, pa sploh ne bo jokala.. edin k bo lačna al pa pokakana.. drgač ji je pa vseen al sem z njo al pa ne.. HB

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 3.11.2009 9:56:16 >

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
3.11.2009 9:56:38   
Dudica1
Pr nas se pa zdej že z Tejem tolk zamoti da lohk marsikej naredim user posted image ...še plazit se začne pa bo akcija...še lepše jima bo user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
3.11.2009 9:57:06   
Anonimen

Jaz bi tud kakšen predlog, ne vem kaj ga daje ..

če so zobki, potem mu masiraj dlesni...

(odgovor članu ajetam*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3681
3.11.2009 9:57:53   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Jaz bi tud kakšen predlog, ne vem kaj ga daje ..

če so zobki, potem mu masiraj dlesni...

Če so zobki malo pomaga tudi calgel ali gangigel

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
3.11.2009 9:58:00   
Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Pr nas se pa zdej že z Tejem tolk zamoti da lohk marsikej naredim user posted image ...še plazit se začne pa bo akcija...še lepše jima bo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

sm ti pozabla neki rečt... da tvoj frajer našo uči lumparije.. od zadnjič k smo se vidl je zdej še naša začela tko pljuvat kot on user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
3.11.2009 9:58:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

sm ti pozabla neki rečt... da tvoj frajer našo uči lumparije.. od zadnjič k smo se vidl je zdej še naša začela tko pljuvat kot on user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3684
3.11.2009 9:59:48   
majana79
Tanja, kako je blo včeri?

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
3.11.2009 10:01:48   
Dudica1

user posted image user posted image user posted image
Ja sej mu je bla blazno ušeč user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
3.11.2009 10:02:56   
Blueeyes

user posted image user posted image user posted image zarad česa, a zarad vriskanja???

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 3.11.2009 10:04:56 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
3.11.2009 10:03:48   
Blueeyes
grem skidat sneg pred bajto.. pridem ćez cca pol ure nazaj

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
3.11.2009 10:04:52   
petrazg
http://24ur.com/novice/slovenija/tragicen-petek-v-porodnisnici.html

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
3.11.2009 10:06:02   
Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
3.11.2009 10:07:29   
Anonimen

prav res tragično!
so na forumu imeli odprto temo, zakaj v izolski bolnišnici umirajo otroci, a so jo zaklenili, dokler raziskava ne pokaže kaj se dogaja.

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 3691
3.11.2009 10:09:59   
Anonimen
tole s ctgjem čez rok pa tudi meni ni bilo v drugi nosečnosti ok.
mi je bilo bolj všeč, ko so mi v prvi nosečnosti, ko sem šla čez rok, v Kr delali amnioskopijo in s tem preverjali plodovnico.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3692
3.11.2009 10:09:59   
dito
Dobro jutro,

Gal mi je končno zaspal. Ponoči mi že malo boljše spi. Spat gre ob 8 h in mi spi do 2- 3 h. user posted image . Potem 2-3 krat je in spi do 7-8h. user posted image

Začela sva z uvajanje GH in mi zavrača dojenje. Ko kdo je ga moram dat vstran, od mize, ker se začne prav trest in kričat (on bi tudi).

Včeraj sem bila na predavanjih in ga je imela babica. Eno uro se ji je tak "drl", da ni več vedela kaj naj. Potem ga je dala v voziček in ga vozla po bajti. Le v vozičku ji je spal. Sem se zadnjič smejala kolegici, ker je imela marelo za po hiši. Sedaj pa mi to prakticiramo.

Blueeyes- user posted image za Gajo. Tudi hčerka je bila ista. Pustil si jo lahko samo, na rokah sploh ni marala bit. Sama se je igrala, no še zdaj je ful pridna. Ta mali pa nas bo "raztural". Pa ga isto vzgajam kot njo.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
3.11.2009 10:10:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

prav res tragično!
so na forumu imeli odprto temo, zakaj v izolski bolnišnici umirajo otroci, a so jo zaklenili, dokler raziskava ne pokaže kaj se dogaja.

ja žalostno res. če samo pomislim, kaj vse je možno med nosečnostjo. Ko sem rodila, so sestre samo gledale popkovnico in otroka klicale '' srečko''. Imela sem namreč vozeluser posted image  in danes raje sploh ne pomislim, kaj bi lahko bilo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3694
3.11.2009 10:20:53   
Anonimen
*lina* a se ti je vozelj naredil med porodom ali že pri obratu?
ovitih popkovnic me je bilo tudi strah... sem kar vesela, da sta moja lumpa lepo prišla ven (Oskar je sicer imel 1x ovito popkovnico okrog vratu, a je bila na srečo dovolj dolga in ga ni zategovala)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3695
3.11.2009 10:24:02   
Dudica1

user posted image user posted image user posted image zarad česa, a zarad vriskanja???

ne vem zakaj user posted image user posted image user posted image

Tole je pa res žalostno user posted image ,moji teti je odmrl pa je bla v 6 mesecu user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
3.11.2009 10:30:53   
Anonimen
jutro...sneguser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3697
3.11.2009 10:31:43   
maja1488

No pa je naša oplela. Bo pa Filipa imela user posted image . A prou leela?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
3.11.2009 10:32:00   
Dudica1
kati kje si...kako da nič ne napišešuser posted image

Sej mene se itak vsi bojijo in nehajo pisat k jaz pridem gor  user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
3.11.2009 10:32:12   
majuška10

IZVIRNO SPOROČILO: majuška10

Dobro jutro!
kako ste kaj? kje je snežilo? Pr nas v kamniku lije kot za stavo, je pa moj, ki dela na Brniku rekel, da je tam snežilo, ful dobr, zimskih gum sploh še nimamo!!!user posted image user posted image  pa zimskega pajacka za malega tudi ne!!!!

Mali je tečka že od 8h zjutraj, ful razgraja in sploh se noče zamotit, Ima katera kakšno idejo kako naj ga zamotim? Kjerkoli ga dam (ležalnik, igralna pena,... je ok 5 minut, pol pa že protestiranje in dretje...., ven pa ne morem it, zaradi tega dežja.user posted image user posted image

A na letališču dela... Jaz grem jutri po mojo mami in atija, ki se vračata... Pa nimam zimskih gumuser posted image user posted image user posted image Ma bom res morala očitno danes to sama uredit....user posted image user posted image user posted image

ja, sicer je bil v nočni tako da  mogoče zdej ne sneži več...,  tle v kamniku dežuje,

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?