Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 9:50:12
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat zivjo! na fb slikica tije kot sem obljubila ooooooooooooooo kok je dobra
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 9:51:44
|
|
|
|
ajetam*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Jutro! Ste se razživele ob snegu Se strinjam s Petro da ga tukaj ni treba, razen če bi bila idila, da bi čez noč napadel in bi bilo zjutraj vse očiščeno, potem bi bil mraz da zamrzne in ostane lep bel, potem pa skopni čez noč spomladi da ni brozge Se strinjam, take umazanije k je pa zdaj pa nič ne rabimo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 9:52:43
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Jutro! Včeraj sem pa mislila, da bom znorela, je bil tako tečen, da se mi je skor utrgal. Danes zjutraj isto. Zdaj pa spi. Mu ni všeč ne v naročju, ne na tleh, joška nič ne pomaga,v vozičku je pa o.k., samo zdaj pa res ne morem iti ven z njim. Sem vas prebrala za nazaj in berem same žalostne stvari. za vse bolančkane in žalostne. Christiana za Glorio, sam, da gre na bolje. Praznike smo preživeli naokrog, bili pri enih in drugih starih starših. Je bilo luštno. Kot da bi o Hani brala. Obupna je. Samo joka. Čim grem ven iz vidnega polja je histerija. Ne vem a se je razvadla tko. Sam k jo vzamem v naročje, je 5 minut okej, pol pa spet histerija. Zdej sm jo napravla in greva k mojim.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 9:55:21
|
|
|
|
Blueeyes
|
jp, razvajenost je huda stvar.. zato se je mi izogibamo... jz jo lahk pustim po cele dneve v bajti, pa sploh ne bo jokala.. edin k bo lačna al pa pokakana.. drgač ji je pa vseen al sem z njo al pa ne.. HB
< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 3.11.2009 9:56:16 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 9:56:38
|
|
|
|
Dudica1
|
Pr nas se pa zdej že z Tejem tolk zamoti da lohk marsikej naredim ...še plazit se začne pa bo akcija...še lepše jima bo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 9:57:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Jaz bi tud kakšen predlog, ne vem kaj ga daje .. če so zobki, potem mu masiraj dlesni...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 9:57:53
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Jaz bi tud kakšen predlog, ne vem kaj ga daje .. če so zobki, potem mu masiraj dlesni... Če so zobki malo pomaga tudi calgel ali gangigel
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 9:58:00
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Pr nas se pa zdej že z Tejem tolk zamoti da lohk marsikej naredim ...še plazit se začne pa bo akcija...še lepše jima bo sm ti pozabla neki rečt... da tvoj frajer našo uči lumparije.. od zadnjič k smo se vidl je zdej še naša začela tko pljuvat kot on
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 9:58:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Pr nas se pa zdej že z Tejem tolk zamoti da lohk marsikej naredim ...še plazit se začne pa bo akcija...še lepše jima bo sm ti pozabla neki rečt... da tvoj frajer našo uči lumparije.. od zadnjič k smo se vidl je zdej še naša začela tko pljuvat kot on
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 9:59:48
|
|
|
|
majana79
|
Tanja, kako je blo včeri?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 10:01:48
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Pr nas se pa zdej že z Tejem tolk zamoti da lohk marsikej naredim ...še plazit se začne pa bo akcija...še lepše jima bo sm ti pozabla neki rečt... da tvoj frajer našo uči lumparije.. od zadnjič k smo se vidl je zdej še naša začela tko pljuvat kot on Ja sej mu je bla blazno ušeč
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 10:02:56
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Pr nas se pa zdej že z Tejem tolk zamoti da lohk marsikej naredim ...še plazit se začne pa bo akcija...še lepše jima bo sm ti pozabla neki rečt... da tvoj frajer našo uči lumparije.. od zadnjič k smo se vidl je zdej še naša začela tko pljuvat kot on Ja sej mu je bla blazno ušeč zarad česa, a zarad vriskanja???
< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 3.11.2009 10:04:56 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 10:03:48
|
|
|
|
Blueeyes
|
grem skidat sneg pred bajto.. pridem ćez cca pol ure nazaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 10:09:59
|
|
|
|
Anonimen
|
tole s ctgjem čez rok pa tudi meni ni bilo v drugi nosečnosti ok. mi je bilo bolj všeč, ko so mi v prvi nosečnosti, ko sem šla čez rok, v Kr delali amnioskopijo in s tem preverjali plodovnico.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 10:09:59
|
|
|
|
dito
|
Dobro jutro, Gal mi je končno zaspal. Ponoči mi že malo boljše spi. Spat gre ob 8 h in mi spi do 2- 3 h. . Potem 2-3 krat je in spi do 7-8h. Začela sva z uvajanje GH in mi zavrača dojenje. Ko kdo je ga moram dat vstran, od mize, ker se začne prav trest in kričat (on bi tudi). Včeraj sem bila na predavanjih in ga je imela babica. Eno uro se ji je tak "drl", da ni več vedela kaj naj. Potem ga je dala v voziček in ga vozla po bajti. Le v vozičku ji je spal. Sem se zadnjič smejala kolegici, ker je imela marelo za po hiši. Sedaj pa mi to prakticiramo. Blueeyes- za Gajo. Tudi hčerka je bila ista. Pustil si jo lahko samo, na rokah sploh ni marala bit. Sama se je igrala, no še zdaj je ful pridna. Ta mali pa nas bo "raztural". Pa ga isto vzgajam kot njo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 10:10:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: petrazg http://24ur.com/novice/slovenija/tragicen-petek-v-porodnisnici.html prav res tragično! so na forumu imeli odprto temo, zakaj v izolski bolnišnici umirajo otroci, a so jo zaklenili, dokler raziskava ne pokaže kaj se dogaja. ja žalostno res. če samo pomislim, kaj vse je možno med nosečnostjo. Ko sem rodila, so sestre samo gledale popkovnico in otroka klicale '' srečko''. Imela sem namreč vozel in danes raje sploh ne pomislim, kaj bi lahko bilo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 10:20:53
|
|
|
|
Anonimen
|
*lina* a se ti je vozelj naredil med porodom ali že pri obratu? ovitih popkovnic me je bilo tudi strah... sem kar vesela, da sta moja lumpa lepo prišla ven (Oskar je sicer imel 1x ovito popkovnico okrog vratu, a je bila na srečo dovolj dolga in ga ni zategovala)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 10:24:02
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Pr nas se pa zdej že z Tejem tolk zamoti da lohk marsikej naredim ...še plazit se začne pa bo akcija...še lepše jima bo sm ti pozabla neki rečt... da tvoj frajer našo uči lumparije.. od zadnjič k smo se vidl je zdej še naša začela tko pljuvat kot on Ja sej mu je bla blazno ušeč zarad česa, a zarad vriskanja??? ne vem zakaj Tole je pa res žalostno ,moji teti je odmrl pa je bla v 6 mesecu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 10:30:53
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro...sneg
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 10:31:43
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Pr nas se pa zdej že z Tejem tolk zamoti da lohk marsikej naredim ...še plazit se začne pa bo akcija...še lepše jima bo sm ti pozabla neki rečt... da tvoj frajer našo uči lumparije.. od zadnjič k smo se vidl je zdej še naša začela tko pljuvat kot on Ja sej mu je bla blazno ušeč No pa je naša oplela. Bo pa Filipa imela . A prou leela?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 10:32:00
|
|
|
|
Dudica1
|
kati kje si...kako da nič ne napišeš Sej mene se itak vsi bojijo in nehajo pisat k jaz pridem gor
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 10:32:12
|
|
|
|
majuška10
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: majuška10 Dobro jutro! kako ste kaj? kje je snežilo? Pr nas v kamniku lije kot za stavo, je pa moj, ki dela na Brniku rekel, da je tam snežilo, ful dobr, zimskih gum sploh še nimamo!!! pa zimskega pajacka za malega tudi ne!!!! Mali je tečka že od 8h zjutraj, ful razgraja in sploh se noče zamotit, Ima katera kakšno idejo kako naj ga zamotim? Kjerkoli ga dam (ležalnik, igralna pena,... je ok 5 minut, pol pa že protestiranje in dretje...., ven pa ne morem it, zaradi tega dežja. A na letališču dela... Jaz grem jutri po mojo mami in atija, ki se vračata... Pa nimam zimskih gum Ma bom res morala očitno danes to sama uredit.... ja, sicer je bil v nočni tako da mogoče zdej ne sneži več..., tle v kamniku dežuje,
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?