|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 5. del
3.11.2009 8:54:36   
Leela
blue user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
3.11.2009 8:58:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Kati... ne kliči nam snega no... Pojdi tvojim na obisk, ga je sihurno fulll... Kako ga jaz ne maram... Sej , če bi ga bilo veliko ok, ne pa da boso ceste in parkirišča svinjska, za otroke ga ne bo dovolj, zimske idila pa... mogoče pri Tini, pa pri Dudici, tle v Ljubljani itak da je ni....user posted image

sem še vedno brez avta,... user posted image
bodo oni prišli (sem že naročila, naj mi pripeljejo sani, ki jih hranim pri njih... bi šla rada z njimi po Oskarja v vrtec)
saj snega še nekaj časa nebo, vsaj v Lj ne.

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 3652
3.11.2009 8:59:10   
tubby
Dobro jutro.

hvala vsem za sožalje. Sem bolj slabo spala, skoz sem razmišljala o njej... Pa kr strah me je blo da se kje prikaže... ne vem zakaj.
Zvečer sm ji na balkonu prižgala svečko user posted image

Sej bo, sej sem bila ob njej, ona pa vedno ob meni. Rada me je imela in jaz njo. tako je bila dobra user posted image

Blue vem kako ti je, tud jaz sm mogla mojga Bučkota dat uspavat k sm bla prvič noseča,  srce se mi je trgalo.
Sm pol smo mel še druge muce pa kr mal pozabiš... Na živali se ful navežeš. Boš pa ko bo Gaja večja morda spet mela kako muco al pa kužka.

Ledenka vse najboljše, pa veliko lepih iskrenih čestitk in prijetnih darilc ti želim.

PetraZg tud jaz bi raje sonček, pa da grmo lahko na sprehod. me nič ne vleče da bi dala polivinil na voziček in šla...

K.tja Je Urban spal celo noč? naš maks gre zadnje čase bolj pozno spat, kar razživi se zvečer. Pol pa še setrica pozno zaspi. Sam on že čez dan nadoknadi, ona pa ne ker u vrtcu ne spi več

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
3.11.2009 9:02:36   
maja1488
Jutro!

Ledenka vse najboljše!

Blue user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...zate in za mucko. Je že boljše tako, kot da se muči in trpi.

Dudica, se pridemo sankat. Pri nas je dež in je bla Maša ful vesela, ker je šla lahko v novih RUMENIH gumi škornjih v vrtec. Sem ji vzela v Hoferju tiste z ovčko podložene.

Punci sta spali OK. Zarja se je zbudila ob petih, pojedla in zaspala do sedmih, ko je slišala Mašo. Midve z Zarjo sva še vedno user posted image . Jst čakam mojo mami, da pride Zarjo mal pomirkat, ker moram v pisarno par stvari nardit. Hvala bogu. da sem si bundo kupila, ker bi zmrznila zdej.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
3.11.2009 9:08:00   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Dudica, se pridemo sankat. Pri nas je dež in je bla Maša ful vesela, ker je šla lahko v novih RUMENIH gumi škornjih v vrtec. Sem ji vzela v Hoferju tiste z ovčko podložene.

Z veseljem res pridite user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
3.11.2009 9:16:25   
Blueeyes
vem da je bolje da smo jo uspavali, kot pa da trpi. to mi je čist jasno... sam je vseen hudo.. sm glih prej sms dubla da je mirno zaspala user posted image user posted image zdej pa dovolj o naši Mici, k pol je še slabš če sam o njej pišem k skoz na njo mislim

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
3.11.2009 9:17:53   
majana79
Jutro!

Ste se razživele ob snegu user posted image Se strinjam s Petro da ga tukaj ni treba, razen če bi bila idila, da bi čez noč napadel in bi bilo zjutraj vse očiščeno, potem bi bil mraz da zamrzne in ostane lep bel, potem pa skopni čez noč spomladi da ni brozge user posted image user posted image

ledenka
, vse naj naj, pa še parkrat 25 ti želim user posted image

blue user posted image

Zdej pa ne vem, če sem misla še kej napisat...

Aja, J. se je zbudil samo 2x spet danes, tako da je bil ful priden user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
3.11.2009 9:20:51   
Dudica1
majana user posted image user posted image user posted image za Jureta!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
3.11.2009 9:23:18   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Jutro!

Ste se razživele ob snegu user posted image Se strinjam s Petro da ga tukaj ni treba, razen če bi bila idila, da bi čez noč napadel in bi bilo zjutraj vse očiščeno, potem bi bil mraz da zamrzne in ostane lep bel, potem pa skopni čez noč spomladi da ni brozge user posted image user posted image

ledenka
, vse naj naj, pa še parkrat 25 ti želim user posted image

blue user posted image

Zdej pa ne vem, če sem misla še kej napisat...

Aja, J. se je zbudil samo 2x spet danes, tako da je bil ful priden user posted image

A ne, tako pa lahko pada in pada in pada.... :)

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
3.11.2009 9:31:08   
majuška10
Dobro jutro!
kako ste kaj? kje je snežilo? Pr nas v kamniku lije kot za stavo, je pa moj, ki dela na Brniku rekel, da je tam snežilo, ful dobr, zimskih gum sploh še nimamo!!!user posted image user posted image  pa zimskega pajacka za malega tudi ne!!!!

Mali je tečka že od 8h zjutraj, ful razgraja in sploh se noče zamotit, Ima katera kakšno idejo kako naj ga zamotim? Kjerkoli ga dam (ležalnik, igralna pena,... je ok 5 minut, pol pa že protestiranje in dretje...., ven pa ne morem it, zaradi tega dežja.user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
3.11.2009 9:32:10   
majuška10
Ledenka, vse najboljše!!!user posted image user posted image

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
3.11.2009 9:35:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tubby

K.tja Je Urban spal celo noč? naš maks gre zadnje čase bolj pozno spat, kar razživi se zvečer. Pol pa še setrica pozno zaspi. Sam on že čez dan nadoknadi, ona pa ne ker u vrtcu ne spi več

ne.
se je prec zbudil, ko sem ga pohvalilauser posted image  in sem šla spat, je želel biti pri meni... pa se je ponovilo: vso noč (z redkimi odmori) je bil prisesan name.
HB je Oskar danes spal v svoji postejici, tako da je bilo vsaj nekaj prostora zame. čeprav sem že rahlo naveličana "spanja" na boku.

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

majana user posted image user posted image user posted image za Jureta!

priden!!

(odgovor članu tubby)
  Neposredna povezava do sporočila: 3662
3.11.2009 9:37:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

čeprav sem že rahlo naveličana "spanja" na boku.

user posted image user posted image user posted image  mi jih bo Urban kmalu tako raztegnil, da bom lahko ležala na hrbtu, on pa bo še vedno veselo cucljal naprej....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3663
3.11.2009 9:37:35   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10

Dobro jutro!
kako ste kaj? kje je snežilo? Pr nas v kamniku lije kot za stavo, je pa moj, ki dela na Brniku rekel, da je tam snežilo, ful dobr, zimskih gum sploh še nimamo!!!user posted image user posted image  pa zimskega pajacka za malega tudi ne!!!!

Mali je tečka že od 8h zjutraj, ful razgraja in sploh se noče zamotit, Ima katera kakšno idejo kako naj ga zamotim? Kjerkoli ga dam (ležalnik, igralna pena,... je ok 5 minut, pol pa že protestiranje in dretje...., ven pa ne morem it, zaradi tega dežja.user posted image user posted image

A na letališču dela... Jaz grem jutri po mojo mami in atija, ki se vračata... Pa nimam zimskih gumuser posted image user posted image user posted image Ma bom res morala očitno danes to sama uredit....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3664
3.11.2009 9:38:49   
petrazg

čeprav sem že rahlo naveličana "spanja" na boku.

user posted image user posted image user posted image  mi jih bo Urban kmalu tako raztegnil, da bom lahko ležala na hrbtu, on pa bo še vedno veselo cucljal naprej....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
3.11.2009 9:39:09   
majana79

Tako je pri nas vsak dan... user posted image Pa žal pomaga samo da nekam gremo, tako da nimam pametnega nasveta, te pa razumem.

Neposredna povezava do sporočila: 3666
3.11.2009 9:41:26   
Anonimen

Tako je pri nas vsak dan... user posted image Pa žal pomaga samo da nekam gremo, tako da nimam pametnega nasveta, te pa razumem.

ja. enako.

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3667
3.11.2009 9:43:13   
Dudica1
Še kar sneži ... user posted image ...plužli so že ene 3krat

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
3.11.2009 9:44:15   
Blueeyes

jz sm našo včas zamotla tko da sem jo postavla v stol za hranjenje in jo obrnila tko da je gledala našo muco.. pa se je pol začela kr pogovarjat z njo... pa je bil takoj mir za kakšno uro... al pa sem jo kr v svojo posteljo dala in jo pustila pri miru.. 10 min je godrnjala in jokala pol je pa zaspala al se pa naprej z igračkami igrala

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
3.11.2009 9:45:06   
Anonimen

aj, Dudica, skomine mi delaš!!!

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3670
3.11.2009 9:45:56   
Dudica1

aj, Dudica, skomine mi delaš!!!

user posted image user posted image user posted image ...sej sem vas povabla...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
3.11.2009 9:48:12   
ajetam*
Jutro!
Včeraj sem pa mislila, da bom znorela, je bil tako tečen, da se mi je skor utrgal. Danes zjutraj isto. Zdaj pa spi. Mu ni všeč ne v naročju, ne na tleh, joška nič ne pomaga,v vozičku je pa o.k., samo zdaj pa res ne morem iti ven z njim.

Sem vas prebrala za nazaj in berem same žalostne stvari.
user posted image user posted image  user posted image  za vse bolančkane in žalostne.
Christiana user posted image  za Glorio, sam, da gre na bolje.

Praznike smo preživeli naokrog, bili pri enih in drugih starih starših. Je bilo luštno.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
3.11.2009 9:48:46   
KatMat
zivjo! na fb slikica tije kot sem obljubila

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
3.11.2009 9:49:10   
Blueeyes

user posted image user posted image user posted image pr nas tud.. grem zdej vn skidat dvorišče da se bo dragi sploh lahko do garaže prpeljal

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
3.11.2009 9:49:57   
ajetam*
Jaz bi tud kakšen predlog, ne vem kaj ga daje ..

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?