Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 8:54:36
|
|
|
|
Leela
|
blue
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 8:58:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Kati... ne kliči nam snega no... Pojdi tvojim na obisk, ga je sihurno fulll... Kako ga jaz ne maram... Sej , če bi ga bilo veliko ok, ne pa da boso ceste in parkirišča svinjska, za otroke ga ne bo dovolj, zimske idila pa... mogoče pri Tini, pa pri Dudici, tle v Ljubljani itak da je ni.... sem še vedno brez avta,... bodo oni prišli (sem že naročila, naj mi pripeljejo sani, ki jih hranim pri njih... bi šla rada z njimi po Oskarja v vrtec) saj snega še nekaj časa nebo, vsaj v Lj ne.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 8:59:10
|
|
|
|
tubby
|
Dobro jutro. hvala vsem za sožalje. Sem bolj slabo spala, skoz sem razmišljala o njej... Pa kr strah me je blo da se kje prikaže... ne vem zakaj. Zvečer sm ji na balkonu prižgala svečko Sej bo, sej sem bila ob njej, ona pa vedno ob meni. Rada me je imela in jaz njo. tako je bila dobra Blue vem kako ti je, tud jaz sm mogla mojga Bučkota dat uspavat k sm bla prvič noseča, srce se mi je trgalo. Sm pol smo mel še druge muce pa kr mal pozabiš... Na živali se ful navežeš. Boš pa ko bo Gaja večja morda spet mela kako muco al pa kužka. Ledenka vse najboljše, pa veliko lepih iskrenih čestitk in prijetnih darilc ti želim. PetraZg tud jaz bi raje sonček, pa da grmo lahko na sprehod. me nič ne vleče da bi dala polivinil na voziček in šla... K.tja Je Urban spal celo noč? naš maks gre zadnje čase bolj pozno spat, kar razživi se zvečer. Pol pa še setrica pozno zaspi. Sam on že čez dan nadoknadi, ona pa ne ker u vrtcu ne spi več
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 9:02:36
|
|
|
|
maja1488
|
Jutro! Ledenka vse najboljše! Blue ...zate in za mucko. Je že boljše tako, kot da se muči in trpi. Dudica, se pridemo sankat. Pri nas je dež in je bla Maša ful vesela, ker je šla lahko v novih RUMENIH gumi škornjih v vrtec. Sem ji vzela v Hoferju tiste z ovčko podložene. Punci sta spali OK. Zarja se je zbudila ob petih, pojedla in zaspala do sedmih, ko je slišala Mašo. Midve z Zarjo sva še vedno . Jst čakam mojo mami, da pride Zarjo mal pomirkat, ker moram v pisarno par stvari nardit. Hvala bogu. da sem si bundo kupila, ker bi zmrznila zdej.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 9:08:00
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Dudica, se pridemo sankat. Pri nas je dež in je bla Maša ful vesela, ker je šla lahko v novih RUMENIH gumi škornjih v vrtec. Sem ji vzela v Hoferju tiste z ovčko podložene. Z veseljem res pridite
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 9:16:25
|
|
|
|
Blueeyes
|
vem da je bolje da smo jo uspavali, kot pa da trpi. to mi je čist jasno... sam je vseen hudo.. sm glih prej sms dubla da je mirno zaspala zdej pa dovolj o naši Mici, k pol je še slabš če sam o njej pišem k skoz na njo mislim
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 9:17:53
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! Ste se razživele ob snegu Se strinjam s Petro da ga tukaj ni treba, razen če bi bila idila, da bi čez noč napadel in bi bilo zjutraj vse očiščeno, potem bi bil mraz da zamrzne in ostane lep bel, potem pa skopni čez noč spomladi da ni brozge ledenka, vse naj naj, pa še parkrat 25 ti želim blue Zdej pa ne vem, če sem misla še kej napisat... Aja, J. se je zbudil samo 2x spet danes, tako da je bil ful priden
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 9:20:51
|
|
|
|
Dudica1
|
majana za Jureta!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 9:23:18
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Jutro! Ste se razživele ob snegu Se strinjam s Petro da ga tukaj ni treba, razen če bi bila idila, da bi čez noč napadel in bi bilo zjutraj vse očiščeno, potem bi bil mraz da zamrzne in ostane lep bel, potem pa skopni čez noč spomladi da ni brozge ledenka, vse naj naj, pa še parkrat 25 ti želim blue Zdej pa ne vem, če sem misla še kej napisat... Aja, J. se je zbudil samo 2x spet danes, tako da je bil ful priden A ne, tako pa lahko pada in pada in pada.... :)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 9:31:08
|
|
|
|
majuška10
|
Dobro jutro! kako ste kaj? kje je snežilo? Pr nas v kamniku lije kot za stavo, je pa moj, ki dela na Brniku rekel, da je tam snežilo, ful dobr, zimskih gum sploh še nimamo!!! pa zimskega pajacka za malega tudi ne!!!! Mali je tečka že od 8h zjutraj, ful razgraja in sploh se noče zamotit, Ima katera kakšno idejo kako naj ga zamotim? Kjerkoli ga dam (ležalnik, igralna pena,... je ok 5 minut, pol pa že protestiranje in dretje...., ven pa ne morem it, zaradi tega dežja.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 9:32:10
|
|
|
|
majuška10
|
Ledenka, vse najboljše!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 9:35:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby K.tja Je Urban spal celo noč? naš maks gre zadnje čase bolj pozno spat, kar razživi se zvečer. Pol pa še setrica pozno zaspi. Sam on že čez dan nadoknadi, ona pa ne ker u vrtcu ne spi več ne. se je prec zbudil, ko sem ga pohvalila in sem šla spat, je želel biti pri meni... pa se je ponovilo: vso noč (z redkimi odmori) je bil prisesan name. HB je Oskar danes spal v svoji postejici, tako da je bilo vsaj nekaj prostora zame. čeprav sem že rahlo naveličana "spanja" na boku. IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 majana za Jureta! priden!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 9:37:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja čeprav sem že rahlo naveličana "spanja" na boku. mi jih bo Urban kmalu tako raztegnil, da bom lahko ležala na hrbtu, on pa bo še vedno veselo cucljal naprej....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 9:37:35
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10 Dobro jutro! kako ste kaj? kje je snežilo? Pr nas v kamniku lije kot za stavo, je pa moj, ki dela na Brniku rekel, da je tam snežilo, ful dobr, zimskih gum sploh še nimamo!!! pa zimskega pajacka za malega tudi ne!!!! Mali je tečka že od 8h zjutraj, ful razgraja in sploh se noče zamotit, Ima katera kakšno idejo kako naj ga zamotim? Kjerkoli ga dam (ležalnik, igralna pena,... je ok 5 minut, pol pa že protestiranje in dretje...., ven pa ne morem it, zaradi tega dežja. A na letališču dela... Jaz grem jutri po mojo mami in atija, ki se vračata... Pa nimam zimskih gum Ma bom res morala očitno danes to sama uredit....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 9:38:49
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: k.tja čeprav sem že rahlo naveličana "spanja" na boku. mi jih bo Urban kmalu tako raztegnil, da bom lahko ležala na hrbtu, on pa bo še vedno veselo cucljal naprej....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 9:39:09
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10 Mali je tečka že od 8h zjutraj, ful razgraja in sploh se noče zamotit, Ima katera kakšno idejo kako naj ga zamotim? Kjerkoli ga dam (ležalnik, igralna pena,... je ok 5 minut, pol pa že protestiranje in dretje...., ven pa ne morem it, zaradi tega dežja. Tako je pri nas vsak dan... Pa žal pomaga samo da nekam gremo, tako da nimam pametnega nasveta, te pa razumem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 9:41:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: majuška10 Mali je tečka že od 8h zjutraj, ful razgraja in sploh se noče zamotit, Ima katera kakšno idejo kako naj ga zamotim? Kjerkoli ga dam (ležalnik, igralna pena,... je ok 5 minut, pol pa že protestiranje in dretje...., ven pa ne morem it, zaradi tega dežja. Tako je pri nas vsak dan... Pa žal pomaga samo da nekam gremo, tako da nimam pametnega nasveta, te pa razumem. ja. enako.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 9:43:13
|
|
|
|
Dudica1
|
Še kar sneži ... ...plužli so že ene 3krat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 9:44:15
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: majuška10 Mali je tečka že od 8h zjutraj, ful razgraja in sploh se noče zamotit, Ima katera kakšno idejo kako naj ga zamotim? Kjerkoli ga dam (ležalnik, igralna pena,... je ok 5 minut, pol pa že protestiranje in dretje...., ven pa ne morem it, zaradi tega dežja. Tako je pri nas vsak dan... Pa žal pomaga samo da nekam gremo, tako da nimam pametnega nasveta, te pa razumem. jz sm našo včas zamotla tko da sem jo postavla v stol za hranjenje in jo obrnila tko da je gledala našo muco.. pa se je pol začela kr pogovarjat z njo... pa je bil takoj mir za kakšno uro... al pa sem jo kr v svojo posteljo dala in jo pustila pri miru.. 10 min je godrnjala in jokala pol je pa zaspala al se pa naprej z igračkami igrala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 9:45:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Še kar sneži ... ...plužli so že ene 3krat aj, Dudica, skomine mi delaš!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 9:45:56
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Še kar sneži ... ...plužli so že ene 3krat aj, Dudica, skomine mi delaš!!! ...sej sem vas povabla...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 9:48:12
|
|
|
|
ajetam*
|
Jutro! Včeraj sem pa mislila, da bom znorela, je bil tako tečen, da se mi je skor utrgal. Danes zjutraj isto. Zdaj pa spi. Mu ni všeč ne v naročju, ne na tleh, joška nič ne pomaga,v vozičku je pa o.k., samo zdaj pa res ne morem iti ven z njim. Sem vas prebrala za nazaj in berem same žalostne stvari. za vse bolančkane in žalostne. Christiana za Glorio, sam, da gre na bolje. Praznike smo preživeli naokrog, bili pri enih in drugih starih starših. Je bilo luštno.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 9:48:46
|
|
|
|
KatMat
|
zivjo! na fb slikica tije kot sem obljubila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 9:49:10
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Še kar sneži ... ...plužli so že ene 3krat pr nas tud.. grem zdej vn skidat dvorišče da se bo dragi sploh lahko do garaže prpeljal
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 3.11.2009 9:49:57
|
|
|
|
ajetam*
|
Jaz bi tud kakšen predlog, ne vem kaj ga daje ..
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?