|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 5. del
2.11.2009 14:12:31   
majana79
Po moje ne...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
2.11.2009 14:53:32   
Anonimen
danuser posted image

mi smo po starem. Smo pa dokončali oblekico za krst in je slikica v albumu, če kero zanima. Domača kreacija. Tako da pričakujemo veseli dan.

Drugače bolj zatišje tle gor...vsi kafetkate?

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3552
2.11.2009 15:09:34   
PapuaNG
Mi smo pa še vedno vročični. Kakor svečka popusti, tako gre temperatura gor. No, zaenkrat vsaj hrane ne zavrača, čeprav mogoče za odtenek manj je oz. je bolj žejen ko lačen. Je celo parkrat iz flaške potegnil, čeprav je ne mara. Sem ga dala še malo spat, pride kolegica na kofe. Ga že res rabim, sem čist fuč, pa še tale vreme...za nikamor.

Sem klicala zdravniku za malega pa so rekli, da se pridemo pokazat samo, če bo tamal vidno slabše. No, sej se mi je zdelo..zihr je zihr. Bom probala mami pol našuntat, da mu skupaj obkladke narediva al pa eno mlačno kopel. Kako gre že to? Stopinjo do dve hladnejše od njegove temperature, ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
2.11.2009 15:09:56   
ledenka
daaaaaan user posted image sva šla mal na sprehod... brrrrrrrrrr! mal sem se poigravala z idejo, da bi šla v Supernovo... pa sva se ven spravila krepko po 12 user posted image

kosilo mava pripravljeno, se potem kaj javim user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
2.11.2009 15:52:13   
maja1488
Ja kje pa ste vse?

DOLGČAS!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
2.11.2009 15:58:04   
Dudica1
Evo nas ...smo šele zdele domov prišli user posted image user posted image user posted image
Blo zelo lepo na čveku in kaviuser posted image ,no sej v celem dopoldnevu smo se pa že kej pogovorile a ne user posted image user posted image user posted image .

Tud zapravlali smo...koooomaj sem dobila čevlje za T. in kombinezonček,gužva že ob 8h ...folk ti dobesedno iz rok trga stvari!!!No ampak na koncu sem dobila kar sem rabilauser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
2.11.2009 15:59:51   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Evo nas ...smo šele zdele domov prišli user posted image user posted image user posted image
Blo zelo lepo na čveku in kaviuser posted image ,no sej v celem dopoldnevu smo se pa že kej pogovorile a ne user posted image user posted image user posted image .

Tud zapravlali smo...koooomaj sem dobila čevlje za T. in kombinezonček,gužva že ob 8h ...folk ti dobesedno iz rok trga stvari!!!No ampak na koncu sem dobila kar sem rabilauser posted image

si se tepla ane?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
2.11.2009 16:04:27   
majana79
V Šiški so se ženske dejansko cufale, sta se moj pa še eden kar obrnila. user posted image

Lepo da ste se imele fajn user posted image , ampak bi pa kej boljše vreme lahko scoprale. user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
2.11.2009 16:17:19   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 3559
2.11.2009 16:20:02   
FLASK_A
Ojla! Sem dobila tudi jaz čeveljčke za Jakca. Sem zavila kar v Jellouser posted image Je bilo pa zelo lepo na kavici, pa grozno hitro je minilo, ane punceuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
2.11.2009 16:43:42   
Anonimen
cveka30 is on the bildinguser posted image

no kaj počnete???????????' sem opazla da ste kupovale čevelčke, no jz pa čakam zimouser posted image

no sem mela en čuden vikend, še bolj čuden ponedeljek..... buh ve kakšen bo torek

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3561
2.11.2009 16:45:42   
lake
Ja res je blo fajn na kavici. Taja že veselo tolče po novem vlakcu. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
2.11.2009 16:46:40   
Anonimen
no kot ponavadi ko jz pridem gor tuki ni nobene za čvekatuser posted image user posted image user posted image user posted image

no se grem z sinkom in hčerko igrat, i am living the bildinguser posted image uživajte

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3563
2.11.2009 16:49:49   
Dudica1
Ja res je hitro minilo sej bomo še večkrat ponovile pa je a ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Flaska kakšna je kaj ponudba v yello?

Jaz sm kupila čevlje zimske ker vem da jih pol ne bo več ker je že zdej vse razbrano!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
2.11.2009 16:53:09   
ledenka
mali M. je pojedel, spi user posted image kako so lepi, ko spijo user posted image

zdaj pa ne bi blo slabo, da še zase naredim kosilo... res ne user posted image

pokica, joj, sem prebrala user posted image prehudo, ne morem komentira...

christiana user posted image user posted image user posted image super za pregled!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
2.11.2009 16:53:12   
lake
Seveda bomo ponovile. 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
2.11.2009 16:55:03   
ledenka
glede na to, kako dolgo ste bile, bi se vam komot pridružila user posted image sam do Supernove je zoprno prit brez avta user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
2.11.2009 16:58:32   
FLASK_A
Dudi, slaba izbira je. Nekaj modelov, številke pa itak ni tiste ko jo hočeš. Ampak sem mogla kupit, vzela sem bolj prehodne. Zimske imam, sem kupila rabljene. Ti supergi, ki jih zdaj nosi so mu že čisto na knapuser posted image

Ledenka, sej je bil še dež nekaj vmes. Takrat smo ravno čvekale, dobro da nas ni kasneje ujel ko smo šle v BC in DM. Če si brez avta, bi bilo še bolj zoprno prit zaradi dežja... Pa sej kmalu ponovimouser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
2.11.2009 17:07:21   
ledenka
flaška, sam en avto mava, pa ga v glavnem uporablja moj, ker jaz šibam peš naokoli user posted image pa z avtom rabim do Rudnika 5 min, z busom pa vsaj pol ure - postaja je ene 10 min stran user posted image pa bo že, sej se bomo pogosto videvale, sploh zdaj, ko ne bo fajn zunaj hodit user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
2.11.2009 17:12:20   
Dudica1
babe svetujte...krst bomo mel zdej me pa zanima kaj kej kupujete???

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
2.11.2009 17:40:43   
FLASK_A
Ledenka, kater konec pa si? Jaz bom potem na Jurčkovi, pa se lahko kdaj skupaj sprehodivauser posted image

Dudi, ne razumem. A boš botra al si pač povabljena ali kaj?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
2.11.2009 17:42:26   
Dudica1
flaska ne smo povabljeni na krst od moževega nečaka

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
2.11.2009 18:14:41   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

si se tepla ane?

sm se mogla ja...user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
2.11.2009 18:16:40   
tubby
Pozdravljene mamice

Danes ste kofetkale kaj? Hvala PetriZg k me je obvestila pa moram rečt da bi res prišla, pa sva mogla z Maksom dat kri pa še na pregled sva mogla.
Maks ma zdaj 7760 kg pa 71,6 cm
, OG 44 OPK 44
Naslednji pregled 2.2.2010

Je bil pa bolj jokavo razpložen, nič ni bil preveč navdušen nad zdravnico. Bal se je je. Je pa vse pokazal kaj zna, še rozino je prijel. Še mal pa bi jo pojedel.

Sem pa lih kar zvedla da je umrla naša prijateljica user posted image , družinska. mene je imela kot za hči ki je nikoli imela. Trpela je, res umirala za rakom. Kokrat sem jo obiskala v bolnici, vedno je imela voljo pa skoz nam je hotla vsem pomagat. A sebi ni več mogla user posted image

ne bom vam morila in vas spravljala v slabo voljo...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
2.11.2009 18:47:13   
maja1488
O tubby, sožalje user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.