Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 9:55:38
|
|
|
|
lake
|
No a sploh kera še pride, Majana je tud skenslala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 9:59:16
|
|
|
|
christiana21
|
helou! Ekola, mi smo doma iz razvojne ambulante, se najemo, poštimamo, pol pa itak spet zdravnik (učke). Punce, imam veselo novico, no ja, kar nekaj jih je. Za magnetno resonanco smo se zmenili, termin imamo januarja, tako, da vaša humanitarna pomoč ne bo potrebna, ampak vseeno vam hvala, res ste se izkazale. Mala je zgledala zdravnici možgansko zdrava in je bila zelo prijetno presenečena kako je mala živahna, igriva in kako je napredovala z razvojem, glede na vse diagnoze, ki jih ima. Nevrofizioterapijo imamo nasledni ponedeljek. Mislim, da je to to zaenkrat. Lepo preživite dan...veliko sončka v vaših srčkih.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 10:03:47
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 helou! Ekola, mi smo doma iz razvojne ambulante, se najemo, poštimamo, pol pa itak spet zdravnik (učke). Punce, imam veselo novico, no ja, kar nekaj jih je. Za magnetno resonanco smo se zmenili, termin imamo januarja, tako, da vaša humanitarna pomoč ne bo potrebna, ampak vseeno vam hvala, res ste se izkazale. Mala je zgledala zdravnici možgansko zdrava in je bila zelo prijetno presenečena kako je mala živahna, igriva in kako je napredovala z razvojem, glede na vse diagnoze, ki jih ima. Nevrofizioterapijo imamo nasledni ponedeljek. Mislim, da je to to zaenkrat. Lepo preživite dan...veliko sončka v vaših srčkih.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 10:04:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 helou! Ekola, mi smo doma iz razvojne ambulante, se najemo, poštimamo, pol pa itak spet zdravnik (učke). Punce, imam veselo novico, no ja, kar nekaj jih je. Za magnetno resonanco smo se zmenili, termin imamo januarja, tako, da vaša humanitarna pomoč ne bo potrebna, ampak vseeno vam hvala, res ste se izkazale. Mala je zgledala zdravnici možgansko zdrava in je bila zelo prijetno presenečena kako je mala živahna, igriva in kako je napredovala z razvojem, glede na vse diagnoze, ki jih ima. Nevrofizioterapijo imamo nasledni ponedeljek. Mislim, da je to to zaenkrat. Lepo preživite dan...veliko sončka v vaših srčkih. christiana21 s temle postom si mi pa orosila očke (v pozitivnem smislu, seveda)... da se vesele novice vrstijo naprej!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 10:07:20
|
|
|
|
maja1488
|
Jutro! Christiana, super za MR in vse ostalo! Boš vidla, a se bo vse poštimalo. Kati, držim pesti, da si sam defektna in da ni kej hujšega! Leela, mi imamo zgleda gripo. Mene vse boli, kašljam, kiham, smrkam, komaj se okoli vlečem, Zarja je najbrž isto pokasirala, ker se sam joka, nič ji ne paše. Z Mašo sva pa glihkar od psihologa in je vse OK. Je bla pridna. Pozdravte tudi vi tale prehlad čimprej. Pokica, bogi sosedi, meni se srce trga, si ne predstavljam kako bi blo, če bi jih še poznala. Nesreče se žal dogajajo, nikoli ne veš kje te kaj čaka Sem mislila do hoferja, pa ima moj tako paniko, da ni mogu čuvat Zarje, da bi šli midve z Mašo v šoping. Ah, pa ne bo novga kombinezona. Bomo pa v BC kupili. Bo pa Mašo vzel potem s seboj, ko pelje fotra v bolnico, da mal počinem (če mi bo Zarja pustila seveda). Grem mal pogledat, če je voda v kopalnici zaprta, ker si je miss roke umivala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 10:08:15
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 helou! Ekola, mi smo doma iz razvojne ambulante, se najemo, poštimamo, pol pa itak spet zdravnik (učke). Punce, imam veselo novico, no ja, kar nekaj jih je. Za magnetno resonanco smo se zmenili, termin imamo januarja, tako, da vaša humanitarna pomoč ne bo potrebna, ampak vseeno vam hvala, res ste se izkazale. Mala je zgledala zdravnici možgansko zdrava in je bila zelo prijetno presenečena kako je mala živahna, igriva in kako je napredovala z razvojem, glede na vse diagnoze, ki jih ima. Nevrofizioterapijo imamo nasledni ponedeljek. Mislim, da je to to zaenkrat. Lepo preživite dan...veliko sončka v vaših srčkih.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 10:08:51
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Jutro! Christiana, super za MR in vse ostalo! Boš vidla, a se bo vse poštimalo. Kati, držim pesti, da si sam defektna in da ni kej hujšega! Leela, mi imamo zgleda gripo. Mene vse boli, kašljam, kiham, smrkam, komaj se okoli vlečem, Zarja je najbrž isto pokasirala, ker se sam joka, nič ji ne paše. Z Mašo sva pa glihkar od psihologa in je vse OK. Je bla pridna. Pozdravte tudi vi tale prehlad čimprej. Pokica, bogi sosedi, meni se srce trga, si ne predstavljam kako bi blo, če bi jih še poznala. Nesreče se žal dogajajo, nikoli ne veš kje te kaj čaka Sem mislila do hoferja, pa ima moj tako paniko, da ni mogu čuvat Zarje, da bi šli midve z Mašo v šoping. Ah, pa ne bo novga kombinezona. Bomo pa v BC kupili. Bo pa Mašo vzel potem s seboj, ko pelje fotra v bolnico, da mal počinem (če mi bo Zarja pustila seveda). Grem mal pogledat, če je voda v kopalnici zaprta, ker si je miss roke umivala.
< Sporočilo je popravil KatMat -- 2.11.2009 10:20:34 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 10:09:27
|
|
|
|
Tanja_
|
christiana Vse ostale pa-ćomprej se pozdravite!!!In otročki tudi... Jst mam pa spet herpes, sam upam, da to ni napoved, da bom zbolela.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 10:12:06
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ christiana Vse ostale pa-ćomprej se pozdravite!!!In otročki tudi... Jst mam pa spet herpes, sam upam, da to ni napoved, da bom zbolela. A si se kej s Kati lupčkala?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 10:19:09
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake No a sploh kera še pride, Majana je tud skenslala. sem malo razmisljala...pa se mi danes ne splaca....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 10:19:49
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ christiana Vse ostale pa-ćomprej se pozdravite!!!In otročki tudi... Jst mam pa spet herpes, sam upam, da to ni napoved, da bom zbolela. A si se kej s Kati lupčkala? nop...jest ga nimam vec
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 10:20:03
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ christiana Vse ostale pa-ćomprej se pozdravite!!!In otročki tudi... Jst mam pa spet herpes, sam upam, da to ni napoved, da bom zbolela. A si se kej s Kati lupčkala? Nope
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 10:43:29
|
|
|
|
zoja10
|
dobro jutro,,.... a je bla danes polna luna? ... Taja ni spala popolnoma nič,... predvidevam da bo drugi zobek kmalu,... sem jo dala k sebi v posteljo in ko je jokcala sm jo tolažla in lupčkala, dojila, ... okol dveh nam je pa luna direkt v glavo svetla, sam še lajat bi mogla začet... .. uglavnem kriza.. ali pa je bla to samo zabava za tajin 1/2 rojstni dan... grem jest potratno potico,...njami.... ostale pa lepo kofetkajte....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 10:44:57
|
|
|
|
BBAJA
|
Ojla! Mi mamo pa danes 6 mesecev . Včeraj sm pa misnla,da bo konc z mano-cel dan sm bruhala,driskala,zvečer pa pristala na infuziji.Sm mela nenormalno nizek pritisk in vročino Baje,da je neka viroza.No,danes sm že ful bolš,sam ne smem pa lupčkat,pa stiskat svojga štrukelčka,da se ne naleze .Moram pa pohvalt našga tatija-se je zelo izkazal,sam skrbi za Jurija,jst ga sm podojim in to je to.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 10:46:04
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ christiana Vse ostale pa-ćomprej se pozdravite!!!In otročki tudi... Jst mam pa spet herpes, sam upam, da to ni napoved, da bom zbolela. A si se kej s Kati lupčkala? Nope
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 10:48:15
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 dobro jutro,,.... a je bla danes polna luna? ... Taja ni spala popolnoma nič,... predvidevam da bo drugi zobek kmalu,... sem jo dala k sebi v posteljo in ko je jokcala sm jo tolažla in lupčkala, dojila, ... okol dveh nam je pa luna direkt v glavo svetla, sam še lajat bi mogla začet... .. uglavnem kriza.. ali pa je bla to samo zabava za tajin 1/2 rojstni dan... grem jest potratno potico,...njami.... ostale pa lepo kofetkajte.... IZVIRNO SPOROČILO: BBAJA Ojla! Mi mamo pa danes 6 mesecev . Včeraj sm pa misnla,da bo konc z mano-cel dan sm bruhala,driskala,zvečer pa pristala na infuziji.Sm mela nenormalno nizek pritisk in vročino Baje,da je neka viroza.No,danes sm že ful bolš,sam ne smem pa lupčkat,pa stiskat svojga štrukelčka,da se ne naleze .Moram pa pohvalt našga tatija-se je zelo izkazal,sam skrbi za Jurija,jst ga sm podojim in to je to.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 10:48:45
|
|
|
|
OliveOyl
|
Ja boge revice bolančkane,maja in bbaja pozdravite se maja upam,da maš navadno gripo.. kaj ena žlahtovka od leele ima pigi gripo a ne?Se že kar bojim kaj bodo spet z vrtca prinesli.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 10:53:23
|
|
|
|
Leela
|
christiana so pa res dobre novice katmat dobro opravi, sigurno ni nič posebnega, vseeno se je pa potrebno pokazat. bubančki pozdravte se . Jaz sem imela kar nekaj stvari danes v načrtu, pa bova kar doma.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 10:54:44
|
|
|
|
maja1488
|
Tudi jst upam, da ni pigi gripa, čeprav pravijo, da je manj nevarna kot navadna in da se jo lažje preboli. Nevarna je v tem smislu, ker se ful hitreje širi in je virus dalj časa obstojen kot pri navadni gripi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 10:56:07
|
|
|
|
Leela
|
Ja od mojga vd moža brata punca ima to pigi gripo, samo je čisto taka kot navadna: vročina, slabo počutje. Še vedla ne bi, da jo ima če ne bi delala v bolnici in so ji tam bris vzeli. zdravnica v ZD ji je rekla da je navadna viroza.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 10:57:00
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Tudi jst upam, da ni pigi gripa, čeprav pravijo, da je manj nevarna kot navadna in da se jo lažje preboli. Nevarna je v tem smislu, ker se ful hitreje širi in je virus dalj časa obstojen kot pri navadni gripi. piščanjčja gripa,nore krave,prasičja gripa....buh ve kaj bo drug let....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 10:58:11
|
|
|
|
Leela
|
nore krave, oslovski kašelj... katera žival bo naslednja? mravlja mrzlica
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 10:58:15
|
|
|
|
OliveOyl
|
Ma saj ni pigi gipca ne.. Lih zdaj poslušam o teh cepivih po radiu. christiana Ma je naša tečka,noče spat,ne sedet..zobki verjetno.Sam zunaj je pa mrzlo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 11:00:04
|
|
|
|
OliveOyl
|
Kati a ti maš trajno?Zadnjič si nekaj rekla,da maš kodrčke..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 11:00:40
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela nore krave, oslovski kašelj... katera žival bo naslednja? mravlja mrzlica ali pa krokodilja griža
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?