Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 11:01:24
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Leela nore krave, oslovski kašelj... katera žival bo naslednja? mravlja mrzlica ali pa krokodilja griža
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 11:02:09
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Kati a ti maš trajno?Zadnjič si nekaj rekla,da maš kodrčke.. ne .....mam dolgocasne ravne lase in si kaksen dan popestrim z kodrcki....oz valovi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 11:02:33
|
|
|
|
maja1488
|
ja kati, zadnjič si se z nekimi kodri hvalila....nisem nič opazla v četrtek
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 11:04:55
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Kati a ti maš trajno?Zadnjič si nekaj rekla,da maš kodrčke.. ne .....mam dolgocasne ravne lase in si kaksen dan popestrim z kodrcki....oz valovi Aja..ma imam neke prebliske o kodrastih laseh al pa kakšni drugi barvi,zgleda da mam preveč cajta.že skoz sem blond,se mi zdi,da mi nič drugaga ne pase.Ene so pa zmeraj fajn,pa ni važno kakšno barvo si gor dajo-vse jim paše.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 11:05:17
|
|
|
|
KatMat
|
takole
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 11:06:27
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Kati a ti maš trajno?Zadnjič si nekaj rekla,da maš kodrčke.. ne .....mam dolgocasne ravne lase in si kaksen dan popestrim z kodrcki....oz valovi Aja..ma imam neke prebliske o kodrastih laseh al pa kakšni drugi barvi,zgleda da mam preveč cajta.že skoz sem blond,se mi zdi,da mi nič drugaga ne pase.Ene so pa zmeraj fajn,pa ni važno kakšno barvo si gor dajo-vse jim paše. jaz bom tudi barvo spet spremenila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 11:07:21
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 ja kati, zadnjič si se z nekimi kodri hvalila....nisem nič opazla v četrtek ja grejo ce si jih zmocis
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 11:07:52
|
|
|
|
OliveOyl
|
Lepi kodri,sam men bi takoj dol padli -imam lase kot drat.Kako se boš poštrihala?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 11:10:36
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Lepi kodri,sam men bi takoj dol padli -imam lase kot drat.Kako se boš poštrihala? ce ti jih prav navije ne bodo...mam jest isti problem z lasmi....no ko mi moja frizerka navije mam ene 5 dni zelo lepe kodre mislila sem na kaksno rjavo....al pa visnjo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 11:12:57
|
|
|
|
OliveOyl
|
a tebe sestrca frizira a ne? jaz bi kaj bakrenega al pa medeninasto.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 11:21:29
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl a tebe sestrca frizira a ne? jaz bi kaj bakrenega al pa medeninasto. navija me ena druga....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 11:49:26
|
|
|
|
Tanja_
|
Men se pa zdi, ko se enkrat navadiš na blond, si ful težko kake druge barve. Jst sm ene parkrat probala bit druge barve, pa mi kar ni blo okej...Sem šla pol hitr nazaj na blond.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 11:57:11
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Men se pa zdi, ko se enkrat navadiš na blond, si ful težko kake druge barve. Jst sm ene parkrat probala bit druge barve, pa mi kar ni blo okej...Sem šla pol hitr nazaj na blond. tudi jst. Še najbolj mi je šlo na živce to, ker so se lasje povsod, kjer so mi padli vidli. V kopalnici in na hodniku imamo bele ploščice in je blo grozno.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 12:06:13
|
|
|
|
maja1488
|
Zarja še kr spi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 12:24:16
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Zarja še kr spi Nč več
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 12:44:48
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz pa kar ne upam povedati,... ampak moram: Urban se že kakšnih 15 minut sam igra na tleh z nasmehom na obrazu!!! (saj vem, da bo zdaj zdaj to mimo, a... vsaj 15 minut pa sem le imela zadovoljnega otroka... zadovoljnega s samim seboj!)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 12:46:46
|
|
|
|
Anonimen
|
lasje? meni so najbolj všeč oranžni! še bolj luštno, če so na obrazu pegice... ko sem bila bolj darkerska, sem se barvala na črno. ko sem bila bolj sončna, sem bila blond. ko sem hotela biti seksi, sem bila rdeča. ko sem bila "normalna", sem si pustila svojo barvo in ta postaja nekam rjava. najprej svetlo rjava, z vsakim porodom pa so se mi lasje bolj temnili. še kateri?
< Sporočilo je popravil k.tja -- 2.11.2009 12:48:46 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 12:50:53
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja jaz pa kar ne upam povedati,... ampak moram: Urban se že kakšnih 15 minut sam igra na tleh z nasmehom na obrazu!!! (saj vem, da bo zdaj zdaj to mimo, a... vsaj 15 minut pa sem le imela zadovoljnega otroka... zadovoljnega s samim seboj!)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 13:17:36
|
|
|
|
meduzica
|
komaj sem se prebila čez fjuuu pokica .. grozno kar se je vašemu malemu sosedu zgodilo ... tragedija brez primere christina čestitke za uspešen pregled res lepa novička pa še tako so pohvalili njen napredek .. to je največ vredno !!! pikapoke vsem bolančkanim .. vas je tolk da sploh ne sledim več čez vikend smo začeli uvajat GH .. bučke s par kapljic arganovega olja .. uspeh: pojedel je ca 3 žličke .. več al manj je vse končalo na bradici delal je pa take obraze zraven kot da bi jedel najbolj fujčy stvar na svetu ampak ko sem novo žličko približala je pa vseeno hlastnil po njej. sem mu pa dajala res micene micene "porcije" na žličko pa še to zelo zelo vodeno ker ne zna še nič požirat se je kar mal davit začel pa pokašljevat. danes bojo še bučke (ko se zbudi mava kosilo - zdej je zakomiral po telovadbi) potem pa jutri in naslednje 3 dni jemo korenček (prinese babi svojega domačega ga je šparala na mivki za našga malčka) po kosilu gremo pa na obisk k prababici in pradedku .. me je kr mal sram ker že tolk časa nisem šla ... sam enostavno ne sfolgam .. če mam čas grem raje mal noge pretegnit kot na obisk
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 13:31:17
|
|
|
|
Anonimen
|
danes pa nismo ravno zgovorne... upam, da uživate na kavici! sem dala Urbana v posteljico in je prav zadovoljen... upam, da bo malo zaspal, je že čas. komaj čakam, da mineta še dva meseca, potem pa ga bom počasi odklopila z mlekarne. me prsi že prav bolijo, ko jih med hranjenjem gnete, vleče, stiska... (me dejansko molze )
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 13:33:14
|
|
|
|
Tanja_
|
Jaz sem pa živčna....Čez slabo uro grem na faks, Hano pčride mami čuvat. In me ful skrbi, da se bo mala spet drla. Neki je sitkana danes. Joj, sploh ne vem, kako bom tam lahko poslušala predavatelja.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 13:35:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Tanja_ kar mirne živce! tvoja mami bo znala prav lepo poskrbeti za Hano! prijetno predavanje ti želim! (babice jih znajo včasih še lepše "popedenat", ker se ponoči spočijejo )
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 13:48:36
|
|
|
|
meduzica
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Tanja_ kar mirne živce! tvoja mami bo znala prav lepo poskrbeti za Hano! prijetno predavanje ti želim! (babice jih znajo včasih še lepše "popedenat", ker se ponoči spočijejo ) sam to pa res ... moja mami ga zna ful dobr zanimirat ... res je čist očaran vedno ... sem kr mal fouš da ji tko lepo rata mu nasmešek pričarat .. men se pa jokca no pa isto ati .. zvečer ga on kopa pa se mu ful dostkrat reži na ves glas .. jaz se moram pa na trepalnice postavit da se mi začne tko smejčkat ... ah ja ... tko je bit mamica
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 14:02:02
|
|
|
|
Anonimen
|
meduzica, jaz se tolažim s tem, da mame pokasiramo vse, največkrat pa slabo voljo ravno zaradi tega, ker si pri nas otročki upajo biti to kar so in vejo, da so kljub temu ljubljeni... pri ostalih se morajo pa že malo "lepe" delati
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 2.11.2009 14:05:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Tanja_ (in ostale, seveda!), kaj si misliš o tem tečaj za doule. je to perpektiva v Sloveniji?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?