|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 5. del
2.11.2009 11:01:24   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

user posted image  nore krave, oslovski kašelj...

katera žival bo naslednja?

mravlja mrzlica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ali pa krokodilja griža

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
2.11.2009 11:02:09   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Kati a ti maš trajno?Zadnjič si nekaj rekla,da maš kodrčke..
ne .....mam dolgocasne ravne lase in si kaksen dan popestrim z kodrcki....oz valovi

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
2.11.2009 11:02:33   
maja1488
ja kati, zadnjič si se z nekimi kodri hvalila....nisem nič opazla v četrtek user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
2.11.2009 11:04:55   
OliveOyl

ne .....mam dolgocasne ravne lase in si kaksen dan popestrim z kodrcki....oz valovi

Aja..ma imam neke prebliske o kodrastih laseh al pa kakšni drugi barvi,zgleda da mam preveč cajta.že skoz sem blond,se mi zdi,da mi nič drugaga ne pase.Ene so pa zmeraj fajn,pa ni važno kakšno barvo si gor dajo-vse jim paše.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
2.11.2009 11:05:17   
KatMat
user posted image

takole

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
2.11.2009 11:06:27   
KatMat

Aja..ma imam neke prebliske o kodrastih laseh al pa kakšni drugi barvi,zgleda da mam preveč cajta.že skoz sem blond,se mi zdi,da mi nič drugaga ne pase.Ene so pa zmeraj fajn,pa ni važno kakšno barvo si gor dajo-vse jim paše.
jaz bom tudi barvo spet spremenila

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
2.11.2009 11:07:21   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

ja kati, zadnjič si se z nekimi kodri hvalila....nisem nič opazla v četrtek user posted image
ja grejo ce si jih zmocis

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
2.11.2009 11:07:52   
OliveOyl
Lepi kodri,sam men bi takoj dol padli -imam lase kot drat.Kako se boš poštrihala?user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
2.11.2009 11:10:36   
KatMat

Lepi kodri,sam men bi takoj dol padli -imam lase kot drat.Kako se boš poštrihala?user posted image
ce ti jih prav navije ne bodo...mam jest isti problem z lasmi....no ko mi moja frizerka navije mam ene 5 dni zelo lepe kodre

mislila sem na kaksno rjavo....al pa visnjo

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
2.11.2009 11:12:57   
OliveOyl
a tebe sestrca frizira a ne?

jaz bi kaj bakrenega al pa medeninasto.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
2.11.2009 11:21:29   
KatMat

a tebe sestrca frizira a ne?

jaz bi kaj bakrenega al pa medeninasto.
navija me ena druga....

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
2.11.2009 11:49:26   
Tanja_
Men se pa zdi, ko se enkrat navadiš na blond, si ful težko kake druge barve. Jst sm ene parkrat probala bit druge barve, pa mi kar ni blo okej...Sem šla pol hitr nazaj na blond.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
2.11.2009 11:57:11   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Men se pa zdi, ko se enkrat navadiš na blond, si ful težko kake druge barve. Jst sm ene parkrat probala bit druge barve, pa mi kar ni blo okej...Sem šla pol hitr nazaj na blond.

tudi jst. Še najbolj mi je šlo na živce to, ker so se lasje povsod, kjer so mi padli vidli. V kopalnici in na hodniku imamo bele ploščice in je blo grozno.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
2.11.2009 12:06:13   
maja1488
Zarja še kr spi user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
2.11.2009 12:24:16   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Zarja še kr spi user posted image

Nč več user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
2.11.2009 12:44:48   
Anonimen
jaz pa kar ne upam povedati,... ampak moram: Urban se že kakšnih 15 minut sam igra na tleh z nasmehom na obrazu!!! (saj vem, da bo zdaj zdaj to mimo, a... vsaj 15 minut pa sem le imela zadovoljnega otroka... zadovoljnega s samim seboj!)

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 3541
2.11.2009 12:46:46   
Anonimen
lasje?
meni so najbolj všeč oranžni! še bolj luštno, če so na obrazu pegice...

ko sem bila bolj darkerska, sem se barvala na črno.
ko sem bila bolj sončna, sem bila blond.
ko sem hotela biti seksi, sem bila rdeča.
ko sem bila "normalna", sem si pustila svojo barvo in ta postaja nekam rjava.

najprej svetlo rjava, z vsakim porodom pa so se mi lasje bolj temnili. še kateri?

< Sporočilo je popravil k.tja -- 2.11.2009 12:48:46 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3542
2.11.2009 12:50:53   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

jaz pa kar ne upam povedati,... ampak moram: Urban se že kakšnih 15 minut sam igra na tleh z nasmehom na obrazu!!! (saj vem, da bo zdaj zdaj to mimo, a... vsaj 15 minut pa sem le imela zadovoljnega otroka... zadovoljnega s samim seboj!)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
2.11.2009 13:17:36   
meduzica
komaj sem se prebila čez fjuuu

pokica .. grozno kar se je vašemu malemu sosedu zgodilo ... tragedija brez primere user posted image user posted image user posted image

christina čestitke za uspešen pregled user posted image user posted image res lepa novička pa še tako so pohvalili njen napredek .. to je največ vredno !!!

pikapoke user posted image user posted image user posted image vsem bolančkanim .. vas je tolk da sploh ne sledim več

čez vikend smo začeli uvajat GH .. bučke s par kapljic arganovega olja .. uspeh: pojedel je ca 3 žličke .. več al manj je vse končalo na bradici user posted image user posted image delal je pa take obraze zraven kot da bi jedel najbolj fujčy stvar na svetu user posted image user posted image ampak ko sem novo žličko približala je pa vseeno hlastnil po njej.

sem mu pa dajala res micene micene "porcije" na žličko pa še to zelo zelo vodeno ker ne zna še nič požirat se je kar mal davit začel pa pokašljevat.

danes bojo še bučke (ko se zbudi mava kosilo - zdej je zakomiral po telovadbi) potem pa jutri in naslednje 3 dni jemo korenček (prinese babi svojega domačega ga je šparala na mivki za našga malčka)

po kosilu gremo pa na obisk k prababici in pradedku .. me je kr mal sram user posted image user posted image ker že tolk časa nisem šla ... sam enostavno ne sfolgam .. če mam čas grem raje mal noge pretegnit kot na obisk

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
2.11.2009 13:31:17   
Anonimen
danes pa nismo ravno zgovorne...user posted image
upam, da uživate na kavici!

sem dala Urbana v posteljico in je prav zadovoljen... upam, da bo malo zaspal, je že čas.
komaj čakam, da mineta še dva meseca, potem pa ga bom počasi odklopila z mlekarne. me prsi že prav bolijo, ko jih med hranjenjem gnete, vleče, stiska... (me dejansko molzeuser posted image )

(odgovor članu meduzica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3545
2.11.2009 13:33:14   
Tanja_
Jaz sem pa živčna....Čez slabo uro grem na faks, Hano pčride mami čuvat. In me ful skrbi, da se bo mala spet drla. Neki je sitkana danes. Joj, sploh ne vem, kako bom tam lahko poslušala predavatelja.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
2.11.2009 13:35:55   
Anonimen
Tanja_ kar mirne živce! tvoja mami bo znala prav lepo poskrbeti za Hano! prijetno predavanje ti želim!
(babice jih znajo včasih še lepše "popedenat", ker se ponoči spočijejouser posted image )

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3547
2.11.2009 13:48:36   
meduzica
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Tanja_ kar mirne živce! tvoja mami bo znala prav lepo poskrbeti za Hano! prijetno predavanje ti želim!
(babice jih znajo včasih še lepše "popedenat", ker se ponoči spočijejouser posted image )

sam to pa res user posted image user posted image ... moja mami ga zna ful dobr zanimirat ... res je čist očaran vedno ...

sem kr mal fouš da ji tko lepo rata mu nasmešek pričarat .. men se pa jokca user posted image user posted image no pa isto ati .. zvečer ga on kopa pa se mu ful dostkrat reži na ves glas .. jaz se moram pa na trepalnice postavit da se mi začne tko smejčkat ... ah ja ... tko je bit mamica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
2.11.2009 14:02:02   
Anonimen
meduzica, jaz se tolažim s tem, da mame pokasiramo vse, največkrat pa slabo voljo ravno zaradi tega, ker si pri nas otročki upajo biti to kar so in vejo, da so kljub temu ljubljeni... pri ostalih se morajo pa že malo "lepe" delatiuser posted image

(odgovor članu meduzica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3549
2.11.2009 14:05:14   
Anonimen
Tanja_ (in ostale, seveda!), kaj si misliš o tem

tečaj za doule. je to perpektiva v Sloveniji?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?