Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:02:39
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Drage moje oča so doma me bo s compa zradiro zato lahko noč. tepa lahko noč. ne pozabi prit jutri
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:03:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
Pa kaj mate to? Kaj to napadate Taso?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:04:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa kaj mate to? Kaj to napadate Taso? Kokica brani meeeee
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:04:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps izbiram ideje za nov avatar? tale se mi zdi,da ni preveč posrečen za RR pa se mi prej ni dalo novga iskat oni z joškami mi je bil bolj všeč hm... še ena ,ko sanja o ženski????? ha ha. a misliš ono na FB? bom raje kar tasi prepustila da ne boste kaj skupaj eksperimentirali ja pa kaj pol če bi. se boš pridružila hm... pdam na črne
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:04:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ha ha. a misliš ono na FB? bom raje kar tasi prepustila pa daj babnice nehajte ! Da nebo kiri res mislo, da sem mal obrnjena in mi je T. sam za krinko ma saj ni to nič takega... si pač tak kot si spps ma kaj se razburjaš,saj to ni nič takega
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:04:57
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa kaj mate to? Kaj to napadate Taso? tasi so postale všeč ženske. se gremo enih igric na FB in vse, ki smo vprašale, kak se ma tasa, je prišlo ven, da so ji všeč ženske. pa saj je ne napadamo. samo noče priznat, kak je na stvari...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:05:41
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps izbiram ideje za nov avatar? tale se mi zdi,da ni preveč posrečen za RR pa se mi prej ni dalo novga iskat oni z joškami mi je bil bolj všeč hm... še ena ,ko sanja o ženski????? ha ha. a misliš ono na FB? bom raje kar tasi prepustila da ne boste kaj skupaj eksperimentirali ja pa kaj pol če bi. se boš pridružila hm... pdam na črne aha. hm. te ti bomo pa kako drugo našle
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:05:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa kaj mate to? Kaj to napadate Taso? tasi so postale všeč ženske. se gremo enih igric na FB in vse, ki smo vprašale, kak se ma tasa, je prišlo ven, da so ji všeč ženske. pa saj je ne napadamo. samo noče priznat, kak je na stvari... kaj se pa ti ven vlečeš,ko nisi nič boljša
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:06:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa kaj mate to? Kaj to napadate Taso? tasi so postale všeč ženske. se gremo enih igric na FB in vse, ki smo vprašale, kak se ma tasa, je prišlo ven, da so ji všeč ženske. pa saj je ne napadamo. samo noče priznat, kak je na stvari... pa daj ČEBELA zdaj pa še ti. Koda ni spps dovolj..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:06:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa kaj mate to? Kaj to napadate Taso? Kokica brani meeeee Saj te hočem..pa mi nič ni jasno!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:06:54
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa kaj mate to? Kaj to napadate Taso? tasi so postale všeč ženske. se gremo enih igric na FB in vse, ki smo vprašale, kak se ma tasa, je prišlo ven, da so ji všeč ženske. pa saj je ne napadamo. samo noče priznat, kak je na stvari... kaj se pa ti ven vlečeš,ko nisi nič boljša jaaaaaz. jaz pač nisem nič kiva he he
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:07:21
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa kaj mate to? Kaj to napadate Taso? tasi so postale všeč ženske. se gremo enih igric na FB in vse, ki smo vprašale, kak se ma tasa, je prišlo ven, da so ji všeč ženske. pa saj je ne napadamo. samo noče priznat, kak je na stvari... Boga Tasa. VSE ste jo narobe razumele!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:07:36
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa kaj mate to? Kaj to napadate Taso? tasi so postale všeč ženske. se gremo enih igric na FB in vse, ki smo vprašale, kak se ma tasa, je prišlo ven, da so ji všeč ženske. pa saj je ne napadamo. samo noče priznat, kak je na stvari... pa daj ČEBELA zdaj pa še ti. Koda ni spps dovolj.. no ne bom več, da še ne boš resno ki jezna
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:08:02
|
|
|
|
|
Šibam mal kartat z mojim da sploh vem da ga imam...no potem smo zmenjene če ne bo višje sile se vidimo v petek. Lahko noč
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:08:27
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa kaj mate to? Kaj to napadate Taso? Kokica brani meeeee Saj te hočem..pa mi nič ni jasno! vidiš, to je očitno znamenje da moreš prit na FB
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:08:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa kaj mate to? Kaj to napadate Taso? tasi so postale všeč ženske. se gremo enih igric na FB in vse, ki smo vprašale, kak se ma tasa, je prišlo ven, da so ji všeč ženske. pa saj je ne napadamo. samo noče priznat, kak je na stvari... pa daj ČEBELA zdaj pa še ti. Koda ni spps dovolj.. no ne bom več, da še ne boš resno ki jezna ja, pa ti jutri ne bo prinesla pametnega kužka s sabo na probo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:09:21
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Šibam mal kartat z mojim da sploh vem da ga imam...no potem smo zmenjene če ne bo višje sile se vidimo v petek. Lahko noč Nočko! Se vidimo v petek!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:09:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa kaj mate to? Kaj to napadate Taso? tasi so postale všeč ženske. se gremo enih igric na FB in vse, ki smo vprašale, kak se ma tasa, je prišlo ven, da so ji všeč ženske. pa saj je ne napadamo. samo noče priznat, kak je na stvari... Boga Tasa. VSE ste jo narobe razumele! HVALA Kokica
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:09:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa kaj mate to? Kaj to napadate Taso? tasi so postale všeč ženske. se gremo enih igric na FB in vse, ki smo vprašale, kak se ma tasa, je prišlo ven, da so ji všeč ženske. pa saj je ne napadamo. samo noče priznat, kak je na stvari... pa daj ČEBELA zdaj pa še ti. Koda ni spps dovolj.. no ne bom več, da še ne boš resno ki jezna
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:09:43
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa kaj mate to? Kaj to napadate Taso? tasi so postale všeč ženske. se gremo enih igric na FB in vse, ki smo vprašale, kak se ma tasa, je prišlo ven, da so ji všeč ženske. pa saj je ne napadamo. samo noče priznat, kak je na stvari... Boga Tasa. VSE ste jo narobe razumele! saj ni tega ona napisala. to si programček sam zmisli. samo ga že celi dan sprašujemo in vedno pride o tasi nekaj na to temo. malo je pač sumljivo, nič drugega....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:09:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa kaj mate to? Kaj to napadate Taso? tasi so postale všeč ženske. se gremo enih igric na FB in vse, ki smo vprašale, kak se ma tasa, je prišlo ven, da so ji všeč ženske. pa saj je ne napadamo. samo noče priznat, kak je na stvari... pa daj ČEBELA zdaj pa še ti. Koda ni spps dovolj.. ma ne zanikaj, ko sam sebi priznaš je dost lepše živet
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:09:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa kaj mate to? Kaj to napadate Taso? Kokica brani meeeee Saj te hočem..pa mi nič ni jasno! vidiš, to je očitno znamenje da moreš prit na FB NE!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:10:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Šibam mal kartat z mojim da sploh vem da ga imam...no potem smo zmenjene če ne bo višje sile se vidimo v petek. Lahko noč Lahko nooooččč in premagaj tvojega v kartah
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:10:12
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Šibam mal kartat z mojim da sploh vem da ga imam...no potem smo zmenjene če ne bo višje sile se vidimo v petek. Lahko noč jupiiiii lahko noč
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:10:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa kaj mate to? Kaj to napadate Taso? tasi so postale všeč ženske. se gremo enih igric na FB in vse, ki smo vprašale, kak se ma tasa, je prišlo ven, da so ji všeč ženske. pa saj je ne napadamo. samo noče priznat, kak je na stvari... Boga Tasa. VSE ste jo narobe razumele! saj ni tega ona napisala. to si programček sam zmisli. samo ga že celi dan sprašujemo in vedno pride o tasi nekaj na to temo. malo je pač sumljivo, nič drugega.... Joj, toti FB! Tasa IZPIŠI SE!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?