Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:47:49
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Veste kaj sem ugotovila,da se jaz ne morem več z vami družit ko ste vse neke uni.dipl. jaz ,pa neki kmetek bogi gurač po domače sva že dve! Kaj midve pa se bova še naprej družle?? Plissss kaj mi pa pomaga ta uni.dip. če pa službe itak ne bom dobla hja, to so pa dandanašnji problemi
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:48:32
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Veste kaj sem ugotovila,da se jaz ne morem več z vami družit ko ste vse neke uni.dipl. jaz ,pa neki kmetek bogi gurač po domače sva že dve! Kaj midve pa se bova še naprej družle?? Plissss pa daj no. jaz bi se še tudi družila z vama Jaz bi se tudi prosimmmmm
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:49:53
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps izbiram ideje za nov avatar? tale se mi zdi,da ni preveč posrečen za RR pa se mi prej ni dalo novga iskat oni z joškami mi je bil bolj všeč hm... še ena ,ko sanja o ženski????? ha ha. a misliš ono na FB? bom raje kar tasi prepustila
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:50:08
|
|
|
|
|
Naši pa je pr pametnem kužiju najbolj všeč ušesi te bi sigurno pojedla če bi šlo čist poslinjene ušese ima vedno bošček se kar trese Lia ko ga vidi
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:50:55
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps - prosim te lepo menjaj avatar ker bom s tola dol padla zakaj že? a si nisva podobna? Malo pa res! se obema kadi iz glave ha ha ha
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:51:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ha ha. a misliš ono na FB? bom raje kar tasi prepustila pa daj babnice nehajte ! Da nebo kiri res mislo, da sem mal obrnjena in mi je T. sam za krinko
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:51:39
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jutri pa lahko prineseš kužeka sabo če upaš bomo videli,kako bo vreme. Ker za oblečt mu nismo kupili hlač in me je strah da bo zmrznil revček,.. daj mu gor kaki kombinezon od Lije. saj si rekla da maš polno vsega
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:51:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Naši pa je pr pametnem kužiju najbolj všeč ušesi te bi sigurno pojedla če bi šlo čist poslinjene ušese ima vedno bošček se kar trese Lia ko ga vidi Lija tudi ja. Kdaj se vidimo cita?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:52:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica daj mu gor kaki kombinezon od Lije. saj si rekla da maš polno vsega pa daj, te pa hlačnico dovolj..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:54:36
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ha ha. a misliš ono na FB? bom raje kar tasi prepustila pa daj babnice nehajte ! Da nebo kiri res mislo, da sem mal obrnjena in mi je T. sam za krinko ne, saj ti spps napisala na FB - si pač bi - obvladaš T pa še koga
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:54:52
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita Naši pa je pr pametnem kužiju najbolj všeč ušesi te bi sigurno pojedla če bi šlo čist poslinjene ušese ima vedno bošček se kar trese Lia ko ga vidi Lija tudi ja. Kdaj se vidimo cita? Ja ta teden,jutri vaju ni se gresta potepat se pa lahko zmeniva za kak drug dan jaz komaj čakam mislim pa da Lia tudi da dobi mal družbe da ne gleda vedno te tečne mame
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:55:19
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita Naši pa je pr pametnem kužiju najbolj všeč ušesi te bi sigurno pojedla če bi šlo čist poslinjene ušese ima vedno bošček se kar trese Lia ko ga vidi Lija tudi ja. Kdaj se vidimo cita? točno ja. je rekla, da ko se dobimo v MB, da bo prišla. lahko jutri al pa v petek???????
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:55:51
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica daj mu gor kaki kombinezon od Lije. saj si rekla da maš polno vsega pa daj, te pa hlačnico dovolj.. veš kak bi bil luškan v kombinezonu
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:56:25
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita Naši pa je pr pametnem kužiju najbolj všeč ušesi te bi sigurno pojedla če bi šlo čist poslinjene ušese ima vedno bošček se kar trese Lia ko ga vidi Lija tudi ja. Kdaj se vidimo cita? Ja ta teden,jutri vaju ni se gresta potepat se pa lahko zmeniva za kak drug dan jaz komaj čakam mislim pa da Lia tudi da dobi mal družbe da ne gleda vedno te tečne mame pa pridita vidve jutri v MB pa se vsi skupaj dobimo.....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:56:30
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita Naši pa je pr pametnem kužiju najbolj všeč ušesi te bi sigurno pojedla če bi šlo čist poslinjene ušese ima vedno bošček se kar trese Lia ko ga vidi Lija tudi ja. Kdaj se vidimo cita? Ja ta teden,jutri vaju ni se gresta potepat se pa lahko zmeniva za kak drug dan jaz komaj čakam mislim pa da Lia tudi da dobi mal družbe da ne gleda vedno te tečne mame Kaj ,pa če v petek prideta z nami?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:58:14
|
|
|
|
PERSIDA
|
Drage moje oča so doma me bo s compa zradiro zato lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:58:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps izbiram ideje za nov avatar? tale se mi zdi,da ni preveč posrečen za RR pa se mi prej ni dalo novga iskat oni z joškami mi je bil bolj všeč hm... še ena ,ko sanja o ženski????? ha ha. a misliš ono na FB? bom raje kar tasi prepustila da ne boste kaj skupaj eksperimentirali
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:58:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ha ha. a misliš ono na FB? bom raje kar tasi prepustila pa daj babnice nehajte ! Da nebo kiri res mislo, da sem mal obrnjena in mi je T. sam za krinko ma saj ni to nič takega... si pač tak kot si
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:58:42
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita Naši pa je pr pametnem kužiju najbolj všeč ušesi te bi sigurno pojedla če bi šlo čist poslinjene ušese ima vedno bošček se kar trese Lia ko ga vidi Lija tudi ja. Kdaj se vidimo cita? Ja ta teden,jutri vaju ni se gresta potepat se pa lahko zmeniva za kak drug dan jaz komaj čakam mislim pa da Lia tudi da dobi mal družbe da ne gleda vedno te tečne mame Kaj ,pa če v petek prideta z nami? Bomo se zmenile da se vidimo potem res raje v petek,da še Persida enkrat vidi kako sva midve pridne pa tihe
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:58:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita Naši pa je pr pametnem kužiju najbolj všeč ušesi te bi sigurno pojedla če bi šlo čist poslinjene ušese ima vedno bošček se kar trese Lia ko ga vidi Lija tudi ja. Kdaj se vidimo cita? točno ja. je rekla, da ko se dobimo v MB, da bo prišla. lahko jutri al pa v petek??????? se strinjam!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:59:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Drage moje oča so doma me bo s compa zradiro zato lahko noč. persida ne se dat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:59:56
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Drage moje oča so doma me bo s compa zradiro zato lahko noč. Lahko noč
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:59:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Drage moje oča so doma me bo s compa zradiro zato lahko noč. pa persida kdo je glava družine. Vdari po mizi pa ostani gor z nami... ostani z nami, ostani z nami do jutraaaa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:00:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ha ha. a misliš ono na FB? bom raje kar tasi prepustila pa daj babnice nehajte ! Da nebo kiri res mislo, da sem mal obrnjena in mi je T. sam za krinko ma saj ni to nič takega... si pač tak kot si spps
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 21:02:10
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps izbiram ideje za nov avatar? tale se mi zdi,da ni preveč posrečen za RR pa se mi prej ni dalo novga iskat oni z joškami mi je bil bolj všeč hm... še ena ,ko sanja o ženski????? ha ha. a misliš ono na FB? bom raje kar tasi prepustila da ne boste kaj skupaj eksperimentirali ja pa kaj pol če bi. se boš pridružila
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?