Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:37:17
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Persida hvala imaš pijačko v dobrem ko se vidimo...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:38:08
|
|
|
|
|
Pridem malo kdaj pa še takrat mi grata bit prva vsaj nekje
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:38:28
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m zdaj pa bom gledala Lepo je biti sosed pa to.. pa daj nehaj no....resno misliš? meni so pa ful dobri....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:38:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pa daj spps kaj si si te zdaj opico dala?!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:38:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps izbiram ideje za nov avatar? tale se mi zdi,da ni preveč posrečen za RR pa se mi prej ni dalo novga iskat oni z joškami mi je bil bolj všeč hm... še ena ,ko sanja o ženski?????
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:38:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pa daj spps kaj si si te zdaj opico dala?! bližnja žlahta...jeb.... ga
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:38:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps - prosim te lepo menjaj avatar ker bom s tola dol padla zakaj že? a si nisva podobna?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:39:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Pridem malo kdaj pa še takrat mi grata bit prva vsaj nekje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:39:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps - prosim te lepo menjaj avatar ker bom s tola dol padla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:39:26
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika Dober dan! Jaz sem nazaj Diploma uspešno zagovarjana Zdaj pa grem malo za nazaj pogledat kaj se je dogajalo.... In sedaj je tvoj strokovni naslov: ????? uni. dip. prof. zgodovine in geografije
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:39:28
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita Pridem malo kdaj pa še takrat mi grata bit prva vsaj nekje
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:39:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps - prosim te lepo menjaj avatar ker bom s tola dol padla zakaj že? a si nisva podobna? malo že ja samo te še s špegli nisem videla!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:40:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps - prosim te lepo menjaj avatar ker bom s tola dol padla zakaj že? a si nisva podobna? Malo pa res!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:40:35
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Mojemu so pa danes na avtu v lenartu spustili dve gumi ,pa na haubo napisali j.e.b.i. se
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:42:30
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec trezika: čestitam za diplomo! uf, tamala pa bo frajerka v pončotu... MB: uživajte jutri, midva z Matevžem pa bova počivala (čeprav se družbe ne bi branila....) škoda za jutri. no pa se drugič vidimo KDAJ? ja lahko v petek
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:43:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps - prosim te lepo menjaj avatar ker bom s tola dol padla zakaj že? a si nisva podobna? malo že ja samo te še s špegli nisem videla! ko naslednjič prideš, me spomni,da jih dam gor
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:43:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps - prosim te lepo menjaj avatar ker bom s tola dol padla zakaj že? a si nisva podobna? Malo pa res! se obema kadi iz glave
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:43:30
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Mojemu so pa danes na avtu v lenartu spustili dve gumi ,pa na haubo napisali j.e.b.i. se pa je že blo kdaj tak? a sumi na koga?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:43:39
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m MČ, Kokica se za za tisto kar sva se pogovarjali jeeee. samo če pa še ne ve, če bo jutri sploh prišla.... prišla ne bom....strinjam se pa vseeno pa če bo jutri burja pa daj nehaj no! Kaj resno misliš? neeeee. v resnici nimam pojma. samo tebe malo zezam no pa ne bit žalostna raje pridi v mb - tu ziher ne bo burje
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:44:30
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer Naša Lija pa je taka lapika postala, da jo komaj utišaš Ko ji damo tega pametnega kužka se tak pogovarja z njim, koda sta najboljša prijatelja.. daj jo posnami malo, da bomo videli jutri..danes je že v postelji. jutri pa lahko prineseš kužeka sabo če upaš
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:45:22
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Veste kaj sem ugotovila,da se jaz ne morem več z vami družit ko ste vse neke uni.dipl. jaz ,pa neki kmetek bogi gurač po domače pa daaaaaaaaaaaaaaaaaj, ne zafrkravaj se
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:45:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps - prosim te lepo menjaj avatar ker bom s tola dol padla zakaj že? a si nisva podobna? malo že ja samo te še s špegli nisem videla! ko naslednjič prideš, me spomni,da jih dam gor kaj maš take veeelikkeee
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:46:21
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Veste kaj sem ugotovila,da se jaz ne morem več z vami družit ko ste vse neke uni.dipl. jaz ,pa neki kmetek bogi gurač po domače sva že dve! Kaj midve pa se bova še naprej družle?? Plissss pa daj no. jaz bi se še tudi družila z vama
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:46:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jutri pa lahko prineseš kužeka sabo če upaš bomo videli,kako bo vreme. Ker za oblečt mu nismo kupili hlač in me je strah da bo zmrznil revček,..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 19.10.2009 20:47:08
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Veste kaj sem ugotovila,da se jaz ne morem več z vami družit ko ste vse neke uni.dipl. jaz ,pa neki kmetek bogi gurač po domače sva že dve! Kaj midve pa se bova še naprej družle?? Plissss men še tud velik manjka pa brez uni ti nas boš pa itak vse po vrsti prešišala, kak si se zagnala
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?