yania
|
Persida, ne sekiraj se....tudi jaz imam nekaj posode v koritu, pa bo do jutri počakala, imam drugo delo ... ne, brez zafrkancije, perem cel stroj cunj za Timona, sem odprla še eno škatlo od kolegice, to je že tretja, noter ene 15 bodijev št . skoraj vse 80 (9-12m) pa fuuullll luškano spalno vrečo sem noter našla, medvedek pu, št80 , pa še in še...pa to vse HM...zelo lepo ohranjeno,,,res ....svaka čast res, da so še takšni kot jaz, dobri ljudje, ki mislijo še na druge...ona je zdaj nosečka, pa je itak vedela, da bo še enega imela, pa je nesebično posodila naprej cunje, ponudila sama....jaz bom pa njej vse, če bo imela ...pa tudi te vse...pa čeprav bom še imela.... No, skratka, Najo imamo doma, ful sem jo pogrešala,,,resno,,,mojo pridno punco,,,,tako da se je komaj zdaj spat odpravila, ko sva še čekirale cunjice in je prav veselo zlagala v stroj....res mi je lepo, ko tako lupčka in objema svojga bratca...prav zaščitniško se obnaša... Nina, ti se le naspi...jaz sem bila danes že ob 16.00 tako auf, da smo komaj se spravili od doma, smo šli na obisk, pa polno opravkov...lep dan je bil...HB sem tam pila kavico, sicer NES, samo rezultat je tu....nena sem zaspana ...ne sej počasi bo treba iti,,,da mojmu jutri vsaj malo pomagam pri sobici, ko potem grem.... Klavir bo treba prestaviti v dnevno, sva se pa fino spomnila, oz.ena kolegica je dala idejo, da na hodnik dava narediti eno veliko omaro, do stropa, da bo noter še kaka ropotija (likalna, ki je itak ne rabim ....) Je katera še tu?