Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 21:02:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ne, posledice so od drugod to si sama rekla, jaz nisem nič kriva!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 21:02:53
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps A se hecaš?? A tam, ko parkirajo tastari? ? Ne vem, s kere strani misliš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 21:02:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps kak naj shujšam 5kg, ko sem pa zvečer lačna ko volk? ketno na hladilnik??? jaaaa, jaz bi tudi rada 5 kil dol šla...samo kako..še danes, ko me celi gobec boli, se bašem jaz tud študiram: al nej grem neka za jest iskat in sem še mal tu al pa grem kr pod tuš in spat???hmmm... tu še bodi malo--no to je moj predlog! Saj jaz bom tudi šla kmalu. Danes pa res prej, ker če bo spet ob 5h ali 6h budnica, ne vem kako bom preživela še en dan. a vmes se kaj zbudi?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 21:03:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps kak naj shujšam 5kg, ko sem pa zvečer lačna ko volk? ketno na hladilnik??? jaaaa, jaz bi tudi rada 5 kil dol šla...samo kako..še danes, ko me celi gobec boli, se bašem jaz tud študiram: al nej grem neka za jest iskat in sem še mal tu al pa grem kr pod tuš in spat???hmmm... tu še bodi malo--no to je moj predlog! Saj jaz bom tudi šla kmalu. Danes pa res prej, ker če bo spet ob 5h ali 6h budnica, ne vem kako bom preživela še en dan. a vmes se kaj zbudi? ja, ko je lačen...drugače pa samo boli in boli in boli...no, zadnja noč je bila za odtenek boljša
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 21:04:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps A se hecaš?? A tam, ko parkirajo tastari? ? Ne vem, s kere strani misliš? iz centra
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 21:04:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
Nič, lepo bodita in vse ostale, ki pridete še nocoj tu gor. Jaz grem ajat! LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 21:05:05
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps ne, posledice so od drugod to si sama rekla, jaz nisem nič kriva! ma jaz priznam, teb se ne sanja kolk udarcev oz padcev na glavo sem imela
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 21:06:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Nič, lepo bodita in vse ostale, ki pridete še nocoj tu gor. Jaz grem ajat! LAHKO NOČ! kam zdaj greš? se grem stavit,da spim manj kot ti no,drugačpa lahko noč :D
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 21:06:29
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps A se hecaš?? A tam, ko parkirajo tastari? ? Ne vem, s kere strani misliš? iz centra čaki, trgovsko misliš? Ja no, iz dveh smeri se da pridet. Ena je tam od avtobusne, druga pa nasproti gimanzije.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 21:07:43
|
|
|
|
Najaa
|
KOKICA lahko noč. Pa da ne boš misla, da sem resno misla. Nimam nobene fobije, še najmanj pa pred rampami. Sam čuden filing, ko peljem mimo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 21:07:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps A se hecaš?? A tam, ko parkirajo tastari? ? Ne vem, s kere strani misliš? iz centra čaki, trgovsko misliš? Ja no, iz dveh smeri se da pridet. Ena je tam od avtobusne, druga pa nasproti gimanzije. mal me je orientacija zj,,, jaz sem šla od avtobusne
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 21:09:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA lahko noč. Pa da ne boš misla, da sem resno misla. Nimam nobene fobije, še najmanj pa pred rampami. Sam čuden filing, ko peljem mimo. to je pa čisto normalno jaz opa mam čuden fiiling , da sem okol in okol zaprta s tovornjakarji mal sem čudno napisala, mislim, ko sem v avtu, okol avta pa sami tovornjaki...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 21:12:24
|
|
|
|
spps
|
a bo kera čokolado?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 21:12:42
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA lahko noč. Pa da ne boš misla, da sem resno misla. Nimam nobene fobije, še najmanj pa pred rampami. Sam čuden filing, ko peljem mimo. to je pa čisto normalno jaz opa mam čuden fiiling , da sem okol in okol zaprta s tovornjakarji mal sem čudno napisala, mislim, ko sem v avtu, okol avta pa sami tovornjaki... Ja, to je tud men smotano, ko prehitevam tovornjak in pred mano tovornjak. In ja, sva se prav razumeli, vem katero rampo misliš. Kako ti je pal lahk na glavo padla??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 21:13:18
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps a bo kera čokolado? Kero? Svetlo al temno rjavo?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 21:17:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA lahko noč. Pa da ne boš misla, da sem resno misla. Nimam nobene fobije, še najmanj pa pred rampami. Sam čuden filing, ko peljem mimo. to je pa čisto normalno jaz opa mam čuden fiiling , da sem okol in okol zaprta s tovornjakarji mal sem čudno napisala, mislim, ko sem v avtu, okol avta pa sami tovornjaki... Ja, to je tud men smotano, ko prehitevam tovornjak in pred mano tovornjak. In ja, sva se prav razumeli, vem katero rampo misliš. Kako ti je pal lahk na glavo padla?? ma s kolegico sem na veliko čvekavala, kr naenkrat pa ona otrpne, pa neki je krilila z rokami,- še preden sem rekla Kaj je, je rampa tup po moji glavi
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 21:18:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps a bo kera čokolado? Kero? Svetlo al temno rjavo? vsake...enmal
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 21:20:28
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA lahko noč. Pa da ne boš misla, da sem resno misla. Nimam nobene fobije, še najmanj pa pred rampami. Sam čuden filing, ko peljem mimo. to je pa čisto normalno jaz opa mam čuden fiiling , da sem okol in okol zaprta s tovornjakarji mal sem čudno napisala, mislim, ko sem v avtu, okol avta pa sami tovornjaki... Ja, to je tud men smotano, ko prehitevam tovornjak in pred mano tovornjak. In ja, sva se prav razumeli, vem katero rampo misliš. Kako ti je pal lahk na glavo padla?? ma s kolegico sem na veliko čvekavala, kr naenkrat pa ona otrpne, pa neki je krilila z rokami,- še preden sem rekla Kaj je, je rampa tup po moji glavi madonca, to je pa moglo bolet?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 21:32:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA lahko noč. Pa da ne boš misla, da sem resno misla. Nimam nobene fobije, še najmanj pa pred rampami. Sam čuden filing, ko peljem mimo. to je pa čisto normalno jaz opa mam čuden fiiling , da sem okol in okol zaprta s tovornjakarji mal sem čudno napisala, mislim, ko sem v avtu, okol avta pa sami tovornjaki... Ja, to je tud men smotano, ko prehitevam tovornjak in pred mano tovornjak. In ja, sva se prav razumeli, vem katero rampo misliš. Kako ti je pal lahk na glavo padla?? ma s kolegico sem na veliko čvekavala, kr naenkrat pa ona otrpne, pa neki je krilila z rokami,- še preden sem rekla Kaj je, je rampa tup po moji glavi madonca, to je pa moglo bolet? ni blo sile...trda glava
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 21:35:15
|
|
|
|
Najaa
|
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 21:36:03
|
|
|
|
Najaa
|
ti, ti, tyty! Ne daš se, ne? Les je lep. Skrbimo, da tak tudi ostane. Špila mi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 21:36:29
|
|
|
|
spps
|
o tyty, kaj bo dobrega?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 21:39:46
|
|
|
|
Najaa
|
spps, bereš mi misli.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 21:40:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, bereš mi misli. a res? kaj pa zdaj študiraš???? ti, ti packa
< Sporočilo je popravil spps -- 29.10.2009 21:42:47 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 21:45:12
|
|
|
|
Najaa
|
ne ne, tega pa nisi pri meni prebrala. Pa kaj si je dal banano notri al kaj?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?