Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 19:57:29
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia mi smo danes imeli bučko za kosilo s piščancem...reakcija--ni hotela sploh jest..samo poskusila je in ni več hotela ust odprti..tako da je jedla raje žemljico+mleko Baje imajo otroci zelo radi por. Naš zvonček vso hrano, kjer dodam malo pora z veseljem poje. Tako, da naslednjič poskusi z malo pora. Malo pomeni, da ga odrežeš pol cm kolut.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:07:46
|
|
|
|
tasa_m
|
Nič drage moje, za danes vas zapuščam. Sem ful utrujena, Lija danes ni spala več kot 20 min. čez celi dan, tak da upam, da nebo spet ponoči štrajkala Lahko noč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:08:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Drage moje, a lajko kričim; LEA NIMA VEČ VROČINE IN NITI UROINFEKTA
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:08:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec kokica: navodila kako do tebe mi pa lahko vseeno pošlješ, za drugič. (ko ti MČ pošlje moj email) okej, če ne bo pozabila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:08:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 POMEMBNO OPOZORILO: MB srečanje bo v SREDO in ne v četrtek med 9-30-10h pri meni doma! Razlog za spremembo: Današnji zdravnik me je v čertek naročil na kontrolo! kokica hvala za vabilo, samo naju ne bo. dopoldan mam že druge zadeve. upam pa da se kmalu spet vidimo v mb (jaz pa sem moram dogovorit s hišnikom da mi da poseben biper za rampo, kjer je dovolj placa vse vas punce)!!! a si ti men dons trobila iz avta (pri progi), ker samo tebe poznam s takim avtom!? škoda, ja, da ne moreš priti, saj si mi že rekla, da v sredo tebi ne šlo skozi. Ja, jaz sem bila. Sem šla ravno iz bolnice.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:10:52
|
|
|
|
mmmc
|
Pozdravljene, mi smo se cel dan potepali, jeeee. Naš malček je siten že dva dni, ne vem ali je to reakcija na cepljenje Verjetn so bolj zobki, ker se slini, žejen je , drgne si dlesni ob igrače, pa še sitka je na momente. Danes je med drugim papcal polento narejeno na goveji juhi in je bil navdušen.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:11:18
|
|
|
|
spps
|
ojla! kaj dogaja? sem na hitro preletela, mamaM za Leo!!!! trezika , da se pozdravita. jaz sem pa bila na tečaju računovodstva, zdaj sem pa mal zmatrana aja, danes je pa ati moral spravit otroke spat kak paše...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:14:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Trinity še jaz dodam, da je bilo super, mi je tak fajn ko si taka klepetulja, No drugače pa jaz imam že skoraj vse spakirano, tjaša se odpravlja spat in zjutraj krenemo. Aja a katera ve kje bi dobila univerzalno prevleko za voziček proti dežju ma vse povsod jih ali sfalilo ali pa jih ne dobavljajo več, to velja tako za BC, pikapolonico, dm ali muller v Velenju. lp preko interneta v NE, sem jo jaz naročila, ker sem obupala nad našimi trgovinami...pa še original sem dobila za nekaj manj kot 14 EUR
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:14:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dober večer feliša fajn se namigaj trezika.. mama_m .. jei bravo Lea. sem prebrala samo zadnjo stran Oooo, helooo Tasa! Kako je bilo na pikniku? Vas je bilo veliko? Kako Rubin?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:14:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nič drage moje, za danes vas zapuščam. Sem ful utrujena, Lija danes ni spala več kot 20 min. čez celi dan, tak da upam, da nebo spet ponoči štrajkala Lahko noč a že greš? No, saj si zaslužiš! Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:14:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 POMEMBNO OPOZORILO: MB srečanje bo v SREDO in ne v četrtek med 9-30-10h pri meni doma! Razlog za spremembo: Današnji zdravnik me je v čertek naročil na kontrolo! pa nisi rekla, da si v sredo v gužvi? Ampak meni je prav..mi paše sem ja...ampak bo šlo skozi..VSE ZA VAS!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:16:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Oooo, helooo Tasa! Kako je bilo na pikniku? Vas je bilo veliko? Kako Rubin? sem še tu, še bom kakšno minutko Bilo je fajn, midve sva bile slabi 2 urci, ker je L. bila full tečna, ker cel dan ni spala več kot 20 min. Rubin je vredu, full pozitivna oseba , vas pozdravlja nazaj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:16:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
A sem sama?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:17:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 sem ja...ampak bo šlo skozi..VSE ZA VAS!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:17:20
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A sem sama? a bi rada bla?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:17:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A sem sama? a bi rada bla?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:20:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A sem sama? a bi rada bla? kaj se pa ti režiš? a Lija že spi? Kokica, kam si zdaj pobegnila?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:21:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A sem sama? a bi rada bla? kaj se pa ti režiš? a Lija že spi? Kokica, kam si zdaj pobegnila? malo mi je smešno..oprosti Lija spi že ja,saj jaz tud grem, sam se nemrem od stola odlepit Pa pr vam, že mirno pr bajti? KOKICAAAA
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:23:30
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A sem sama? a bi rada bla? kaj se pa ti režiš? a Lija že spi? Kokica, kam si zdaj pobegnila? malo mi je smešno..oprosti Lija spi že ja,saj jaz tud grem, sam se nemrem od stola odlepit Pa pr vam, že mirno pr bajti? KOKICAAAA jp, Larisa spi pri tašči, mali (zaenkrat še) spi- ponavad se začne prebujat, ko grem jaz spat in kolk vas je blo dans na pikniku? pa še nekaj: A MORAŠ BIT RES VSEPOVSOD ZRAVEN???
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:23:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A sem sama? a bi rada bla? neeeee Kako si prijateljica?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:24:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tuuuuuuuu seeeeeem! Tasa ne se še odlimati! Spps, v sredo pri meni veš! Sem malo spremenila.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:26:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps jp, Larisa spi pri tašči, mali (zaenkrat še) spi- ponavad se začne prebujat, ko grem jaz spat in kolk vas je blo dans na pikniku? 20 z otroci vred pa še nekaj: A MORAŠ BIT RES VSEPOVSOD ZRAVEN??? ja, če pa sem bila pri tašči na kosilu, piknik pa je bil samo ulico vstran. Dobro, te pa nebom več nikam hodla..bom ratala samotar
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:26:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A sem sama? a bi rada bla? neeeee Kako si prijateljica? dobro dobro hvala na vprašanju. pa ti? sem vidla, da v sredo, če res ne bo kaj vmes prišlo,boma prišla
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:27:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps dobro dobro hvala na vprašanju. pa ti? sem vidla, da v sredo, če res ne bo kaj vmes prišlo,boma prišla NE IŠČI IZGOVOROV
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:27:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps jp, Larisa spi pri tašči, mali (zaenkrat še) spi- ponavad se začne prebujat, ko grem jaz spat in kolk vas je blo dans na pikniku? 20 z otroci vred pa še nekaj: A MORAŠ BIT RES VSEPOVSOD ZRAVEN??? ja, če pa sem bila pri tašči na kosilu, piknik pa je bil samo ulico vstran. Dobro, te pa nebom več nikam hodla..bom ratala samotar ti pa ja...
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?