Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:51:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m fajt,fajt,fajt,... že šibam,.. daj navijaj še malo... pa spet sem jaz vmešana, ne? Očitno je pri meni "napaka" a ti to resno???? daj no daj pri tebi zadnje čase nisem več ziher kaj misliš resno in kaj ne evo, še tebi...samo se ti prikaži pri meni, boš že videla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:51:52
|
|
|
|
spps
|
kak naj shujšam 5kg, ko sem pa zvečer lačna ko volk? ketno na hladilnik???
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:52:21
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m fajt,fajt,fajt,... že šibam,.. daj navijaj še malo... pa spet sem jaz vmešana, ne? Očitno je pri meni "napaka" a ti to resno???? daj no daj pri tebi zadnje čase nisem več ziher kaj misliš resno in kaj ne Sam jaz pa skoraj nikoli nisem, res. Pol mi je pa kr malo bed, ko kaj takega ustrelim in si mislim ma a si mogla?? Bom raje samo brala... sej ne boste vedle, ker sem v ilegali.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:53:01
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps kak naj shujšam 5kg, ko sem pa zvečer lačna ko volk? ketno na hladilnik??? Ko boš ugotovila, še meni povej.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:53:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps ma mene je potegnilo v en žleb, pa sem naredila ris po celi strani, pa še vrata so postala vdrta eto, to je zdaj razlog,da ne vozim preveč rada , ne maram rikvercat, pa parkirat na tesno še kaj? se ziher še kaj najde kje pa pol parkišar npr. ko greš na predavanja? A ni tam vse na ozko? ni, ker parkiram na spodnji strani , ker je ful velik parkplacov edino vhodna rampa mi gre mal na živce Rampa? A se bojiš, da bo dol padla? Jaz mam vedno to v glavi, ko peljem mimo rampe, da se bo na enkrat zrišila dol. Na cestnini vedno ful gledam v to rampo. Najaa, a ti voziš kamion ali avotobu, da se ti še vedno rampa dviguje? Kaj nimaš vinjete?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:53:13
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m fajt,fajt,fajt,... že šibam,.. daj navijaj še malo... pa spet sem jaz vmešana, ne? Očitno je pri meni "napaka" a ti to resno???? daj no daj pri tebi zadnje čase nisem več ziher kaj misliš resno in kaj ne evo, še tebi...samo se ti prikaži pri meni, boš že videla sam če enrat pridem,se me ne boš kr tak znebila tak,da pazi kaj si želiš oz. koga vabiš k sebi p.s. maš srečo,ker hodim v šolo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:53:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps kak naj shujšam 5kg, ko sem pa zvečer lačna ko volk? ketno na hladilnik??? jaaaa, jaz bi tudi rada 5 kil dol šla...samo kako..še danes, ko me celi gobec boli, se bašem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:54:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m fajt,fajt,fajt,... že šibam,.. daj navijaj še malo... pa spet sem jaz vmešana, ne? Očitno je pri meni "napaka" a ti to resno???? daj no daj pri tebi zadnje čase nisem več ziher kaj misliš resno in kaj ne Sam jaz pa skoraj nikoli nisem, res. Pol mi je pa kr malo bed, ko kaj takega ustrelim in si mislim ma a si mogla?? Bom raje samo brala... sej ne boste vedle, ker sem v ilegali. Najaa zame si ziher, a ne?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:54:29
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa, a ti voziš kamion ali avotobu, da se ti še vedno rampa dviguje? Kaj nimaš vinjete? Ne, ne dviguje se, sam tam je pa še vedno. In strah me je, da bo dol padla.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:55:03
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m fajt,fajt,fajt,... že šibam,.. daj navijaj še malo... pa spet sem jaz vmešana, ne? Očitno je pri meni "napaka" a ti to resno???? daj no daj pri tebi zadnje čase nisem več ziher kaj misliš resno in kaj ne Sam jaz pa skoraj nikoli nisem, res. Pol mi je pa kr malo bed, ko kaj takega ustrelim in si mislim ma a si mogla?? Bom raje samo brala... sej ne boste vedle, ker sem v ilegali. Najaa zame si ziher, a ne? Ja, za tebe sem pa že ziher. HB!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:55:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m fajt,fajt,fajt,... že šibam,.. daj navijaj še malo... pa spet sem jaz vmešana, ne? Očitno je pri meni "napaka" a ti to resno???? daj no daj pri tebi zadnje čase nisem več ziher kaj misliš resno in kaj ne evo, še tebi...samo se ti prikaži pri meni, boš že videla sam če enrat pridem,se me ne boš kr tak znebila tak,da pazi kaj si želiš oz. koga vabiš k sebi p.s. maš srečo,ker hodim v šolo mamo pese, pa jih bom nate spustila, če mi boš že tečna.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:55:17
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps kak naj shujšam 5kg, ko sem pa zvečer lačna ko volk? ketno na hladilnik??? jaaaa, jaz bi tudi rada 5 kil dol šla...samo kako..še danes, ko me celi gobec boli, se bašem jaz tud študiram: al nej grem neka za jest iskat in sem še mal tu al pa grem kr pod tuš in spat???hmmm...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:55:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m fajt,fajt,fajt,... že šibam,.. daj navijaj še malo... pa spet sem jaz vmešana, ne? Očitno je pri meni "napaka" a ti to resno???? daj no daj pri tebi zadnje čase nisem več ziher kaj misliš resno in kaj ne evo, še tebi...samo se ti prikaži pri meni, boš že videla sam če enrat pridem,se me ne boš kr tak znebila tak,da pazi kaj si želiš oz. koga vabiš k sebi p.s. maš srečo,ker hodim v šolo mamo pese, pa jih bom nate spustila, če mi boš že tečna. kdo bi koga?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:56:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa, a ti voziš kamion ali avotobu, da se ti še vedno rampa dviguje? Kaj nimaš vinjete? Ne, ne dviguje se, sam tam je pa še vedno. In strah me je, da bo dol padla. a od strani., da bi dol padla? Joj, to so res fobije (neutemeljen strah, ne)! No, jaz na srečo nimam takih problemov...še zaenkrat!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:57:24
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa, a ti voziš kamion ali avotobu, da se ti še vedno rampa dviguje? Kaj nimaš vinjete? Ne, ne dviguje se, sam tam je pa še vedno. In strah me je, da bo dol padla. a od strani., da bi dol padla? Joj, to so res fobije (neutemeljen strah, ne)! No, jaz na srečo nimam takih problemov...še zaenkrat! Od strani, ja. In ja, to je huda fobija tak da se ni treba zafrkavat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:57:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m fajt,fajt,fajt,... že šibam,.. daj navijaj še malo... pa spet sem jaz vmešana, ne? Očitno je pri meni "napaka" a ti to resno???? daj no daj pri tebi zadnje čase nisem več ziher kaj misliš resno in kaj ne Sam jaz pa skoraj nikoli nisem, res. Pol mi je pa kr malo bed, ko kaj takega ustrelim in si mislim ma a si mogla?? Bom raje samo brala... sej ne boste vedle, ker sem v ilegali. Najaa zame si ziher, a ne? Ja, za tebe sem pa že ziher. HB!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:58:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps kak naj shujšam 5kg, ko sem pa zvečer lačna ko volk? ketno na hladilnik??? jaaaa, jaz bi tudi rada 5 kil dol šla...samo kako..še danes, ko me celi gobec boli, se bašem jaz tud študiram: al nej grem neka za jest iskat in sem še mal tu al pa grem kr pod tuš in spat???hmmm... tu še bodi malo--no to je moj predlog! Saj jaz bom tudi šla kmalu. Danes pa res prej, ker če bo spet ob 5h ali 6h budnica, ne vem kako bom preživela še en dan.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:59:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa, a ti voziš kamion ali avotobu, da se ti še vedno rampa dviguje? Kaj nimaš vinjete? Ne, ne dviguje se, sam tam je pa še vedno. In strah me je, da bo dol padla. a od strani., da bi dol padla? Joj, to so res fobije (neutemeljen strah, ne)! No, jaz na srečo nimam takih problemov...še zaenkrat! Od strani, ja. In ja, to je huda fobija tak da se ni treba zafrkavat. mene je enkrat rampa po glavi vžgala ( najaa tam pri trgovski v ce)
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 20:59:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 mamo pese, pa jih bom nate spustila, če mi boš že tečna. kdo bi koga? Ufff, ne želi si..imamo enega no eno pravzaprav, ki je pravšnja zate!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 21:00:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa, a ti voziš kamion ali avotobu, da se ti še vedno rampa dviguje? Kaj nimaš vinjete? Ne, ne dviguje se, sam tam je pa še vedno. In strah me je, da bo dol padla. a od strani., da bi dol padla? Joj, to so res fobije (neutemeljen strah, ne)! No, jaz na srečo nimam takih problemov...še zaenkrat! Od strani, ja. In ja, to je huda fobija tak da se ni treba zafrkavat. saj se nena!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 21:00:32
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa, a ti voziš kamion ali avotobu, da se ti še vedno rampa dviguje? Kaj nimaš vinjete? Ne, ne dviguje se, sam tam je pa še vedno. In strah me je, da bo dol padla. a od strani., da bi dol padla? Joj, to so res fobije (neutemeljen strah, ne)! No, jaz na srečo nimam takih problemov...še zaenkrat! Od strani, ja. In ja, to je huda fobija tak da se ni treba zafrkavat. mene je enkrat rampa po glavi vžgala ( najaa tam pri trgovski v ce) A se hecaš?? A tam, ko parkirajo tastari?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 21:00:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 mamo pese, pa jih bom nate spustila, če mi boš že tečna. kdo bi koga? Ufff, ne želi si..imamo enega no eno pravzaprav, ki je pravšnja zate! misliš? mene je enkrat en na treningu klical rotwailer
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 21:01:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa, a ti voziš kamion ali avotobu, da se ti še vedno rampa dviguje? Kaj nimaš vinjete? Ne, ne dviguje se, sam tam je pa še vedno. In strah me je, da bo dol padla. a od strani., da bi dol padla? Joj, to so res fobije (neutemeljen strah, ne)! No, jaz na srečo nimam takih problemov...še zaenkrat! Od strani, ja. In ja, to je huda fobija tak da se ni treba zafrkavat. mene je enkrat rampa po glavi vžgala ( najaa tam pri trgovski v ce) A se hecaš?? A tam, ko parkirajo tastari? ?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 21:01:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa, a ti voziš kamion ali avotobu, da se ti še vedno rampa dviguje? Kaj nimaš vinjete? Ne, ne dviguje se, sam tam je pa še vedno. In strah me je, da bo dol padla. a od strani., da bi dol padla? Joj, to so res fobije (neutemeljen strah, ne)! No, jaz na srečo nimam takih problemov...še zaenkrat! Od strani, ja. In ja, to je huda fobija tak da se ni treba zafrkavat. mene je enkrat rampa po glavi vžgala ( najaa tam pri trgovski v ce) , ko si bla peš? Se ti kaj pozna?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 29.10.2009 21:01:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa, a ti voziš kamion ali avotobu, da se ti še vedno rampa dviguje? Kaj nimaš vinjete? Ne, ne dviguje se, sam tam je pa še vedno. In strah me je, da bo dol padla. a od strani., da bi dol padla? Joj, to so res fobije (neutemeljen strah, ne)! No, jaz na srečo nimam takih problemov...še zaenkrat! Od strani, ja. In ja, to je huda fobija tak da se ni treba zafrkavat. mene je enkrat rampa po glavi vžgala ( najaa tam pri trgovski v ce) , ko si bla peš? Se ti kaj pozna? peš sem bla, posledice so pa od drugod
< Sporočilo je popravil spps -- 29.10.2009 21:02:09 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?