|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
28.10.2009 15:24:48   
mmmc
Ups, tole je bilo mišljeno za kri in urin.

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
28.10.2009 15:25:19   
spps
mmmc s katerega konca pa si?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
28.10.2009 15:25:48   
mmmc
Sori...
Nisem še vešča!user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
28.10.2009 15:26:24   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc

Sori...
Nisem še vešča!user posted image

user posted image  vaja dela mojstra user posted image  tak, da kar pridno pisatuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
28.10.2009 15:26:58   
mmmc
Ljuljane, zakaj ne znam odgovorit?
Grem na tvoj post in dam odgovori in sploh ne izpiše tvojga posta in potem odgovor?!user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
28.10.2009 15:28:45   
spps

Grem na tvoj post in dam odgovori in sploh ne izpiše tvojga posta in potem odgovor?!user posted image

klikni citiraj user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
28.10.2009 15:29:21   
trinity22

moraš dat na citirajuser posted image  drugače pa dobrodošla in vaja dela mojstra, kar veliko čvekaj in bouser posted image

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
28.10.2009 15:29:33   
mmmc
IZVIRNO SPOROČILO: spps

aaaaaaa.....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
28.10.2009 15:30:38   
spps

aaaaaaa.....

jjeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image  če kaj ne boš znala al pa ti kaj ni jasno,komot vprašajuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
28.10.2009 15:31:12   
spps
triny,kako ste pa kaj vi?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
28.10.2009 15:33:57   
trinity22

spps hvala na vprašanjuuser posted image  dobro smo .. na srečo zdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image  mala spi jaz pa malo tu staršimuser posted image
in vi, kako ste? Danes nimaš šole?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
28.10.2009 15:36:00   
mmmc
Hvala vsem za dobrodošlico!user posted image
Podatki o mojem zvončku pa ne rabijo it na seznam, vam jih povem samo tako, da veste, ker bom ime zvončka zamolčala. Ne se jezit, samo pretekle izkušnje so me naučile, da anonimnost je kr fajn zadeva... user posted image
Takole:
Moj cukrček je na svet prijokal 27.3. malo čez PDP (20.3.)
Bil je velik 55cm in težak 3600g.
Cepljeni smo obvezno, Rota virus ne.
Zobka imamo dva in preboleli smo 6. bolezen. Sedi že kar nekaj časa, plaziti NAPREJ smo se začeli danes! user posted image
Se pa veliko postavla na noge, če le dobi priložnost, kar pa seveda pazimo, da jih ne dobi ( priložnosti) veliko.
Kaj še?
Aja trenutno ima 72cm in 7300g.
Pa nima bratcev in sestric. user posted image

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
28.10.2009 15:36:22   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

pri nas naredijo kontrolo krvi in urina že pri 6 mesecih

ja sej, sem razmišljala, da sem se verjetno zmotla. Tiji njena ni pogledala kri, ampak ji je kar železo predpisala da kao je ziher slabokrvna, ker je začela z GH in je ponavad tako. user posted image No Niki pa je pogledala, sam njena P vse dela po korigiranih mesecih, tak da če ne bi jaz prej rekla, bi počakala na kor. 6 tak pa je prej. user posted image kok sem tole napisala, še sama se ne razumem najbolje. user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
28.10.2009 15:36:31   
spps

spps hvala na vprašanjuuser posted image  dobro smo .. na srečo zdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image  mala spi jaz pa malo tu staršimuser posted image
user posted image
mali tud dela na tem,da ge spat- sem ga morala 5tavženkrat položit, ker se kar naprej vstajauser posted image user posted image mislim,da je omagal, ker ne tolče več po ograjiuser posted image

drugače smo pa ok, ničkaj posebnega, morala bi se mal učit, pa se mi ne dauser posted image user posted image user posted image  (bo pa bolj pestro tist teden, ko bo izpituser posted image user posted image user posted image

drugače grem jutr na tečaj, drug teden pa grem spet v ce ( smo bili zdaj 14 dni fraj).

in pri vas kaj novega?

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 3464
28.10.2009 15:37:08   
mmmc

aaaaaaa.....

Hvala!

jjeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image  če kaj ne boš znala al pa ti kaj ni jasno,komot vprašajuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
28.10.2009 15:37:46   
mmmc

aaaaaaa.....

Hvala!

Ups, hvala! user posted image

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
28.10.2009 15:38:20   
spps

Hvala vsem za dobrodošlico!user posted image
Podatki o mojem zvončku pa ne rabijo it na seznam, vam jih povem samo tako, da veste, ker bom ime zvončka zamolčala. Ne se jezit, samo pretekle izkušnje so me naučile, da anonimnost je kr fajn zadeva... user posted image
Takole:
Moj cukrček je na svet prijokal 27.3. malo čez PDP (20.3.)
Bil je velik 55cm in težak 3600g.
Cepljeni smo obvezno, Rota virus ne.
Zobka imamo dva in preboleli smo 6. bolezen. Sedi že kar nekaj časa, plaziti NAPREJ smo se začeli danes! user posted image
Se pa veliko postavla na noge, če le dobi priložnost, kar pa seveda pazimo, da jih ne dobi ( priložnosti) veliko.
Kaj še?
Aja trenutno ima 72cm in 7300g.
Pa nima bratcev in sestric. user posted image

user posted image   samo,da lepo napredujeuser posted image , kar se pa anonimnosti tiče, ni panikeuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
28.10.2009 15:39:02   
spps
Najaa, kam si pa ti svoje zaprla,da si tukaj?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
28.10.2009 15:39:29   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

pri nas naredijo kontrolo krvi in urina že pri 6 mesecih

ja sej, sem razmišljala, da sem se verjetno zmotla. Tiji njena ni pogledala kri, ampak ji je kar železo predpisala da kao je ziher slabokrvna, ker je začela z GH in je ponavad tako. user posted image No Niki pa je pogledala, sam njena P vse dela po korigiranih mesecih, tak da če ne bi jaz prej rekla, bi počakala na kor. 6 tak pa je prej. user posted image kok sem tole napisala, še sama se ne razumem najbolje. user posted image

čist vredu si napisala, vse razumemuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
28.10.2009 15:42:19   
Najaa

Najaa, kam si pa ti svoje zaprla,da si tukaj?user posted image user posted image

Nika je spala, Tije še ni blo iz vrtca. No zdej je že vse obratno tak da grem.user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
28.10.2009 15:42:24   
trinity22

user posted image
mali tud dela na tem,da ge spat- sem ga morala 5tavženkrat položit, ker se kar naprej vstajauser posted image user posted image mislim,da je omagal, ker ne tolče več po ograjiuser posted image

drugače smo pa ok, ničkaj posebnega, morala bi se mal učit, pa se mi ne dauser posted image user posted image user posted image  (bo pa bolj pestro tist teden, ko bo izpituser posted image user posted image user posted image

drugače grem jutr na tečaj, drug teden pa grem spet v ce ( smo bili zdaj 14 dni fraj).

in pri vas kaj novega?

hmmm novga nič kaj ... mala še zmeraj pridna, je vse kar ji dam ( to se ji tudi poznauser posted image ), sedi že nekaj časa, no vsede se še ne sama tak kot tvoj Marcel, plazi se še tudi ne, kaj tej vem, ta otrok je bolj na izzy, je zadnič par dni nazaj šele dala nogo v uste, pa še to ne, da bi ležala in nogo potegnila k ustom, ampak ko je sedela se je sklonla do nog in ama, ma to je nardila glih 2x in zdaj je ne zanima večuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
28.10.2009 15:43:58   
spps

user posted image

in pri vas kaj novega?

hmmm novga nič kaj ... mala še zmeraj pridna, je vse kar ji dam ( to se ji tudi poznauser posted image ), sedi že nekaj časa, no vsede se še ne sama tak kot tvoj Marcel, plazi se še tudi ne, kaj tej vem, ta otrok je bolj na izzy, je zadnič par dni nazaj šele dala nogo v uste, pa še to ne, da bi ležala in nogo potegnila k ustom, ampak ko je sedela se je sklonla do nog in ama, ma to je nardila glih 2x in zdaj je ne zanima večuser posted image
user posted image sej ma prav, lepo na easy, preganjali jo bodo še itak prevečuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 3472
28.10.2009 15:57:32   
mama_milchy

Ne, ne, ne lažem.
Vas berem od začetka... Od prvega dela...
user posted image

mmmc, jaz sem mamiM napisala,da se lažeuser posted image user posted image

spps, no, z določenimi cvetkami, ki so izjeme user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
28.10.2009 15:58:54   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Ne, ne, ne lažem.
Vas berem od začetka... Od prvega dela...
user posted image

mmmc, jaz sem mamiM napisala,da se lažeuser posted image user posted image

spps, no, z določenimi cvetkami, ki so izjeme user posted image
user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
28.10.2009 16:03:06   
mama_milchy
drage moje, moj user posted image je iz službe tak da smo kosilo že pojedli; sedaj pa možek in Lea počivata, mami itak na RR in FB visi user posted image , Žigi pa pomiva posodo in mi je reku:
˝ti kr pojdi proč, ker niti tati ne gledaš pod prste, ko kaj dela in ne boš niti meni˝ sva se z user posted image tako nasmejala user posted image

samo jaz grem tla po kuhinji pobrisat in pol gremo itak že v ZD z Leo, njena vročina pr kr neki, je in ni, skače od 37,8 do 38,5, booooo

< Sporočilo je popravil mama_milchy -- 28.10.2009 16:04:47 >

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?