ljupka
|
Rija zelo lepo! Mislim ,da je malo takih ,ki jim je z rožicam postlano!Življenje je borba od začetka do konca! Lahko bi začela pri svoji mami ,pa ne bom zdaj pisala,kako pravi Rija treba živet naprej,čeprav je včasih teško!Če pa katero zanima si lahko prebere zgodbo na temi,žrtve spolnih zlorab!Sam to ni zdaj pomembno! Že od otroštva sem se naučila preživet teške situacije,ki jih je v življenju mnogo!Naučila sem se kako ne izzivat usode,kako ne vleč sočloveka za jezik,ko je to najmanj potrebno! Bila sem stara 23 let ,ko sem brišla živet k mojemu možu,živimo skupaj s tastom in taščo,je kmetija veliko dela !Bila sem navdušena,brez izkušenj,druhih pa nisem hotela poslušat,nisem nobenmu verjela,ko mi je rekel ,počakaj kakšno leto boš videla!Jaz sem človek z veliko ljubezni,zmožna sem imeti rada vse ljudi na tem svetu,in tudi njiju dva sem vzljubila in sem jima zaupala.Od prvega dne sem jima rekla ,ate in mama,in zame sta to še vedno! Ja res vse je bilo dobro,kako sta minila dva leta ,je pa mama pokazala pravi obraz,vedno tiha in zadržana se je izkazalo,da je hinavka,ki ne mara nikogar ,od tasta sestre pa brate sploh ne vsi ji nekaj hočejo in končno se je spravila name,tako grdih besed nisem v življenju slišala,ful me je prizadela,sam sem se umaknila,nič ji nisem rekla,mojmu sem povedala kaj je bilo sam sem ga prosila naj jo pusti pri miru ker nočem da se kregata!Po tistem je bilo večkrat kaj!Tudi ko sta prišla otroka ni bilo boljš,še pri vsakem mi je rekla ,sedaj mata pa dovolj,sedaj imata pa dovolj,Rekla sem ji da to ni njena stvar,ampak mene in moža!Bili so hudi časi in sem jih preživela in morja vstrajnost in prijaznost je pripeljala do tega,da sta se sprijaznila in v bistvu brez mene ne motrta nič!Da bi šla z otrocih v najem mi ni prišlo v poštev,ker bi bilo to za otroke slabo,obožujeta dedija pa babico,v tem okolju jim je fajn in sem se pač odločila da je bolje da potrpim in stisnem zobe zaradi otrok in se mi je obrestovalo,zdaj se res dobro razumemo,ker vesta,da se bi jim brez mene slabo pisalo!Skuham jim ,pospravim,čeprav sva si dozidala in imava svojo kuhno ,nekakor ne morem da nebi še vedno jim kuhala,takšna sem ,čeprav mi vsi pravjo,da sem neumna!Marsikaj hudega je bilo,tudi mojega moža ne marajo najbolj,ima mlajšega brata ,ki ga imajo rajš,sam on je pa ušu,ker je njegova žena rekla,da s starimi ne misli živt! Pa še ena stvar ,mi bomo tudi stari in še bolj tečni in tudi nas ne bo noben razumel!Včasih je treba tudi zobe stisnt! Kepica v tvojem primeru,pa nimaš kaj,če te mož potpira se pa res nimaš kaj sekirat!
< Sporočilo je popravil ljupka -- 15.10.2009 10:30:24 >
|