|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: spet o - tašči
14.10.2009 22:56:47   
čipka
Ko sem brala prvi post(ostalih nisem) sem se spomnila na včerajšnji dogodek-sicer mimo konteksta te teme pa vendar. Z mojim oba delava v isti firmi, le da gre moj 20min prej od doma. In še preden je šel sva se smejala, ker najina pupika 13mesecev) skos čeblja  "jodl jodl..." In pride on v službo na kofi, zraven pa itak same ženske opravljivke in moj uživa če jih z nečem "sočnim" podkuri in se jjim pol smeji. In je reku, da je pršu čist resno not in je reku da dvomi da je Tia njegova. In vse pijavke itak da so ugriznle in oči zbulle in rk+ekle "zakaj?? On pa čisto mirno " zato ker mala govori "jodl-jodl-mislim da jo je naredu kak Švicar...user posted image user posted image No naj povem, da so ene ful ugriznle in še zdej jim ni nč jasno al resno misli al ne..user posted image   ojwj, ojej...no pa...sori ker smetim.

(odgovor članu takotako)
Neposredna povezava do sporočila: 76
15.10.2009 7:42:05   
IsabellaLana
Kepica, nekaj naj ti bo jasno. Če ne moreš sprejet kritike, tudi negativne, je bolje, da pač ne pišeš na forum. In še nekaj, ne vem od kod tebi ideja, da jamram, da imam veliko rit? Sicer pa si s tem pokazala primitivizem in tudi to kako se obnašaš do tašče, ko ti nekaj ne paše. Dokazala si, da če ni nekaj po tvoje, da znaš samo žaliti, nergati, zato se ne čudim več, da se ti je zgodilo kar se ti je. In če ti živiš pri tašči, nimaš pravice govorit o tem, kdo jo bo gledal na stara leta. Spokaj se na svoje, pa je ne boš rabila gledat. In razumi že enkrat, da pač nisi središče sveta za njo...
Donna22, glede tvojega problema, pa upam, da se bo vajin odnos izboljšal in da boste imele en normalen, spoštljiv odnos druga do druge, tudi tašča do tebe in tvoje dojenčice.

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 77
15.10.2009 8:50:14   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: IsabellaLana

Kepica, nekaj naj ti bo jasno. Če ne moreš sprejet kritike, tudi negativne, je bolje, da pač ne pišeš na forum. In še nekaj, ne vem od kod tebi ideja, da jamram, da imam veliko rit?

Čigave kritike? A tvoje, ki si napisala nekaj na splošno, ko z njo ni imelo vezeuser posted image

(odgovor članu IsabellaLana)
Neposredna povezava do sporočila: 78
15.10.2009 8:55:46   
IsabellaLana
Je v enem izmed postov jasno pisalo komu je namenjen.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 79
15.10.2009 9:04:43   
Kepica83
Rija in isabellla lana
na hormone se nisem nikoli izgovarjala in se nebom, ker mislim da je to lari fari kaj se hormonov tiče. In če bi vidvi vedele kako sem se jaz obnašala do tašče bi rekla da sem bila ****jena in čudnega da se mi je to zgodilo kaj se mi je. Ko sem bila pri njih gospa na rabila mrdnit z ničim. Za mano ni v življenju pomila enega kozarca. Vozačkala sem jo kam se je sprdnila. Po hiši sem ji nardila vse tako da se je svetilo. Prav tako sem ji pomagala tudi zunaj koliko mi je dovolila. Če je delala kaj zunaj sem ji vsake toliko časa nesla za pit, in vedno sem za njo nosla kak sendvič, samo da nebi bila lačna ali kar koli. Vse sem naredila da bi se dobro razumele. Moj mi je sam rekel da jo naj neham po rokah nosit, ker ni ona taka kot jo jaz vidim. Pa mu nisem verjela. Rekla sem da je družina le družina in pika. Pri tašči nisem nikoli živela. Z mojim sva bila 7 esecev za sebe v stanovanju. Ampak vedno ko sva prišla na obisk je jokala zakaj ne prideva nazaj živet. Kak ji je hudo, ko ve da sem jaz sama tam v bloku ona pa tu v bajti. In bla bla bla. In res naju je pregovorila. No preselila sva se in jaz sem pri njih živela 4 dni. Ampak od prvega dneva ko sma bila tam se je začela čudno obnašat. Ampak ne proti meni, ampak je cel čas svojega sina meni šinfala za hrbtom. Mene pa njemu. In tako sma dobila občutek da naju hoče skregat. Prav tako jo je motilo kako perem perilo itd. ampak to me ni motilo, ker sem tak človek da vzamem vsak nasvet kot dobronamernega. No in do prvega kreganja je prišlo  3 dan. Jaz grem zjutraj na fax in me ona vpraša če bova midva z mojim jedla kosilo. Pa sem rekla jaz nebom jedla ker sem do 15:00 na faxu, moj pa špagetov ne je. in da naj ona samo za njiju z tastom skuha. Pa midva z moji odideva. Ker sem jaz bila prej konec sma šla oba z mojim očetom na malico. No in midva pridema domov pa vpraša če bova jedla. Pa sma oba v en glas rekla da ne da sva se najedla. Pa ona odide iz hiše in je 3-4 ure ni bilo. V tem času sem jaz sčistla celo hišo, dala perilo prat in šla peglat. No in moj reče da gre z psom na sprehod. In kak je on odišel za vogal hiše tak ona prileti not mene nadirat kaj si jaz mislim in blabla. No v tem času sem jaz ravno jedla špagete ki jih je nardila za 6 oseb. Samo da se nebi kaj vstran vrglo, ker mi je bilo krivo. Pa ji rečem zakaj se zdaj dere na mene če pa sma ji oba z mojim rekla da nebova jedla. No in ona začne tulit pa letat po stanovanju.... jaz grem za njo in jo prosim naj se neha dret pa zakaj se krega zdaj, če pa se lahko normalno pomenive.... No drug dan odidem jaz do mojih staršev, ker sma z očetom imela nekaj za nardit. Pa mi je moj rekel da naj grem iskat psa, ker se bo on vstavil pri nas ko boš šel iz službe in da bova pri naših jedla. No in jaz grem po psa. Pes spodaj pri cesti privezan, jaz nadebelo pogledam in ga dam va vto. Tašče nikjer in ker mi ni bilo da bi se spet drla na mene zunaj na dvorišču se vsedem v avto in jo kličem. Komaj 6 sem jo dobila pa čeprav je bila v hiši. In me začne nadirat da še naj 1x psa odpeljem. A pes pa je moj. No in dam psa pri naših dol in rečem očetu da grem nazaj k tašči da se pomenive ker se je spet drla na mene pa jo grem pomirit. In jaz trkam na vrata pa slišim kako ji zvoni tel . In takrat sem vidla da zanalašč ne dviguje telefona. No in ko končno odpre začne na mene tulit da naj vrnem ključ, da tu nimam kaj iskat da naj izginem.... Druga mi ni preostalo kot da odidem. Niti tablet si nisem smela vzet. No to sem vama zdaj na kratko napisala kaj je bilo. Veliko sem še izpustila. In s tem postom se ne smilim sama sebi. Jaz vem da ji v življenju nisem rekla ene žale besede, namenila ji nisem enega grdega pogleda.. nič. Ampak zaradi mojega molka je dobila moč nad mano in je vedla da lahko reče kaj hoče da  ji nebom nikoli nič nazaj rekla. Vem, da se vam zdi čudno zakaj bi me zaradi tega ven vrgla, ampak kak koli se sliši smešno, res je bilo tak. Po pravici povedano sem ji hvaležna da je sedaj pokazala pravi obraz. in ne kasneje. Moj je od vsega začetka bil skeptičen glede selitve nazaj, jaz pa sem mu govorila da naj neha, saj pa smo odrasli ljudje in če smo se do zdaj vredu razumeli zakaj bi pol zdaj bilo kreganje. no sedaj vem da je imel prav. Kak koli je bilo hudo bit vržen na cesto sma imela srečo. naslednjo soboto se selimo v najino malo hiško, kjer upam da se nama kmalu pridruži najina piica. vse slabo je za nekaj dobro in vse se zgodi z določenim namenom.

< Sporočilo je popravil Kepica83 -- 15.10.2009 9:08:38 >

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

Neposredna povezava do sporočila: 80
15.10.2009 9:42:36   
rija

titleAndStar(12100,0,0,false,"","")
user posted image

user posted image
Objave: 12100
Status: odsoten user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Bi ju sprejela kot človeka če bi to seveda bila.

kepica ohladi malo...

pa nehaj se nenehno ponavljat, kaj se ti je zgodilo. vsak tvoj post je eno samo kritiziranje čez taščo. sprijazni se, da ji nisi center vesolja, ona pa pač tebi ne.

nisi edina, ne prva ne zadnja, ki je kaj takega doživela, pa živi naprej.

pusti slabe stvari za sabo, zaživi na novo in ne piši in ne misli cele dneve samo na to tvojo preljubo taščouser posted image

tako sekiranje ti ne prinaša nič dobrega, pa tudi otročku ne.

Kepica, pa tole pišem samo zato, ker ti želim dobro....preberi si še enkrat....

Glej moja tašča je neka kopija tvoje, naša zgodba zelo podobna tvoji....pa vendar....ne moreš rečt, da onadva nista človeka. Sta, samo ne taka, kot je tebi všeč.
Kot sem ti že napisala...jaz z mojo nisem imela stika 10 let, pač izbira mojega moža in nje. Moj odnos do nje je bil vedno korekten, spoštljiv, ne glede na to, kaj je ona dela oz. govorila.

IN bolelo me je ko samega vraga, ko sem videla, kakšen odnos ima ONA do SVOJEGA sina....da ga ne pogleda 10 let, mu ne vošči za rojstni dan, nič.

Vedno sem se spraševala, kakšni so to ljudje in da sama ne želim biti nikoli takšna do svojih bližnjih. In teh 10 let mi je v neki meri odprlo oči, me privedlo do takega razmišljanja kot ga imam. Veš, samo je škoda tega časa.....

Zdaj je odnos kao vredu, s prihodom našega škrata, lahko celo trdim, da sem edina, ki lahko tašči v nos pove, kaj ji gre, pa mi tega do sedaj še nikoli ni vzela za slabo ali mi zamerila. Seveda se potrudim, da ji stvari povem razumno...se ne derem recimo na njo, jo ne zabijam, če kaj kiksne pri tamalem....pa saj ni cel čas pri njej, saj ga ne vzgaja ona....zdaj pa če bo stopila malo v levo namesto v desno, pa se tudi svet ne podere in moj otrok zaradi tega ne bo drugačen. (pa zdaj to pišem generalno, ne zate, ker berem na rr neskončno kompliciranja snah za nepomembne stvari, ki jih delajo njihove tašče). Če bi bil pri nas to problem, bi bili mi večno ena velika in srečna družina....
Fakat, a je res tako pomembna ena čokoladica, ki jo froc dobi od tašče, da se je zaradi tega potrebno na smrt skregat?
Je res tako pomembno?

Življenje je prekratko, da bi si ga po nepotrebnem oteževali. Trudi se, da se boš iz tega nekaj naučila, se razvila in šla naprej.

< Sporočilo je popravil rija -- 15.10.2009 9:44:04 >

...vox populi...

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 81
15.10.2009 9:46:47   
A & T
rija - super napisano, če le znaš prebrati s pravim tonom, s pravimi besedami. 

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 82
15.10.2009 10:27:04   
ljupka
Rija zelo lepo!
Mislim ,da je malo takih ,ki jim je z rožicam postlano!Življenje je borba od začetka do konca!
Lahko bi začela pri svoji mami ,pa ne bom zdaj pisala,kako pravi Rija treba živet naprej,čeprav je včasih teško!Če pa katero zanima si lahko prebere zgodbo na temi,žrtve spolnih zlorab!Sam to ni zdaj pomembno!
Že od otroštva sem se naučila preživet teške situacije,ki jih je v življenju mnogo!Naučila sem se kako ne izzivat usode,kako ne vleč sočloveka za jezik,ko je to najmanj potrebno!
Bila sem stara 23 let ,ko sem brišla živet k mojemu možu,živimo skupaj s tastom in taščo,je kmetija veliko dela !Bila sem navdušena,brez izkušenj,druhih pa nisem hotela poslušat,nisem nobenmu verjela,ko mi je rekel ,počakaj kakšno leto boš videla!Jaz sem človek z veliko ljubezni,zmožna sem imeti rada vse ljudi na tem svetu,in tudi njiju dva sem vzljubila in sem jima zaupala.Od prvega dne sem jima rekla ,ate in mama,in zame sta to še vedno!
Ja res vse je bilo dobro,kako sta minila dva leta ,je pa mama pokazala pravi obraz,vedno tiha in zadržana se je izkazalo,da je hinavka,ki ne mara nikogar ,od tasta sestre pa brate sploh ne vsi ji nekaj hočejo in končno se je spravila name,tako grdih besed nisem v življenju slišala,ful me je prizadela,sam sem se umaknila,nič ji nisem rekla,mojmu sem povedala kaj je bilo sam sem ga prosila naj jo pusti pri miru ker nočem da se kregata!Po tistem je bilo večkrat kaj!Tudi ko sta prišla otroka ni bilo boljš,še pri vsakem mi je rekla ,sedaj mata pa dovolj,sedaj imata pa dovolj,Rekla sem ji da to ni njena stvar,ampak mene in moža!Bili so hudi časi in sem jih preživela in morja vstrajnost in prijaznost je pripeljala do tega,da sta se sprijaznila in v bistvu brez mene ne motrta nič!Da bi šla z otrocih v najem mi ni prišlo v poštev,ker bi bilo to za otroke slabo,obožujeta dedija pa babico,v tem okolju jim je fajn in sem se pač odločila da je bolje da potrpim in stisnem zobe zaradi otrok in se mi je obrestovalo,zdaj se res dobro razumemo,ker vesta,da se bi jim brez mene slabo pisalo!Skuham jim ,pospravim,čeprav sva si dozidala in imava svojo kuhno ,nekakor ne morem da nebi še vedno jim kuhala,takšna sem ,čeprav mi vsi pravjo,da sem neumna!Marsikaj hudega je bilo,tudi mojega moža ne marajo najbolj,ima mlajšega brata ,ki ga imajo rajš,sam on je pa ušu,ker je njegova žena rekla,da s starimi ne misli živt!
Pa še ena stvar ,mi bomo tudi stari in še bolj tečni in tudi nas ne bo noben razumel!Včasih je treba tudi zobe stisnt!
Kepica v tvojem primeru,pa nimaš kaj,če te mož potpira se pa res nimaš kaj sekirat!

< Sporočilo je popravil ljupka -- 15.10.2009 10:30:24 >

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 83
15.10.2009 11:50:52   
Misek

Jaz se popolnoma strinjam z Rijo. Oprosti Kepica83 ampak res pretiravaš. Pač se ti je zgodilo kar se ti je. In kaj potem?? Sigurno je bil en dober razlog, da se ti je to zgodilo, najbrž si ga le pozabila omenit. Zdi se mi, da malo preveč pozabljate, da imajo taščo vso pravico delat po svoji hiši, stanovanju, kar hočejo. .....

Ce bi dobila snaho, ki bi stala pred hiso in  me 6 krat poklicala po telefonu namesto prisla povedat/ se zmenit kaj se ima za zmenit/povedat.... ne vem koliko casa bi vztrajala na tem, da zivi v moji hisi. Ce bi pa najedala tako kot najeda riji in pokusala ponizati in pritlehno pokazati kako je ona super, vsi ostali pa zanic.... Pa se dobro zavedam, da bi za tako "bistroumno" snaho bila zmaj in carovnica in zlobnica.... Trenutno pa nimam kaj kot, da zaupam sinu user posted image

Ce bi tasce pisale bi 80% snehovskih dobrotnih namenov izpuhtelo. Vse tasce so nekoc bile snahe. In ni mi jasno, da so snahe tako dobra, pozitivna in razumevajoca bitja, potem jim se pa tako skisa, da postnejo hudobni, zarukani zmaji..... Torej drage snehe, tudi vi boste zlobne zarukane tasce....

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

Neposredna povezava do sporočila: 84
15.10.2009 11:51:15   
Misek

Mika, napisano je za vse, ki skos jamrajo neki čez tašče, ne le vezano na pravi post.
Sicer pa sem še vedno mnenja, da če živiš pri njej, jo sprejmi ali pa spakiraj.

Se popolnoma strinjam.

Neposredna povezava do sporočila: 85
15.10.2009 11:59:48   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: rija

kepica, pa še nekaj ti bom napisala....če si do nje tudi tako žaljiva kot do vsake tukaj, ki ti ne piha na dušo....potem se res ne čudim da je kot je....

zamisli se malo.

prav nesramna postaneš, ko ti kaj ne paše. pa hormoni gor ali dol.

Tocno tako. Se kar podpisem, in to veckrat.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 86
15.10.2009 12:14:56   
Misek

IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Kak koli se gor jemaš za tašče mi pa povej kdo jih bo na stara leta gledal? Svojo bom jaz mogla.

moja bo šla v dom, če je ne bo imela njena hči. prav tako moja mama in prav tako jaz in moj mož. če se bomo seveda včakali takih letuser posted image

Otrok (upam) nimamo za to, da bi se zavarovali za stara leta, niti jih vzgajamo zato (upam) , da bi imeli koga, da bi nas gledal na stara leta.
Tisti, ki je psosoben preseci lastni egoizem in na prvo mesto postaviti svojega otroka in njegovo druzino, bo nasel drugo resitev, kot, da ostane v breme svojih otrok.

Moja starsa (njune besede) sta vlagala vame, ne zato, da bi lahko terjala povracilo (v starih letih) temvec zato, da bi jaz imela kaj vlagati v svoje otroke. 

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 87
15.10.2009 18:09:28   
Anonimen

Kepica, pa tole pišem samo zato, ker ti želim dobro....preberi si še enkrat....

Glej moja tašča je neka kopija tvoje, naša zgodba zelo podobna tvoji....pa vendar....ne moreš rečt, da onadva nista človeka. Sta, samo ne taka, kot je tebi všeč.
Kot sem ti že napisala...jaz z mojo nisem imela stika 10 let, pač izbira mojega moža in nje. Moj odnos do nje je bil vedno korekten, spoštljiv, ne glede na to, kaj je ona dela oz. govorila.

IN bolelo me je ko samega vraga, ko sem videla, kakšen odnos ima ONA do SVOJEGA sina....da ga ne pogleda 10 let, mu ne vošči za rojstni dan, nič.

Vedno sem se spraševala, kakšni so to ljudje in da sama ne želim biti nikoli takšna do svojih bližnjih. In teh 10 let mi je v neki meri odprlo oči, me privedlo do takega razmišljanja kot ga imam. Veš, samo je škoda tega časa.....

Zdaj je odnos kao vredu, s prihodom našega škrata, lahko celo trdim, da sem edina, ki lahko tašči v nos pove, kaj ji gre, pa mi tega do sedaj še nikoli ni vzela za slabo ali mi zamerila. Seveda se potrudim, da ji stvari povem razumno...se ne derem recimo na njo, jo ne zabijam, če kaj kiksne pri tamalem....pa saj ni cel čas pri njej, saj ga ne vzgaja ona....zdaj pa če bo stopila malo v levo namesto v desno, pa se tudi svet ne podere in moj otrok zaradi tega ne bo drugačen. (pa zdaj to pišem generalno, ne zate, ker berem na rr neskončno kompliciranja snah za nepomembne stvari, ki jih delajo njihove tašče). Če bi bil pri nas to problem, bi bili mi večno ena velika in srečna družina....
Fakat, a je res tako pomembna ena čokoladica, ki jo froc dobi od tašče, da se je zaradi tega potrebno na smrt skregat?
Je res tako pomembno?

Življenje je prekratko, da bi si ga po nepotrebnem oteževali. Trudi se, da se boš iz tega nekaj naučila, se razvila in šla naprej.

Se podpisem pod rijo.

Moja mama je podobne sorte, pa kaj naj? Zivljenje gre naprej in stalno se spotikati ob nekoga nima smisla, ker itak spremenis lahko samo sebe. Ce mi ni vsec, se pac ne druzim vec kot je logisticno nujno, ampak do bejbe je kul in zakaj si ne bi dali neka, zaradi cesar bosta obe boljsi osebi?

Tako da v bistvu ne razumem, kako se vam da stalno zapenjati ob ene in iste stvari? Saj ste (ali smo) odrasle osebe in vsak je odgovoren za svoje zivljenje. Ce ti ob tem velik del druzine blizu, fino in fajn, ker je lazje, ampak ce ti ni...si se vedno sam odgovoren za sebe.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 88
15.10.2009 21:22:37   
Anonimen
Jaz sem svoji tašči v prvih mesecih pokazala kje so njena vrata in kje moja.Čeprav živimo v eni hiši ok ločeno pa vseeno pride na obisk,če jo pokličem.In tudi jaz grem tja,če me pokliče.
Ve kje ji je mesto.Se ne vtikujem v njo in ona se nima kaj v nas.Sicer je želela ja ampak ni naletela na tako snaho.Škoda zanjo a dobro zame.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 89
15.10.2009 22:32:39   
Ulaa
IZVIRNO SPOROČILO: Florina

Jaz sem svoji tašči v prvih mesecih pokazala kje so njena vrata in kje moja.Čeprav živimo v eni hiši ok ločeno pa vseeno pride na obisk,če jo pokličem.In tudi jaz grem tja,če me pokliče.
Ve kje ji je mesto.Se ne vtikujem v njo in ona se nima kaj v nas.Sicer je želela ja ampak ni naletela na tako snaho.Škoda zanjo a dobro zame.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 90
16.10.2009 9:21:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ulaa

user posted image

Ulaa kaj je pa tukaj čudnega? :) Po moje je prav naredila. Pokazala ji je kje so njena vrata (torej njeno stanovanje) in ji dala jasno vedeti, da ne bo prenašala vtikovanja. Na začetku poštimala, nikoli problemov. Edino pravilno.

(odgovor članu Ulaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 91
16.10.2009 11:12:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

user posted image

Ulaa kaj je pa tukaj čudnega? :) Po moje je prav naredila. Pokazala ji je kje so njena vrata (torej njeno stanovanje) in ji dala jasno vedeti, da ne bo prenašala vtikovanja. Na začetku poštimala, nikoli problemov. Edino pravilno.

Ja ,in je kot mora biti vse od takrat se razumemo super.Saj vem,da mi je takrat zamerila pa se mulila pa kaj in je zdaj mir jo je hitro minilo.Je spregledala,da ni mela prav.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 92
16.10.2009 11:18:47   
Petka09

user posted image

Ja ,in je kot mora biti vse od takrat se razumemo super.Saj vem,da mi je takrat zamerila pa se mulila pa kaj in je zdaj mir jo je hitro minilo.Je spregledala,da ni mela prav.

Se strinjam, Florina.

Ko sva midva opremlala zgorn štuk, pa ko sma bla že skor gotova, tik pred vselitvijo, pa je kr uletela not brez najave, pa kr nonstop, pa kaj delava, pa kje sva to in to kupla.. Pa da bi ona kuhala, da ne bi midva nove kuhne umazala. Poudarjam, da vem, da so to bli vse dobronamerne želje in pač tisti materinski filing, ker čez taščo nimam kej rečt. Je pač hotela dobro oz. tisti družinski filing, kljub temu, da sva si uredila posebi vse. Ampak midva tega nisva hotla na tak način in sva povedala, da imamo vsak svoje stanovanje, da se bomo najavljali za obiske, da to ne bo kr tja vsevprek... da bomo tut imeli skupna kosila ampak tako kot obiski pač. Da imamo vsak svoje življenje. Sva pa to povedala na način,da ne rabi ona nič skrbet in se obremenjevat, da sva midva zato vse tak zase opremla, da bova pač zase kuhala in da je lahk srečna, da nas ne bo imela na grbi itd... No, ko sva na tak način "obrnila, da hočeva met mir", je lepo skapirala in ni blo težav.

Živimo v bistvu kot v bloku. Pokličemo se po interfonu, če kaj rabmo al pa če se sam na kavo povabimo en  k drugemu... Vidimo se parkrat na teden, gremo ven, kadar nam paše, noben nič ne sprašuje drugega kje je in kam gre... res čista svoboda a po drugi strani smo pa tudi skupaj, vendar do ene mere. Meni je to super, pa njima tudi, ker smo se o tem lepo pogovorili.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 93
16.10.2009 20:17:25   
Ulaa

user posted image

Kaj pa vem. Mogoce sem narobe prebrala in sem slisala cuden ton - vsekakor ne prijazen. Saj mogoce ni rekla tocno tako kot je napisala.Saj jaz se strinjam, da se po stanovanjih v hisi ne hodi nenapovedan, in podobne zadeve, vendar, ce bi meni tamlada na tak nacin hotela razloziti skupno bivanje v moji hisi, bi ji tudi jaz pokazala vrata. Venar samo ena, tista ki peljejo ven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 94
17.10.2009 5:59:15   
Anonimen

user posted image

Kaj pa vem. Mogoce sem narobe prebrala in sem slisala cuden ton - vsekakor ne prijazen. Saj mogoce ni rekla tocno tako kot je napisala.Saj jaz se strinjam, da se po stanovanjih v hisi ne hodi nenapovedan, in podobne zadeve, vendar, ce bi meni tamlada na tak nacin hotela razloziti skupno bivanje v moji hisi, bi ji tudi jaz pokazala vrata. Venar samo ena, tista ki peljejo ven.

Da nebo pomote ne živimo skupaj z njo imamo ločen vhod pa vse , prizidek je najin ne njen....čeprav se drži skupaj z njeno hišo.Če bi ona pomagala pri gradnji ok vem,da tega nebi smela reč delala pa sva vse sama z pomočjo moje družine tak,da....In tudi,če bi pomagala še nebi mela pravice se vtikovat v naju.
Zato pa sva rekla,da nočem njene pomoči,da mi kasneje nebi kdo sponašal kot se že marsikje dogaja,da je nekaj pomagal pa nevem kaj...Moj ata pa je skoraj vse sam delal je pač v tem poslu marsikaj kupil za hišo danes bomo streho prekrivali pa bo tudi on delal in nikoli ni rekel besede o tem,češ,da je on nekaj delal ...

< Sporočilo je popravil Florina -- 17.10.2009 6:02:51 >

(odgovor članu Ulaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 95
17.10.2009 8:57:33   
rija

Kaj pa vem. Mogoce sem narobe prebrala in sem slisala cuden ton - vsekakor ne prijazen.

ulaa, pa kako moreš?

florina je pa ja eno najprijaznejših bitij....user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/m_4581634/mpage_1/key_/tm.htm

florina sori, ne morem si kaj....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 96
21.10.2009 12:26:54   
Anonimen
petka09...svaka čast, da ste tako poštimali odnose in si zrihtali zasebnost-seveda pa imaš verjetno tudi tako razumevajočega tasta in taščouser posted image

Kepica83...te čisto razumem, moraš dati iz sebe ves gnev, do tistih, ki ti delajo samo škodo...samo zapomni si: noseča si-zato se malo bolj pazi! Imaš partnerja, ki ve kakšni so odnosi in ki te podpira-bodi vesela da je tako, da ni kak mamin sinko! Če imata svojo hiško oz. kamorkoli drugam za it, potem ni panike-preselita se, zaživita svoje neodvisno življenje, tašče pa ti pač ni treba videvat nikoli več če tega nočeš, ker tudi ne potrebuješ nič od nje!

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 97
8.12.2009 15:43:53   
no_1_žena
Imam eno vprašanje off-topic. Ali se tudi vam zdi čudno to, da pri tašči ne smem odložit kozarca na klubsko mizico v dnevni sobi? (Sterilno in nedotakljivo pa je tudi ostalo pohištvo v njihovi hiši - pa ni iz najvišjega cenovnega razreda). Miza sicer ni zlata, je pa narejena iz bolj finega lesa. Nanjo pa se ne sme odlagati ničesar. Daljinci od televizije so zato npr. na posebni brisači - oni tamali, ki jih imamo v kopalnici za brisanje obraza, da se ne bi miza poškodovala... To me doslej ni motilo, ker če pač ima nekdo takšna pravila v lastni hiši, jih upoštevaš in si tiho. Me pa skrbi sedaj, ko je na poti otročiček. Ne upam niti pomislit na to, kaj se bo zgodilo, ko bomo tja prišli z otrokom, ki se bo npr. že plazil in bo z "nesterilnimi" rokami prijemal tisto mizico ali še po možnosti odložil kakšno ropotuljico na njo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 98
8.12.2009 15:48:45   
ronja
Ma, ne zdi se mi tako čudno, ker imam tako mamouser posted image . Upoštevam njena pravila, ampak ji pa povem, da jih bo pa malima, kadar sta sami kar sama morala razlagatuser posted image . Če sem zraven, ji povem, kar vem, da se ne sme, ampak navadno me itak prekine, da saj lahkouser posted image . Skratka: nimaš se kaj bat - vnukom je veliko več dovoljenouser posted image .

(odgovor članu no_1_žena)
Neposredna povezava do sporočila: 99
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?