|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: spet o - tašči
14.10.2009 11:53:47   
nmagk

Kepica isto se jaz predlagala mojemu, ker s taščo nimamo stikov. In on ne želi...ve zakaj, enostavno ne želi več bit prizadet in pika. Spoštujem to...tu pa tam še preverim, če si je premislil, pa si ni. Ne grem pa se več podvigov, kot je bil ta, da sem se posebej s taščo in posebej z možem dogovorila za skupno srečanje, da vsaj vnukinjo spozna. In tašča je bila vesela, potem pa jo je spet prijela takšna zloba in je možbil spet prizadet. Ne morem niti pisat kaj vse je govorila in naredila. Po teh dogokih sem roke dala vstran.
[/quote]

Se podpišem pod to.Tudi pri meni je bilo enako,sem poskušala kar nekajkrat,pa je na koncu zopet prevladala njena zloba,do moža,da o meni ne govorim kaj vse sem bila,pa ji nisem nikoli nič žalega storila,edino to,da sem se poročila z njenim sinom,čeprav tudi tega ne razumem,ker je bila hudobna tudi do njega.Potem je pa moj mož čist ponoru in rekel KONEC,sedaj nimamo že 9 let stikov,pozna samo najstarejšega sina,ki je star 16let,ostalih 4 pa ne,moji otroci imajo samo enega dedija in eno babi,katera sta zlata,to pravi tudi moj mož in je rekel,da ima on starše katere je priženu.
Tašče ti lahko prav fino zagrenijo življenje,saj ne rečem,verjetno je kje tudi obratno,da snaha greni tašči,vendar če ima donna22,težave zakaj jo ne bi potolažle. 

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 51
14.10.2009 12:11:55   
*kristy*
Ojla,

Pred kratkim se prebrala, kakšne imate nekateri težave z taščami. No jaz moram rečt, da moja ne sodi med zmaje, se čist vredu razumem z njo in z tastom tud. Z možem imava namreč gornji štuk bajte zase, njegovi starši pa so na dolnjem. Moram rečt da sem se že takoj na začetku še preden sem se poročila, z njimi takoj razumela. Moja tašča me je tudi že vozila na preglede kr sem noseča pa sem imela povišan sladkor, pa sem vsak teden skoraj morala na kontrolo hodit, tko da me je vedla tašča tud odpeljat ali pa tast, da se jaz nebom mantrala z vožnjo. Imam srečo da so tko vredu. Vendar pa verjamem da nekatere vedo zagrenit življenje snaham, sem tudi že od kakšnih svojih kolegic to slišala, in da nikol nebi mogle živet pod isto z taščo.

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 52
14.10.2009 12:15:52   
mika
KRISTY, ČAKI DA BOŠ RODILAuser posted image ..sorry črke...pa tvoji po poporodni hormoni, da se oglasijouser posted image

(odgovor članu *kristy*)
Neposredna povezava do sporočila: 53
14.10.2009 12:20:05   
*kristy*
ojla,
hehe bomo videli user posted image , sam upam da bo vse vredu, za naprej pa tko in tko nemorem ničesar napovedat.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 54
14.10.2009 13:31:35   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: IsabellaLana

Jaz se popolnoma strinjam z Rijo. Oprosti Kepica83 ampak res pretiravaš. Pač se ti je zgodilo kar se ti je. In kaj potem?? Sigurno je bil en dober razlog, da se ti je to zgodilo, najbrž si ga le pozabila omenit. Zdi se mi, da malo preveč pozabljate, da imajo taščo vso pravico delat po svoji hiši, stanovanju, kar hočejo. In da res preveč za vsako malenkost nekatere komplicirate. Tut tole jamranje, da se pri nekaterih partnerji postavijo na stran tašče. Ja menda se pa res lahko včasih, sej se je postavil na stran svoje mame. Pa ne morete postavljat ultimata "Ali jaz, ali tašča" za vsak drek, no. Če vam karkoli ne paše, odidite stran od tašč, zaživite samostojno življenje, ne pa da se obešate pri njih in zato, ker ste noseče zahtevate pozornost 24/7...

Očitno slabo bereš ali pa preprosto ne razumeš povedanega - eno je včasih se postavit na stran tašče, torej svoje mame, drugo pa VEDNO, kot je v tem primeru! Ne more imet tašča prav čisto vedno, pri vsaki stvari, moja dejanja pa so očitno v 100 % narobe al kaj user posted image In ne moreš vedno iz prve dat nekomu prav, druge plati pa sploh poslušaš ne.

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Ker če sem rekla kako pripombo čez njo, sma se včasih celo skregala.

To bi šlo pa meni na živce oz. ne vem, če bi tako lahko živela. Midva "smeva" oba rečt, kar si misliva o enih in drugih starših. Hvalabogu, ker včasih človek česa ne opazi sam... Veva, da imava oba oboje rada in obratno in to ni problem. problem je vsake toliko babico krotit, ampak nam gre vedno boljše .

No, vsaj nekdo razume. Ko on npr. reče kaj čez mojo mamo, jo branim ali pa ne - odvisno od tega ali ima prav ali ne. Njegova mama pa - čez njo se ne sme nič rečt, ker ima VEDNO ona prav.

In tisti, ki se vam zdi mali problem to, da je podvomila v očetovstvo ... To NI mali problem. Najbrž bi se mogla nasmejat ob tem, da je prve dneve hodla okrog mene in me spraševala: Zakaj ima Zala temne laske? A ni čudno, da ima Zala tako barvo las? itd. Potem pa je isto še spraševala mojo mamo. Očitno bi mogla spregledat pa se nasmejat ob tem, da je moja tašča mislila, da sem svojega user posted image z nekom prevarala, naredla s tisto osebo user posted image in ga podtaknila njenemu sinu. O, res, kakšna malenkost ... Pa sem res malenkostna in kompliciram za vsak drekuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mika

Kompliciranje je kadar tašča pere v snahinem stroju ali pa vpraša, če je otrok mogoče lačen....to so neumnosti, zaradi katere ni treba skakt v luft.
Kar pa sem pri tej temi prebrala pa je neverjetno s strani tašč.

Hvala za podporouser posted image user posted image Vidiš, ko ima taka vprašanja, sploh trznem ne. Pravzaprav se probam vedno izognit konfliktom, ker pač tašča bo ostala. Tudi, ko je Zali na silo držala dudo v ustih, se nisem razjezila, ampak sem ji rekla, da ji naj ne tišči, ker očitno noče. Tudi, ko mi reče, da česa z malo ne delam prav, se rajši ne kregam in sem tiho. Tudi, ko pride k nam domov in razlaga, da če človek spije eno pivo dnevno 3 dni v tednu, je pijanec, sem tiho. Tudi zdaj ji nisem nič rekla, ker so bili Zalini prvi dnevi in si jih nisem hotela kvariti s kreganjem z nekom - natančneje z njeno babico; ampak menda res ne kompliciram za vsako malenkost?! Menda nisem zato grozna in malenkostna, ker sem hotela, da moj user posted image reče: ja, mama ga je polomla, ni imela prav, kak je lahko kaj takega mislila ...? Ne pa neodzivnost in potem samo stavek, kaj pa naj on.

IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Se podpišem pod to.Tudi pri meni je bilo enako,sem poskušala kar nekajkrat,pa je na koncu zopet prevladala njena zloba,do moža,da o meni ne govorim kaj vse sem bila,pa ji nisem nikoli nič žalega storila,edino to,da sem se poročila z njenim sinom,čeprav tudi tega ne razumem,ker je bila hudobna tudi do njega.Potem je pa moj mož čist ponoru in rekel KONEC,sedaj nimamo že 9 let stikov,pozna samo najstarejšega sina,ki je star 16let,ostalih 4 pa ne,moji otroci imajo samo enega dedija in eno babi,katera sta zlata,to pravi tudi moj mož in je rekel,da ima on starše katere je priženu.
Tašče ti lahko prav fino zagrenijo življenje,saj ne rečem,verjetno je kje tudi obratno,da snaha greni tašči,vendar če ima donna22,težave zakaj jo ne bi potolažle. 

Hvala tudi tebiuser posted image Joj, kaka situacija je šele pri vas bila ... Ampak ste dobro rešli! Moram poudarit, da v nasprotju s tem moja tašča v osnovi ni slab človek, ampak je takrat imela zelo grde misli o meni in normalno, da sem ji to zamerla - marsikdo bi. Hotela sem samo, da moj user posted image vidi, da ni popolna ...

(odgovor članu IsabellaLana)
Neposredna povezava do sporočila: 55
14.10.2009 13:38:01   
Anonimen
madonca fino ste se razgovorile in nakregale. Na srečo ima vsak svoje mnenje (le kaj bi bilo če bi imeli vsi enakega). Je pa nekaj. So grozne, hudobne in neotesane tašče in so prav takšne tudi nekatere snahe. Sama s svojo taščo res nisem neka huda kolegica, skregani pa tudi nisva, ne vem pa kako bo, ko si urediva stanovanje zgoraj pri njih.(tja se selim šele, ko bom imela vse na svoje-torej še kuhinja mi manjka-upam da pred marcemuser posted image ) in ne morem rečt kako bo potem ko pride otrok, imata pa in ona in on (tast) eno meni zoprno lastnost, da se hočeta v vse vtaknit. A veste tista fora: jst bi pa to naredil tko pa tko-sicer pa kokr hočetauser posted image -kar ti da dejansko vedeti, da njima najin način ni všeč. Samo kot sem rekla vsak ima svoje fore. Jaz razne predloge, vsiljevanje mnenj enostavno preslišim in naredim po svoje pa je rešeno.
Podoben primer je bil v naši vasi, ko se je sovaščanoma rodila punčka. Pač tamala res ni bila najbolj podobna očetu, (kako lahko za en teden starega dojenčka rečeš komu je podoben?) in so- niti ne starši od njega, ampak kar sosedje začeli tko zlobno natolcevati, čigav je otrok, da njegov definitivno ni. Mislim, to je bila sramota za mamico-men se je ona takrat res smilila-nič kriva, nobenemu nič naredila... No, danes je od tega vse tiho, ker je tamala (stara je 7 let) tolk ratala podobna očku, da od daleč ne moreš zgrešiti-kje so zdej tisti, ki so tko opravljali in zagotovo zagrenili en delček življenja mladi družinici???!!!

Človeška hudobija je lahko brezmejna-na žalost tako da donno22 čisto razumem da jo je to prizadelo-mene bi prav tako.
Nimam pa komentarja na rijo in podobne, ki mislijo, da so na tem svetu že toliko doživele, da se potem lahko najbolj pametne delajo. Hvala bogu za forume, da se vsaj nekam lahko izpoveš in da mogoče dobiš kakšno vzpodbudno besedo, nasvet, ne pa da te nekateri začnejo napadati. In rija...cinizem in napadalnost se izražata v skoraj vsakem tvojem postu-res žalostno!

(odgovor članu *kristy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
14.10.2009 13:43:48   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

Človeška hudobija je lahko brezmejna-na žalost tako da donno22 čisto razumem da jo je to prizadelo-mene bi prav tako.
Nimam pa komentarja na rijo in podobne, ki mislijo, da so na tem svetu že toliko doživele, da se potem lahko najbolj pametne delajo. Hvala bogu za forume, da se vsaj nekam lahko izpoveš in da mogoče dobiš kakšno vzpodbudno besedo, nasvet, ne pa da te nekateri začnejo napadati. In rija...cinizem in napadalnost se izražata v skoraj vsakem tvojem postu-res žalostno!

Bravouser posted image user posted image user posted image Super si napisalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
14.10.2009 13:45:30   
IsabellaLana
Ampak ste pa res zanimive...Zakaj vedno pričakujete, da se bomo vsi postavili na vašo stran??? Pač povedala sem svoje mnenje in od njega ne odstopam. In še vedno nobena ne odgovori, ZAKAJ vztrajate pri taščah, če se ne razumete???

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 58
14.10.2009 13:49:11   
IsabellaLana

Očitno slabo bereš ali pa preprosto ne razumeš povedanega - eno je včasih se postavit na stran tašče, torej svoje mame, drugo pa VEDNO, kot je v tem primeru! Ne more imet tašča prav čisto vedno, pri vsaki stvari, moja dejanja pa so očitno v 100 % narobe al kaj user posted image In ne moreš vedno iz prve dat nekomu prav, druge plati pa sploh poslušaš ne.

In ne govorit, da ne razumem povedanega...Zelo dobro razumem, zato sem tudi napisala VČASIH in ne vedno.

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 59
14.10.2009 14:01:51   
donna22

Ampak ste pa res zanimive...Zakaj vedno pričakujete, da se bomo vsi postavili na vašo stran??? Pač povedala sem svoje mnenje in od njega ne odstopam. In še vedno nobena ne odgovori, ZAKAJ vztrajate pri taščah, če se ne razumete???

Jaz ne živim pri tašči.

In ne govorit, da ne razumem povedanega...Zelo dobro razumem, zato sem tudi napisala VČASIH in ne vedno.

No, sem spregledala, pardonuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 60
14.10.2009 14:07:53   
Anonimen
Ni vztrajanje pri taščah tisto...taščo imaš, pa če jo hočeš ali ne, pa naj bo takšna ali drugačna. Ni potrebno da živiš v isti hiši, da nastanejo konflikti. Če nekdo hoče narediti konflikt oz. celo štalo jo bo, pa najsi bo to na redkih družinskih praznovanjih ali pa doma-v kolikor živite skupaj.
In seveda se ni potrebno strinjati z vsako temo tukaj gor, samo lahko bi nekateri premogli malo več empatije do drugih, ne pa da se tako grobo odgovarja. Če ti je tema neumna je pač ne komentiraj. Če greš pisati o ne ravno briljantnih družinskih odnosih na forum, nisi ravno željan, da ti nekdo odgovarja na način-sama si kriva in podobne fore!

Neposredna povezava do sporočila: 61
14.10.2009 14:12:32   
donna22

Ni vztrajanje pri taščah tisto...taščo imaš, pa če jo hočeš ali ne, pa naj bo takšna ali drugačna. Ni potrebno da živiš v isti hiši, da nastanejo konflikti. Če nekdo hoče narediti konflikt oz. celo štalo jo bo, pa najsi bo to na redkih družinskih praznovanjih ali pa doma-v kolikor živite skupaj.
In seveda se ni potrebno strinjati z vsako temo tukaj gor, samo lahko bi nekateri premogli malo več empatije do drugih, ne pa da se tako grobo odgovarja. Če ti je tema neumna je pač ne komentiraj. Če greš pisati o ne ravno briljantnih družinskih odnosih na forum, nisi ravno željan, da ti nekdo odgovarja na način-sama si kriva in podobne fore!

Se popolnoma strinjam! Kot sem napisala, ne živim s taščo, vseeno pa pride tudi do konfliktov. Saj pride do konfliktov včasih tudi s kakimi prijatelji, a ne? Pa tudi z njimi ne živi nihče skupaj.

Ja, tudi jaz sem želela malo razumevanja. In verjamem, da nisem sama kriva za to, saj pred tem s taščo nikoli nisem imela nekih konfliktov. Res pa je, da človek pride sem po tolažbo, dostikrat pa dobi sarkazem in nove očitke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
14.10.2009 14:17:02   
mika

mOJA BABICA JE živela 1000km vstran, pa je zaradi nje bila vsaj 1x letno štala pri nas in to konkretna. Da ne govorim o tem, ko se je preselila bližje in to na razdaljo 60km....ampak izkušnje delajo svoje, tako da že lep čas nima moči....zdaj je pa dobra stara babicauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 63
14.10.2009 14:20:50   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Ja, tudi jaz sem želela malo razumevanja. In verjamem, da nisem sama kriva za to, saj pred tem s taščo nikoli nisem imela nekih konfliktov. Res pa je, da človek pride sem po tolažbo, dostikrat pa dobi sarkazem in nove očitke.

Razlog je v tem, da večina RR-ovk benti čez tašče zaradi tako absurdnih primerov, da vidiš, da so danes povečini zblaznele snahe od namišljenih problemov in ne tašče. In ko se odpre tema o tašči, pade nekaterim mrak na oči user posted image in ne prepoznajo realnih težav od namišljenih.

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 64
14.10.2009 14:24:41   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: mika

IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Razlog je v tem, da večina RR-ovk benti čez tašče zaradi tako absurdnih primerov, da vidiš, da so danes povečini zblaznele snahe od namišljenih problemov in ne tašče. In ko se odpre tema o tašči, pade nekaterim mrak na oči user posted image in ne prepoznajo realnih težav od namišljenih.

Najbrž imaš prav user posted image Če bi nekatere malo bolje prebrale in ne bi vseh metale v isti koš, bi bilo drugače.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 65
14.10.2009 14:30:38   
ronja
donna, ne vzemi očitkov kot slabo - ljudje imamo različno debelo kožo: jaz sem občutljivček in mi večinoma ljudje rečejo/napišejo: "kaj kompliciraš", ampak mene ljudje, ki jih imam rada, hitro prizadanejo. Eni imajo bolj debelo kožo, več izkušenj in znajo pravi trenutek stran pogledat, dat magari obe roki čez oči in pogledat skozi vseh 10 prstov, pa jih raznorazne izjave ne ganejo preveč. Zato potem taki odgovori. Niso mišljeni (po moje) kot sarkazem ali očitanje, bolj kot: "vzem si ga na izi" - v smislu, ne sekiraj se toliko zato, kar drugi rečejo. Včasih je pravi način to, da se ne razburjaš za vsako stvar, drugič je treba takoj reagirat. Vedet kdaj katero, je pa umetnost...

Včasih pa tudi dejansko ljudje ne mislijo tako slabo, kot se sliši. Mogoče se je tašča spraševala, kako to, da ima take laske, pa ni v resnici nič dvomila o očetovstvu (tudi moji se je zdelo nenavadno, da ima temne laske in oči, midva pa svetla - normalno, da - ampak meni ni niti na pamet padlo, da bi dvomila o tem, kdo je oče, ker jo poznam in ona mene, skup sva že dolgo... skratka, sem 100%, da ji niti na pamet ni padlo, da bi to lahko kdo tako jemal - niti ni padlo meni na pamet). Včasih se pač čudijo - ko se otrok rodi, vedno vsi iščejo podobnosti - kar se mene tiče, sta malidve čisto svoji in ne vidim nič. Ampak stari starši pa so nas poznali ko smo bili mali in nehote primerjajo... Mogoče sploh ni mislila tako slabo, kot je prišlo ven...

Kar se pa pritoževanja tiča: tudi mi ne živimo skup in tudi z mojimi starši smo živeli na svojem, pa vseeno je znal tast (dedek) naredit kar štalo...

Vseeno pa mislim, da mora tvoj mož počasi malo odrast. Lej, moja mala je stara 2 leti, pa mi čisto lepo pokaže, če misli, da nimam prav - in res tudi kdaj nimam... Madona, valjda bo potem tudi 30letni moški nekak dojel, da mama nima vedno prav!

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 66
14.10.2009 14:53:05   
uškinamama
Dona22, a imaš 22 let ?

Glej, vsega v življenju se moramo naučit, tudi jaz sem bila mlada in mislila, da mi nihče nič noče - sploh mati mojega moža in seveda ko so začeli prihajat prvi "namigi" s strani tašče (ko smo povedali , da sem noseča je komentirala "aa, a vam je treba zdaj to ? ) sem seveda padla čist ven. Je pa imela to navado kot jo ima tvoja spraševat/ komentirat " mimo " moža ..enkrat mi je prišla ven z " joj sta boga s malim, vem ja kako je to hudo (klinc ve) saj mi je rekel m. , da je utrujen in neprespan ..on je dal to že skozi veš, bi mogla bolj ti vstajat, moraš razumet , da mu je mali zdaj odveč "  No in jaz ne bodi mona pri kosilu vpričo obeh: dragi, mati je zjutraj rekla "citarala njen besede" a ti je res mali odveč ? Mož me je itak pogledal v stilu "ti si čist nora" gospa tašča pa , da ni tako mislila in se nekaj smejala , kao fora. Še enkrat sem ji jasno in glasno z mirnim glasom rekla, da otrok ni odveč nobenemu, razen njej.
Se pravi, svetujem ti , da se soočaš s problemi ko ste v troje. V tvojem primeru bi rekla npr . pri kosilu..." ma ljubica moja mala čigava si ti ? Mož, sploh ti ni podobna user posted image  , al je poštarjeva al so jo zamenjaliuser posted image  . Ga. tašča na koga vas spominja vaša mala vnukinja?.  Ker najhujše je tisto rekla kazala.
Ne pusti se, bodi samozavestna. Če kaj šinfaš pred možem njegovo mamo zavij sporočilo v humor " oj , sonce, danes je tvoja mama pogruntala  to pa to...., sploh ne vem kako si ti ratal tko fanj user posted image  pri taki  mami. Sicer pa ti polagam na srce kar je meni mama , ko sem odhajala od doma : ne kregaj se z možem zaradi sorodstva (nekje na rr-ju je tema)

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 67
14.10.2009 15:30:23   
amii
Meni je rekla tašča da sem egoistična in ona ve, da zato nimava z možem otrok. user posted image
Nisem imela niti najmanjše želje ji razlagat da z možem že 2 leti prestajava pravo agonijo, ker nama ne uspe, da sem bila že na OP, da se zdravim tudi alternativno,...........

Moja tašča je zmaj in razumem vsako ki ima stike z njenimi sorodniki. Tak!

Pa imamo svoj sonček

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 68
14.10.2009 19:08:45   
Kepica83

Jaz se popolnoma strinjam z Rijo. Oprosti Kepica83 ampak res pretiravaš. Pač se ti je zgodilo kar se ti je. In kaj potem?? Sigurno je bil en dober razlog, da se ti je to zgodilo, najbrž si ga le pozabila omenit. Zdi se mi, da malo preveč pozabljate, da imajo taščo vso pravico delat po svoji hiši, stanovanju, kar hočejo. In da res preveč za vsako malenkost nekatere komplicirate. Tut tole jamranje, da se pri nekaterih partnerji postavijo na stran tašče. Ja menda se pa res lahko včasih, sej se je postavil na stran svoje mame. Pa ne morete postavljat ultimata "Ali jaz, ali tašča" za vsak drek, no. Če vam karkoli ne paše, odidite stran od tašč, zaživite samostojno življenje, ne pa da se obešate pri njih in zato, ker ste noseče zahtevate pozornost 24/7...

Joj kako mi take brihte grejo na živce. Ja kaj za boga si na forumu če ti jamranje gre na živce. Rajši jamram o tašči, kot pa verjetno ti ki cele dneve jamraš kako imaš debelo rituser posted image . Boš še ti tudi jamrala tu na RR pa ti bomo punce rekle, ja kaj pa jamraš pač se ti je to zgodilo in kaj zdaj??

To o nosečnosti predvidevam da po sebi sodiš. Kak koli se gor jemaš za tašče mi pa povej kdo jih bo na stara leta gledal? Svojo bom jaz mogla. A takrat bo pa treba vse pozabit kaj je bilo storjeno in seveda ubogo taščo vzet pod streho ker se to pač spodobi.? One pa ker so pač tašče lahko delajo kar hočejo pa jim bog ne daj da kdo reče kako besedo. Malo razmisli preden nekaj lupaš.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

Neposredna povezava do sporočila: 69
14.10.2009 19:11:55   
Njumi
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Sicer pa ti polagam na srce kar je meni mama , ko sem odhajala od doma : ne kregaj se z možem zaradi sorodstva (nekje na rr-ju je tema)

Meni je tudi mami tako rekla. In - ima prav! Dejstvo pa je, da vsak potrebuje malo časa, da se prilagodi in nauči globje dihati. user posted image

Ljudje velikokrat opazijo le tisto, kar njihovo prepričanje podpira.
Danes je čisto lep dan! :)

Neposredna povezava do sporočila: 70
14.10.2009 19:19:02   
Njumi

Jaz sem ti odgovorila v debati, katero si začela:

IZVIRNO SPOROČILO: Njumi

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Mislim, da ima vsaka medalja dve plati.
Zivijo neznosne tasce in zivijo neznosne snahe.

Se popolnom strinjam s tem. Ampak zakaj še vztrajate in živite pri njih?? Zato, ker ste partnerke njihovih sinova in vam to nekak "pripada"?

Joj, o dveh plateh medalje, pa spet taka posplošitev.

Moje mnenje je, da če živiš v ločenih gospodinstvih (kar zame pomeni, da ima vsaka družina svoj števec, svoj vhod ali vsaj ločene prostore, po katerih se drugi ne sprehajajo kot po svojih, svoj del vrta ali dvorišča - ali kakor koli je bilo prej dorečeno), nisi več pri tašči oz. v njeni hiši, ampak v SVOJEM domu. Saj nikjer ne piše, da nisi vlagala v ta svoj novi dom. Saj se včasih zgodi - pa upam, da me katera, ki je imela tako zgodbo, podpre - da je pred poroko vse oh in sploh - krasno: dva se odločita si novi, SKUPNI dom ustvariti pri enih od staršev. Saj se verjetno nista z vsem svojim imetjem pred vrata postavila, stene skozi polovico bajte sama čez noč zazidala, da bi zdaj še zmeraj lahko rekli, da staršem visita na plečih!

In ravno zato ne vidim razloga, zaradi katerega bi se kdor koli rabil odseljevati s SVOJEGA doma - saj se le ne razume popolnoma s sosedo(m)! In enako velja, če živimo 'pri mojih'.

Ljudje velikokrat opazijo le tisto, kar njihovo prepričanje podpira.
Danes je čisto lep dan! :)

Neposredna povezava do sporočila: 71
14.10.2009 19:41:05   
Kepica83
Njumi se popolnoma strinjam s tabo, in z tvojo mami tudiuser posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu Njumi)
Neposredna povezava do sporočila: 72
14.10.2009 20:35:31   
donna22

Dona22, a imaš 22 let ? Jauser posted image

Glej, vsega v življenju se moramo naučit, tudi jaz sem bila mlada in mislila, da mi nihče nič noče - sploh mati mojega moža in seveda ko so začeli prihajat prvi "namigi" s strani tašče (ko smo povedali , da sem noseča je komentirala "aa, a vam je treba zdaj to ? ) sem seveda padla čist ven. Je pa imela to navado kot jo ima tvoja spraševat/ komentirat " mimo " moža ..enkrat mi je prišla ven z " joj sta boga s malim, vem ja kako je to hudo (klinc ve) saj mi je rekel m. , da je utrujen in neprespan ..on je dal to že skozi veš, bi mogla bolj ti vstajat, moraš razumet , da mu je mali zdaj odveč "  No in jaz ne bodi mona pri kosilu vpričo obeh: dragi, mati je zjutraj rekla "citarala njen besede" a ti je res mali odveč ? Mož me je itak pogledal v stilu "ti si čist nora" gospa tašča pa , da ni tako mislila in se nekaj smejala , kao fora. Še enkrat sem ji jasno in glasno z mirnim glasom rekla, da otrok ni odveč nobenemu, razen njej. O, si se dobro znašlauser posted image
Se pravi, svetujem ti , da se soočaš s problemi ko ste v troje. V tvojem primeru bi rekla npr . pri kosilu..." ma ljubica moja mala čigava si ti ? Mož, sploh ti ni podobna user posted image  , al je poštarjeva al so jo zamenjaliuser posted image  . Ga. tašča na koga vas spominja vaša mala vnukinja?.  Ker najhujše je tisto rekla kazala. To žal več ne bo šlo, ker prvi, temni laski padajo dol, prihajajo pa ven svetlejši in ker postaja očitno, da bo mala imela barvo oči od user posted image
Ne pusti se, bodi samozavestna. Če kaj šinfaš pred možem njegovo mamo zavij sporočilo v humor " oj , sonce, danes je tvoja mama pogruntala  to pa to...., sploh ne vem kako si ti ratal tko fanj user posted image  pri taki  mami. To pa je dober predlog user posted image Sicer pa ti polagam na srce kar je meni mama , ko sem odhajala od doma : ne kregaj se z možem zaradi sorodstva (nekje na rr-ju je tema) Hvala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 73
14.10.2009 21:45:11   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Kak koli se gor jemaš za tašče mi pa povej kdo jih bo na stara leta gledal? Svojo bom jaz mogla.

moja bo šla v dom, če je ne bo imela njena hči. prav tako moja mama in prav tako jaz in moj mož. če se bomo seveda včakali takih letuser posted image

kepica, pa še nekaj ti bom napisala....če si do nje tudi tako žaljiva kot do vsake tukaj, ki ti ne piha na dušo....potem se res ne čudim da je kot je....

zamisli se malo.

prav nesramna postaneš, ko ti kaj ne paše. pa hormoni gor ali dol.

...vox populi...

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 74
14.10.2009 22:45:31   
takotako

Dona22, a imaš 22 let ?

Glej, vsega v življenju se moramo naučit, tudi jaz sem bila mlada in mislila, da mi nihče nič noče - sploh mati mojega moža in seveda ko so začeli prihajat prvi "namigi" s strani tašče (ko smo povedali , da sem noseča je komentirala "aa, a vam je treba zdaj to ? ) sem seveda padla čist ven. Je pa imela to navado kot jo ima tvoja spraševat/ komentirat " mimo " moža ..enkrat mi je prišla ven z " joj sta boga s malim, vem ja kako je to hudo (klinc ve) saj mi je rekel m. , da je utrujen in neprespan ..on je dal to že skozi veš, bi mogla bolj ti vstajat, moraš razumet , da mu je mali zdaj odveč "  No in jaz ne bodi mona pri kosilu vpričo obeh: dragi, mati je zjutraj rekla "citarala njen besede" a ti je res mali odveč ? Mož me je itak pogledal v stilu "ti si čist nora" gospa tašča pa , da ni tako mislila in se nekaj smejala , kao fora. Še enkrat sem ji jasno in glasno z mirnim glasom rekla, da otrok ni odveč nobenemu, razen njej.
Se pravi, svetujem ti , da se soočaš s problemi ko ste v troje. V tvojem primeru bi rekla npr . pri kosilu..." ma ljubica moja mala čigava si ti ? Mož, sploh ti ni podobna user posted image  , al je poštarjeva al so jo zamenjaliuser posted image  . Ga. tašča na koga vas spominja vaša mala vnukinja?.  Ker najhujše je tisto rekla kazala.
Ne pusti se, bodi samozavestna. Če kaj šinfaš pred možem njegovo mamo zavij sporočilo v humor " oj , sonce, danes je tvoja mama pogruntala  to pa to...., sploh ne vem kako si ti ratal tko fanj user posted image  pri taki  mami. Sicer pa ti polagam na srce kar je meni mama , ko sem odhajala od doma : ne kregaj se z možem zaradi sorodstva (nekje na rr-ju je tema)

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?