|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: spet o - tašči
13.10.2009 8:31:04   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

user posted image  dona, veš kako naredim jaz , ko smo v družbi s taščo : Sina dam možu in rečem "čuvaj ga kot , da je tvoj" user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 26
13.10.2009 10:54:35   
rina22
donna, to me je pa čist šokiralo user posted image Nisem vedla, da imaš take problemeuser posted image Tudi mene bi vse to zeloooo prizadelo. Ko pa ne bi dobila odziva od user posted image bi pa verjetno kar znorela. Mislim.. saj tudi jaz ne bi pričakovala, da se skrega z mamo, ampak vse ma svoje meje. Zdaj ste vi trije družina. Res, da je drugače zanj, ker ima samo mamo, ampak zdaj ima svojo družino - vaju. Normalno, da nikoli staršev ne pozabiš ali jih nimaš več rad. Vedno jih imaš rad na poseben način, ampak, ko imaš svojo družinico, se vse spremeni. Tedaj bi naj bila tvoja družina najpomembnejša.

Upam, da sta zdaj že rešila zadevo in da je vse ok. Verjamem, da vaju ima zelo, zelo, zelooooooo rad, ampak na žalost ima mamica prevelik vpliv nanjuser posted image

Glede tašče pa ne bi niti zgubljala besed, ker so ene res grozne!!!!!!!!! HB imam jaz res zlato taščo - imam res srečouser posted image

Pa še to - rija, se sploh zavedaš, da nekaterim tašče res grenijo življenje in uničujejo zveze in posledično tudi otroke??????? Prosim ne obsojaj nekoga takoj. Jaz imam, kot sem povadala, zlato taščo, pa vseeno vem, da vse niso take. Moja tašča npr. ima tako taščo, da ji je totalno zagrenila življenje in pokvarila enega sina!!!

Donna, zate pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image V mislih sem s tabo in upam, da boš imela moč, da tašči poveš svoje v bodoče, ko bo imela take opazke.

Drži se!!user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 27
13.10.2009 11:14:40   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Pa še to - rija, se sploh zavedaš, da nekaterim tašče res grenijo življenje in uničujejo zveze in posledično tudi otroke??????? Prosim ne obsojaj nekoga takoj. Jaz imam, kot sem povadala, zlato taščo, pa vseeno vem, da vse niso take. Moja tašča npr. ima tako taščo, da ji je totalno zagrenila življenje in pokvarila enega sina!!!

NIČ ne obsojam, samo realna poskušam biti.

In samo za info....medve s taščo nisve imele kontakta 10 let....tako da prekleto dobro vem, kako stvari stojijo in zakaj....ampak nikoli ni vse črno in belo....

ampak kar tukaj ene pišejo, mi da res kar primerno sliko o njih kot snahah....

< Sporočilo je popravil rija -- 13.10.2009 11:15:25 >

...vox populi...

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 28
13.10.2009 12:31:26   
A & T
Svet bo lepši, če se bomo vsi malo večkrat zazrli vase in ne gledali le napake in čudne poteze, besede drugih. Veselimo se vsakega dneva, malenkosti, ki nam pričarajo nasmeh na obraz in se ne obremenjujmo toliko z drugimi - četudi nam tašča kdaj pove kaj neumestnega ali naredi kak nam neprimeren korak.

Aja, tudi moja tašča ni idealna, pa tudi jaz nisem idealna snaha.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 29
13.10.2009 14:28:09   
donna22

donna, to me je pa čist šokiralo user posted image Nisem vedla, da imaš take problemeuser posted image Tudi mene bi vse to zeloooo prizadelo. Ko pa ne bi dobila odziva od user posted image bi pa verjetno kar znorela. Mislim.. saj tudi jaz ne bi pričakovala, da se skrega z mamo, ampak vse ma svoje meje. Zdaj ste vi trije družina. Res, da je drugače zanj, ker ima samo mamo, ampak zdaj ima svojo družino - vaju. Normalno, da nikoli staršev ne pozabiš ali jih nimaš več rad. Vedno jih imaš rad na poseben način, ampak, ko imaš svojo družinico, se vse spremeni. Tedaj bi naj bila tvoja družina najpomembnejša. - To je tisto, kar sem hotela poudariti.

Upam, da sta zdaj že rešila zadevo in da je vse ok. Verjamem, da vaju ima zelo, zelo, zelooooooo rad, ampak na žalost ima mamica prevelik vpliv nanjuser posted image To je res ... Drugače je super. Veš kak je, če pač ne bom smela jaz rečt nobene pripombe čez njegovo mamo, potem tudi on več ne bo smel rečt nič čez mojo ali pa čez mene. Ker se ne počutim nič slabše od nje. Mi pa vseeno gre na živce, ker zgleda, kot da je ona popolna ... Rada bi samo, da prizna, da ga je polomila, pa ne more.

Glede tašče pa ne bi niti zgubljala besed, ker so ene res grozne!!!!!!!!! HB imam jaz res zlato taščo - imam res srečouser posted image

Donna, zate pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image V mislih sem s tabo in upam, da boš imela moč, da tašči poveš svoje v bodoče, ko bo imela take opazke. Hvala tiuser posted image user posted image user posted image user posted image Ti bom še na zs nekaj poslala, ko bom mela čas.

Drži se!!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: A & T

Svet bo lepši, če se bomo vsi malo večkrat zazrli vase in ne gledali le napake in čudne poteze, besede drugih. Veselimo se vsakega dneva, malenkosti, ki nam pričarajo nasmeh na obraz in se ne obremenjujmo toliko z drugimi - četudi nam tašča kdaj pove kaj neumestnega ali naredi kak nam neprimeren korak.

Aja, tudi moja tašča ni idealna, pa tudi jaz nisem idealna snaha.  Tudi jaz nisem ... Samo ene stvari včasih gredo predalečuser posted image Rada bi samo, da moj user posted image kdaj prizna, da je naredla kaj narobe, ampak je v njegovih očeh popolna. Pravzaprav je bistvo moje teme v njegovem odnosu, ne v tem, kaj je tašča naredla.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 30
13.10.2009 14:55:53   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: rija

NIČ ne obsojam, samo realna poskušam biti.

In samo za info....medve s taščo nisve imele kontakta 10 let....tako da prekleto dobro vem, kako stvari stojijo in zakaj....ampak nikoli ni vse črno in belo....

ampak kar tukaj ene pišejo, mi da res kar primerno sliko o njih kot snahah....

Značilno za tebe. Ti vse veš, vsako takoj prokužiš, v glavnem si jasnovidka. Kuj nekaj. Sem navajena tvojega modrovanja tak da se ne sekiram več za tvoje izjave!

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 31
13.10.2009 14:56:17   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

user posted image  dona, veš kako naredim jaz , ko smo v družbi s taščo : Sina dam možu in rečem "čuvaj ga kot , da je tvoj" user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 32
13.10.2009 15:11:09   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Značilno za tebe. Ti vse veš, vsako takoj prokužiš, v glavnem si jasnovidka. Kuj nekaj. Sem navajena tvojega modrovanja tak da se ne sekiram več za tvoje izjave!

saj se ne rabišuser posted image

menim, da imaš sama s seboj dovolj dela....user posted image

aja, sem pozabila....vedeževanje na

090-RI-JA

user posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 13.10.2009 15:21:53 >

...vox populi...

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 33
13.10.2009 15:47:20   
tehnofil
, mi da res kar primerno sliko o njih kot snahah....

user posted image
Veš kaj? Še prekmalu bodo postale tašče user posted image . In bodo okusile snahe, ki bodo še bolj svobodne , še bolj sodobne in še bolj samostojne. user posted image

Ne pričakuj, da bodo tvoji otroci (snahe) delali enako s teboj kot ti delaš s svojimi starši (taščami). Pričakuj mnogo slabše.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 34
13.10.2009 15:54:03   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

Ne pričakuj, da bodo tvoji otroci (snahe) delali enako s teboj kot ti delaš s svojimi starši (taščami). Pričakuj mnogo slabše.

user posted image user posted image user posted image  odlična...

...vox populi...

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 35
13.10.2009 16:31:30   
ronja
rekel je samo, da on pač nič ne more

hm, po tej izjavi sodeč njenega dvoma ne odobrava - samo noče se pa kregat z njo zato...

ne vem sicer, kako ti je tašča to govorila: mogoče je samo ugotavljala podobnosti in razlike - to vsi delajo, pa pri nas tudi ne najdejo kakih hudih podobnosti z očijem, samo tega nisem nikoli jemala kot dvom, ali je res njegov otrok...

sicer ima rija po moje prav: če bi jo direkt vprašala, če dvomi, si verjetno ne bi upala priznat...

Ker če sem rekla kako pripombo čez njo, sma se včasih celo skregala.

To bi šlo pa meni na živce oz. ne vem, če bi tako lahko živela. Midva "smeva" oba rečt, kar si misliva o enih in drugih starših. Hvalabogu, ker včasih človek česa ne opazi sam... Veva, da imava oba oboje rada in obratno in to ni problem. problem je vsake toliko babico krotit, ampak nam gre vedno boljšeuser posted image .

Lahko, da se bo premaknilo, ko boš nehala pričakovati reakcijo. Pusti, da si sam ustvari mnenje o dogodku - brez, da prej moral slišati, kako je to grozno, A NE???!!!??? user posted image

To je dober nasvet! Jaz moram zdaj dostikrat lubija kar mal nazaj držat, ker slaba pa njegova mami vsekakor ni!

Rada bi samo, da moj user posted image kdaj prizna, da je naredla kaj narobe, ampak je v njegovih očeh popolna. Pravzaprav je bistvo moje teme v njegovem odnosu, ne v tem, kaj je tašča naredla.

maminemu sinčku moraš dat ultimat, tu mislim, da nimaš druge - to ej kot alkoholizem... Mora se odločit za eno... (kar ne pomeni, da mame nima več rad ali da grdo dela z njo ali da prekine stike - samo da odraste).

tehnofil, jaz pa mislim, da naredi vsaka generacija korak naprej - da je vedno boljše... Če pogledam svoje starše in njihove starše in potem nas... Se mi zdi, da je šlo an boljše. tudi moji tamali sta več z babicami kot smo bili mi, se mi zdi, da se vsi bolj trudimo... Od kod tebi tak pesimizem (a ni to malo skregano z vero)?

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 36
13.10.2009 17:29:51   
Kepica83

saj se ne rabišuser posted image

menim, da imaš sama s seboj dovolj dela....user posted image

aja, sem pozabila....vedeževanje na

090-RI-JA

user posted image

Uh kaj šele moreš ti imet z sabo dela. Sicer pa si se lahko sama sebi posvetila, saj si imela ogromno časa, glede na to da se 10 let nisi rabila obremenjevat z taščo. Verjetno si je bila boga poleg tebe, glede na to kako prepotentna oseba si.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 37
13.10.2009 17:33:41   
rija
user posted image  to kakšna sem jaz, pač ne spremeni tega, kakšna si ti user posted image

in veš, delati na sebi in s sabo je zelo pomembno...tudi tebi bi priporočala kaj takega user posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 13.10.2009 17:36:07 >

...vox populi...

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 38
13.10.2009 17:43:58   
Kepica83

user posted image  to kakšna sem jaz, pač ne spremeni tega, kakšna si ti user posted image

Ob pogledu na osebe kot si ti, sem potolažena.user posted image
Ne spremeni tega kakšna sem jaz, spremeni pa pogled na samo sebe. Ob takih ljudeh kot si ti, se zavem kako dober človek sem postala. Ne premorem pikice sarkazma, drobtinice hudobije in zrna prepotentnosti. In na to sem ponosna. Ponosna sem da vem koga potolažit, mu namenit lepo besedo in mu ponudit ramo. Kar pa za tebe to ne velja. To jih ve večina tu na RR ki te veliko krat berejo. In se vedno znova zgražajo nad tvojo odrezavostjo, zvišenostjo in aroganco. Taka oseba pač si. In vem da zate ni hujšega kot vsak dan biti TI!
Pa prav je da take osebe tudi obstajajo, tako vemo kako vzgajat svoje otroke, da ne bodo postale ravno take konfliktne osebe. Zaradi vas vemo kateri vzorec ljudi moremo imeti pred očmi. In kaj vse moremo naredit da se tega vzorca na široko izognemo.

Sočustvujem s tabo.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 39
13.10.2009 17:49:02   
rija
ni treba, res ne....user posted image

to da povem direktno in brez kičastega olepševanja pa si štejem kvečjemu za dobro.

in tisti, ki to ceni pač ceni. tisti ki pa ne, pa imate še vedno na izbiro gumbek blokiraj.

tako simpl je to.

...vox populi...

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 40
13.10.2009 17:59:23   
Kepica83

to da povem direktno in brez kičastega olepševanja pa si štejem kvečjemu za dobro.

in tisti, ki to ceni pač ceni. tisti ki pa ne, pa imate še vedno na izbiro gumbek blokiraj.

tako simpl je to.

Ravno to pove o tebi, da ne premoreš pikice sočutja do nikogar. Ni sočloveka do katerega bi bila ti razumljiva in sočutna. Tebi je pomembno samo to, da ti svoje blekneš in s tem pokažeš kakšna tipica si, z močnim karakterjem. In da ne j... žive sile. Nisi pa skapirala da s tem pokažeš samo kakšna revica si. Zafurstrirana in zakompleksirana. Pa brez veze da ti vse to naštevam, ker ljudje kot si ti vzamejo to za kompliment user posted image .

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 41
13.10.2009 18:21:24   
Anonimen

svetovna user posted image
jaz pa vsakič, ko kdo reče, da je podoben možu, rečem: o, hvala bogu (in si "kao" oddahnem) user posted image

(odgovor članu uškinamama)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
13.10.2009 18:28:50   
Anonimen

tako simpl je to.

Ravno to pove o tebi, da ne premoreš pikice sočutja do nikogar. Ni sočloveka do katerega bi bila ti razumljiva in sočutna. Tebi je pomembno samo to, da ti svoje blekneš in s tem pokažeš kakšna tipica si, z močnim karakterjem. In da ne j... žive sile. Nisi pa skapirala da s tem pokažeš samo kakšna revica si. Zafurstrirana in zakompleksirana. Pa brez veze da ti vse to naštevam, ker ljudje kot si ti vzamejo to za kompliment user posted image .

ja, tud jaz nimam sočutja za izgovore. si tud štejem tvoje besede kot kompliment.user posted image
pa ne, da sama nikoli ne iščem izgovorov. nasprotno, seveda jih. a istočasno vem, da sem si povsem sama kriva za nastalo situacijo. pa vem, da je za premik potrebno veliko volje in odpovedovanj, vzponov in padcev. a se ne obremenjujem s tem. vem, da slej ko prej bom dosegla tisto, kar želim. le včasih je potrebno mal počakat in potrpet. kar pa je v današnji družbi redkost. samo, da se dobi takoj in zdaj, vse popolno, vse idealno.

< Sporočilo je popravil natasa77 -- 13.10.2009 18:29:28 >

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
13.10.2009 18:36:14   
rija
kepica, ravno nasprotno....zelo veliko sočutja premorem....do tistih, ki so ga potrebni.

vendar večkrat mislim, da ljudem sočutje ni potrebno, prej brca v rit, da se zamislijo predvsem nad sabo. ker sebe lahko spremeniš, drugih ne moreš.

in še nekaj ti polagam na srce....če me seveda vmes nisi blokirala....

vsakemu dnevu, ko smo skregani s svojimi bližnjimi, nekaj manjka....družina in nekaj prijateljev je vse, kar imamo v življenju....

...vox populi...

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 44
13.10.2009 18:51:49   
Kepica83

kepica, ravno nasprotno....zelo veliko sočutja premorem....do tistih, ki so ga potrebni.

vendar večkrat mislim, da ljudem sočutje ni potrebno, prej brca v rit, da se zamislijo predvsem nad sabo. ker sebe lahko spremeniš, drugih ne moreš.

vsakemu dnevu, ko smo skregani s svojimi bližnjimi, nekaj manjka....družina in nekaj prijateljev je vse, kar imamo v življenju....

s tem napisanim se popolnoma strinjam. Jaz veliko dam na družino... vse dam na družino. Še svojemu sem neštetokrat rekla da naj več starše pokliče in da moremo večkrat na obisk it k njima. Pa ni želel. Zelo sem se trudla da bi se mi kot družina dobro razumeli. Sedaj pa se trudim samo še za tiste člane družine, za katere vidim da se tudi trudijo in da vejo to cenit.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 45
13.10.2009 23:04:08   
takotako
Jaz sem tudi mnenja da ni to zdaj nekaj kar bi bil velik problem.
Ne vem no nas je blo isto, , prej so živeli sami brez očeta in je bil moj nekak nadomestek. In še vedno dobim da kakšno pod nos. Pa z nasmehom kaj povem da je vsem narodno še najbolj pa mojmu pa hitr rešjo situacijo.
Je pa tudi meni šlo v nos ker moj ni nikoli nič rekel sam zdaj vidim da se pač noče kregat in ima prav. se pač izognemo takrat da se mal pomirijo in potem se živi naprej. Sploh ker vem da je to samo nekaj kar se zine-v trenutku nepremišljenosti, pa obutek neke izgube. Prej so le živeli skupaj in to ne mroeš kar odrezat.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 46
14.10.2009 8:50:30   
IsabellaLana
Jaz se popolnoma strinjam z Rijo. Oprosti Kepica83 ampak res pretiravaš. Pač se ti je zgodilo kar se ti je. In kaj potem?? Sigurno je bil en dober razlog, da se ti je to zgodilo, najbrž si ga le pozabila omenit. Zdi se mi, da malo preveč pozabljate, da imajo taščo vso pravico delat po svoji hiši, stanovanju, kar hočejo. In da res preveč za vsako malenkost nekatere komplicirate. Tut tole jamranje, da se pri nekaterih partnerji postavijo na stran tašče. Ja menda se pa res lahko včasih, sej se je postavil na stran svoje mame. Pa ne morete postavljat ultimata "Ali jaz, ali tašča" za vsak drek, no. Če vam karkoli ne paše, odidite stran od tašč, zaživite samostojno življenje, ne pa da se obešate pri njih in zato, ker ste noseče zahtevate pozornost 24/7...

(odgovor članu takotako)
Neposredna povezava do sporočila: 47
14.10.2009 11:25:53   
mika

s tem napisanim se popolnoma strinjam. Jaz veliko dam na družino... vse dam na družino. Še svojemu sem neštetokrat rekla da naj več starše pokliče in da moremo večkrat na obisk it k njima. Pa ni želel. Zelo sem se trudla da bi se mi kot družina dobro razumeli. Sedaj pa se trudim samo še za tiste člane družine, za katere vidim da se tudi trudijo in da vejo to cenit.

Kepica isto se jaz predlagala mojemu, ker s taščo nimamo stikov. In on ne želi...ve zakaj, enostavno ne želi več bit prizadet in pika. Spoštujem to...tu pa tam še preverim, če si je premislil, pa si ni. Ne grem pa se več podvigov, kot je bil ta, da sem se posebej s taščo in posebej z možem dogovorila za skupno srečanje, da vsaj vnukinjo spozna. In tašča je bila vesela, potem pa jo je spet prijela takšna zloba in je možbil spet prizadet. Ne morem niti pisat kaj vse je govorila in naredila. Po teh dogokih sem roke dala vstran.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 48
14.10.2009 11:34:32   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: IsabellaLana

Jaz se popolnoma strinjam z Rijo. Oprosti Kepica83 ampak res pretiravaš. Pač se ti je zgodilo kar se ti je. In kaj potem?? Sigurno je bil en dober razlog, da se ti je to zgodilo, najbrž si ga le pozabila omenit. Zdi se mi, da malo preveč pozabljate, da imajo taščo vso pravico delat po svoji hiši, stanovanju, kar hočejo. In da res preveč za vsako malenkost nekatere komplicirate. Tut tole jamranje, da se pri nekaterih partnerji postavijo na stran tašče. Ja menda se pa res lahko včasih, sej se je postavil na stran svoje mame. Pa ne morete postavljat ultimata "Ali jaz, ali tašča" za vsak drek, no. Če vam karkoli ne paše, odidite stran od tašč, zaživite samostojno življenje, ne pa da se obešate pri njih in zato, ker ste noseče zahtevate pozornost 24/7...

Glej...pišeš kr nekaj, kar sploh nima veze s tem kar se je zgodilo Kepici. Verjamem da je še vedno v šoku in ne more verjeti, da je tašča bila tega sposobna, zato toliko piše o tem. Ko sta se moja tast in tašča ločevala, sem tud sama bila v takšnem stanju, le da ni bilo RR, kjer bi se lahko spovedala. V trenutku sem shujšala 5kg (itak sem zelo suha), ker enostavno nisem mogla verjeti, česa vse je sposobna ena mati....

In to kar je pisala avtorica, da je tašča namigovala, da otrok ni njen vnuk, ni kompliciranje, lahko bi nastal resen problem. HB da njen mož tega ni resno jemal, pa tud ona ne preveč, lahko pa bi tašča  naredila veliko sranje. Pa pustimo zdaj če je ded, bo stal na tvoji strani...ženska se v takšnem primeru počuti zelo ponižano, da sploh kaj mora dokazovati...to je ponižanje brez primere.

Kompliciranje je kadar tašča pere v snahinem stroju ali pa vpraša, če je otrok mogoče lačen....to so neumnosti, zaradi katere ni treba skakt v luft.
Kar pa sem pri tej temi prebrala pa je neverjetno s strani tašč.

(odgovor članu IsabellaLana)
Neposredna povezava do sporočila: 49
14.10.2009 11:42:31   
IsabellaLana
Mika, napisano je za vse, ki skos jamrajo neki čez tašče, ne le vezano na pravi post.
Sicer pa sem še vedno mnenja, da če živiš pri njej, jo sprejmi ali pa spakiraj.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?