donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 donna, to me je pa čist šokiralo Nisem vedla, da imaš take probleme Tudi mene bi vse to zeloooo prizadelo. Ko pa ne bi dobila odziva od bi pa verjetno kar znorela. Mislim.. saj tudi jaz ne bi pričakovala, da se skrega z mamo, ampak vse ma svoje meje. Zdaj ste vi trije družina. Res, da je drugače zanj, ker ima samo mamo, ampak zdaj ima svojo družino - vaju. Normalno, da nikoli staršev ne pozabiš ali jih nimaš več rad. Vedno jih imaš rad na poseben način, ampak, ko imaš svojo družinico, se vse spremeni. Tedaj bi naj bila tvoja družina najpomembnejša. - To je tisto, kar sem hotela poudariti. Upam, da sta zdaj že rešila zadevo in da je vse ok. Verjamem, da vaju ima zelo, zelo, zelooooooo rad, ampak na žalost ima mamica prevelik vpliv nanj To je res ... Drugače je super. Veš kak je, če pač ne bom smela jaz rečt nobene pripombe čez njegovo mamo, potem tudi on več ne bo smel rečt nič čez mojo ali pa čez mene. Ker se ne počutim nič slabše od nje. Mi pa vseeno gre na živce, ker zgleda, kot da je ona popolna ... Rada bi samo, da prizna, da ga je polomila, pa ne more. Glede tašče pa ne bi niti zgubljala besed, ker so ene res grozne!!!!!!!!! HB imam jaz res zlato taščo - imam res srečo Pa še to - rija, se sploh zavedaš, da nekaterim tašče res grenijo življenje in uničujejo zveze in posledično tudi otroke??????? Prosim ne obsojaj nekoga takoj. Jaz imam, kot sem povadala, zlato taščo, pa vseeno vem, da vse niso take. Moja tašča npr. ima tako taščo, da ji je totalno zagrenila življenje in pokvarila enega sina!!! Donna, zate pa V mislih sem s tabo in upam, da boš imela moč, da tašči poveš svoje v bodoče, ko bo imela take opazke. Hvala ti Ti bom še na zs nekaj poslala, ko bom mela čas. Drži se!! IZVIRNO SPOROČILO: A & T Svet bo lepši, če se bomo vsi malo večkrat zazrli vase in ne gledali le napake in čudne poteze, besede drugih. Veselimo se vsakega dneva, malenkosti, ki nam pričarajo nasmeh na obraz in se ne obremenjujmo toliko z drugimi - četudi nam tašča kdaj pove kaj neumestnega ali naredi kak nam neprimeren korak. Aja, tudi moja tašča ni idealna, pa tudi jaz nisem idealna snaha. Tudi jaz nisem ... Samo ene stvari včasih gredo predaleč Rada bi samo, da moj kdaj prizna, da je naredla kaj narobe, ampak je v njegovih očeh popolna. Pravzaprav je bistvo moje teme v njegovem odnosu, ne v tem, kaj je tašča naredla.
|