|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Peciva in jedi s kostanjem
12.10.2009 8:56:44   
loremi
Pozdrav vsem skupaj!

Zanima me, sedaj ko je sezona kostanja, če ga katera uporablja tudi v peki peciv in kuhi?

Jaz sem za vikend spekla pečenko s kostanjem. Bi pa rada naredila kostanjevo potico ali pa kakšno pecivo s kostanjem, pa nimam nobenih fajn receptov, idej. Ima mogoče kakšna kak uporaben recet? Se priporočam.

Je pa res, da je kr težko lupit surov kostanj, sem mela kr en mali žulj na prstu zarad lupljenja, pa da niti še en kg ni bilo nalupljenega user posted image  in me zanima, glede na to, da se tako namatraš, če je vredno, če je fin okus v pecivu, poticah?

Kot priloga mesu meni osebno paše odliiiično, le lupljenje je težko in dolgotrajno. Sem pa ljubitelj kostanja in sem se pripravljena še malo pomatrat na račun tega.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Peciva in jedi s kostanjem
13.10.2009 7:06:39   
eva_luna

IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Pozdrav vsem skupaj!

Zanima me, sedaj ko je sezona kostanja, če ga katera uporablja tudi v peki peciv in kuhi?

Jaz sem za vikend spekla pečenko s kostanjem. Bi pa rada naredila kostanjevo potico ali pa kakšno pecivo s kostanjem, pa nimam nobenih fajn receptov, idej. Ima mogoče kakšna kak uporaben recet? Se priporočam.

Je pa res, da je kr težko lupit surov kostanj, sem mela kr en mali žulj na prstu zarad lupljenja, pa da niti še en kg ni bilo nalupljenega user posted image  in me zanima, glede na to, da se tako namatraš, če je vredno, če je fin okus v pecivu, poticah?

Kot priloga mesu meni osebno paše odliiiično, le lupljenje je težko in dolgotrajno. Sem pa ljubitelj kostanja in sem se pripravljena še malo pomatrat na račun tega.

Kostanj vsako leto uporabljam v kuhi, ko je sezona.
Ravno za vikend sem naredila kostanjevo rolado z gobicami...
Lažje pa je, če kostanj skuhaš in potem kuhanega stiskaš čez stiskalnico za česen, gre olupek stran, pire pa ti ostane in ga lahko lepo uporabiš za raznovrstne jedi. To lahko počenjaš ob gledanju kakšnega filma :)))
Upam, da sem kaj pomagala.

pekarica

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.10.2009 8:12:41   
Hope2
http://www.zps.si/hrana-in-pijaca/odpoklic-zivilskih-izdelkov/bio-laneno-seme-natur-pur.html?Itemid=417

(odgovor članu eva_luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.10.2009 8:15:57   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

http://www.zps.si/hrana-in-pijaca/odpoklic-zivilskih-izdelkov/bio-laneno-seme-natur-pur.html?Itemid=417

user posted image  Pomembno je, da me kostanj ne daš laneno seme natur  pur user posted image

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.10.2009 8:20:09   
Pat74
Kostanjeva torta s čokolado, mnjam!

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.10.2009 8:32:09   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

user posted image  Pomembno je, da me kostanj ne daš laneno seme natur  pur user posted image

user posted image user posted image Šele zdaj videla kaj mi je objavlo, pa ne vem kako, če sem pa to zalimala na drugo temouser posted image user posted image user posted image

Tu sem pa napisala, da delam čokoladno-kostanjev tiramisu in čokoladno kostanjevo torto

eh je-bemti kaj se to dogajauser posted image user posted image , grem zdaj gledat če je še kje drugje tiramisu zalimamuser posted image

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.10.2009 9:07:21   
loremi
Pat74, Hope2, pa bi mi lahko katera napisala ali pa poslala recept za to čokoladno kostanjevo torto in za tiramisu, lepooooo prosim user posted image .

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.10.2009 9:19:05   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Pat74, Hope2, pa bi mi lahko katera napisala ali pa poslala recept za to čokoladno kostanjevo torto in za tiramisu, lepooooo prosim user posted image .

nimam recepta, nekje sem ga enkrat prebrala in zdaj delam od oka vse

Tiramisu krema je iz smetane, ki ji dodam stopljeno čokolado ali nutelo, maskarponeja, kostanjevega pireja, sladkorja (v prahu). Bebi piškoti pa se namočijo v toplo mleko z rumom ali pa v kavo, po želji. Položim piškote, jih polijem z stopljeno čokolado, dodam kremo, spet piškote 8po želji stopljeno čokolado in kremo

Torta: narediš ali kupiš biskvit (čokoladen ali navaden), krema pa je iz smetane, sladkorja (v prahu) in kostanjevega pireja, po želji lahko dodaš čokolado ali nutelo. Oblate lahko pokapaš z mlekom in rumom, jaz ne maramo polivanja

NE vem če si lahko kaj s tem pomagašuser posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.10.2009 10:15:57   
loremi
Super, hvala, ma malo si bom že pomagala, maš pa prav, mogoče bom tokrat kr kupila tortne oblate. Se pa slastno sliši, tako tiramisu kot tudi torta.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.10.2009 10:20:00   
blaža
ekola, tle maš! user posted image

http://www.mojrecept.net/recepti/kostanji.aspx

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.10.2009 7:36:50   
loremi
Super, hvala, mmmmmm mislm da že vem, kaj bo ta vikend za posladkat se user posted image  user posted image .

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...

Ljubezen
agnes

Ali ljubite svojega partnerja?

Da, zelo. (70%)

Mislim, da ga ljubim. (14%)

Včasih sem ga. (5%)

Ne, vendar vztrajam z njim, zaradi... (5%)

Ne, pravzaprav ga težko prenašam. (2%)

Ostalo:______________ (4%)

Število vseh glasov: 400

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!