Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 23.10.2009 19:54:59
|
|
|
|
majakla
|
Rakica 2: Posodim, ampak samo od 4h do 9h zjutraj. OK?
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 23.10.2009 19:56:34
|
|
|
|
Meliitak
|
ha, ha LINDI...to možnost z britjem, al depilacijo sm jest opustila že kak mesec naszaj, ker najbl sama vem kako mi ustreza, ker bi moj možek tud mal bl kompliciral pa še reku je da se boji da se mi slučajn kj ne nardi tm dol tko da nisva pol nč prakticirala...sm se ranila nekje sredi nosečnosti pa si ne upam spet, čeprav je zdravnica rekla da to ni nč tazga...je pa karmen zadnič dobr povedala da je brazilska depilacija najboljša, sicer je treba mal plačat, si pa brez dlake spdej in zadej he, he...no, jest grem k porodu kr kosmata, me bodo kr pobril tam, pa se nč ne sekiram če me tud kj ranjo sj kao oni že vedo kaj delajo, brezveze se sekirat
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 23.10.2009 19:58:36
|
|
|
|
Meliitak
|
majakla...sj po moje rakica2 nebi mela nč proti če bi tud v teh ranih urah cartala, sam da bi...bi bil dobr trening za naprej
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 23.10.2009 20:01:32
|
|
|
|
rakica 2
|
lindi-zej si me pa skoraj do solz nasmejala ,sm se učer tud sama brila,ampak sam čist od spodaj tko da je pol naga in pol zaraščena,kako pa zgleda nimam pojma,rekla na pregledu ni nč
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 23.10.2009 20:04:07
|
|
|
|
rakica 2
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Rakica 2: Posodim, ampak samo od 4h do 9h zjutraj. OK? ok ok
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 23.10.2009 20:20:21
|
|
|
|
tea85
|
heloo da se še jaz malo javim, spet crknjena ko pes...jaz ne vem kaj me to letanje okoli tako zdela, če pa mi to včasih ni bil problem sem bla celi dan v potepu, sem malo prej prišla domov, pa pol že kar odidem, grem v kino s prijatelco tako da bom res izkoristla še te dneve. pol pa bom tak v posteljo padla ko pridem domov. jutri pa bom mela lepo mirno soboto, mam 2 filma, ki jih bom jutri pogledla, mogoče kaka kavica, ampak morem se spočit, ker v nedeljo morem k našim na kosilo it pa se bo to spet zavleklo hja, glede britja, ma katastrofa. jaz niti slučajno da bi mojemu rekla da me spodi brije...ampak se sama in to po občutku in seveda skoz se porežem ampak kaj ko nič ne vidim no saj, malo še pa ne bo več teh problemov, hehe.. no, zdaj se mi je pa spat začelo...čist sem izmučena rakica- pa jaz bom še tebe prehitela ali kaj kaj še čakaš...mislim da si rekord podrla in si edina ki je tolk čez PDP
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 23.10.2009 20:41:55
|
|
|
|
LINDI
|
saj jaz se danes tudi smejim,ampak včeraj sem bila pa sama nase jezna,saj bi bilo vseeno kakšna sem,ker se itak ne vidim,tako da to niti ne poskušam več .Aja pa saj mene je drugače moj večkrat bril spodaj.Sam včas se je mal zavlekl potem Joj Rakica tako dolgo te že matrajo,jaz sem mislila,da če po 1 tednu ni nič,potem greš in dobiš umetne popadke...ti pa že 13 dni,noro.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 23.10.2009 21:23:43
|
|
|
|
rakica 2
|
danes je 10,če do pondelka ni nč bo 13,ja ni zrelo še, se dobro počuti,mislim pa da se je nekaj začelo,čep,bolečine v križu in spodnjem delu trebuha,kar hude vsake 7min,no da vidimo,a je ta naša res čakala da bo škorpijonka,eh se mi zdi da me bo minilo čez kako uro,kr se mala tok premetava da je joj
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 23.10.2009 21:31:59
|
|
|
|
lenika83
|
Jaz imam spet vprašanje... Prej me je več kot eno uro bolelo kot pred menstruacijo, ampak brez premora, kar več kot eno uro skupaj. To menda niso popadki, ali pač? No, jaz pričakujem, da malo boli, pa potem neha in se to ponavlja. A se zelo motim? Madona, danes sem cel dan vsa zmedena
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 23.10.2009 21:36:52
|
|
|
|
stuhica
|
evo mene punce tud še v enem kosu...mi bomo škorpijončki seveda ni kej... Nmaš je šu na Buško jaz sem pršla s stestanka sem šla po tamalga v varstvo in pol tuširanje, pa spanje sem se kr utrudila...no ja sej bo boljš... zdj sem pa rekla da grem mal firbcat pa vidim da je Triš rodila fantka in pretrgala rojstvo samih punč k Čestitke in lepo se cartlajte... Ninasiki upam da čimprje poštimaš s tem mastitisom... nič ti ne zavidam.. je pa to res nadložna zadeva ni kej... Naš je pa tamalga za drug teden iz vrtvca ven vzel in bo doma na počitnicah en teden... no ja sej fajn bi bilo da bi naš tud mal počitnc vzel in bil z nemu... pa glih še ta teden k zdej pa res še komi skor sama sebe pedenam kva šele tamalga zraven.... sem mislila da bi ga vsseno pustila da se vsaj zjutri mal spočijem pa ne bo nič od tega... tako da predvidevam moj scenarij bo s tamalmu cel teden na počitnicah pol k bo šel pa v v rtec bom pa sihr rodila... .. Aja tole z tem čudnim izcedkom... Rakica pri men je isto kot pri tebi... ato je verjetno luščenj čepa in kollk čas naj bi se le ta lušču oz... kolk časa potem zna bit da se kaj dogaja??? A seje pri tebi začelo danes dogajat...??? Če se je ti želim velik sreče in čoimamnaj matranja saj si že utrujena od tega čakanja verjetno... dons dost se še kaj javm... Michelle dobr da si me spomnla d aorem povijalno pa tetra plečničko in pa navadno plečničko naštimat sem čist pozabl aše na to... ja pa ene žabce za pod plišate žabice verjetno ker bo mraz? Oh ja sej bo .. sam kva k semi ne da več okorg kolovratit...
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 23.10.2009 22:02:41
|
|
|
|
ninasiki
|
IZVIRNO SPOROČILO: gorenka ja mislm nina, ti pa tut nimaš sreče...čist vsega boga si že fasala do zdej. Ampak kukr te jst poznam boš mal popizdla, pa na foro obrnila, pa bo svet spet lepši a ne? Ti želim da se ti čimprej pocajta in da ti antibiotiki hitr primejo! a ne gorenka se strinjam ta naš mali princ nam bo še dau vetra dobr da mi saj spi čeprou bi ena babca prou pršla tm od 3 pa do 9 mah sej bo sam navadt se je treba na nouga člana in da pač prvi mesec delamo tko k on hoče triš čestitke za Nejca veliko lepih trenutkou ti želim nč punce grem nazaj spat sej dons že ne delam nč druzga k podojim tamauga preoblečem oz mi moj pomaga še dobr da je doma pa spet nazaj spak tko da LAHKO NOČ
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 23.10.2009 22:20:37
|
|
|
|
stuhica
|
lenika če te je bolelo in nehalo potem so bili to lažni popadki... baje ko se pravi začnejo se ne ustavijo in se le stopnjujejo... tko da ne vem sicer jaz nisme ekspert... amapak tako naj bi bilo jaz ne vem kako je ker sem prvič imela umetne sprožen porod in nimam pojma ne o čepu, ne o popadkih ne o izcedkih vodi itd... ninasiki si kar pridna ko se nam tuki tud mal zas podbudo oglašaš super... pa kr pojdi spat pa spočij se in upam da se ti mastitis čimprej uredi... rakica si še tukaj al si že letela... pa drgač k maš popadke a mar lahko da tud skače al ni tko da lahk da se ti otrok ful umiri ?? Sej pravm zblojeno sprašujem mal sem zblojena ni kej je že moj Dr house ugotovu...
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 23.10.2009 22:25:28
|
|
|
|
Crystall
|
Ninasiki ... držim pesti da se zadeve ČIMPREJ uredijo Lindi ... Si me pa nasmejala. Jz se sama mičkeno pobrijem, drugače se bom pa prepustila sestram v porodnišnici Ravno sva z dragim pogledala film Življenjska odločitev (Delivering Milo), ki govori ravno o nosečnosti. Se ga splača pogledati
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 23.10.2009 22:31:27
|
|
|
|
frrrr
|
majakla - kolk luštkan fantič TRIŠ - čestitke za fanta! velik crkljanja in prespanih noči! čez urco in pol lahk pa že skačici čestitam za RD... ker nism zihr a bo jutr čas, bom kr zdej - bejbi, vse najboljše!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.10.2009 22:47:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.10.2009 22:59:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 23.10.2009 23:57:39
|
|
|
|
skačica
|
Hehehe, sem se zdele nasmejala temi o sp. frizurcah. michelle- a da še delajo sestre goloseke? No, v Celju več ne brijejo in si potem pač zaraščen, če se prej doma ne popedenaš. Jaz sem se, ker bi mi blo zoprno vsako jutro, ko pride sestra gledat kako je s čiščo. Ja, tale izraz mi je pa dober . Ko si ravno pisala kaj si nakupila, sem se spomnila na Pamperske iz Mercatorja. Mater, sem jih kupila zdej en paket in full smrdijo in so res čudne (enake v Mullerju izgledajo drugače in nič ne smrdijo). Skratka, zanič. Sem jih kar pospravila in šla v BC po Fixies, ene izmed boljših pleničk. Sem zadovoljna pa Bebe cash tudi uporabljamo. Jaz tudi nisem kupovala flaške in je zaenkrat sploh ne potrebujemo. Se samo dojiva, nama gre super, mala je prišla na 4 kilce, ravno danes je spet patronažna tehtala. Pa v torek ali sredo spet pride. Pravi, da spremlja težo do 3. tedna. Pri Izi tega ni blo. frrrr- joj, si me presenetila. Sej verjetno je normalno, da si človek takole zapomne datume, no jaz si jih ne. Res nimam spomina za številke in si full težko zapomnem kakšen datum. Sem že 100x pogledala na koledar kdaj imata Iza in Zara god (bosta imeli na isti dan ), pa še zdej ne vem ali je 4 ali 5. november. Mah, spomin kot zlata ribca. Hvala, draga frrrr. Sem že spekla in nadevala torto, jutri jo samo še oblijem in okrasim. Bomo imeli mal obiskov (mojo in njegovo družino), v Mercatorju sem pa kar naročila kanapeljčke. Se mi ne da še s tem ubadat. Sej tud torte verjetn ne bi pekla, če se mi je ne bi tako luštalo . Sem pa že dobila za darilo ene huuuuuuuuuudeeeeeee škornje , ostalo še sledi .
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 24.10.2009 0:06:18
|
|
|
|
skačica
|
no, dalje: TRIŠ IN karmen- čestitke za podmladek. Danes sem šla do plesne šole Urška (imajo tud tle svojo šolo) vprašat, če bi mojo Izo vzeli, da bi mal plesala (sicer je meja 3 leta) in je rekla učiteljica, da naj jo kar v sredo pripeljem, da vidimo, če bo hotela sploh sodelovat. Komaj čakam. Je vsa navdušena,upam, da bo potem tud, ko bo treba tam migat. Sicer se imamo pa prav fajn. Zara je zeloooo priden dojenček, večino dneva prespi, rada papa, vsak drugi dan jo skopamo in že gremo na sprehode. No, danes nismo šli, ker je pihalo, pol se je pa še uscalo in smo ostali lepo doma. Jutri pa zih, če bo le vreme. Glede čepa je ena spraševala- no, meni je babica v P rekla, da mora bit čep obarvan, torej prozorne barve ali bele barve sluz ,ne more bit čep. Ker se je meni zadnja dva dneva prav ulivala ta sluz in sem bila ziher, da gre čep, no pa ni šel. Grem spat, jutri bo naporen dan. Lahko noč.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.10.2009 0:27:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 24.10.2009 8:38:54
|
|
|
|
LINDI
|
Ja mene je tudi ves čas ponoči nekaj po trebuhu mrcvarilo,pa tudi ne vem kako in kaj ali je od zelja pa od žgancev,ali so že popadki,ampak,zdaj se je umirilo,...nimam pojma tko da zdaj gremo k nam streho prekrivat in mam vse s sabo ruzak pa za mojga za preoblečt,pa zase,zihr je zihr
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 24.10.2009 8:45:46
|
|
|
|
manca
|
Dobro jutro ste res prave cvekice in sem vas se malo za nazaj prebirala. Trebuh se mi je ze precej spustil dol. Se pa ocitno tudi ta navihanka ne bo umirila pred porodom, pac pa bo razgrajala do konca . V noci iz cetrtka na petek mi ni dala miru od osmih do pol enih ponoci. Nekaj popadkov je cutiti, vendar se ni to to. Pri prvem porodu sem imela tudi umetne popadke, tako da sedaj pricakujem da bodo spet. Cestitke vsem novim mamicam Skacica vse najboljse in lepo praznovanje ti zelim michelle1 tudi jaz racunam, da grem rodit v P 28.10. Rok imam sicer 26.10., 28.10. pa je prva amnioskopija pri meni in racunam, da me posljejo direkt v porodno. Je se katera, ki bi rada na ta dan rodila v Kr? za seznam pri nas pricakujemo puncko, moj rd pa je 5.2.1982. To je moja 2 nosecnost, doma je ze ena navihanka. Grem obesit perilo, malo pospravit, potem pa na kosilo za tastovih 60 let. Jutri me pa caka se en rd od ene triletnice, tako da dva dni moram sigurno se ostat 2 v 1. Lp, Manca
< Sporočilo je popravil manca -- 24.10.2009 8:51:36 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.10.2009 9:07:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.10.2009 9:14:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 24.10.2009 10:24:44
|
|
|
|
palegia30
|
Rodila sem 19.10. punčko, težko 2900, veliko 49... Tolk da se na hitro javim...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.10.2009 10:37:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?