skačica
|
Hehehe, sem se zdele nasmejala temi o sp. frizurcah. michelle- a da še delajo sestre goloseke? No, v Celju več ne brijejo in si potem pač zaraščen, če se prej doma ne popedenaš. Jaz sem se, ker bi mi blo zoprno vsako jutro, ko pride sestra gledat kako je s čiščo. Ja, tale izraz mi je pa dober . Ko si ravno pisala kaj si nakupila, sem se spomnila na Pamperske iz Mercatorja. Mater, sem jih kupila zdej en paket in full smrdijo in so res čudne (enake v Mullerju izgledajo drugače in nič ne smrdijo). Skratka, zanič. Sem jih kar pospravila in šla v BC po Fixies, ene izmed boljših pleničk. Sem zadovoljna pa Bebe cash tudi uporabljamo. Jaz tudi nisem kupovala flaške in je zaenkrat sploh ne potrebujemo. Se samo dojiva, nama gre super, mala je prišla na 4 kilce, ravno danes je spet patronažna tehtala. Pa v torek ali sredo spet pride. Pravi, da spremlja težo do 3. tedna. Pri Izi tega ni blo. frrrr- joj, si me presenetila. Sej verjetno je normalno, da si človek takole zapomne datume, no jaz si jih ne. Res nimam spomina za številke in si full težko zapomnem kakšen datum. Sem že 100x pogledala na koledar kdaj imata Iza in Zara god (bosta imeli na isti dan ), pa še zdej ne vem ali je 4 ali 5. november. Mah, spomin kot zlata ribca. Hvala, draga frrrr. Sem že spekla in nadevala torto, jutri jo samo še oblijem in okrasim. Bomo imeli mal obiskov (mojo in njegovo družino), v Mercatorju sem pa kar naročila kanapeljčke. Se mi ne da še s tem ubadat. Sej tud torte verjetn ne bi pekla, če se mi je ne bi tako luštalo . Sem pa že dobila za darilo ene huuuuuuuuuudeeeeeee škornje , ostalo še sledi .
|