LINDI
|
JOJ kako lep je Nikec ,Danes je pa moj dan D,pa sem že ponoči molila,da ne bi še šla rodit,ker sem si naredila celo štalo znam zakomplicirati v glavnem 100 na uro.Sem mojga naštimala,da me pač predno greva v porodnišnico pobrije,pa dam jaz tampon notr...da nebi slučajno kaj zraven prišlo,pa še moj reče nekam čudno imaš vse skupaj tam dol...pa pravim ja kaj pa če bit čudnga,jaz itak nič ne vidim mi je trebuh napoto,ti kar namaži in me namaže z depilacijsko,pa me začne čez čas ful žgat,k je zgleda krema mal dol stekla.....jaz sem pa očitno imela že prej vse skupaj malo vneto .No,in potem sem ful narazen hodila okrog celo noč,pa dajala gor tea tree kremo,pa puder,pa stokala....IN RES MOLILA,DA NE GREM RODIT,KER NE VEM KAKO BI ZDRŽALA TAKA Danes pa pregled a ne,jaz pa vsa zatečena tam dol,pa gleda zdravnica prav čukasto,pa sem ji razložila,kaj pa naj ,in mi je dala canesten svečko 1 in mazilo meni je bilo tako nerodno,tako da naslednjič,ko grem rodit me bodo kar tam brili,tudi če sem do kolen kosmata .Tok trapaste pa še ne. Ja pregledala me je,pravi,da sem odprta čisto malo,da se v pon,vidiva na pregledu,če pa prej gre,pa srečno....
|