|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
23.10.2009 13:41:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Meliitak)
  Neposredna povezava do sporočila: 901
   RE: Oktobrke 2009 3.del
23.10.2009 13:58:01   
Crystall
Michelle ... jaz bom mojega dojenčka oblekla takole:

- plenička, tetra plenička, povijalna
- žabice oz. hlačke s stopali in bodi s stranskim zapiranjem (namesto tetra majčke)
- hlače, majčko in jopico (pliš ali pa debel bombaž) - odvisno, kaj mu bo pral user posted image
- dve kapici - belo in navadno
- copatke, rokavičke (po potrebi)

- dekica in avto sedež

- če bo pa mrzlo, bo pa fant prinesel s seboj plišast kombinezon - sam mislim, da še ne bo potrebe user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 902
23.10.2009 14:18:51   
gorenka
Evo mene s ctg-ja in pregleda. Nč ne dogaja - saj na ctg-ju ni nč zaznat. Tko da naslednji pregled v sredo direkt v P (k sm bom že čez rok). Upam da bo do takrat že kaj, da mi ne bodo šarli tm spodaj. Me pa do zdej g. nikol ni spod gledala, tko da nč ne vem a je kej zmehčano al neuser posted image Mi je prou čudno k ve večinoma pišete da vam tut to gledajo...no ne vem. A to je spet tko- vsak g. ma svojo variantouser posted image ... In kot ponavadi...čakala 2h da me je v 5min odpravla...user posted image Je blo pa na ctg-ju gužve kot kej...so kr po spisku not hodile (tiste za sprejem v p)..tko da zgleda gužva, gužva....bo dost otrok za vikend...da vidmo če bo še kater od nas puncuser posted image

Sej res...kje je pa muca maca dons??? A so jo not obdržal k se nč ne jav...bi rada karmen in boob družbo delala??user posted image

< Sporočilo je popravil gorenka -- 23.10.2009 14:21:37 >

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 903
23.10.2009 14:42:01   
pattaya
Hvala vsem za čestitke. Tako, da bom zdaj postala prvič mamica z 24 leti.

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 904
   [Brisano sporočilo]
23.10.2009 14:52:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 905
23.10.2009 14:55:16   
ninasiki
ojla bejbe

evo jst sm glih ustala ker je bla boč katastrofa sm fasala mastitis user posted image user posted image user posted image  tko da me kuha ob enem pa mrazi še dobr da mam tok dobro babco ker mam zdravnika v ljubljani in bi mogla tja po natibiotike on mi je pa zrihtala kle tko da je zdej že mal bol in upam da se to čez noč porihta sej mam tud celo lekarno spet doma user posted image  se počutm k v porodnišnici k so me sam filal z tableti user posted image

pataja vse najbolše in najlepše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

karmen čestitke za malo špelico želim vama čim več cartanja user posted image user posted image

grem nazaj ležat se vam javim malo kasneje papa

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 906
23.10.2009 15:13:28   
gorenka
ja mislm nina, ti pa tut nimaš sreče...čist vsega boga si že fasala do zdej. Ampak kukr te jst poznam boš mal popizdla, pa na foro obrnila, pa bo svet spet lepši a ne? Ti želim da se ti čimprej pocajta in da ti antibiotiki hitr primejo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 907
23.10.2009 15:13:33   
lenika83
Ravno sem na Rodile so zasledila, da je Triš je rodila Nejca, težkega 3550g, velikega 53cm.

čestitam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 908
23.10.2009 15:16:36   
gorenka
Triš čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 909
23.10.2009 15:18:13   
muca*maca
Živjo, punce!

Ne, niso me še notr obdržali, ker ni prov nobenega razloga user posted image user posted image user posted image
Sem pa imela danes zadnji pregled pri moji G., sem kar malo žalostna, ker je taka fajn ženska.
Naslednji pregled imam v P user posted image user posted image user posted image v ponedeljek. Maaaahhhhh..... BV

Moj MV je pa tkole - en členek prsta gre not in to je to. Je sicer rekla, da popadki vse to zrihtajo. Samo popadkov pa ni. To vem sama prov dobr, no, MV pa itak ni odprt. Zgleda, da bomo še malo počakali. Razen, če mi odteče voda.

Se pa bejbiju dobro godi, ima dovolj plodovnice in dober pretok skozi popkovino. Pa odpiral in zapiral je očke na UZ user posted image user posted image user posted image sem se kar raznežila... Brca tudi kot za stavo. Sploh zdaj, ko sem pojedla kosilo.

Novička od Karmen je prišla do vas ekspresno, jaz sem bila že ob pol osmih zjutraj v ZD in nisem niti pogledala mobija prej.  Čestitke Karmen!!!user posted image user posted image user posted image

Pattaya - vse naj, naj za RD.user posted image user posted image user posted image

Crystall - ti se pa nič ne rini naprej, na vrsti je še rakica, pa Meliitak, pa moja malenkost, upam...user posted image user posted image user posted image

Horoskop - jaz tudi poznam same krasne ljudi, ki so škorpjoni, tako da nimam nič proti malemu škorpjončku user posted image pa še jaz sem rakec in gre lepo skupaj user posted image user posted image user posted image

pa-pa
user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 910
23.10.2009 15:24:23   
muca*maca
Triš - bravo, mami!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 911
23.10.2009 15:52:07   
Crystall
TRIŠ ... čestitke za Nejca user posted image user posted image user posted image

Michelle ... jz bom s sabo imela 3 pleničke. Sem pa enkrat zasledila na forumu, da se baje uporabi 2 tetra plenički in se ju zloži v črko T (ena gre med noge, ena pa kot opora hrbtu). Sama pa nimam pojma. Računam na to, da mi bodo vse v porodnišnici povedali.

Muca*maca ... mogoče morm pa jz tole mojemu malemu govorit. Zdej mu skoz govorimo, da naj pride - pa noče! Mogoče mu morm rečt, da naj še kar ostane, potem bo pa iz trme ven prikukal user posted image user posted image user posted image  Sicer pa pri meni tudi ni nobenih znakov o popadkih, odprta sem za en prst - pa še tole me je bolj na silo odprla zadnjič.

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 912
23.10.2009 17:04:26   
Anonimen
triš ... čestitam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Crystall)
  Neposredna povezava do sporočila: 913
23.10.2009 17:11:28   
Emilly
Triš - čestitke celi družiniciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 914
23.10.2009 17:56:57   
LINDI
 Čestitke Boob za Linouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke Karmen za Špelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vsem želim čimprejšnji prihod domov,čimprejšnje okrevanje po porodu,čimveč spanja ponoči in čimveč objemčkov.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 915
23.10.2009 18:01:56   
LINDI
PATTAYA vse naj naj za rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 916
23.10.2009 18:32:52   
Meliitak
PATTAYA...ja sevda VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE, pa velik sladkanja he, heuser posted image user posted image user posted image

TRIŠ...BRAVO, ČESTITKE ZA Nejca!!!...pa je val punc prekinil tvoj Nejc user posted image user posted image user posted image

user posted image

punce...mene pa jasno dajejo hormoni...že cel dan jokam user posted image od sreče (za vse nove mamice), žalosti (neučakanosti bolj) in jeze (ker mi gre dons vse narobe)...

držite se bejbe, grem mal na zrak, da se mal nadiham...

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 917
23.10.2009 19:19:25   
majakla

Ku - ku.

Kukam k vam, ker vas že čakam na:
Starši čvekamo, torej VABLJENE!

Didikaa, Aniita, Boob in Karmen b, čestitiam
za vaše princeske - same "babe". user posted image

Triš; čestitam za sinčka - končno spet "pubec",
tako da SPET vodimo. user posted image

Aja, Pattaya; vse najboljše za te. user posted image

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 918
23.10.2009 19:28:37   
rakica 2
karmen-BRAVO,BRAVO,čestitke za malo Špelcouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 919
23.10.2009 19:28:46   
majakla

Pozdravčki od Nika:

user posted image

user posted image

Ja, vse imamo v modro-rumeno-belem, user posted image skoraj vse!

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 920
23.10.2009 19:32:20   
LINDI
Triš čestitke ob rojstve Nejcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 921
23.10.2009 19:32:23   
rakica 2
pattaya-vse naj naj za roj.danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image                                                             triš-čestitke za sinčka Nejcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 922
23.10.2009 19:34:37   
rakica 2
majakla-joj kašn cortek je,naš pa kar noče in noče vn,pa tko bi rada že cartala...mi ga posodiš malouser posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 923
23.10.2009 19:43:57   
LINDI
JOJ kako lep je Nikecuser posted image ,Danes je pa moj dan D,pa sem že ponoči molila,da ne bi še šla rodit,ker sem si naredila celo štalouser posted image znam zakomplicirati v glavnem 100 na uro.Sem mojgauser posted image naštimala,da me pač predno greva v porodnišnico pobrije,pa dam jaz tampon notr...da nebi slučajno kaj zraven prišlo,pa še moj reče nekam čudno imaš vse skupaj tam dol...pa pravim ja kaj pa če bit čudnga,jaz itak nič ne vidimuser posted image mi je trebuh napoto,ti kar namaži in me namaže z depilacijsko,pa me začne čez čas ful žgat,k je zgleda krema mal dol stekla.....jaz sem pa očitno imela že prej vse skupaj malo vnetouser posted image .No,in potem sem ful narazen hodila okrog celo noč,pa dajala gor tea tree kremo,pa puder,pa stokala....IN RES MOLILA,DA NE GREM RODIT,KER NE VEM KAKO BI ZDRŽALA TAKAuser posted image
Danes pa pregled a ne,jaz pa vsa zatečena tam dol,pa gleda zdravnica prav čukasto,pa sem ji razložila,kaj pa najuser posted image ,in mi je dala canesten svečko 1 in mazilouser posted image meni je bilo tako nerodno,tako da naslednjič,ko grem rodit me bodo kar tam brili,tudi če sem do kolen kosmatauser posted image .Tok trapasteuser posted image pa še ne.

Ja pregledala me je,pravi,da sem odprta čisto malo,da se v pon,vidiva na pregledu,če pa prej gre,pa srečno....

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 924
23.10.2009 19:48:12   
rakica 2
IZVIRNO SPOROČILO: lenika83

Dober dan!

Zdaj se je pa tako začelo dogajati, da moram vsak dan tabelco popravljati user posted image  

Karmen b čestitam user posted image user posted image user posted image

Pattaya vse naj, naj, najboljše!!!

Upam da nisem koga pozabila...

Današnji dan je pa tako primeren za spanje. Če pogledam skozi okno, se mi zdi, da bo kar začelo snežiti. Čeprav temperature pa so kar visoke.

A katera ve kako izgleda, če se ti čep lušči? Ne najdem za nazaj, ko je februarka pisala o tem. Jaz imam izcedek skoraj brezbarven, ampak gost kot žele. A je to to? Ker krvavih nitk pa nič ni vmes. Čisto sem že zmedena...
lenika83-jst mam tud tak izcedek,prozoren in se vleče kot žele,pa še mal krvi vmes,ne vem a je čep al je to od preglada ker so mi uzel plodovnicouser posted image uglavnem,dogaja se NIČ OD NIČ,plodovnica mlečna,se pravi da se mora gospodična še skopatuser posted image ,u pondelk pa v P IN BOJO SPROŽL KR BO PA 13 DNI PO ROKU,pa tri dni smo že na začetku zamaknli...

< Sporočilo je popravil rakica 2 -- 23.10.2009 19:49:35 >

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?