Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 19.10.2009 20:48:34
|
|
|
|
Aniiita
|
MalaMravljica- o hvala za idejo. To bo tudi gotovo prav prišlo..nesem še to v torbo..ta moja torba se samo veča zadnej dni..moram res kmalu it, drugače bom pričela kar še eno pripravljat najčka- srečno na pregledu Otrdeva trebuh meni tudi na 8 ali 5 min..makaj ko so to lažni popadki!
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 19.10.2009 21:12:05
|
|
|
|
lunika
|
Dober večer punce! Jaz sem še tudi kar v enem kosu, jutri imam pa predvideni datum poroda! Pa še mi nič kej ne kaže, da bi bilo! Jutri imam tudi ctg! Bomo videli kaj bodo dejali! Ima katera tudi tak rumenkast izcedek? Jaz sem imela canesten svečke dva tedna zaporedoma po eno tableto pa mi ni nič kaj pomagalo! Malo je baje nevarno za otročka, ko se rodi, da ne bi dobil kake plučnice ali pa okužbe na oči! Tako na rahlo se mi pojavlja! Če ima katera kej prakse s tem! Hvala vam že vnaprej! Čestitke vsem mamicam!
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 19.10.2009 21:14:15
|
|
|
|
Emilly
|
Ojla! Vidim, da ene pa res nočete rodit al kaj ker zdaj sem pa že jaz postala rahlo neučakana.... če nočete ve, bi pa jaz...kar takoj Sem bla danes na pregledu, CTG ok, popadkov kao nič od nič, pol ji pa omenim, da imam vsak dan močnejše menstrualne bolečine, je pa samo debelo pogledala, kako da mi tega ni zaznal....mah ta ctg je men itak bolj ka ne kar neki.... Imam pa baje trebuh ta teden premajhen, ustreza 35. tednom , pol mi pa še mal otročka zmeri in ugotovi, da je glavca premajhna tko da me je kar mal prestrašla.....pol pa doda, da je se je glavca ziher že spustila in zato ne more dobr zmert in je to to ja upam....vse ostale mere so baje ok... Odprta nisem pa še nič, imam pa skrajšan maternični vrat. Pregled mam spet v petek. Pa spet sem dobila neke tablete zarad izcedka . Res si želim it kar rodit, ker nočem postat pesimistična in zagrenjena te zadnje dneve.....ker itak bo vse super Sem pa zadnje dnev tok neki zaspana, do zdaj se mi to še ni dogajal, ker sem bla zmeraj polna energije, zdaj bi pa kar večkrat čez dan mal zadremala...le kje bo kondicija za rodit? Lep večer in lepo noč, ženske, ki ste čez rok, pa rodit!!!!!!Jaz počakam samo še 5 dni do mojga PDPja, do takrat pa glejte da boste tiste, ki ste čez rok, že v dveh delih!!!!!
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 19.10.2009 21:25:27
|
|
|
|
Emilly
|
lunika - jaz mam skoz rumen izcedek, kdaj mal več, kdaj manj. Kak mesec nazaj sem mela Canesten tablete, pa za moje pojme ni blo nič boljš, danes sem dobila pa Vagisan. Baje je nevarno če srbi al pa peče, mene nič od tega, mam pa skoz povečan izcedek, pa pravi da mi daje tablete samo preventivno. Men je tud beden ta izcedek, pa skoz preverjat na Wcju, pa predvsem ustavljat te velke tablete, tko da te kar razumem. Kolikor sem zasledila, ma kar večina nosečnic težave s tem... je treba pozitivno gledat, pa bo vse OK!!!
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 19.10.2009 22:06:22
|
|
|
|
Meliitak
|
čer punce... ...se mi dons spet ni dal pisat, ker sm bla predporodno depresivna, če tko rečem...sm mela amnio dons, pa skor nč odprta, pa pol CTG, na katermu je bejbika na začetku ful migla pol pa k da bi jo usekal je nehala in 10 minut nč...pa smo se še UZ pregeldal če je dost plodovnice, pa jo je še dost...sam zamoril me je to čakanje in to da se bejbi še nikamor ne mudi...sem se pa pomirila pol ko sem šla na daljši sprehod, čeprav me je vse bolel, pa zavila v knjižnco po nekaj knjig za po porodu (zanimive morm rečt) in za gušt zavila še v McDonalds, da pozdravm še nekja folka k poznam, pa sm si še malček prvoščila...in pol počas domov...živčki so se mal sprostil...pol pa ko je še možek domu pršu sva šla na zrak pa na bencinsko, ker bo bencin dražji jutri in midva sva ta prava gorenca pa morva met že prej polno he, he ...prebrala sem vas bl na hitr...večini je dolgčas pravte...to ni dolgčas bi jest rekla ampak naveličanost, ker bi že rade da se nekj zgodi panč ne dogaja, da bi pa kaj postorile doma pa ni energije ne moči, ne motivacije, čeprav mogoče kaka stvar bi se že našla za delat...no ja, to presojam po sebi, ker komj da posodo pomijem in kj na hit skuham, če je pa že kj več je pa to vrhunc dneva... seveda Bobipalcka ČESTITKE za Špelo!!! Čimlepše naprej!!! zdej grem pa družbo možku delat pred TV če že ne spi...lakotnik sem tud ratala in bom verjetn še kj šla pojest...držte se punce
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 19.10.2009 22:07:34
|
|
|
|
muca*maca
|
No, drage dame, še dve uri in bom čez rok, hihihi!!!!!!!!!! Me prov briga. Morm rečt, da še prov uživam tele zadnje dni in z veseljem preživljam vsak trenutek. Se mi dozdeva, da tudi jutri ne bo nič, niti v sredo - menda proti koncu tedna. Men je kuuuuuul. Otroček bo prišel, ko bo pripravljen, tko je to. Mam pa jutri pregled in mi bo moja g. povedala, da se čisto počasi dogaja, da sem malenkost odprta, in da naj kar lepo počakam, da začne narava delat svoje. In me bo naročila čez dva dni spet. Medtem me pa najdražji vsak dan pelje na kavo Želim vam lahko noč in lepe sanje,
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 19.10.2009 22:18:24
|
|
|
|
tea85
|
vidim da jutri bo pester dan, večina nas ima jutri preglede, me prav zanimajo novice ki jih bomo prinesle, da vidimo kdaj bomo rodile res je hecno, prej je blo obdobje ko je veliko oktoberk rodilo v septembru sedaj se pa prav nič dobeni ne mudi ma jaz sem tudi že naveličana vsega in si res že želim vsega tega mimo,pa še kar ni, še bomo malo čakalu zgleda. grem še malo tv gledat pol pa spat, treba zjutraj že ob 7 vstat, pa mi takooo ni. jaz pa vam želim divjo noč, sploh tistim ki ste že čez rok nočka
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 19.10.2009 22:40:06
|
|
|
|
Crystall
|
Držim pesti jutri za vse, ki imate preglede. Jaz imam naslednji pregled v četrtek v porodnišnici. Lahko noč ...
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 19.10.2009 23:00:56
|
|
|
|
rakica 2
|
jjjjjooooojjjj men bo prej porodniška potekla kot pa bom dočakala svojga .....nč še ni zrelo ,me je g pregladal in pravi"ja veste,saj odnosi pa niso prepovedani"in mi ni takoj kapnlo kaj je mislu s tem,pol sm se komej pobrala s tiste mize,kaj hudiča se tud to vidi a sm al nism,je blo pol to nocoj v planu,pol pa vidim tist link o vražah in sm si premisnla ..če do srede ne bo nč mi pa sprožjo,ma to mi tud glih ne paše nek na silo..ja no bomo vidli kaj bo.Mogoče pa hoče bit škorpijonka,sm zmeri pravla da tehtnice ne bi rada zej pa čiči in čaki...kaj je pa s pravodo?a sm kaj spregledla al res ni nč glasu od nje?uglavnem punce,tiste k mamo za u rim ale gas,ostale pa uživajte še v trenutkih v dvoje..grem u horizontalo kr mi ne pusti vč pred rač sedet pa pa in mirno noč
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 19.10.2009 23:24:39
|
|
|
|
stuhica
|
ojla- no jest sem tud še tuki danes skor nič otrdevanja tako da to ne bo nič z mano me pa skbi naša michelle kk se sploh več ne javlja nč dragi kake akcije noče no ja tud prav bo že ko bo hotu na svet prvekal sam je res hecno prej skor pol septembrk zdej pa kr nč od nč dejmo punce... da vas ne bomo s tazadnga konca začele prehitevat... Tea a v petek boš šla na prireditev, si dobla vabilo? Se pa men tud nič ne da..sem ful utrujena dons čist nič nisem nardila tud ven snisem šla se mi res ni dalo jutr morm pa itak kd iabetologinji... smao res štala k nč nisme pojedla d aib sepregrešila cuker 8,5, zdele dve uri po čokoladni tablici milke čokolade pa 7,1 in nej me koklja v rt brcne da je pa cuker vedno povečan od cukrastih stvari... mi gre že kr na kozlanje od te diete.... in od vsega teženja in merkanja te hrane in vsega... ma bomo že preživel...
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 19.10.2009 23:38:38
|
|
|
|
LINDI
|
Ne morem spati me ful zgaga peče,pa ko ležim,me začne križ boleti in v mednožju se očitno vse širi,me vsak dan bolj boli...upam,da ve pančkate...Upam,da bo jutri sonček moram na sprehod do Domžal,da kupim za bejbiko ,ki se je rodila avgusta nekaj cunjc,upam,da ne bom tako povožena,kot sem zdajle,pa upam,da dobim kaj lepega.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.10.2009 0:02:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 20.10.2009 7:42:06
|
|
|
|
gorenka
|
Jutro! Sam tolk da vas pozdravim in zaželim vse najboljš tistim ki imate dons preglede
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 20.10.2009 7:43:40
|
|
|
|
muca*maca
|
Jutro, beeeejbeee! Danes je pa torek in jaz sem dosegla 40t in 1d Sem v 10. mesecu, za crknt od smeha ojoj, nosečnice... Je pa še zgodi, pojem zajtrk do konca, tole vam napišem in grem nazaj pančkat. Bejbike, danes dopoldne bo še sonček, izkoristite ga, popoldne se bo pooblačilo.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 20.10.2009 8:25:36
|
|
|
|
karmen b
|
Dobro jutro Pa je nov dan...grem vas malo prebrat, pa mal pozajtrkovat, pol pa še kaj napišem....pa soooončeeeeek jeee
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 20.10.2009 8:45:53
|
|
|
|
pattaya
|
Dobro jutro. Jaz sem imela včeraj ctg in se še popolnoma nič ne dogaja. Pa tako bi že rada, da priveka moj na svet, da ga bom lahko crtlala. Pa sicer še imam tako ali tako 6 dni do pdp, in predvidevam da bo prišel na svet okoli roka ali pa kakšen dan pozneje. Pr meni je do zdaj vedno, ko mi je gin merla glavico, prišel termin na ta datum, tak da bomo vidli. Drugač se pa tudi meni nič ne da. Skoraj vsak dan letam v mb, ki je oddaljen tam okoli 45 minut vožnje na razne preglede. Včeraj ctg, jutri laboratorij, v četrtek diabetolog, tak da mi je že kar smotano. Eni od vas je gin odsvetoval da bi se sama vozila z avtom. Jaz se ziher moram, ker moj dela cele dneve in me nikakor ne more vozit na vse te preglede, mogoče me bo peljal v ponedeljek, ko imam termin. Danes imam malo počitka, jutri pa spet v mb. Hvala bogu živim jaz s svojo mamo, tako da mi bo ona lahko pomagala po porodu z mojim , če jaz ne bom kaj znala, ali pa bo popazila tačas, da bom jaz letela v trgovino.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 20.10.2009 8:57:00
|
|
|
|
karmen b
|
No tako, sem prebrala vse...ste se končno spravle malo počvekat včeraj. Jaz sem bla na dveh feštah zvečer, vsi me gledajo že kot bi z lune padla. jaz ne morem pomagat, če noče ven . Včeraj na CTG je bla pred mano ena iz ssosednje vasi, ki je imela prav tako 15.10. rok pa sem zvečer izvedela, da je šla v porodnišnico. Upam, da se bom kaj nalezla ... Drugače je pa reku G da se v sredo vidmo, v četrtek naj se pa narišem v P ob poldevetih zjutraj in to je to. Upam, da bo res vsaj tok simpl. Bom pa jaz tud en sprehod ubodla dons do Dobrove na eno vročo čokolado peš, pa če se svet na glavo postav. Vas pa tok pogrešam vse, ki smo de dobivale, da bi tud do Viča šla peš...muca*maca res bi sedu en klepet v živo ...pa gorenka... no do štepca je predaleč...pa bob no ti bi se mogla v LJ prpelat, pa se spet zaplete. Upam, da se v P dobimo. Prav želim si, da bi ble skup tam, bi blo lepo.
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 20.10.2009 9:40:09
|
|
|
|
pinky girll
|
Dobro jutro! Mene je pa celo včeraj začelo nekaj grabit . Tudi ponoči me je enih parkrat zagralo. Upam, da to kej pomeni... Sem se odločla, da grem danes peš na grad kjer je ogromo stopnic, v goreči želji, da se bo začelo kej dogajat,... Smo prav res vse zelo nestrpne , komaj čakamo. To me spominja na tisti čas izpred 9 mesecev ali smo noseče ali ne, pa tisto večno čakanje... Se mi zdi zdej čist isto, sam da je razlika v tem, da bodo naši bebiji 100% kmalu prišli na svet... Uživajte v sončku...
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 20.10.2009 11:10:50
|
|
|
|
karmen b
|
Joj punce kje ste vse??? Najbrž na pregledih al pa lenčke... jaz čakam električarja, ker pride nekej mert in ker ne vem, kdaj pride, še na sprehod ne morem. Ves sonček bom zamudla
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 20.10.2009 11:16:00
|
|
|
|
frrrr
|
skačica - lepi princeski imaš! bobipalčka - čestitke za Špelo majchy in ninasiki - sta bile na c oddelku? ker tam so ble ene 3 taki zmaji, da glava peče. in kot prvorodki bi mi blo izredno hudo... tako sem pa mau tolažila cimri pa še kak nasvat sm jima lahk dala. v prvo sm bla na b oddelku in so bli vsi fantastični! na tem c so pa nočne prave čarovnice karmen - super si se odločila, da bo tvoja izkušnja lepa... tk je treba! zdej pa hitr doživet to lepo zgodbo... držim pest, da te čimprej prime... muca*maca - z rahlo zamudo vse naj za rojstni dan! boob - js sm se v prvo tut dogovorila za cimre... no, smo bile na konce res istočasno v porodnišnici, le vsaka na svojem oddelku ajmo babnce... gorenka, muca*maca, karmen, boob, rakica... diham z vami... gremo v akcijo
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 20.10.2009 11:20:34
|
|
|
|
ninasiki
|
dobro jutro nosečke in mamice kako smo preživel noč pri nas je blo kar uredu mal težavic ampak jih je očka na hitrco porihtu pa dons zjutri čiiiist sam previu našmu princu rito dons je res lep dan mene pa kr srce boli ker ne morm vn na luft sploh ne vem več kako zgleda svež luft no upam vsaj da bo v četrtek tkole da se mal pretegnemo na hitrco čeprou neki napovedujejo da bo grdo tko da bomo vidl veliko sreče vsem ki imate preglede
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 20.10.2009 11:26:57
|
|
|
|
muca*maca
|
Frrrr - res hvala, sam RD sem imela konec junija, včeraj je pa prišel moj dan D - PDP Sončka ni več, vedno se mi skrije, preden se mi rata sestavit za ven, hihi Danes so se pa tudi pri meni začeli klici in poizvedovanja - pa me ne moti, se zabavam, da se že dolg nisem tako. Grem pod tuš in laske prat, da bom lepa, če me slučajno pošlje moja g. rodit (ja pa ja de ) ŠTOS STOLETJA DIJOOOOO
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 20.10.2009 11:32:41
|
|
|
|
ninasiki
|
frrr ne jst sm bla skos na intenziuni najprej v sobi A8 pol pa v sobi A4 tko da sm 5 dni gledala iste face ampak so ble tko ene 3 res zmaji ker dokler so me rihtale sestre so ble te full prjazne k smo se pa preselile v samostojno sobo so pa druge za ns skrbele tko da jst sm mela sam takrat problem k je biu pod lučko k je bla ena čarovnca v nočni pa tko kaka je tko odreagirala k da smo roboti in ko rodiš ti vgradijo čip v glavo in enostauno vse znaš nevem no ni blo tok hudo sam bi pa lahko sestre vedle da če si prvorodka enostauno se bojiš za nekatere stvari in nisi še seznanjen z vsem k bi pač mogu bit in logično da kličš sestre da ti pomagajo
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 20.10.2009 11:46:21
|
|
|
|
tea85
|
dan komaj uspela prit na RR, nekaj štekalo. tako, sem iz pregleda...gin.rekel da se je že fajn spustila dol in naslednji teden že lahko rodim sicer pa se morem čez 1 teden spet tam oglasit pol pa še obiski v P.če še do takrat ne bo nič. malo me strah jemlje ko se bliža PDP. sem pa danes slabo spala, skoz neki krči, pa premetavanje in wc , naj še malo počaka, da še uspem prit v četrtek do frizerja pol pa lahko akcija kako pa je vam šlo kaj na pregledih? kako ste pa kaj nosečke ki ste že čez PDP, se kaj dogaja ali še vedno nič? jaz sem se že danes z mamo pogovarjala kako bomo izpeljali vse to, ker ko moj odide bom sama in bi blo fajn da pridem naslednji teden domov, če se slučajno začne kaj dogajat, da ne bom takrat sama. ah sem se spomnila da še morem pleničke kupit za bebija, pa že vidim da bom še ziher kaj druga kupla, pa ko tak ne rabim ja lep dan še naprej vsem..
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 20.10.2009 11:54:47
|
|
|
|
frrrr
|
IZVIRNO SPOROČILO: muca*maca Frrrr - res hvala, sam RD sem imela konec junija, včeraj je pa prišel moj dan D - PDP nism gledala na tabelco... sem pa zasledila, da ti je ena čestitala
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?