karmen b
|
Dobro jurto Melita, jaz mam pripravljeno torbo zase in za od četrtka naprej, ker prej tko nisem mela namena it rodit, pa se nisem sekerala. Sam zdej me pa že psihera tale zamuda. Prej nisem nič razmišljala, kako in kdaj, zdej pa ko sem dobila prepoved vožnje z avtom in ne morem nikamor, razen če se me kdo usmil in me pelje, pa sam še tuhtam, kdaj se misl kej začet dogajat. Pa tud komej že čakam, da dobim tole našo bučo v naročje. Mam pa veliko srečo, ker se načeloma še vedno počutim odlično in me nič kaj ne matra. Ta simfiza me sicer boli, sam sem že navajena. Majcy kar se tiče LJ P je res smotan, če maš slabe izkušnje, pa verjamem, da si jezna, ker so tok časa rabl, da so zgruntal, da ma Tia zlom ključnice. Ampak sej se bo porihtal. Jaz grem s pozitivnimi mislimi v P in sem se odločla da bo vse super. Sem pa včeraj govorila z eno, ki je mela cr v LJ...tretji porod je bil to in za prejšnja dva je bla na Jesenicah. Pa je rekla, da nebi nikol več šla na Jesenice. Sam še v LJ, ker so jo res lepo pošlihtal. Je mela od prejšnjega CR ful grdo brazgotino, pa so ji jo stran odrezal in lepo zašil, da se skor ne vidi, da je mela CR. Izkušnje so zelo različne in jaz sem se odločila, da bo moja lepa. Drugače pa bi blo prav zabavno bit v "žabarski sobi" gorenka, spolh ni slaba ideja. Tako da Boob in muca*maca....se dobimo tam. In moje tipkovnice v Božja ušesa! Jaz mam tud kar žakeljček za iz porodnišnice, ker je res precej mraz... oblekla v body, žabice s stopalkami, štumfke, plišats 2 delni komplet, štrikane copatke, bombažno kapico in žakelj. Čisto spodaj sem pozabila na pleničko bom