|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 3.del
19.10.2009 7:46:36   
muca*maca
jutro, punce!
danes je pa moj dan d!!!user posted image user posted image user posted image pa smo tleeeee!!!!!!!!!!!!

sicer menda danes še ne bo, me je moja g. optimistično naročila jutr na pregled, kar je pa tud čist ok.

zdej sem že pojedla zajtrk in ša nazaj v postlo, tipkam pa z eno roko, sam da vas pozdravim.

danes grem iskat moja nova očala jaba daba duuuu!!!!!!!!!!

Karmen pa boob, a pol rezerviram za jutr eno sobo za tri???user posted image user posted image user posted image

lp,
še mal, pa bom mami

user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 576
19.10.2009 7:47:33   
gorenka
Jutro!

Vidim da nism nč zamudila k me en dan ni blo gor...Sm bla včerej pr mami in je tooook dobr štrudl spekla, da se nama je kr splačal na gorensk peljatuser posted image user posted image , je blo pa pol popoldne res mal zalimano vreme, ampak ok, nekej sončka pa tut vmes tko za baterije nafilat. Je pa user posted image dobil tut dovoljenje od naše mami da zdej pa uhka že vn pride...se mi pa zdi da nč kej ne posluša, mu je u mojmu bušiju prou fino, se še pod razno nč ne dogaja...razvajenčkuser posted image user posted image

Majčy - se bo vse poštimalo tko k treba!user posted image user posted image user posted image

Boob - no, da vidmo...a se boš še kej javla dons a boš not ostala in še eno postlo za karmen zrihtala zravnuser posted image ...ah, pa mucamaca vaju je tut že dohitela vidm...boste mele "žabarsko sobo", sam ne vem če tm vročo čokolado strežejouser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil gorenka -- 19.10.2009 7:48:53 >

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 577
19.10.2009 7:53:07   
muca*maca
neki, da se boste  nasmejale:

http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/neresnicne-nosecniske-vraze.html

seks sproži porod, kok si to nekatere tle na forumu želijo, zakaj vsaj ena vraža ne more držat? hihi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 578
19.10.2009 8:09:05   
karmen b
Dobro jurto user posted image

Melita, jaz mam pripravljeno torbo zase in za user posted image od četrtka naprej, ker prej tko nisem mela namena it rodit, pa se nisem sekerala. Sam zdej me pa že psihera tale zamuda. Prej nisem nič razmišljala, kako in kdaj, zdej pa ko sem dobila prepoved vožnje z avtom in ne morem nikamor, razen če se me kdo usmil in me pelje, pa sam še tuhtam, kdaj se misl kej začet dogajat. Pa tud komej že čakam, da dobim tole našo bučo v naročje. Mam pa veliko srečo, ker se načeloma še vedno počutim odlično in me nič kaj ne matra. Ta simfiza me sicer boli, sam sem že navajena.

Majcy kar se tiče LJ P je res smotan, če maš slabe izkušnje, pa verjamem, da si jezna, ker so tok časa rabl, da so zgruntal, da ma Tia zlom ključnice. Ampak sej se bo porihtal.
Jaz grem s pozitivnimi mislimi v P in sem se odločla da bo vse super.

Sem pa včeraj govorila z eno, ki je mela cr v LJ...tretji porod je bil to in za prejšnja dva je bla na Jesenicah. Pa je rekla, da nebi nikol več šla na Jesenice. Sam še v LJ, ker so jo res lepo pošlihtal. Je mela od prejšnjega CR ful grdo brazgotino, pa so ji jo stran odrezal in lepo zašil, da se skor ne vidi, da je mela CR.

Izkušnje so zelo različne in jaz sem se odločila, da bo moja lepa.

Drugače pa bi blo prav zabavno bit v "žabarski sobi" gorenka, spolh ni slaba ideja. Tako da Boob in muca*maca....se dobimo tam. In moje tipkovnice v Božja ušesa!

Jaz mam tud kar žakeljček za iz porodnišnice, ker je res precej mraz...user posted image oblekla v body, žabice s stopalkami, štumfke, plišats 2 delni komplet, štrikane copatke, bombažno kapico in žakelj. Čisto spodaj sem pozabila na pleničko user posted image bom

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 579
19.10.2009 8:13:13   
karmen b
Hihi muca*maca vseeno se je ena najdla pokomentirat, da se o seksu motijo, ker je njej sprožil porod user posted image

Šele zdej sem opazla, da mi je v prejšnjem postu ponagajal tiskarski škrat in je vrgel be4sedico BOM čisto na konec....kako mi je to ratal...NE VEM...je pa smešno user posted image

< Sporočilo je popravil karmen b -- 19.10.2009 8:14:59 >

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 580
19.10.2009 8:32:35   
Bobipalcka
Samo toliko da se pofockamo.:) v petek ob 11:25 se nama je po 6 urah mucenja z umetnimi popadki na koncu pa s carskim rezom rodila najlepsa puncka Špela.velika je bila 50 cm,tezka 3090 g.
Od prvega dneva je mojstrica dojenja in kreatorka najlepših nasmehov in solz sreče.:)
Vsem ki ste ze postale mamice,iskrene cestitke,tistim,ki pa boste to še postale pa srečno in nč bat...na koncu je ves trud poplačan:-)

lp,Lena&Špela

16.10.2009...a day to remember :)

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 581
19.10.2009 8:39:28   
Aniiita
Bobipalčka- čestitke.. tudi vam vse lepo user posted image

stuhica- nevem če to otrdevanje že kaj pomeni, veš.. meni tudi že nekaj dni otrdeva na 10 min, pa se nič ne začne bolj intenzivno dogajati.

Ja, te vraže..meni se vedno zdi, da čisto nične pomaga, dokler ni pač vse zrelo in se bitjece odloči priti ven.

Spet sem slabo spala..ma še dobro, da gremo proti koncu.. Pa bolel me je občasno trebuh..pa seveda nič od tega user posted image

No, če bo user posted image po meni, potem bo točno na rok (baje sem jaz bila), če bo po tatiju, jo pa še ni za čakat (je zamudil že iz trebuha) in ta navada se ga še vedno drži user posted image

(odgovor članu Bobipalcka)
Neposredna povezava do sporočila: 582
19.10.2009 8:45:04   
Aniiita
aja, za v P mi je prijateljica svetovala vzeti še japonke za pod tuš, tako da sem jaz še to takoj dala noter.
Morda še kateri ideja user posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 583
19.10.2009 8:47:16   
Crystall
Skačica ... čudoviti punčki imaš user posted image . Ko gledam vaše slikce, komaj čakam, da dobim najinega otročka v naročje in da kmalu še povečava družinico user posted image user posted image user posted image

Bobipalčka ... ČESTITKE ob hčerkici Špeli user posted image user posted image user posted image

Jaz imam še 3 dni do roka in tud ne zgleda, da bo mali kaj ven prikukal. Tele lune in mlaji na naše otročke nič ne vplivajo user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Bobipalcka)
Neposredna povezava do sporočila: 584
19.10.2009 8:52:30   
Anonimen
Bobipalčka ... čestitam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Crystall)
  Neposredna povezava do sporočila: 585
19.10.2009 8:58:21   
karmen b
No jaz sem zamujala 3 dni, tale moj pa zdej že 4 in je skrajni čas da gre v akcijo.

Bobipalčka čestitke user posted image user posted image user posted image

Skačica punčke so pa res srčanke user posted image user posted image user posted image

Aniiita super ideja, to grem pa takoj napokat, pa še blazinice za dojenje bom dala zraven, čeprav po moje jih dobiš tam.

< Sporočilo je popravil karmen b -- 19.10.2009 9:02:12 >

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 586
19.10.2009 9:05:56   
Aniiita
Ja ta luna je total zatajila user posted image Jaz sem tudi mislila, kako na luno pa bo..

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 587
19.10.2009 9:07:25   
pinky girll
 Oj!

Čestitke vsem novim mamicamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!

Pri nas še nič od nič.....
Spim bolj slabo skoz se mi kej sanja o porodu, pa skoz se premetavam, katastrofa.
Če do petka ne rodim se morem it pokazat, ker sem imela prejšnji torek zadnji pregled, nobenega CTG-ja, ker je ultrazvok bolj verodostojen. Plodovnice je dovolj pretok skozi popkovino pa tudi ok. Sicer sta mi sve G naredili meritve in podali različne ocene velikosti bebice prva je rekla(si je res vzela ful časa, saj sem plačala UZ) 3360g, moja G pa da imam tam okoli 3700g oz. 3800g (sam je naredila ful hitre meritve). No bomo videli.
Siser pa si je mojuser posted image izbral oziroma stavil na današnji dan. bomo videli, če bo kaj.

Še 2 dni.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 588
19.10.2009 9:10:45   
pinky girll
 Če me spomin ne vara je prazna luna jutri.

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 589
19.10.2009 10:03:32   
muca*maca
Prazna luna je bila včeraj.

Ampak baje imajo take zadeve kot je polna, pa prazna luna ene dva dni zamika user posted image mislim, njihov učinek!

Bobipalčka - čestitke!

Karmen - ja,sem vidla tist komentar user posted image vedno se najde izjema, ki potrjuje pravilo, a ne user posted image user posted image user posted image point je bil pa itak v tem, da je seks v nosečnosti varen in lahko mirno uživamo v njem.

Jaz grem pa zdej risat, oz. popisat majčko za lubija, ki jo bo dobil v poronišnici. Sem dobila idejo pri Crystall, sam da jo bom jaz kar sama popisala.

Pijem kavo v moji sončni kuhinji in uživam. A boste ve tud eno user posted image častim user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 590
19.10.2009 10:10:21   
boob
no pa sm nazaj doma user posted image
mi je pa dala napotnico, tako morem jutri v P, in povsej verjetnosti me bodo obdržali ker naj bi mela že bol mal plodovnice. Drgač pa na CTGju ravna črta, odprta sm (ni povedala kolko), čep se je olušču oz se še lušči. ..mogoče bo pa jutri že akcija. Joooj že tko nč ne spim ponoči, danes pa sploh nebom user posted image

karmen, muca*maca a pol velja?? . . mi prideta delat družbo user posted image
no gorenka sej tud tebe sprejmem, če se si se odločla mal prehitet

aja pa naša frajlica naj bi imela 3380g. . upam sam da nebo kej dosti več user posted image

bobipalčka čestitke za Špelo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 591
19.10.2009 10:18:34   
najčka
Bobipalčkauser posted image user posted image user posted image čestitke za špelo!!!
Danes pa sem jaz spala tako da bi bilo bolje če nebi. vsake pol ure sm letela na wc vse me je špikal, nikakor zaspat. No bo že boljš!!!! Upam da ne bom še jest začela prehitevat.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 592
19.10.2009 10:35:23   
lindi1
Boob,bom še jaz bolj malo spala zate,lahko me je tudi namesto tebe strah,da se vsaj ti naspišuser posted image ,mene že malo krivi že 2 noči se mi od poroda sanjauser posted image naj že bo hitro mimouser posted image -
BOGA RAKICA to pa definitivno ni luštno takole čakati in čakati,upam,da se ti začne čimprej dogajati.
kkkkkkkkoooooooookkkkkk lepe bejbike hudouser posted image si potem čisto razneženuser posted image
Zgleda,da se je moj odločil,da bo šel z mano k poroduuser posted image itak ga pa nisem nič silila,sem mu pustila prosto pot,samo rekla,

sem mu,da bi bila vesela,če bi šel,odloči naj se pa sam,kakor mu paše in da gre lahko tudi ven,če mu potem ne bo za zdržati,ne bom nič hudauser posted image user posted image user posted image user posted image sem ful vesela,da se je tako odločil.Pa včeraj je nalepke nalimal na omarico,tam zraven,kjer bo košekuser posted image

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 593
19.10.2009 10:40:49   
lindi1
BOBI PALČKA ČESTITAM ZA LEPOTIČKOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 594
19.10.2009 11:19:23   
stuhica
bobipalčka čestitke za špelo!!

No dejmo zdej zamudnice kar neki vas je pomoje bo luna na vas z zamikom dohtarjev vplivala user posted image user posted image  boob, melitak, muca maca, rakica dejmo punce jutr ob vaš dan... user posted image user posted image dans še ne ... user posted image

Anitta ja se men tud zdi da tole pa ne bo to sem sepol z svojo sestro pogovarjala pa je rekla da so seji te zadeve 2 tedna tako dogajale no pol je pa šlo???? user posted image user posted image user posted image  ampak dva tedna takih dogajanj, nrpespanih nosči, slabosti in vsega oh ja upam da ne no...

Porodnišnica je pač tako vsi smo si različni in vsi pričakujemo razulične stvari...nekoga zmotijo že malenkosti nekoga pa nobena stvar...( no ja jaz sigurn ne pašem med te user posted image user posted image ) je pa tako tud dohtarji so krvav pod kožo, vis delamo napake... vsi smo kdaj pa kdaj zmotljivi le kaj bi bilo če bi vsi imel vse poštiman in narejen tko k se zagre... pol se nebi imel o čem pogovarjat user posted image user posted image user posted image  mal heca ...

Tele vraže... ja midva celo nosečnost nisva ker nisem smela zdej bi pa naš lahk pa pravi da če je pa tolk zdržal da bo pa še kak mesec user posted image user posted image  in noče user posted image user posted image user posted image  je reku če sem čist nora user posted image user posted image  no ja pa itak to ne bi sprožilo poroda tako da.. ah obmo že k bo tale naš podnajemnik hotu ven bo pač šu.. sej prav dolg časa ne bo ostal...

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 595
19.10.2009 11:40:46   
tea85
stuhica- midve pa imama kar skupaj nekeje pdpuser posted image sma ene izmed zadnjih.

jaz sem se zdaj najedla spet grisa user posted image user posted image mnjami

jutri pa pregled, vrjetno tak samo površinsko kot ponavadi...no saj bo počasi.

lennika, kak si pa ti kaj s pregledi? kdaj maš kaj?

bobipalčka čestitke

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 596
19.10.2009 11:45:29   
gorenka
Sej veš boob...če že cel cajt ne spiš...pol zdej na konc ti pa tut ni treba...boš kšne znake prespalauser posted image user posted image ....jst se uhka zajexxx k se ponoč sam 1xzbudim za na wc, drugač pa spim k top a ne?user posted image No upam da boš do jutr zdržala, pol pa u P, rezervacijo sobe še za kšno žabarko (jst bi pršla, sam moj user posted image prav da mu je na karibih pr mami čist dobr)....pol pa čakamo novičkuser posted image Sm pa vidla da teža tvoje bejbe ni tko huda...men je že v petek rekla da mam ocenjeno težo na dobrih 3,5kg...haloooo...pa še nč ne dogaja...upam da ne bom na konc pr 4kg pristala...k ne vem kako bo šlo tole vn poluser posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 597
19.10.2009 12:43:27   
karmen b
Sedim pri frizerju in vas prebiram. Napisala sem cel roman na telefon in hotla objavit post, pa mi je nekam zginu.

Potem grem k zdravniku, pa bom potem doma na raunalniku raj ponovila vajo, bom manj jezna.

Lep dan

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 598
19.10.2009 12:49:27   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: tea85

lennika, kak si pa ti kaj s pregledi? kdaj maš kaj?

Jutri tudi. Ni me sicer napisala, ker je imela že poln seznam, mi je pa rekla, da naj nekje okrog pol 10 pridem. Mi je pa zadnjič rekel, da jutri pridem še zadnjič k njemu, potem pa hodim na preglede v P. Vsekakor upam da mi ne bo treba. Bi bila čisto zadovoljna, če mi tudi jutri ne bi bilo več treba iti user posted image   Kdaj pa imaš ti?

Mislite, da me bodo kaj prej odrešili, če koga podkupim tam? user posted image

Sem pa danes sanjala, da sem bila v porodni sobi in da me ni čisto nič bolelo, babica mi je pa govorila, da naj pritiskam, ker bo vsak trenutek konec user posted image  Če sem kdaj v življenju želela, da se sanje uresničijo, pol je to definitvno zdaj user posted image  Hecno pa je, da me je zjutraj zbudil sms in mi je kolegica pisala, da je sanjala, da sem rodila in da se mi ni zdelo hudo. Mislite, da to kaj pomeni? user posted image  Saj sem za vsak slučaj šla okna pomivat, da bi kaj pomagalo (stare vraže in to)... user posted image  Aha, bom še popoldne malo po stopnicah tekala, če ne pa bom še tla pomila user posted image  Zvečer pa lahko zavzamem še skrajni ukrep... user posted image   user posted image user posted image user posted image  Obdobje tehtnice se hitro bliža koncu in zdaj se je treba povsem resno zraven spravit, da ne bomo do škorpijona prišle user posted image user posted image user posted image

Malo mi je tole čakanje že na možgane udarilo user posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 599
19.10.2009 12:50:28   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: karmen b

Sedim pri frizerju in vas prebiram. Napisala sem cel roman na telefon in hotla objavit post, pa mi je nekam zginu.

Kaj ti imaš kakšne veze pri frizerju, da si skoz tam? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?