|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 3.del
20.10.2009 11:57:55   
Emilly
Še 4 dni!!!user posted image user posted image user posted image
Čeprav ko vas berem, bo očitno še veliko dniuser posted image user posted image

Ja moj je že vse splaniral. Absolutno moa bit akcija v soboto, ker se mu pol začnejo krompirjeve počitnice in bo lohk očetovski dopust še mal pošparaluser posted image , pa še za žur je lažje planirat čez vikenduser posted image ja glede ne vaše izkušnje vidim, da ta planiranja user posted image  nič kej dost ne zanimajo....jaz sem si sicer želela 20.10., pa očitno ne bo ničuser posted image

Men so se menstrualne bolečine kar mal nehale....pa sem se jih že kar mal veselila, da bo to to.....

muca maca si šla včeraj na telovadbo? Jst sem prišla s pregleda šele ob pol osmih, pa mi ni ratal... se pa mogoče lahko vidmo jutri?

Vso srečo na pregledih!!!!

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 651
20.10.2009 11:58:06   
frrrr
ninasiki - no, to sem opazila v porodnišnici, da ene res nič ne povedo. pridejo, uštimajo otročka in so skoz tiho user posted image fantje so veliko bolj prijazni, zraven govorijo kaj počnejo pa vprašaš jih lahk kaj in ti ne dajo občutka, da jih nadleguješ... 

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 652
20.10.2009 12:03:15   
Aniiita
Z mano tudi ni posebnosti..

Emily- ti si tudi imela/imaš bolečine kot pred M, si rekla..a si morda opazila, da so bile močnejše, če si ležala?

Meni namreč to ni jasno..trebuh me začne boleti, ko se vležem, če stojim je večinoma ok user posted image Pa zdaj nevem, ali je to običajno..ali kaže morda na to, da kaj ne štima.. Joj, kolk kompliciram verjetno,vendar me je vseeno začelo malo skrbet to..

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 653
20.10.2009 12:05:09   
karmen b
No pa ste se le mal predramle punce.

Frrr kako se mate? Komaj čakam, da se bomo z vozički srečale user posted image ...

Muca*maca sej mene tud zabava, ko kdo pokliče, še bolj se pa zabavam, ko jaz koga kličem, ker so vsi čist paf, kako da jih kličem, ko bi mogla že rojevat oz. celo rodit. Pol pa vsi navdušeni, ker mislijo, da jih kličem, da jim povem veselo novico user posted image user posted image user posted image ...jaz sem pa z elektriko v hiši ukvarjam.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 654
20.10.2009 12:07:00   
karmen b
Ravnokar mi je najčka poslala sporočilo, da je na poti v porodno!!!

Dihi dihi dihi!!! Dejmo najčka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 655
20.10.2009 12:15:30   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: Aniiita

Meni namreč to ni jasno..trebuh me začne boleti, ko se vležem, če stojim je večinoma ok user posted image Pa zdaj nevem, ali je to običajno..ali kaže morda na to, da kaj ne štima.. Joj, kolk kompliciram verjetno,vendar me je vseeno začelo malo skrbet to..

Pri meni je pa ravno obratno. Me pri ležanju neha bolet. Včeraj zvečer sem bila pri računalniku in me je kar nekaj časa špikalo v trebuhu. Sem se že veselila, da zdaj pa bo akcija. Sem pa mislila, da grem vsaj malo probat zaspat, da ne bi šla ravno vsa utrujena rodit. user posted image  pa se je vse umirilo takoj ko sem prišla v posteljo.

Ja kam se pa najčki mudi? user posted image  Dihamo s tabo...

Aja, skoraj pozabila... Na pregledu nič novega, če ne bo nič moram iti v ponedeljek zjutraj se pokazat v P, potem bodo pa oni povedali kako in kaj dalje.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 656
20.10.2009 12:19:59   
Emilly
Najčka - juhuuuuu!!! Dihamo s tabo!!! Sam kaj pa žabar v četrtek pa touser posted image

Aniita - ja bolečine so ble večinoma (ne vedno) v ležečem položaju oz. ponoči. G. mi je rekla, da so to kar popadki ja. Sem bla čist vesela, sam kaj ko niso bile v nobenih intervalih, pa so na žalost le lažniuser posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 657
20.10.2009 12:20:42   
muca*maca
Dejmooooo, Najčkaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Noro, noro, noro! Dejmo, dihi, dihi!!!
Upam, da bo vse kuuuuuuul! In držim pesti!!!

Emily - čist kompletno sem pozabila na telovadbo včeri, sem bla preveč vznemirjena od PDP-ja. Pa tud dal se mi po pravici povedan ne bi, ker sem bla do 6h v mestu na kavici in tortici user posted image user posted image V sredo? Upam, da bom na poti v porodno, da v četrtek rodim user posted image user posted image user posted image 22.10. je namreč moj naslednji izbran datum, če ne bo danes, hahahaha!!!

En vic:
Zakaj majo nosečnice zamudnice na dva dni preglede? Da se jim vsaj neki dogaja!!!

Hahaha, jst drgač sploh ne vem, kaj bi delala, skoz v tem pričakovanju. Je tko kot če čakaš obisk, pa ta zamuja. Nikamor se ne moreš premaknt, dokler ne pozvoni na vratih. A ni tko, noooo

ufff.... au....
sej ne...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 658
20.10.2009 12:25:03   
Emilly
muca maca - sej tud jst sem se šele danes spomnila na telovadbouser posted image  sem postala neki lena.... v sredo bo pa potem idealno, da mal z miganjem pospešimo, pa se pol v P kar skup zapeljevauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 659
20.10.2009 12:48:38   
Aniiita
lenika in Emily- thanks.. Torej je tudi to to in nič narobe..lažnih popadkov za izvažat,madona user posted image

muca maca- ta je tako resnična, da že skor več vic ni user posted image user posted image

Ma to je meni res neverjento...jaz ne poznam teh filingov "ne dela in čakanja"..vedno imam nekaj in vedno v akciji..sej bi imela tudi sedaj kaj za delat..ma sedaj se kar nič ne morem lotit, no..to je dober opis- kot da čakaš nek obisk, ki zamuja user posted image Ah, grem še tistih par cunj polikat, ki so od včeraj ostale..

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 660
20.10.2009 13:19:43   
gorenka
Najčka - yeee, go, go.... user posted image user posted image Naša najčka gre zgleda boob delat družbo k še ni nobenga glasu s tistga koncauser posted image Bo pa Žabar zgleda res odpaduuser posted image bom mogla na konc mojga okupirat da me bo pelou na vročo čokoladouser posted image

Mucamaca - dobr vic, pa še držiuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil gorenka -- 20.10.2009 13:33:37 >

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 661
20.10.2009 13:31:48   
Aniiita
saj res- najčka- good luck!

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 662
20.10.2009 13:45:22   
majakla

Najčka: user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 663
20.10.2009 15:04:46   
Anonimen
Oj punce...
Midva sva nazaj.., končno. Od torka do ponedeljka...
Danes pa uživava v našem gnezdecu sam atija spet ni.. .
Skratka, grozna izkušnja za mene.., novopečeno mamico. Pa sem doživela tisti občutek, ki pravi.., da otroček ni samo smeh ampak tudi ogromno solzic. Moram rečt, da sm kr fajn odreagirala, ko je pa vse minilo, sem se sam zjokala tam v bolnici, da kr nism mogla nehat. Noseč bit, rodit.... nič, nič ni to.

Uglavnem.. diagnoza... malo hujša oblika refluksa. Med želodčkom in požiralnikom ima zelo švoh mišico in ko se hrana vrača nazaj, jo ne zadrži ampak spusti nazaj v požiralnik..Naš mali je ležal na hrbtu, začel lovit sapo... tko močno zakričal, da me je zmrazil..angel care mi je zapiskal.. sm laufala k njemu in je bil rdeč že skor vijolčen v obrazek..., iz ust pa ogromno bele pene... tud jokal ni nekaj časa.. dokler ga nism dvignila, stresla.., usta odprla in jezik prijela.. pol je šele kriknil in spet zajokal...
Skratka... takoj v bolnico, takoj sprejem in preiskave... zakaj, kako.... UZ sva mela kr 3x, je mel poln buši zraka in se nič ni vidlo..sum je padel tudi na dvanajsternik, da je zožan a hvala bogu je ok.
V petek pa so naju napotili v Lj, na preiskavo CMCRF. Tko da sva šla direkt iz Ce v Lj..., kjer je mel 6h priklopljene neke žičke nase in kisik pod nosekom. Spremljal so dihanje in ugotovili, da ima prekinitve dihanja in to pripisali nedonošenosti. 17.12. greva pa nazaj, na ponovno snemanje za dva dni... in če bodo rezultati enaki potem je problem pri pljučkih... a na to preiskavo ga niso hotl zdej poslat, ker je baje full matranje... raje počakajo in se zihr prepričajo. Skratka, to je to...
Zdej morava NUJNO kupčke podirat...kar sva tud že prej... , dvignjeno vzglavje za 35 stopinj.., po hranjenju ga moram 30 min med pokončno postavljenjega, da se hrana poleže... skratka.. nič hudega a vseeno, pozorni moramo bit.
No, to je moja prva izkušnja....grda.
Da ne govorim o krčekih, ki so se začeli.. ampak vetrovne kapljice iz Koroških lekarn so ZAKOOOOON, mojemu malemu zelo pomagajo. S sladkobo se zamoti... in mal počakamo pa prdet začne ko šus. Uglavnem... sprobal smo pa tud bio Gaja kapljice pa pr našemu malčku nobenega učinka...

(odgovor članu majakla)
  Neposredna povezava do sporočila: 664
20.10.2009 15:21:14   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu lenika83)
  Neposredna povezava do sporočila: 665
20.10.2009 15:25:16   
Anonimen
Rižko ... samo da je zdj ok, si sploh ne morm predstavljat kj tazga ... dobr si odreagirala

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 666
20.10.2009 15:30:23   
*chance*
Rižkoo držim pesti, da se vse čimprej urediuser posted image
Jaz pa danes postavam, sem si privoščila kofetek in čveke, jutri pa CTG, da vidim, če že kaj dogajauser posted image čeprav se mi zdi da je še vse mirno, razen trebuh mi malo bolj zadnje dni otrdeva, pa mozoljev imam okoli ust ogrooomno in to takih veliiiikiiiiih, kar jih še nikdar v življenju nisem imelauser posted image Očitno se nekaj pripravlja...kaj pravite, kaj bi to lahko bilo???user posted image user posted image user posted image
Najčka diiiihhhhhhhhaaaaaaajjjjjjjjj!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 667
20.10.2009 15:33:47   
karmen b
Še en sms sem dobila! Boob sporoča, da so jo ravno tako obdržali v P vendar po vsej verjetnosti ne bo še danes rodila. Notri je ostala zaradi premalo plodovne vode, sta pa menda na vezi z najčko. Držimo pesti!!!

(odgovor članu *chance*)
Neposredna povezava do sporočila: 668
20.10.2009 15:41:22   
karmen b
Joj rižkoo tole ja pa bla izkušnja. Upam, da ne bo hujših komplikacij in da bo Liam zdrav korenjak.

Boob še sporoča, da ma še eno postlo frej, sam jaz bom težko tista, ki bi jo zasedla, a se katera javi?

Jaz bom šla v četrtek zjutraj notri, če ne bo prej nič dogajal in si rihtam mal veze, da tud, če nebi blo nujno, da mi kar sprožijo porod, ker se mi ne da še en teden vsak dan tja hodit kazat. Tko da muca*maca, 22.10. je torej najin datum, če naju prej ne preseneti?

< Sporočilo je popravil karmen b -- 20.10.2009 15:44:34 >

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 669
20.10.2009 15:42:29   
Meliitak
no pa se je začel dogajat user posted image user posted image user posted image ...najčka na poti v porodno, boob so obdržali...no ja skupi glih ne bosta v sobi sta pa bliz he, he...go, go najčka...boob drži seeeee

sm rekla, da se ne bom več obadala s tem kdaj me prime, se bom kr vajinih karmen in mucamaca besed in pozitivizma držala pa bo...sam je pa res da kakor grem mal dl od stanovanja že bdnijo nad mano, jest pa vedno govorim dokler mam telefon in materinsko s sabo mi ne more bit zlo hudga...isto velja za ostale tko da kar ven punce na svež zrak mal migat, čeprav se nam glih ne da

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 670
20.10.2009 16:13:16   
Emilly
Rižkoo - en velikuser posted image . Vse bo Ok boš vidla. Verjamem pa da ti ni lahko.......

Boob, Najčka - obema srečnouser posted image user posted image user posted image . Joj jaz bi tud......

Ja se držim melitinega nasveta, telefon, pa materinsko s sabo in sem bla dons pridna, že drugič na sprehoduuser posted image . Se vid, da nimam kaj početuser posted image  Ampak je pa pasal tale sonček....

Ja tud jaz dobivam vsak dan več klicev, kako to da nič ne sporočimuser posted image Ja vsem je treba stokrat rečt da bomo ziher sporočil.....

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 671
20.10.2009 16:32:40   
ninasiki
ojla

evo pridm gor da vidm če kira diha in res je najčika in boob držita se pa čim lažji porod vama želim

RIŽKO teb pa res kapo dol jst bi skup padla od šoka in od tega k bi enostauno kr pozabla kaj nardit uglaunem vse bo uredu sej veš oktobrčki so močni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 672
20.10.2009 16:34:59   
ninasiki
majcy_m prečudovita punčka user posted image user posted image user posted image user posted image  mamo kle pr ns same prince in princeske

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 673
20.10.2009 16:35:11   
Aniiita
Rižkouser posted image Bodi močna še naprej..vse se bo uredilo.

OO, Go Boob!

maycy m- ma kako lepo spančka tvoja pupika.. user posted image

< Sporočilo je popravil Aniiita -- 20.10.2009 16:36:20 >

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 674
20.10.2009 17:38:27   
Anonimen
najčka ... čestitke za punčko Mašo user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil majcy_m -- 20.10.2009 17:41:13 >

(odgovor članu Aniiita)
  Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?