Anonimen
|
Oj punce... Midva sva nazaj.., končno. Od torka do ponedeljka... Danes pa uživava v našem gnezdecu sam atija spet ni.. . Skratka, grozna izkušnja za mene.., novopečeno mamico. Pa sem doživela tisti občutek, ki pravi.., da otroček ni samo smeh ampak tudi ogromno solzic. Moram rečt, da sm kr fajn odreagirala, ko je pa vse minilo, sem se sam zjokala tam v bolnici, da kr nism mogla nehat. Noseč bit, rodit.... nič, nič ni to. Uglavnem.. diagnoza... malo hujša oblika refluksa. Med želodčkom in požiralnikom ima zelo švoh mišico in ko se hrana vrača nazaj, jo ne zadrži ampak spusti nazaj v požiralnik..Naš mali je ležal na hrbtu, začel lovit sapo... tko močno zakričal, da me je zmrazil..angel care mi je zapiskal.. sm laufala k njemu in je bil rdeč že skor vijolčen v obrazek..., iz ust pa ogromno bele pene... tud jokal ni nekaj časa.. dokler ga nism dvignila, stresla.., usta odprla in jezik prijela.. pol je šele kriknil in spet zajokal... Skratka... takoj v bolnico, takoj sprejem in preiskave... zakaj, kako.... UZ sva mela kr 3x, je mel poln buši zraka in se nič ni vidlo..sum je padel tudi na dvanajsternik, da je zožan a hvala bogu je ok. V petek pa so naju napotili v Lj, na preiskavo CMCRF. Tko da sva šla direkt iz Ce v Lj..., kjer je mel 6h priklopljene neke žičke nase in kisik pod nosekom. Spremljal so dihanje in ugotovili, da ima prekinitve dihanja in to pripisali nedonošenosti. 17.12. greva pa nazaj, na ponovno snemanje za dva dni... in če bodo rezultati enaki potem je problem pri pljučkih... a na to preiskavo ga niso hotl zdej poslat, ker je baje full matranje... raje počakajo in se zihr prepričajo. Skratka, to je to... Zdej morava NUJNO kupčke podirat...kar sva tud že prej... , dvignjeno vzglavje za 35 stopinj.., po hranjenju ga moram 30 min med pokončno postavljenjega, da se hrana poleže... skratka.. nič hudega a vseeno, pozorni moramo bit. No, to je moja prva izkušnja....grda. Da ne govorim o krčekih, ki so se začeli.. ampak vetrovne kapljice iz Koroških lekarn so ZAKOOOOON, mojemu malemu zelo pomagajo. S sladkobo se zamoti... in mal počakamo pa prdet začne ko šus. Uglavnem... sprobal smo pa tud bio Gaja kapljice pa pr našemu malčku nobenega učinka...
|