rakica 2
|
IZVIRNO SPOROČILO: majcy_m No tamala je podojena, tko da lahko pišem, na hitrco. Je vredu, je mal zlatenčna, samo pod mejo, pa počeno klučnico ima od poroda, kar so ugotovil šele dons, kao da se prej ne vid (KR NEKI), tko da ji morm 1 tedn fikserat rokico s tetra plenico, pa ful pazt kako previjam, ... Sm bla tok šokerana, še zdj sm, sam pravjo da je to hrustanc in da se bo porihtal in bo kot da nebi blo nč. Jst sm pa ok, če nebi bla šivana, sploh nebi vedla da sm rodila (telesno), ker razn šivov, me nič ne boli. Morm pa rečt, da sm FUUUUUUUUU...UUUUUUUUUL RAZOČARANA nad osebjem v P, na oddelku, so tok nesramni, brezvojni, nezainteresirani, ... razn ene par izjem, da naslednjič 100% ne grem več v Lj P rodit, razn, če bo nujno!!! majcy-moja tamala je tud mela zlomljeno ključnico,sm po porodu sama ugotovila in bla besna ko ris kr tega niso opazl,se pa hitro zaceli,men so svetoval kar rokavček k telesu prilimat z unim belim trakom za povoje in nč se ne pozna,mi je pa g zadnjič povedu,da je to obrambni mehanizem ko je otrok velik in da to pol poči da gre lažje skoz.. za okrevanje in uživajta,je pa lepa pupica,jst pa čakam gggrrrr
|