|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 3.del
18.10.2009 13:54:52   
karmen b
O majcy sta že doma...super lepo!!! Uživajte v cartanju in novih dogodivščinah user posted image

< Sporočilo je popravil karmen b -- 18.10.2009 13:55:11 >

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 551
18.10.2009 14:16:41   
LINDI
Evo mene,me nekaj časa ni bilouser posted image še v enem kosu MICHELLE,ja ne vem zgleda bom šla res sama roditi 23user posted image ,v glavnem sem še kinder jajček,nič ne dogaja,razen tega,da sem sanjala,da sem doma mojga čakala,pa,da je že glavca ven lezla,v glavnem jaz sem laske čutila...user posted image no,zdaj me je pa že malo strah ratalo,po eni strani komaj čakam,po drugi, me pa malo kriviuser posted image pa močno upam,da bom imela svoje popadke....saj nimam veliko želja aneuser posted image .

Previjalno že tudi imam in to sestavljeno,je bil mojuser posted image ful pridenuser posted image user posted image user posted image ,jaz sem jo pa tudi že nafilalauser posted image skoraj takoj,ker sva še okoli letala zaradi lesa za streho moje mami...jaz sedela,moj delal...itak,zdaj si že težko štunfe obujemuser posted image

Vsem čestitke ob rojstvu bejbijev,ker sploh ne vem več kateri sem čestitala in kateri neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,tako hitro imamo bejbije...

NINASIKI kako ste vsi lepiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 552
18.10.2009 14:23:33   
LINDI
MELITA upam,da si se že pomirila,te pa razumem in sočustvujem s tabo,ker takšne stvari se te zelo dotaknejo,tudi,če se poskušaš truditi,da se te ne...imam veliko izkušenj s takimi stvarmi,le da je mojemu očetu uspelo narediti to,kar tvojemu ni,in je bil tudi zelo živčen...ampak na njega je vplivalo tudi to,da je imel tumor na malih možganih...Je pa družina in ti se sekiraš in obremenjuješ z njimi ,ker jih imaš pač rad...meni brat pravi,da komaj čaka,da bom imela delo s svojem bejbijem,da bom imela manj časa zanj,ker sem zelo zaščitniška do njega...kot bi bil moj otrok mu svetujem........In še bolj sem zdaj navezana na svojo družino,ki je še ostala...Upam,pa,da boš imela malo miru do rojstva bejbija...

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 553
18.10.2009 14:30:09   
najčka
Majcy super da aste že domauser posted image user posted image
Boob jaz mam glavobole tiste res grozne že od kar pomnim, in veš kaj mi je do sedaj najbolj pomagalo? Tale nosečnost, pa se ne hecam, mislim da me je enkrat na začetku mal bolela pol pa nič več. že trkam da me ne bo dans zgrablo, Pomaga pa tko nič, samo mir in tema. Tko da vem kako ti je in naj čimprej mine!!!! user posted image user posted image user posted image
Karmen, jest pa mislim da če koga pznaš tam v P potem se da zrihtat da si v sobi z komerhočeš. Sicer pa a nismo rekl da boš v sobi, kjer ti bo mobitel lovil povezavo z namiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 554
18.10.2009 14:37:08   
Meliitak
evo nas s kosila...krvavice so ble...zelo dobre so naredil včerej, tko da smo mogl kr dons že spečt...pa posoda tud pomita, tko da zdej morm mal premislt kaj bi blo za posladek he, he...palačinke z nutello mogoče? bomo vidl

bravo user posted image user posted image user posted image za vse sobice, previjalne in ostale zadeve, sam da se je zrihtal preden kaj začne dogajat...

...pa majcy superca da ste že doma user posted image user posted image user posted image , to je bilo vse po pravilih torej  v 3 dneh doma, to pomeni da sta obe s pupiko v najlepšem redu...zdej pa na vrsti papcanje, cartanje, pleničkanje in spančkanje

...karmen, ja nč ne dogaja nevem kaj je to he, he? sem tud jest vsak dan drugačnega razpoloženja kot ti,še posebej ker zdej pa je folk res ratal nadležen...moj možek je čist znoru dons he, he in je reku ko se bo kj začel dogajat bova oba ugasnila telefone in nema da kaj težijo...joj kot da nam ni dost da mi čakamo, pol pa še nadlegujejo...aja karmen a ti je ratal spakirat torbo za v P al nisem zasledila, da si bla že pridna, kot ponavad si?...jest vsak dan pogledam vanjo da vidm če bi še kj not dala, sam brez veze, itak bom pol vidla kaj bom rabila in lahko moža pošljem v šoping, sj se bo že znajdu

jah vreme pa ni glih dons, tak bl zaspan, ven bom šla kasnej, tko da mal zadiham svež zrak in da se še mal mentalno skup dam (vsak dan posebej)...mam filing da sem zadnje dni malce zamorjena ker mi noben ne dovoli da bi kaj sploh nardila doma, jest bi pa rada bla dejavna...pol pa sam postopam doma, gledam na uro al pa ležim pred TVjem in rešujem kake križanke...mah zoprna sem...sam se bom sestavla sem si obljubila, sam da po porodu mal k seb pridem

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 555
18.10.2009 14:46:53   
Meliitak
lindi hvala na dobri misli...sva včerej z možkom mal klepetala in sva odločena da kmal probava najdt kako drugo stanovanje, da bližina mojih ne bo tok vplivala na nas (v negativnem smislu mislm), čeprav vem da bo težko najdt še eno podnajemniško stanovanje tok pocen...zato pa sem eno stanovanje od mojih ta starih stran, tko da sosedje k so prej tle živel vedo da sva midva ok in so nam ugodili z manjšo najemnino...sam je pa res kot da bi še vedno živela doma in bi bila  še vedno njihova mala punčka, pa že nevekokrat sem rekla če bi hotla bit odvisna od njih bi živela še vedno pri njiju in izkoriščala njihovo dobro...tko pa onadva ker sva midva tok blizu kr mislta da morta še kj nares za naju in skoz trkata na vrata in sprašujeta...ma nevem, sj mata dobre namene, sam morta tud mal pomislt da bomo mi trije zdej družina in da mormo mal svojga mira met in če bomo kj rabil bomo že poklical, če pa ne bodo mel časa pa ne bodo, ne bom zamerila...

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 556
18.10.2009 15:30:32   
muca*maca
Helou, bejbe!

Me neki časa ni blo, ni se mi dal pisat. V bistvu sam čakam, da katera napiše, da je šla rodit. Men se zdi, da bom šla kr kmal. Mogoče ne glih jutr, v tork pa ziher. Se kr neki dogaja, sam ne znam čist definirat user posted image

Rozilu - čestitke za Marušo!!! Superca. Pa nč ne zamermo, da si pohitela. Boš vsaj te mrzle dni na toplem v porodnišnici, ko prideta domov, bo pa baje že malo bolj toplo user posted image

Midva z najdražjim sva pa včeraj kupila še vrečo za v lupinico, oz. za domov iz P. ker je tok mraz, da po mojem samo dekica ne bi zadostovala. In sem zagnala paniko in gnala mojega, da greva kupit. Se mi je maščevalo potem, sem komaj preživela BC in PP. Kupila pa sva, haha. Dragemu se sicer zdi BV za tistih 5 sekund do avta, men pa ne. Zebl ga pa že ne bo. Kaj ve mislite, a mate vreče, kombinezončke, ali kaj tretjega?

Vem, da bo zdržala točno en mesec, potem bo pa premajhna, sem pa vseen pomirjena user posted image

Čakamo, a ne, babe?!

Jst mam po pravic povedan že vsega dost...

Izkoristite prilko, pa pobožite bušije, kolkrat ga še lahko user posted image user posted image user posted image

LPuser posted image

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 557
18.10.2009 15:31:48   
rakica 2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se mi zdi da sm zej največja zamudnica tu,5dni čez rok,pa se še nč ne dogaja konkretnega,razn krvavkastega izcedka,bi mogla it dans na ctg v p pa nisem šla kr jutr mam itak spet za it na amnio,popodkov itak ni giba se pa 2000/uro,tko da ctg bi verjetno zaspaluser posted image .spet sm pucala in kuhala in prala cel dopoldan,zej sm pa vse vn nagonila in pršla čvekice prebratuser posted image .lep dan želim vsem.pravoda,kaj dogaja?cartaš?user posted image TEA85-Kako je pa s tabo?še v enem kosu?user posted image

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 558
18.10.2009 15:38:28   
Anonimen
No tamala je podojena, tko da lahko pišem, na hitrco. Je vredu, je mal zlatenčna, samo pod mejo, pa počeno klučnico ima od poroda, kar so ugotovil šele dons, kao da se prej ne vid (KR NEKI), tko da ji morm 1 tedn fikserat rokico s tetra plenico, pa ful pazt kako previjam, ... Sm bla tok šokerana, še zdj sm, sam pravjo da je to hrustanc in da se bo porihtal in bo kot da nebi blo nč.
Jst sm pa ok, če nebi bla šivana, sploh nebi vedla da sm rodila (telesno), ker razn šivov, me nič ne boli. Morm pa rečt, da sm FUUUUUUUUU...UUUUUUUUUL RAZOČARANA nad osebjem v P, na oddelku, so tok nesramni, brezvojni, nezainteresirani, ... razn ene par izjem, da naslednjič 100% ne grem več v Lj P rodit, razn, če bo nujno!!! 

(odgovor članu Meliitak)
  Neposredna povezava do sporočila: 559
18.10.2009 16:19:25   
skačica
hej, punce!

Jaz mam zdele tud mal časa za klepet. Zara spi, Iza in B. sta šla na obisk k babi in dediju. Sicer mala zdele že nekam dolgo spi in pričakujem uzbuno vsak čas, ampak ok, lahko mal naklofam, da boste imele kaj za brat.

Najprej čestitke vsem novim mamicam.

rakica- res te razumem, no. Men je bla muka vsak dan po PDP-ju in po vsakem ctgju, ki ni pokazal nič. No, sem dočakala. Kok časa pa čakajo po PDPju pri vas? Kam pa greš rodit?

majcy- joj, sej se bo res kmalu zaraslo. Moja sestrica si je zlomila ključnico, ko je bla majhna in jo je mami kar sama fiksirala, sploh nista šli do zdravnika. No, zdej pri 18- letih se ji nikjer nič ne pozna. Je pa full bedno, da so to ugotovili šele danes.

muca maca- jaz nisem kupovala pajaca za iz P. So me tele T čist presenetle in se je tako shladilo šele takrat, ko sem bila v P. Sem jo oblekla v dva bodija, hlačke, pletene copatke, pleten jopček (podložen) in pokrila s flis odejico. Je sestra rekla, da je dovolj. Je pa moj avto parkiral čisto blizu vhoda in smo bli res na luftu samo slabo minutko ali pa še to ne. V CE ti odprejo rampo in lahko parkiraš pred vrati.

Jaz sem ok, edino krvavim spet malo bolj. Ene dva dni ni bilo že skoraj nič, zdej pa spet. Me je tudi trebuh tako bolel dva dni nazaj, zdej je ok. Sem mislila, da bo treba nazaj v P.
Zara je pridna, ponoči ga včasih sračka, dojiva se bp zaenkrat, upam, da tako ostane. Bradavice ne bolijo več, so pa prav user posted image  bolele in tudi lanolin ni kaj prida pomagal. No, malo so se že utrdile.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 560
18.10.2009 16:24:44   
sonček33
Skačiča, dobim kakšno fotko? Pa čestitam še 1x.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 561
18.10.2009 16:25:32   
skačica
še nekaj fotk:
user posted image
Zara še v P

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

Evo, gremo se previjat in papat.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 562
18.10.2009 16:26:23   
skačica
Evo jih, sonček, za začetek bo, kaj?user posted image  Sicer pa še pridejo, ja.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 563
18.10.2009 16:36:53   
majakla

Iiiiiiiiiiii, kaka lepa pupa,
obe sta ko cukerček.
user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 564
18.10.2009 16:42:36   
najčka
Skaćica kok je luštkana tale tvoja princeska, sestrca pa mi tudi deluje zelooo zadovoljnauser posted image user posted image user posted image user posted image
Majcy saj bo, sem v dostih primerih slišala za tole zlomljeno ključnico, pa se je hitro pocajtalo.user posted image user posted image user posted image user posted image pa en kupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za TIO da bo čim prej vse ok!!!

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 565
18.10.2009 16:43:35   
boob
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

vsi mate tok lepe otročičke. . . naša je pa bol sramežljiva pa sploh vn noče user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 566
18.10.2009 17:26:07   
mayamaya
malo se bom vmešala samo, da čestitam rozilu za pupico

čestitke

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 567
18.10.2009 17:27:42   
lenika83
Skačica ful luškane punčke, sploh ne vem katera je lepša user posted image user posted image user posted image

Boob saj ni tvoja edina sražemljivka. Počasi jih je zmeraj več takih user posted image  Meni se zdi da bolj kot se moj pdp približuje, manj kaže da bo kaka akcija. Če bo šlo tako naprej bom še do novega leta čakala user posted image

Ko gledam slikice vaših bejbijev sem že skoraj solzna zraven... Jaz bi tudi že svojo rada končno videla!!! Menda ji en mesec sploh ne bom pustila spati, ko se tako veselim, da jo bom končno lahko cartala user posted image  Samo kdaj...

Sem pa ravno prej ugotovila, da zdaj pa res nisem več za nič drugega kot čičat in čakat. Šla sem na en kratek sprehod, pa mi je tako dol pritiskalo, da sem imela občutek kot da že nekaj ven gleda. Doma po hiši pa tudi ne morem nič več delati, ker sem po 10 minutah že na pol mrtva user posted image  Na obiske in na kave mi pa tudi ni za hoditi, ker komaj sedim. Jooooooj, kdaj bo že konec user posted image  Prav hudo mi je za vse tiste, ki ste že čez rok, si niti predstavljam ne kako je šele vam.

Ah ja, sem že omenila, da sem danes rahlo sitna? user posted image  

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 568
18.10.2009 18:16:08   
Aniiita
Živjo punce,

se še jaz malo javim..sem tudi v enem kosu..pa že mal nestrpna, čeprav še ni rok..tako da sočustvujem s temi, ki ste že čez, res. user posted image Pa  saj bo, za nekaj je že dobro, da še malo čakajo..
Mlaj danes očitno nima posebnega učinka user posted image

Mene občasno sicer boli kot pred M, vendar ni v nobenih razmakih..kar en čas boli in pol neha..kar nekaj pomoje..mogoče ker polko notri user posted image pleše, pa se vse razteza.. Pa ponoči me je tako kar veliko časa bolelo, zjutraj pa vse tiho.

Prej se mi je vpliv bel tok in moja prva misel- oo, morda je pa voda! user posted image

Sem pa tudi jaz tako raznežena ko vidim vaše dojenčke..hormoni kar podivjajo..joj, kako se veselim user posted image

Pa vesela sem dns, ker je moj user posted image že skoraj končal s previjalno za nad pralni stroj in je lepo prišlo, četudi nič posebnega.

Pa v kino greva potem..pa bo konec še enega dneva. user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 569
18.10.2009 19:09:41   
stuhica
ževo mene sem še tuki... dane s spet bolj švoh...sem spet ene trikrat sračkala, slabo za popent, no vvsaj bruhala nisem, zaspana ko hudič user posted image utrujena,,,, nič voljna... sem šele potem k sem cuker zmerla vidla da se skor tresem in ja itak je bil prenizek... dons se mi je še iz nosa kri vlila... tko da najbrž bo pritsik tud kej.. samo nimam mašince da bi si ga zmerla...

Sem mogla kuj neki sladkega pojest d ase je cuker umiru...
no ja potem sem bila malo bolje sem šla pripravt počas torbico  za v P pa sploh ne vem kaj hudioča nej še dam notr ( pregrinjalo, copate, osebna higiena, modrček za dojenje, 2 x gune hlačke mrežaste  za vsak slučaj, štumfe, blazinice za dojenje,  ( mobitel polnilec pa to bom že pol upam uspela... če ne bo že pol prnesu... Drage moje a je to to al rabm še kaj...
user posted image user posted image user posted image user posted image  Mislim sprašujem k da nikol neb rodila sem čist že prsmuknena anede... user posted image user posted image

No prejle sem še flaške poiskala in morm dat še to prekuhat, sterilirizat... dudo mormo še kupt, nastavke za dojke tud...

Punce aja pa zdele mi ene 20 minut trebuh otdeva na cca 5 minut a mislite da je to to???  Ampak jaz zraven tega čutm še našga user posted image  al je to zato k se počas prštimuje,,,, mislim niso to zdej neke brce ampak čutm pa??? Joj res sem čudna sorry samo jest sme šla takrat čist na umetn rodit in nimam pojma kdaj me bo če me bo zagrabil zares ???? Takrat sem bila živi beton.. user posted image user posted image  porod pa 8 ur matranja z umetnimi popadki...

Majcy vesela sem da s te že doma, upam da bo s Tiov se ok... sej se bo poštimala.... Veš naš prav da bova šla še na zaključno prireditev... pa mi niti pod razno ne diši sploh pa to da bi v Lju roidla... zdej si pa še ti napisala da si ful razočarna pa še tolk bolj se bom Jesenic držala tam vsaj vem kako je bilo prvič in pri dvemh IMN tako da me že kr mal poznajo babnce tamuser posted image

Michelle kaj a ti me pa ne bi dala  še rodit al kaj...  SEJ BI ČAKALA NA VRSTO SMAO MAM FILING DA BI SE LAHK KAJ ZAČEL DOGAJAT GLEDE NA MOJE POČUTJE:::

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 570
18.10.2009 19:25:08   
LINDI
Jaz imam za v PORODNIŠNICO še vložke vir 80,vatirane blazinice za čiščenje bradavičk,bepanthen kremo,šlavf,če bom šivana slučajnouser posted image tako so mi svetovali za v LJUBLJANO,pa upam,da res niso tako nezainteresirane sestre v porodnišnici,kot sem prejle prebralauser posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 571
18.10.2009 19:35:16   
tea85
rakica- jaz sem še kinder jajćek user posted image ampak mislim da čez rok vrjetno ne bom, ker mam skoz nekaj spodi bolečine in tako kot lennika pravi tudi meni tako mala dol tišči da mam včasih občtek da bo ven padlauser posted image user posted image
rakica se mi pa res že smiliš, saj bojo kaj nardili v P.da bo se začelo kaj dogajat a ne? zgleda je tvoji pupi prav lepo v bušiju user posted image

maych- lepa pupa...in res fajn da ste že doma, ah jaz tudi že komaj čakam da je vse to mimo in bomo meli našo bejbiko doma.

tako, prej sem bila tako razkurjena (saj, me moj razkuro) da sem šla generalno kuhinjo čistit, še rinke pa vse to sem zglancala, zdaj se svetijo ko noviuser posted image saj, ko pa sem bila tako jezna da sem ribala ko zmešanauser posted image user posted image ampak je pomagalo sem se umirila.
sedaj pa bi nekaj pojedla sem že lačna, zdaj me pa že res zanima kolko bo tehnica pokazala v torekuser posted image user posted image ahhuser posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 572
18.10.2009 21:41:54   
rakica 2
IZVIRNO SPOROČILO: majcy_m

No tamala je podojena, tko da lahko pišem, na hitrco. Je vredu, je mal zlatenčna, samo pod mejo, pa počeno klučnico ima od poroda, kar so ugotovil šele dons, kao da se prej ne vid (KR NEKI), tko da ji morm 1 tedn fikserat rokico s tetra plenico, pa ful pazt kako previjam, ... Sm bla tok šokerana, še zdj sm, sam pravjo da je to hrustanc in da se bo porihtal in bo kot da nebi blo nč.
Jst sm pa ok, če nebi bla šivana, sploh nebi vedla da sm rodila (telesno), ker razn šivov, me nič ne boli. Morm pa rečt, da sm FUUUUUUUUU...UUUUUUUUUL RAZOČARANA nad osebjem v P, na oddelku, so tok nesramni, brezvojni, nezainteresirani, ... razn ene par izjem, da naslednjič 100% ne grem več v Lj P rodit, razn, če bo nujno!!! 
majcy-moja tamala je tud mela zlomljeno ključnico,sm po porodu sama ugotovila in bla besna ko ris kr tega niso opazl,se pa hitro zaceli,men so svetoval kar rokavček k telesu prilimat z unim belim trakom za povoje in nč se ne pozna,mi je pa g zadnjič povedu,da je to obrambni mehanizem ko je otrok velik in da to pol poči da gre lažje skoz..user posted image za okrevanje in uživajta,je pa lepa pupica,jst pa čakam gggrrrruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 573
18.10.2009 22:04:54   
rakica 2
skačica-ful lepe pupice,user posted image user posted image ,pri nas čakajo dokler je plodovnica čista,jutr grem spet na amnio in upam da zadnjič v tork pa rodit,tko sm rekla že na začetku nosečnosti,ker mi je test pokazal šele sedmi dan pozitivno,pa da vidimo a bouser posted image ubogal.tea85-tak napad čiščenja sm mela jst učeraj,pa še to in še to prej ko grem rodit,ko da bo pol konc sveta,če kaj ne bo narjenouser posted image .saj ti si pa tud že blizu ne?aja rodit grem v NG,ta je najbližja,pa upamuser posted image da ne bom imela iste babice kot že prej pri obeh,mal mam kontrole kako dela,ker je res nočem nouser posted image ,upam da mi rata kero drugo dobit..

< Sporočilo je popravil rakica 2 -- 18.10.2009 22:11:46 >

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 574
19.10.2009 7:22:45   
boob
dobro jutro. .  a še vse spite

no jst se pa počasi odpravlam na pregled, če me nebo nazaj user posted image  so me not poslali . . .sanjam pa vseen lahk user posted image

rakica jst sm imela tud namen/željo it rodit v Šempeter, ker sm iz tam doma. . sam glede na izkušne kolegic sm se premisnla. . pa še moj bi se pol mogu vozit vsaki dan 120 km v eno smer

karmen . . . upam da se danes dobiva v P user posted image
Melita ti pa tud žihr že greš počasi user posted image  . . da o rakici sploh ne govorim

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?