Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 17.10.2009 19:10:03
|
|
|
|
Crystall
|
Punce ... kaj je pa s Pravodo? Že ve katera, kaj ima.
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 17.10.2009 20:03:05
|
|
|
|
Meliitak
|
ja sj res kje je pravoda, včerej naj bi bla sprejeta v P...hmm bi šla kr pogledat k mam porodnišnco bliz he, he, pa rajš nam, da nebi kj razburla (joke) zgleda da se nam prot koncu res nč ne da preveč pisat, ker sam še čičamo pa čakamo...če men verjemete se igram s kartami, da se zamudim, ker vse kar je bo za narest je narjen, TV mi je bult skoz brezveze, na netu sem že velik pregledala, pa se mi ne da več...sem bla zunej, zlo fajn, ni tok mraz, sam je blo treba zlo počas hodt da nisem bla tečna sama seb zarad raznega špikanja in bolečin he, he...pa še bom šla..ju3 seveda...zdej pa neki za večerjo spacat, pa spet sam zame...moj dragi je šel pomagat krvavice delat nekam in jih je obljubu prnest...mmmm
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 17.10.2009 21:01:10
|
|
|
|
frrrr
|
Majchy - čestitke za Tio Februarka - čestitke za Blaža Špelka - čestitke za Oskarja HelloKitty - čestitke za Nika rozilu - čestitke za Marušo
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 17.10.2009 21:02:42
|
|
|
|
frrrr
|
skačica - za zoo imam letno karto... ko boš za akcijo, le pridi danes smo bili na prvem sprehodu. mala je pridno spala... pa tudi čez dan je veliko več spala kot včeraj... mogoče jo je svež zrak utrudil pejte že rodit, punce... diham z vami...
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 18.10.2009 4:47:26
|
|
|
|
Crystall
|
Dobro jutro! Mene spet muči srbečica in ne morem spati. Vidim pa, da niste čveke. Od večera, ko sem šla spat, ni niti enega novega posta. Najbrž vas partnerji takkk lepo razvajajo, da nimate časa priti na forum
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 18.10.2009 8:04:37
|
|
|
|
Meliitak
|
Dobro jutro dekleta! Jest bi še spala sam me vse boli, tko da sem dragemu prepustila posteljo in jo bom ko ustane jest še mal okupirala, tko da se mal bl raztegnem he, he... ...dons sem mela nenavadne sanje...vsakič tik preden sem se zbudila (3x) sem sanjala da je ena izmed vas rodila, jest sm bla pa še edno v enem kosu...spomnim se edin da je bla ena izmed rodk stuhica, pa grem gledat da maš še 12 dni do PDPja in da bi nas veliiik prehitela če bi se res začel kj dogajat...nevem zakaj se ravno tebe spomnim? mogoče ker si včerej napisala da si bla tok na WCju za velko potrebo in za bruhanje, pa še da te je mali probal gor spravt...nevem...zdej pa stuhica presodi al ti paše zdej rodit he, he...tko da hitr vse prpravt...povej kako si danes drugač? so se napadi bruhanja in kakanja umiril? ste omenjale prebavo? men se je proti koncu le ta uredila tko da grem na velko potrebo res 1x do 2x max, pa normaln opravm potrebo...prej je bla pa več al manj driska, za katero noben ni vedu zakaj se pojavlja, pa sm se nehala sekirat, glavn da je blo z bejbiko vse ok...pa sm brala, da če se v pozni n osečnosti pojavi večkratna driska je to lahko že znak poroda, to opravičuje tud manjšo izgubo teže...tko da puce mogoče se pa pri kateri pri vas danes pripravlja, ko ste govorile da greste pogosto na velko potrebo...no ja nevem pa frizurce spodej vas skrbijo? mene čist nč...ker sem se večkrat med nosečnostjo ranila ko sem se spodaj brila, sem rajš odnehala s tem ker nočem še kakšnega zunanjega vnetja fasat, pa še ne vid se nč pod trebuh, filinga pa ravno nimam, svojemu možku pa nam težila, ker se tud sam kdaj pa kdaj ureže, tko da na njegovo "mirno" roko ne računam...pa me bodo v P poštimal, se ne ubadam s tem pa naj reče kdo kar če...se bomo rihtal ko bomo doma
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 18.10.2009 8:18:42
|
|
|
|
karmen b
|
Dobro jutro Jaz še kar strašim tule. Še vedno se nič ne dogaja. Včeraj sva šla zvečer v gasilski dom, kjer je moj gasilec, ker so pekli odojka in je bla tam cela najina družba. Tok mi je blo smešno, ko so me zagledal. Sem misla da jim bodo oči ven popadale. Ni jim jasno, kaj še delam tam s tem trebuhom. Pa so se pol zezal za me bodo kar z gasilnim tovornjakom z lučkami odpeljal, pa ni blo treba, ker se pač našenu nikamor ne mudi. Kar se tiče frizurce v spodnjem štuku....sem bla pri kozmetičarki 4 dni pred rokom in mi je VSE popula z voskom, ker pač redno hodim na brazilsko. Ampak se bojim, da mi bodo kocine prej nazaj zrastle, kokr bom pa rodila, pa res nočem da me brijejo, ker pol mi bo spet vse pognal na veliko. Sovražim britvice in pol ko se takole matraš s puljenjem in jih lepo razredčiš, ti britvica lepo vse zgosti. Danes je sicer 18. 10. napovedan datum z moje strani. Me zanima, kok sem falila. Zgleda bolj slabo.
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 18.10.2009 8:19:54
|
|
|
|
gorenka
|
Jutro! samo da vas pozdravim ---bo zgleda spet en lep dan! Kruhek pečen, zdej pa hitr u avto in na gorensk k moji mami na fruštk...z seveda. Mam zgleda zdej na konc molje u rit...ne zdržim tut en dan doma, tko da če u P ne grem grem pa drugam! Tko da me ne boste preveč pogrešale do jutri
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 18.10.2009 8:42:03
|
|
|
|
karmen b
|
Gorenka ti se kar pejd potepat, prav je tako...uživaj!
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 18.10.2009 9:21:56
|
|
|
|
palegia30
|
Oj, jaz tud še kr čakam čeprav imam pdp 20, zvečer eni krči to je pa tud vse..AH bomo že dočakale naše malčke. Glede apetita ja se kar malo poveča, jaz bi samo pečen kostanj jedla, pa čeprav imam potem težave ga kr jem, mjami... Jutri pa spet pregled, bomo videli kaj dogaja, gibe pa še kar čutim.. Nič punce lep dan in se tipkamo...
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 18.10.2009 9:40:09
|
|
|
|
najčka
|
Ojla ROZILU čestitke!!!! Včeraj me ni bilo cel dan doma, zvečer sem pa samo padla v postlo, se mi ni dal gledat če je kaj novega, No sem pa danes vse prebrala, Sem mislila da bodo super novičke od KARMEN in BOOB no pa me ROZILU preseneti.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 18.10.2009 10:18:03
|
|
|
|
boob
|
hey, karmen midve bova pa za seme ostale gorenka kje pa ti vidiš lep dan. . pr nas je pa oblačno pa piha, vsake tolk se mal sonček pokaže ampak res sam za vzorc. Kaj boste danes počele? Jst bi kam šla pa nevem kam. . moj je pa že na kavču pred TVjem, tako da dvomim da ga bom kam spravla
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 18.10.2009 10:37:35
|
|
|
|
Emilly
|
Špelka, HelloKitty, rozilu - čestitke za Upam, da nisem katere izpustila. Kok pridno rojevate. Vidim, da je popularno rojevanje tistih punc,ki imajo PDP okol mojega... to mi ni nič kaj všeč.... Mene pa še naprej vsak dan daje menstrualna bolečina, danes ponoči me je eno uro že kar močno zvilo....začne se mi pa vedno v križu....sam da nam še jst prehitela boob, pa karmen ja nevem, kaj čakate, očitno bi radi bli škorpijončki Sem pa zadnje čase čedalje bolj aktivna, nevem sicer če je to glih ok, pa kaj ko dela kar neki ne zmanjka. Včeraj sva polovico dneva spet hodila po trgovinah, kjer nakupujeva še zadnje stvari za stanovanje, pa za . Cel popoldne sem bla pa v čistilni akciji,mi je tok neki pasal, sam zvečer me je pa tud zmatral, da sem zaspala v hipu . Mava pa sobico za že čist zrihtano, zdej sva še stene polepila in je jo kar skoz hodim gledat.... Nič lep sončkast dan se obeta, izkoristite ga, če greste pa rodit, pa srečno.....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.10.2009 10:45:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 18.10.2009 10:54:23
|
|
|
|
ninasiki
|
ojla bejbike kako se pučutite nosečke upam da uredu da vs nč ne matra razn tega da že komi čakate da rodite pr ns je lušno je bla danes PRVA noč k smo semo 3 zbudil prej pa skoooos pokonc od 12 pa do 4-5h zihr tko da upam da se to počas umirja se mi pa zdi da mamo mal krčkou k ga skos neki matra pa stoka nevem je pa zeloooo len za jest sej ne vem a sm vm to že povedala al ne me mal spomin daje k nism več tok kle gor ampak komi čakam da pride vse na svoje tire da spet not padm in da vsekamooooo u nedogled vsem ki ste postale na novo mamice iskrene čestitke bodte pridne pa se še javim kej
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 18.10.2009 11:01:25
|
|
|
|
palegia30
|
Ninasinki kolk je tvoj dojenček leepp, iiiiiii...
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 18.10.2009 11:32:23
|
|
|
|
Pikicapokica6
|
Se opravičujem, ker uletavam k vam, ampak čist slučajn sem vidla, da pri Frrrr spet zibajo! Čestitke! Nisem nič na tekočem na žalost. Čestitam še enkrat! Pa vašemu tavelikemu sončku želim vse najboljše za rojstni dan. To bo pa veselo pri vas vsako leto, ko bosta lahko kar skupaj praznova rojstni dan.
< Sporočilo je popravil Pikicapokica6 -- 18.10.2009 11:41:14 >
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 18.10.2009 11:52:56
|
|
|
|
karmen b
|
No sonček se je res skril in dan je postal idealen, da naredim še vse, kar se mi zdi, da bi blo dobr narest, da me pol lahko v porodno pelje. Zjutraj sem že posesala, pere se drugi stroj cunj, en je že obešen. Potem se še spravim zlikat, kar je suhega od prej in bom srečna. Boob, jaz nebi bla za seme no ...lahko bi si pa sobo delile v P. A mislite punce da se to da zrihtat, da če se s kom poznaš, da si zrihtaš, da te dajo skup v sobo?
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 18.10.2009 12:47:45
|
|
|
|
boob
|
karmen sej jst tud ne hmmm to za sobo pa dvomim . . al pa . . bi blo pa fajn bit v sobi z nekom ki ga poznaš, da lahk mal čvekaš mene pa dans že cel dan glava boli, pa je rekla G če nebo nehala da morem v P. . sam jst nočem it, ker me bojo not obdržali in po možnosti še porod sprožli. . . jst hočem pa svoje popadke. . Kaj bi ve nrdile?
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 18.10.2009 13:11:21
|
|
|
|
karmen b
|
Jaz tud nebi šla, razen še te glava boli zarad pritiska. Kak pa maš pritisk? Drugače, pa probaj, če ti bo seveda šlo dol, Grenko turško kavo z limono...tok kot za en aperitiv...pol pa v temo in tišino ležat. A lekadol si kak vzela? Ti ne prime?
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 18.10.2009 13:20:32
|
|
|
|
boob
|
ne ne ni zarad pritiska oz edin če mam ful nizkega, ampak to ni panike . . problem je k jst sploh nism vedla kako je če te glava boli, ker me še nikol ni oz če me je je blo že fullll nazaj zdej sm juhco pojedla in bom en lekadol vzela. . drgač pa to z turško kavo pa dvomim da bi probala grem zdej mal ležat pol pa na en sprehod
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 18.10.2009 13:26:09
|
|
|
|
karmen b
|
Sej vem, da je ogabno za spit, sam bi ti pa znal pomagat, sploh če maš nizek pritisk. Karkoli že boš ukrenila, upam, da ti čim prej zaleže, ker sem jaz mela take muke prjšnji vikend s tem glavobolom, da sem celo noč hodila po stanovanju in jokala od bolečin. Pa me je včasih še pa še prebolela glava, sam tiso ni blo nič proti temu. Glavobol je res tečna stvar.
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 18.10.2009 13:28:53
|
|
|
|
boob
|
ja zdej vidim zakaj so sodelavke vse tečne ko jih glava boli
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 18.10.2009 13:53:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo naju doma Sm ok, pikica tut skor vse ok, o tem več kasnej, zdele nimam cajta. Hvala za čestitke Čestitke vsem novim mamicam Zdj pa grem rihtat naprej PA PA
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 3.del 18.10.2009 13:53:31
|
|
|
|
karmen b
|
Vidim da niste nič klepetavo razpoložene, jaz pa čakam da bo katera kaj začela, pa zraven pasianso špila. Res bo najbolje da grem likat, čeprav se mi ne da. Melita a teb tud še ne dogaja nič? Men sicer se neki zdi, da mal kao neki dol prtiska, sam ne vem, če ni to od tega ker sedim tule prav "lepo pokonci" ....ah mam že kar skoz ene domneve, pa se sprašujem za vsak mal drugačen občutek, če je to mogoče kak začetek. Do zdaj sem se tako svobodno počutla, ker mi take stvari niso letale po glavi, zdej ko sem pa čez rok, pa skoz ena nesigurnost ...mi gre na živce, ker me dela nemirno. LIKAT GREM.....bo najbolje!!
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?