|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke iz obale 2010
16.11.2009 14:38:13   
memole
Kaj zdej ni nikjer nobene al kako?

Kako ste?
Kaj kej počnete?

No le oglaste se kej!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 76
16.11.2009 15:18:20   
somic
se skrivamo, ko je tako grdo vreme...user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 77
16.11.2009 15:26:38   
Chi_Pita
Hei ... evo še mene user posted image ...
jaz šibam domov, ker se full slabo počutim ... me je kar groza, da ne bo kaka gripa user posted image

Sem pa heppy full, ker imam ju3 MF ... vam javim kako je bilo user posted image
Uživajte pupe, pa čeprav je taka megla, da se ne vidi 2 metra okoli ... user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 78
16.11.2009 15:29:16   
somic
jaz imam tudi jutri pregled in obljubljeni uz! me prav zanima kakšen je že naš mali- veliki user posted image user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 79
16.11.2009 16:09:51   
dskubin
pa se je vendarle malo razživela debata

Vreme sigurno ne more bit tako slabo, kot pri nas ;) Smo se sicer že malo navadli na ttta nenehen dež, ampak všeč nam pa vseeno ni. No ja, še malo, pa pridemo domov se nadihat našega zraka ;)

Mi smo drugače v redu, uživamo na dopustu (no otrokom je sigurno tečno me poslušat cele dneve), pa končno sem si uspela naročit nosečniške hlače, do zdej sem samo za otroka gledala okoli ;)

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 80
16.11.2009 21:46:29   
memole
Čer!

Kako ste?
Kaj kej počnete?

Jaz sem si čajček skuhala!
Laro sem poslala spat!

Pa ve kje se skrivate?

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 81
17.11.2009 12:49:13   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

pa se je vendarle malo razživela debata

Vreme sigurno ne more bit tako slabo, kot pri nas ;) Smo se sicer že malo navadli na ttta nenehen dež, ampak všeč nam pa vseeno ni. No ja, še malo, pa pridemo domov se nadihat našega zraka ;)

Mi smo drugače v redu, uživamo na dopustu (no otrokom je sigurno tečno me poslušat cele dneve), pa končno sem si uspela naročit nosečniške hlače, do zdej sem samo za otroka gledala okoli ;)

Čaki čaki, kje pa si ti? Sam tle pri nas je tudi škifo vreme - megla ... raje imam dež kot meglo. user posted image Ma kaj pa vem kaj imam raje . user posted image user posted image user posted image

No evo, da malo povem kako je bilo na MF ... najprej smo poslušali srčka in višino maternice mi je izmerila - je že nad popkom 
...potem pa UZ: vse je bilo BP in v normalnih izmerah - v glavnem vse se je videlo... aja, izračunala je težo: 375g user posted image
Med nogicami pa smo videli lulico user posted image ... čisto nič ni bila sramežljiva ta naša pupa, kmalu je začela z rokicami veselo migati, noge pa je imela čisto mimo glave dvignjene - prav smešno videt, kot kak akrobat user posted image

Sem pa prehlajena in so mi takoj nataknili tisto masko na obraz ... sem se počutila kot nek prenašalec virusov, prav za v karanteno sem bila user posted image ... pa g. me je že napotila naj se grem cepit in nisem vedla kaj rečt, ker sem absolutno proti cepljenju za novo gripo, pa sem kar ustrelila: na jajca sem alergična user posted image ona pa, da potem to absolutno odpade user posted image user posted image user posted image

Stisnite se doma v deko in pijte čajčka, da tudi ve ne fašete kak prehlad. Jaz pa moram delat ... grr sem jezna user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 82
17.11.2009 13:39:16   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: Chi_Pita
Čaki čaki, kje pa si ti?

S S. Primorske priseljena v Izolo, ampak trenutno v Z. Angliji ;) Komi čakam, da pridemo domov, še 10 dni.

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   [Brisano sporočilo]
17.11.2009 17:04:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dskubin)
  Neposredna povezava do sporočila: 84
17.11.2009 18:00:41   
dskubin
@valen - jeeeeeeeeeeuser posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 17.11.2009 18:01:10 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 85
17.11.2009 21:34:54   
somic
ti si si zaželela tiramisu, meni pa sedaj diši kremšnita... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 86
18.11.2009 8:41:24   
Chi_Pita
Dobro jutro ...

valen najprej da ti čestitam ... sem prav vesela, da je vse v redu user posted image
A pa že zdaj lulajo ... user posted image user posted image user posted image jaz bi umrla od smeha zraven, če bi to videla. user posted image

Drugače pa vidim, da vam paše sladko ... mmmm njami ... jaz bi tudi kaj sladkega pojedla user posted image

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 87
18.11.2009 9:17:00   
somic
ste pojedle kaj sladkega potem?

hahahaha... jaz sem bila s prijateljico v mignonu, na kremšniti! user posted image user posted image user posted image  ni šlo drugače!

sem pa imela pregled včeraj in moj g ni bil prav nič zadovoljen... naš baby se noče postavit na izhod. z nogocami me brca tam pod desna rebra, glavico ima pa pri levem kolku. glede na to, da sem v 30t, bi baje že moral bi tprav nameščen.

in ker mi grozi predčasni porod, moram čez 14 dni nazaj da vidi kaj se bo malček odločil, če se ne bo nič odločil, mi ga bodo prisiljeni obračat na roke.... tega me je pa neznosno strah! user posted image user posted image user posted image

uff... ni kaj, moram počakat teh 14 dni!

sem bila pa včeraj po vsem tem tako zgubljena, da sem v laboratoriju pozabila materinsko knjižico user posted image user posted image , ampak sem takoj danes zjutraj klicala in so jo že poslali k mojemu ginekologu!

kaj čem, sem zgubljena!

mi je oproščeno, ne?

spet je vreme bljak!

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   [Brisano sporočilo]
18.11.2009 9:54:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu somic)
  Neposredna povezava do sporočila: 89
18.11.2009 10:34:39   
somic
ja, mogoče se bo še obrnila, časa ima do 35t, samo bodo pri meni ne bodo čakali do takrat. če pa je tvoj že obrjnen z glavico na dol, potem mislim, da se ne bo več obračal

Neposredna povezava do sporočila: 90
18.11.2009 10:40:46   
dskubin
Kdaj pa se sploh obrnejo navzdol? Meni je rekla, da ima že glavico navzdol. Kaj se lahko do konca še kaj obrnejo al ne???

Tam nekje do 30 tedna imajo dovolj prostora za se obračat, tudi če so že na glavi, se lahko obrnejo tudi kontra user posted image

London - svinjsko drag user posted image . Drgač pri nas dež, rosenje, pršenje, pa jovo na novo. Ampak to je itak značilno za zahodno Anglijo, aja pa še močan hladen/veter zraven - però tega smo pa vajeni. Ljudje vseh raznoraznih kultur pa tudi tukaj, no, mogoče ni tolko temnopoltih, kot V Londonu.

Neposredna povezava do sporočila: 91
18.11.2009 15:59:05   
memole
Ejla!

Kako ste?
Kaj kej počnete?

Moj vragec je doma in če ne bo preveč pršilo iz megle bomo šli mal ven!

Jaz se nisem cepila ne proti navadni ne za to novo!
Za navadno se nisem nikoli in nikoli nisem zbolela za gripo!
Ta nova me pa ne skrbi ker sam napihujejo!
Delam pa tudi jaz z ljudmi sam se ne sekiram!
Manj se sekiraš boljše je že sam če se sekiraš zboliš tko da sploh ne razmišljam ker že sama psiha dela svoje!
Moje mnenje!user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   [Brisano sporočilo]
19.11.2009 13:57:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu memole)
  Neposredna povezava do sporočila: 93
20.11.2009 15:27:57   
moreta
Pozdravljene user posted image .

Glede cepljenja proti novi gripi naj vam povem, da mi je moj G odsvetoval. Itak se nisem mislila, on pa mi je to samo še potrdil. Ben, upajmo da ne bom zbolela, če pa že bom, da bo šlo mimo kot vsaka navadna gripa. Pač jo je treba preležat, veliko pit itd. Drugače pa delam v pisarni in poleg sodelavcev nimam veliko stikov z drugimi ljudmi. Sta pa že dve sodelavki ta teden zboleli... Samo viroza, baje. Tako da ne vem... user posted image

Drugače pa sem v 19. tednu in že čutim brcike. Kako lep občutek, ko me požgečka v trebuhu...user posted image  Na pregledu sem bila prejšnji teden, ko je samo poslušal srček, MF imam 11.12. Zaenkrat vse v redu. Zredila sem se pa že 6 kg. Tudi meni paše sladko ... sem si že nabavla pandorote... mmmmm...

No, lepo se imejte.

Neposredna povezava do sporočila: 94
20.11.2009 15:43:59   
memole
Ejla!

Kako ste?
Kaj kej počnete?

Jaz sem dala vodo za pašto gor!
Tamala je tudi že doma in trenutno gleda risanko!

moreta
ob keri uri pa imaš pregled?
Jaz ga imam na isti dan in sicer  popoldan ob 15h!

No kljub temu da ni sončka vam želim lep preostanek dneva!

(odgovor članu moreta)
Neposredna povezava do sporočila: 95
21.11.2009 9:38:56   
somic
jutro!!!

ufff sem si danes zadala enega dela. v tem tednu imam namen oprat vse za baby- ja, tako, da se mi trenutno pere že drugi pralni stroj. še kakšnih pet pa mislim da jih je do konca. pranje je že ok, likanje bo bolj tako. bom probala prvič likav sede, če bo šlo, ker opažam, da sem začela zatekat v noge in desno roko user posted image malo smešno, ker je samo desna, ampak ok. paše zraven nosečnosti, ne?

torbo za v porodnišnico imam že pripravljeno, nekaj stvari imam le še za dokupit in to je to. potem pa me lahko prehiti čas, čeprav imam občutek da ne bo tako.

sem pa sicer danes vstopila v 31 teden user posted image user posted image user posted image , tako, da res samo še malo.

baby še vedno leži v trebuhu tako kot je, tako da še vedno upam, da se premakne "proti izhodu", da mi ga ne bodo obračali. naslednji torek grem na kontrolo in uz, pa bomo vidli kaj bo. moram pa malo pazit s kilami do takrat, sicer mi ni rekel nič, ampak zaradi mojega boljšega počutja. zdaj sem na +7.

babe! imejte se fajn! želim vam en super dan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 96
21.11.2009 22:17:24   
memole
Čer!

Kako ste?
Kaj kej počnete?

Ja meni je v prvi nosečnosti tudi desna roka zatekala,najprej me je zasrbela sem se popraskala potem pa je bla kot da bi tisto belo zdravniško rokavico napihnil!user posted image user posted image

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   [Brisano sporočilo]
23.11.2009 21:12:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu memole)
  Neposredna povezava do sporočila: 98
24.11.2009 8:16:23   
somic
jutro!!!

danes sem pokonci že kar nekaj časa... naš mali je tako močno kolcal, da ni bilo druge, kot da vstanem. že sedaj me ima pod kontrolo, kaj šele bo v prihodnje ??? user posted image user posted image user posted image

pregled imam 1.12, točno čez en teden, ne opažam pa nič sprememb glede lega, tako, da ne vem kako bo to šlo. menda se bo v tem tednu odločil kaj spremenit položaj.

aah! kilogrami! nič bat in se obremenjevat! to je vse na račun novega življenja! ene jih imajo malo več, druge malo manj.

jaz sem se tudi obremenjevala s tem da se ne smem preveč zredit, ker sem že tako med bolj močnimi, pa je za sedaj kar ok. res pa je, da imam samo trebuh, nikamor drugam nisem dobila nič, niti v joške. vse je tako kot je bilo prej.

punce! a ste poslušale včeraj to zadevo o gripi po tv? se gre katera od vas cepit zdaj, ko smo nekako na nujni listi?

jaz še kar ne vem, me nekako ne vleče, čeprav se po eni strani full bojim.

sem pa slišala, da se je pojavila tudi v lucijski šoli že.

Neposredna povezava do sporočila: 99
   [Brisano sporočilo]
24.11.2009 9:59:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu somic)
  Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?