|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
23.10.2009 11:21:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moreta)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Nosečke iz obale 2010
23.10.2009 14:00:55   
dskubin
Pupe, tle si poglejte, če vam je kaj všeč, imajo kar nekja izbire, cene pa niso take, da dol padeš. Hlač za 20€, kot so tle, ne dobiš niti s pod druge roke. Samo, da me ne boste potem okol lovile, da ste preveč zapravle ;)

http://www.nextdirectory.eu/page.asp?b=G45&p=150&o=1

< Sporočilo je popravil dskubin -- 23.10.2009 14:02:17 >


_____________________________

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Nosečke iz obale 2010
24.10.2009 15:05:14   
heaven
Pozdravljene primorke!

Pa se vam se ena pridruzuje.  Noseča sem 21 tednov, PDP 6.3.2010. Doma imam že eno nagajivo princesko, ki bo 4.novembra stara 2 leti.
Sibam skuhat kosilo, ker tamala zdaj ravno spi.
Napisem kaj vec, ko bom imela malo vec casa.

lep pozdravcek vsem!

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   [Brisano sporočilo]
26.10.2009 17:06:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu heaven)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Nosečke iz obale 2010
27.10.2009 13:57:32   
Chi_Pita
Pozdravljene user posted image

Da se malo oglasim tukaj? Danes sem imela obisk pri ginekologu ... ja prav sem napisala obisk, g. sploh ni bilo in mi je sestra samo tisto obvezno naredila ... ni pa hotela poslušat srčka, kot piše da se v 18. tednu naredi. user posted image Sem bila kar malo razočarana ... ma dobro, sej me je naročila na morfologijo že čez 3 tedne user posted image ... to bo pa ap cap user posted image

Drugače z vami? Pa trebuščki, pridno rastejo? user posted image Meni se je v zadnjih dneh kar pošteno raztegnil ... od slikice, ki jo imam v albumčku, je skoraj enkrat večji user posted image ... ne morem verjet, da gre tako hitro ... še malo pa sem na polovici?

A se vi že kaj pogovarjate o imenih? Z dragim sva enkrat samo začela to debato, vendar nisva niti seznamčka ožjih imen naredila ... tako, da imam občutek, da bo odločitev padla čisto na koncu user posted image

A ste pri vas že začeli s pobiranjem oljk ... pri tastu bomo začeli nekje na začetku novembra ... komaj čakam, da bom malo več na zraku user posted image ... aja, pa ta ura me je čisto pokopala ... zbujam se ob 5.30 ... kar ne morem spat, zvečer pa že ob 9h komaj gledam user posted image

Uživajte v tako lepem vremenu, nam ki pa delamo, naj čimprej mine delovni teden user posted image


_____________________________

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   [Brisano sporočilo]
27.10.2009 15:13:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Chi_Pita)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
   [Brisano sporočilo]
27.10.2009 15:26:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Nosečke iz obale 2010
27.10.2009 15:54:59   
dskubin
oljke - mi smo začeli danes, sem glih zdej končala, imam dost za danes

imena - za pupo imamo že izbrano, za fanta pa še ne (imamo 3 v ožjem izboru). Uno, ki je meni najbolj všeč, se sin začne tako režat, ko ga omenim, da bo verjetno odpadu. Sicer pa je do februarja še čas, da se otroka navadita.

g - očitno hodiva k isti, ker jaz sem tudi danes bla in prišla razočarana domov. Ker meni je še vsakič do zdej (tudi v prejšnjih 2 nosečnostih) naredila UZ, sicer čisto na kratko, ampak vseeno fajn ;) Sestra pa - sej ne vem, kaj naj rečem. Meni je v 18, tednu hotla poslušat srček, ampak je še preden je začela rekla, da najbrž se ga ne bo še slišalo. Pol mi je dala uno na trebuh samo na 1 mesto ene 2 sekundi in se ni slišalo in je rekla, da se bo že drugič user posted image . No, danes se je res. Vsaj to. Ker odhajam v tujino in pridem nazaj šele čez 1 mesec, tko da imam naslednji pregled šele čez 5 tednov. Do takrat sem sama z mojimi brcami ;)

_____________________________

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Nosečke iz obale 2010
27.10.2009 16:14:26   
Chi_Pita
IZVIRNO SPOROČILO: valen

Zdaj gledam kaj se mi bolj splača glede denarja oz paketkov na CSD. Najbrž bom kr denar vzela in dala za voziček. Pa neki dobimo še od občine... Nekje pa sem zasledila, da baje se neki dobi tudi o zavarovalnice. mogoče katera ve kaj več o temu? lp



Ja a, jaz sem tudi razmišljala, da se mi verjetno res najbolj splača vzet denar, ker bom dosti stvari itak dobila iz druge roke. In porabit za voziček ... ker res, voziček bo pa nov - vsaj nekaj da kupim za moje malo dete. user posted image

To za zavarovalnico pa se bom pozanimala ... jaz delam namreč pogodbeno pri AS-u, glede tega pa me niso še nič naučili ... hehe, delam niti 1 mesec user posted image Če zvem kaj zanimivega javim.

dskubin ... zna bit, da imamo res isto g. ... user posted image A hodiš v ZD Izola ...meni pa je sestra rekla, da ne bo poslušala srčka, ker se itak ne bo slišalo, da je baje prehitro ... ma kako je prehitro, če pa punce z "angelsoundom" al kaj je že - slišijo že prej? Boo, ne razumem ... Res je glavno, da same čutimo, da je vse OK user posted image

Uživaje ... jaz šibam zdaj domov, juhej user posted image


_____________________________

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Nosečke iz obale 2010
30.10.2009 14:44:25   
somic
evo me! sem nazaj!

sva si z mojim privoščila en kratek dopustek pa naju ni bilo kar cel teden- sva malo podaljšala. in super sva se imela. sicer nič posebnega, tako, da sem lahko vmes še stvari na csd uredila, potrdit sva šla očetovstvo, nabavit še malo stvari za stanovanje kar pač manjka intako naprej.

človek bi kar hodil naprej po nakupih, samo kaj, ko tako hitro ta denar leti na vse strani! groza!!!!

joj, valen, ne vem, če bosta najina fantak z istim imenom... jaz sicer vem že 100% da bo fantek, samo me zdaj daje malo neodločnost. bolj kot se bližam, manj sem odločna glede tega, tako, da že iščeva drugo ime. izbor ne bo velik, ker vstrajam da bo malemu ime nekaj na M ker sva pač oba tudi na M  pa mislim, da bo zanimivo, da bomo vsi... ampak ni ravno velik izbor.

bo že nekaj.

srček pa sem jaz prvič zaznala z AS ko sem bila na začetku tretjega meseca. res pa je, da je bil to prvi poiskus poslušanja srčka, pred tem, te napravice niti nisem imela. zdaj pa ga niti ne poslušam več, ker mi ni tako zanimivo.

kam pa kaj hodite h ginekologom? mogoče se še kje srečamo!

aha!!!ena je omenila en dodatek od zavarovalnice, druga pa je omenila, da se bo pozanimala! prosim... jaz nič ne vem o tem in če se le da bi bilo zanimivo to vedet, da ne bo kaj prepozno. če katera še kaj ve, se priporočam

_____________________________

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   [Brisano sporočilo]
30.10.2009 19:12:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu somic)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Nosečke iz obale 2010
2.11.2009 21:07:10   
heaven
Ciao primorke!
Evo me se spet javljam. Na seznamcek lahko napisete tudi moja leta...27.
Mi se pa pripravljamo na 2.rojstni dancek od nase pupike, v sredo praznujemo. Ne morem verjet kako gre hitro ta čas. Kaj bo sele ko bo še en dojenček.
Prejšnji teden sem imela morf. in naš user posted image  je veselo skakljal na vse strani, G ga je komaj loviluser posted image . Vse ok, za spol pa ni bil prevec siguren, tako da je reku da mi bo v 30.tednu potrdil...ufff spet se bom nacakala.
Zdaj pa grem pod tus, pol pa GF ;)

Lep vecer vam zelim! 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Nosečke iz obale 2010
3.11.2009 8:50:23   
moreta
Pozdravljene punce,

moj trebušček kar pridno raste. Sem si kupila že dvoje hlač, ene v OVS za 39,90, druge pa v Živ Žavu za 51,90. Ni kaj, rabim za v službo. Majčke pa bom, dokler se da, nosila dosedanje.

Glede imen se s fantom nisva še nič konkretno pogovarjala, tako da me je prav strah, kakšna so mu všeč. Strinjava se v tem, da bo ime slovensko in ne izpeljanka kakšnega tujega imena. Saj imava še čas...

Glede zavarovalnic jaz ne vem nič. Prvič slišim. sem pa res življenjsko zavarovana, ampak pri Generali. Se bo treba kaj pozanimat.

Moj ginekolog je dr. Lovšin v SBI in moram priznat, da je super. Naslednji pregled imam 10.11. ko bo 18. teden nosečnosti. Komaj čakam.

Drugače pa se počutim v redu. Hvala bogu nimamo oljk, ker že tako sem zvečer utrujena, da me ob 21h ne dobite več pokonci.

No, lepo se imejte. Lp

(odgovor članu heaven)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   [Brisano sporočilo]
5.11.2009 12:13:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moreta)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Nosečke iz obale 2010
5.11.2009 12:32:54   
somic
valen! drži se!

pri meni je bilo enako, s tem, da so meni potrdili obstoj ciste na levem jajčniku takrat ko so mi potrdili nosečnost. na dodatnem mnenju v bolnici so mi povedali, da ne bom dočakala treh mesecev, da bom splavila, po dopolnjenih treh mesecih mi je ta isti povedal, da je to tumor in ne cista, kasneje so mi vzeli kri in potrdili, da je tumor rakav...

KATASTROFA!!!!
 
 
moja nosečnost je bila obup! vse dokler nisem prišla v lj, na samoplačniško mnenje. od dopolnjenega 6 meseca nosečnosti sem končno ok. počutim se sorazmeroma dobro in ne mislim na slabo tako kot prej.

optimizem velja. ne misli na negativno, ker ni vse tako črno kot se zdi na začetku.

za kakšno cisto gre? kolk veliko?

če te zanima kaj več, al pa če rabiš kakšen nasvet al pa spodbudno besedo, se mi javi na ZS

želim ti veliko sreče in čim manj živčnosti in sikeranje, ker vem kako je to

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image



_____________________________

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Nosečke iz obale 2010
5.11.2009 13:02:55   
Chi_Pita
user posted image user posted image user posted image valen ne smeš razmišljat tako negativno. user posted image
Verjamem, da ti je težko in ne veš kaj si mislit, sam misli na dobre, lepe stvari. Ne bit panična - ne smeš bit.
Zdaj ti bom še jaz dala en primerček... sestra od mojega je v drugo noseča ... pri prvi nosečnosi niso opazili nič, v drugo (razlika eno leto) pa so tudi njej našli cisto ... panika je bila, vendar je počasi izginila oz. se zmanjšala. Zdaj ne vem kaj in kako je s tem pri njej, vem pa, da se ne sekira in sploh ne razmišlja več o tem. user posted image Nosečnost pa poteka tako kot mora user posted image
Glede nizke posteljice, pa ti ne vem povedat, mislim pa, da je potreben počitek.

somic a tebi so pa to opazili za to nosečnost ali prej? Vse naj naj do prihoda tvojega škratka. user posted image user posted image user posted image

Punce držite se, ne imet črnih misli ... jaz verjamem v to, da če jih imaš, jih potem tudi privlačiš. Manj ko razmišlamo o grdem, boljše nam je in manj grdega se nam dogaja. user posted image

Aja, glede zavarovalnic ... tudi na AdriaticuSlovenici, če imaš skelnjeno življenjsko zavarovanje več kot 1 leto dobiš nagrado za rojstvo 1. otroka ... v vrednosti 10% zavarovalne vsote za doživetje osnovnega živ. zav. ... vendar znesek ne sme presegati 500€  ... upam, da ste razumele, ker jaz nisem lih vse. user posted image

Lep dan vam želim


_____________________________

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   [Brisano sporočilo]
5.11.2009 13:18:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Chi_Pita)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Nosečke iz obale 2010
5.11.2009 13:32:39   
somic
ja, ja... niso lahke.

pa pravijo, da je nosečnost najlepši del življenja ene ženske. jaz ne morem tega rečt, upam pa da bo bolje in s tem živim.

ja, to so mi ugotovili takrat, ko so mi potrdili to nosečnost. pred tem pa nikakršnih težav, nikoli, kar jim je bilo še bolj čudno.

sem pa res med srečnejšimi po tem, ko sem zvedla, da imam izredno srečo da sem sploh zanosila, načeloma ženske, ki iamjo takšno težavo ne zanosijo normalno, ampak preko umetne, poleg tega pa je prej potrebno odstraniti to tvorbo.

zgleda, da se z mojim zelo ujameva, da se je ta baby prijel, glede na to, da ni bil planiran in da je ratal čisto tako, spontano.

sreča v nesreči!

tiste ki imaste nosečnost bp, vam želim še naprej vse lepo! user posted image user posted image user posted image

_____________________________

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   [Brisano sporočilo]
5.11.2009 13:36:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu somic)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Nosečke iz obale 2010
6.11.2009 8:45:14   
Chi_Pita
user posted image jooj valen ... meni pa tako hormoni delajo, da sem začela jokat, ko sem prebrala tvoj zadnji post. Jaz ti res iz vsega user posted image želim, da se vsa ta zadeva glede ciste popravi. Ti kr pojdi po drugo mnenje ... v Izolsko bolnico jaz ne zaupam več ... odločila sem se, da bom rodila v Postojni - če se bo le dalo.

Jaz imam morfologijo 17.11. in po pravici povedano me je kar groza, ko berem kaj se zadnje čase dogaja. user posted image Pri meni je res zaenkrat vse bp in dete pridno miga vsak dan, sam kaj pa če na MF odkrijejo kakšno napako (že 3x sem sanjala, da z otrokom nekaj ni bilo v redu - vendar to pripisujem strahu, ki ga imam, ker mi je brat 100% invalid). Vendar ostajamo pozitivni sam kaj ko vsega straha ne morem potlačit.

Res tudi meni full pomaga, da obstaja ta forum ... se vsaj lahko nekomu potožim ko mi je hudo. Sej imam dragega, ki me posluša, sam včasih pa vse kar rečem jemlje kot neko zajebancijo ... jaz pa v jok in raje ne govorim o vsem z njim. user posted image

somic kdaj pa si ti začela vse rihtati na CSD ... pa paket za novorojenčka, kaj boste vzele (jaz mislim, da bom vzela dinarčke) in kdaj sploh vse skupaj začneš zbirat?

Pupe bodite močne in ne pustit da vas okrožajo črne misli. user posted image user posted image user posted image

Sem pa user posted image , ker sem včeraj izvedela da bo še en dojenček prišel konec maja med nas.  user posted image user posted image user posted image


_____________________________

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Nosečke iz obale 2010
6.11.2009 10:16:25   
somic
chi_pita ne obremenjuj se! na morfologiji bo vse ok, verjemi v to in si tako govori! pusti sanje tam kjer so, v drugem vsetu. jaz sem tudi sanjala, da bomo imeli punčko, pa se je lulček pokazal.

pusti stat. tako kot si napisala sama, bodi pozitivna in ne razmišljaj negativno.

v bistvu pa ti lahko na morfi reče v kakšni meri je razvit kakšen del teleščka. in ti že zdaj povem, da ne bo kakšne panike nepotrebne, da so lahko odstopanja v razvoju različnih delov tudi za kakšen teden. nič kaj takega. o drugem pa itak ne razmišljaj! ok!!!???
 
ja, jok... jaz sem tudi imela to obdobje, zdaj moram rečt je že kar nekaj časa mir, je pa bilo zelooooo hudo. po cele dneve, brez razloga, črnih misli je bilo ogromno. bile so povezane z postavljenimi diagnozami. še dobro, da je bil v tistem času moj tako rzumevajoč, čeprav sem se drla na njega brez potrebe. bogi je bil...

glede na to, da sem rizična in glege na to, da se selim, sem imela pravico papirje urejat na csd predčasno. konec novembra sva šla z mojim oddat papirje in uredit starševstvo, denar sem pa dobila v roku 8 dni. drugače pa se to ureja 60 pred pdp. odvisno tudi na kakšno socialno delavko naletiš

punce, glave gor! vse bo dobro!

_____________________________

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   [Brisano sporočilo]
6.11.2009 11:29:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu somic)
  Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Nosečke iz obale 2010
9.11.2009 15:19:50   
Chi_Pita
Hei punce ...

kaj kej delate na tak deževen dan? jaz delam še 1 urco, pol pa šibam domov kuhat ... imaste kak predlog, kaj skuhat?

dej valen nehaj, kaj ti je žal da si začela debato in povzročila strah? "Veš kaj je strah? Strah je velik, črn, ki ima full velike oči, notri pa ga nič ni." user posted image Hvala, da obstaja forum, da lahko malo potožimo kaj nas mori. user posted image Kako pa je drugače s tabo in tvojim user posted image ?

Ne morete verjet, kako si jaz želim na MF ... še 1 teden moram čakat, uh, kje je še to.
kako pa kaj brcike ...moj jih vedno bolj čuti ... kaj ni to lep občutek, da imajo tudi svojo predstavo, da se nekaj dogaja - razen našega rastočega trebuha in riti Punce jaz sem nekje na polovici in sem šla gor že 5kg, če ne slučajno več ... a je to normalno, da mi vsa hrana paše? user posted image user posted image user posted image

Jaz sploh ne vem kdaj moje dete spi ... zdi se mi kot bi non stop migal ... enkrat pod popkom, drugič colpo v hrbet, pol brca ob bok ... prav smešno se mi zdi vse skupaj ... pa nekje sem prebrala da v tem času (19./20. teden) otrok spi do 20 ur na dan ... pri nas to ne drži.   Kaj pa pri vas?

Uživajte in čuvajte bušije ... user posted image


_____________________________

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Nosečke iz obale 2010
13.11.2009 8:37:12   
Chi_Pita
Samo da nas malo dvignem na petek 13.

Uživajte pupe user posted image


_____________________________

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Nosečke iz obale 2010
15.11.2009 9:52:13   
memole
No pa sem vas našla!user posted image user posted image user posted image

Kako ste?

Jaz sem ok na seznamček ste me že dale,če pa še kej manjka pa povejte bom povedala!user posted image user posted image

Jaz brcik še ne čutim,na UZ se tudi ni vidlo da bi se kej premikala,na drugem pregledu se je zdej na tem pa nič!
Morda je pa bolj mirna tale kot pa taprva!
Ko bi vsaj bla!user posted image user posted image user posted image

Lep dan vam želim!


_____________________________

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?