|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
19.10.2009 22:26:00   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

piskot, tudi nam je bilo tako postreženo, ja - žrelnica je za operirat.
Jaz sem veliko prebirala o tem na med.over.net, forum otorinolaringologija. Res je povečana žrelnica pogosta, enim to povzroča ful težav (recimo nam), drugi prerastejo in operacije ne potrebujejo.
A to pomeni (glede na izvide), da je Martin sodeloval na ADG? Naš namreč ni hotel. Ima pa slabše prezračevanje samo enega ušesa, na drugem je tymp. A.

Upam, da se vam kaj izboljša do kontrole in operacija ne bo potrebna. Nam sledi operacija.

lej to ... sori ker plonkamo bolezni od vas user posted image . najprej luli, zdaj tole ... a imate potem se katero, da se pripravim?

ADG? Verjetno tisto ko so mu dali slusalke gor? Ja, je sodeloval. Pridno dvigoval roke. Kaj pa pomeni ta tymp A? Martin ima B.

Kdaj pa imate operacijo?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 176
19.10.2009 22:29:17   
piskot
naja ja no lepo da si se javila, samo okoliscine mi niso vsec. Martin ni imel se nikoli vnetih uses (do zdaj), pa se zdaj ima ful blago menda. AB ima zdaj 2 v zivljenju. Tako da potemtakem se ni take panike al kako?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 177
20.10.2009 7:58:39   
pikapolona2
Piškot.....sranje ja.....upam da res mine do marca. Kaj pa ta povečana temparatura? Je to od tega? Zakaj ima kljub AB še kar mal vročine?

Lu...jaz sem ji pa v TAO (taipei del olei....nakaj takega se napiše....imaš v BTCu...naproti okaidija)...kupila že lani na razprodaji en tak plašček....sam je pa tolk hecna v njem...je tolk puhast in pol je k ena žogicauser posted image user posted image ...tam imajo večkrat kakšne take plaščke pa bolj fine stvari. A v Zari si že gledala....tam tudi imajo večkrat ne čist klasične bunde....

Kaj čem kuhat za Brinin RD......za žlahto....zdejle si grem jedilnik sestavit...k pol grem v torkov šoping?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 178
20.10.2009 8:58:45   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

lej to ... sori ker plonkamo bolezni od vas user posted image . najprej luli, zdaj tole ... a imate potem se katero, da se pripravim?

ADG? Verjetno tisto ko so mu dali slusalke gor? Ja, je sodeloval. Pridno dvigoval roke. Kaj pa pomeni ta tymp A? Martin ima B.

Kdaj pa imate operacijo?

ja, res nas kopirate user posted image ... s tem, da smo mi lulija in žrelnico razdelili na dva otroka...

o izvidih glede tympanograma boš največ prebrala na tistem forumu, ki sem ti ga prej omenila...  o operaciji žrelnice boš pa tudi na RR najdla eno temo, mislim da jo je prav naja78 začela, so mamice pisale o svojih izkušnjah...

naš je imel do sedaj samo 1x (rahlo) vneto uho, angin tudi ni imel, je pa dostikrat prehlajen, kašlja... poleg tega pa diha skozi usta in tudi rahlo smrči...

mi imamo operacijo 30.11. oz 1.12., še dober mesec...

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 179
20.10.2009 9:05:01   
Maxica
Danes pa voščim moji dragi snahi, Ivi, vse vse najboljše za tretji rojstni dan, da bi bila vedno taka navihanka mala in mamici vedno na najbolj izbrane načine dala vedeti, da nisi po župi priplavala in s svojim lepim videzom vedno pretkano prepričevala v nasprotno. user posted image  

user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 180
20.10.2009 9:09:43   
Maxica
O, Naja, glej jo, seveda se te spomnimo, saj imate enega fantka z enim krasnim imenom. user posted image  Večkrat se kaj oglasi, no. user posted image
Piskot, sranje, ej, upam, da se poštima. Zakaj pa ste morali na ORL?
A ste drugače že imeli kaj sistematske preglede pri treh letih? Z Lanom ga imava v ponedeljek, me prav ful zanima, koliko se bo odločil sodelovati, ker čisto možno, da se odloči, da bo tiho in pri miru in bomo ene trikrat šli brati tiste like na tabli. No, se pustim presenetiti. user posted image  
Saj sicer je postal en simpatičen fantek, ima take izjave, da dol padeš. Se kaj igrava, pa me na vrat na nos vpraša, o, mama, kako si mi kaj? user posted image  Pa mal se je poredil, se bliža 15 kg, merili ga pa nismo še, ga bomo v petek.
Še zmeraj pa ne vem, kaj kupiti za rojstni dan. Zdaj me še ostali sprašujejo, pišuka, pa res ne vem. Za obleči ima vsega, za obuti isto, igrače bi lahko še mi kaj prodali. Sploh nimam ideje. Verjetno bomo šli v petek v Ljubljano, pa si bo sam kaj izbral. user posted image  Kaj jaz vem, ali da mu dajo vsi denar, pa mu ga dam na banko, pojma nimam.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 181
20.10.2009 9:16:26   
@lina
če katero zanima: svilanit ima v svojih prodajalnah znižanje, jaz sem včeraj za oba fantiča kupila kopalna plašča, otroški so znižani za 30% - takega:

http://www.svilanit.si/detail_produkt_SRB.asp?barvaID=899&kategorijaID=5&podkategorija=05Kolekcija+Rega#_self

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 182
20.10.2009 9:38:28   
piskot
morgen.

smo falota poslali malo k babici, da lahko kaj naredim. no se vedno imam samo eno roko frej user posted image .

@lina tenk ju za razlago, bom malo pobrskala. upam da bo slo samo od sebe nazaj. sem pa ravno v vrtec klicala da ga ta teden se ne bo, pa mal sem povedala, je pa rekla tudi vzgojiteljica, da je to res pogosto, ce imajo povecano zrelnico.

pikapolona to je menda normalno, je rekla da ni panike, da je mogoce samo toliko utrujen. kar je verjetno res, glede na to, da je cel dan v pogonu in spet nic ne spi cez dan. nam je pa vseeno podaljsala AB z enega tedna na 10 dni. ja no pa vceraj zvecer in danes je nima vec. upam da tako tudi ostane.

sistematski je ravno zadnjic sestra od nase dohtarce povedala, da naj pricakujemo januarja, ker majo prej ful drene.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 183
20.10.2009 11:52:21   
frrrr
bejbike, kak luksuz je bit doma, če imaš starejšega otročka v vrtcu... se kr mau grdo sliši do Jaše no... a do včeraj res nisem imela časa za Brino, ker sem se 100% posvečala Jaši, Brino previjala in dojila, pa kupčkala tu in tam.

no, včeraj sm malega peljala v vrtec, kjer je rd praznoval. pol sm se še v upravi ustavila in oddala vlogo za Brino ter vlogo za znižano plačilo vrtca. prišla domov, kjer sta mož in mala pridno spala, zato sem se jima pridružila in se fajn naspala. mož je upedenal na csdju, pa v šoping šel. js sm se crkljala z malo. ob 15ih smo šli pa z vozičkom pa Jašo in mali je tolk ponosno tiščal voziček proti domu user posted image

mala se dans prvič kopala... se pridno redi... pridno spi... mau je še rumena... razen hranjenja in previjanja skoraj ni dela z njo... najbolj dejavna je nekje od 20ih do 23ih, ko je Jaša že v postelji... kot bi se prilagodila tamaumu user posted image fotkat nimamo časa, zato nimam kaj prilepit user posted image

Jaša pa je full pozoren, jo tolk nežno objame, da lupčka in ji pove, da jo ima rad večkrat do lune in nazaj vsako jutro mora obvezno prit v veliko posteljo Brino gledat. spi pa raje v svoji postelji, kjer ga ne moti jok user posted image to je pa čista zmaga, če tako ostane - mislim spanje v svoji postelji brez ljubosumja ali občutka zapostavljenosti, prostor za spat bi že našli.
kak izpad trme še vedno doživimo, a to je itaq normalno za to obdobje... kasneje nas verjetno čakajo še kakšni hujši izpadi user posted image se pa res pozna na obnašanju tamauga, če so prisotni stari starši... takrat pa trmari do onemoglosti, ker ga stari starši niso sposobni ignorirat in zihr popustijo user posted image

dopust - ste fajn lušte naredile. sem gruntala že o dnevnem obisku enga bazena, pa imam takšne ranice in krastice po nartu, da ne upam na bazen, ker bi še kakšno okužbo fasala. prvi dopust bo verjetno kr januarska smučarija. pol sm pa primorje mau gledala za marec/april. še nikoli nisem dopustovala v slov. primorju in mi je un debeli rtič prav všečen, bi ga kak vikend sprobali. moja starša sta tudi že rezervirala olimje za april in pričakujeta našo družbo za ene 3 dni... no, potem bo pa tašča že rabla pomoč pri postavljanju prikole user posted image

piškot - želim vam hitro okrevanje tamauga... in upam, da se stanje do marca izboljša!

naja78 - ti si naša oktobrka, čeprav si potegnila v november. sori, ker ti nisem delala družbe do konca kot sm ti obljubila... malemu se mudilo user posted image

@lina - naš mali ima svilanitovo žabico in je čist navdušen nad njo user posted image je pa kopalni plašč dobra ideja za darilo -> Maxica user posted image
in Maxi, tvoj Lan prehiteva, če ste na 15kg. naš ima 13.5kg user posted image

sistematski pregled... dobili vabilo in un kartonček s slikicami. imamo pregled 23.11. in sicer ob 18:20. dvomim, da bo mali tak čas kaj sodeloval user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 184
20.10.2009 11:53:45   
frrrr
letos nisem tolk pridna s čestitkami...
... vsem 3letnikom želim vse najboljše! čimmanj sekirajte svoje starše in bodite zdravi!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 185
20.10.2009 13:05:14   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

kopalni plašč dobra ideja za darilo -> Maxica user posted image
in Maxi, tvoj Lan prehiteva, če ste na 15kg. naš ima 13.5kg user posted image

Hvala, Frrr, to res ni slaba ideja, in jo bom verjetno uporabila.user posted image  
Ja, sploh ne vem, kdaj se mi je tolk poredil, zgleda je mal bolj pri apetitu, kar me straaaašno veseli, ker so bile pa z njim take borbe, da ni res.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 186
20.10.2009 13:12:29   
altati
naš sine bine tudi še ni niti blizu 15...tam nekje 13, mogoče kakšen gramček čez....

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 187
20.10.2009 14:28:33   
piskot
pri nas 13 s supergami vred. pa 102 cm, torej glih 100 brez superg. smo ga zadnjic pri P nastimali da se je mal vagal in meril.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 188
20.10.2009 21:00:38   
moci
se grem zakopat, ker nimam pojma koliko tehta zoja 

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 189
20.10.2009 21:11:33   
piskot
nosecke a katera rabi lupinico? nasa bo frej cez kaksna 2 meseca. je pa unisex, frjolcna.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 190
20.10.2009 21:49:13   
moci
mi moramo najprej voziček izbrat, bi tako, da paše gor.
pa nisem niti hvala rekla za gugalnik. 100x bohlonej

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 191
20.10.2009 22:05:17   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: moci

mi moramo najprej voziček izbrat, bi tako, da paše gor.
pa nisem niti hvala rekla za gugalnik. 100x bohlonej

hvala ker ste ga vzel, drgac bi ga morala slikat in dat na podarim.

no ce boste quinnija vzel, vam bo pasala gor. sej mas se mal cajta. a od zoje je nimata vec?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 192
21.10.2009 7:52:47   
pikapolona2
piškot...jst še imam lupinico.......sem jo vmes frendici posodila...ampak je še OK...... tak da hvala....pa tvoja lupinica je še čist lepa....to kamot na bolhi prodaš za par eurov...pa si masažo pr Damjanu plačaš  (najmanj 2) zej ko si čist adijo k maš dva domauser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 193
21.10.2009 7:55:00   
pikapolona2
aja naša tehta pa 15,5kg in je velika 101 cm.

za sistematskega pa pojma nimam...a to za pregled oči dobiš en listek domov? Drgač je pa v tržiču tudi skoz gužva pomoje bomo do 4 let enkrat na vrstiuser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 194
21.10.2009 8:32:16   
pikapolona2
A bi šla katera na tečaj indijske kuhinje (vegetarijanske) ...je v soboto dopopldne v LJ.....me skrbi k nas je mal prjavljenih da bodo skenslal.....40 EUR

se bomo naučil skuhati :

• Bread rolls - zelenjavne rolce
  • Chapati - indijski kruhki
  • Sablji - zelenjava na indijski način
  • Daal lečina juha
  • Mutter Pulav - riž z grahom
  • Kheera raita - jogurt s kumaricami
  • Kheer - sladica

• Neposredna povezava do sporočila: 195
       [Brisano sporočilo]
    21.10.2009 9:36:57   
    Brisani uporabnik
    [Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 196
    21.10.2009 9:40:07   
    pikapolona2
    sivkamivka...ne na šoltu...ena indijka uči....jaz sem ravno zato prestavila praznovanje iz sobote na nedeljo :-)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
    Neposredna povezava do sporočila: 197
       [Brisano sporočilo]
    21.10.2009 9:42:08   
    Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 198
    21.10.2009 9:44:29   
    pikapolona2
    IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

sivkamivka...ne na šoltu...ena indijka uči....jaz sem ravno zato prestavila praznovanje iz sobote na nedeljo :-)

aha, jaz sem vas pa ravno v nedeljo vabila na štrudl, pa ne bo šlo, pa kakšen drug dan - med počitnicami?

ja počitnice so drug teden...obvezno moram Brino en dan iz vrtca ven vzet pa si lahko naredimo en spešl dan :-)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
    Neposredna povezava do sporočila: 199
       [Brisano sporočilo]
    21.10.2009 9:48:17   
    Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 200
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
    V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
    Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
    Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Katero ime izbrati za dečka?
    t4sa

Katero ime se vam bolj dopade za dečka?

Sven (39%)

Teo (61%)

Število vseh glasov: 443

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!