Maxica
|
O, Naja, glej jo, seveda se te spomnimo, saj imate enega fantka z enim krasnim imenom. Večkrat se kaj oglasi, no. Piskot, sranje, ej, upam, da se poštima. Zakaj pa ste morali na ORL? A ste drugače že imeli kaj sistematske preglede pri treh letih? Z Lanom ga imava v ponedeljek, me prav ful zanima, koliko se bo odločil sodelovati, ker čisto možno, da se odloči, da bo tiho in pri miru in bomo ene trikrat šli brati tiste like na tabli. No, se pustim presenetiti. Saj sicer je postal en simpatičen fantek, ima take izjave, da dol padeš. Se kaj igrava, pa me na vrat na nos vpraša, o, mama, kako si mi kaj? Pa mal se je poredil, se bliža 15 kg, merili ga pa nismo še, ga bomo v petek. Še zmeraj pa ne vem, kaj kupiti za rojstni dan. Zdaj me še ostali sprašujejo, pišuka, pa res ne vem. Za obleči ima vsega, za obuti isto, igrače bi lahko še mi kaj prodali. Sploh nimam ideje. Verjetno bomo šli v petek v Ljubljano, pa si bo sam kaj izbral. Kaj jaz vem, ali da mu dajo vsi denar, pa mu ga dam na banko, pojma nimam.