|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
18.10.2009 20:40:28   
altati
moci - hotel je s 4 zvedicami, savne so vključene v ceno, jaz še nisem bila oz. nazadnje sem tam bila min 25 let nazaj. Priporočala sta mi pa starša, ki tja redno hodita in pravita da je za otroke ful dobro priskrbljeno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 151
18.10.2009 20:54:10   
moci
mi smo bili nazadnje v dolenjskih, v tanovi balnei. zdaj smo pa malo razvajeni.user posted image
mah, nekam bomo že šli, za ene 3 dni.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 152
19.10.2009 7:49:16   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

IZVIRNO SPOROČILO: moci

moj mož tudi za roglo navija. jaz pa kar nisem zihr. je drugače od term, ki jih običajno obiskujemo. 

meni je zmagala ''savna vas''.

ja ta je v Zrečah res prelepa....ena izmed lepših svan kar sem jih videla. Pa okolica je v zrečah tudi lepa......dobra izbirauser posted image

Moci.... Savnala se itak ne boš....kaj pa kopala? Jst sem ravno G spraševala a mi to ful odsvetuje...pa je rekla da sploh ne...naj si dam en mini tampon pred kopanjem notri......pa ga  takoj ko pridem ven odstranim.

Joj mene tudi mal kakšne mini dopustovanje mika......jst sem pa mal gledala da bi šli proti morju...pa bi se v en hotel z ogrevanoi morsko vodo parkirali. sam po moje bo to šele v novembru čas....naslednji in še naslednji vikend malo praznujemo...pa jaz grem na tečaj indijske kuhinje....pa itak je dan mrtvih k moj strumno stoji ob grobuuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 153
19.10.2009 8:18:22   
muki1
Pikapolona, poglej če je v Strunjanu fraj v hotelu Salinera. Tam je bazen z morsko vodo. Pa za otroke en bazenček.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 154
19.10.2009 8:58:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

IZVIRNO SPOROČILO: moci

moj mož tudi za roglo navija. jaz pa kar nisem zihr. je drugače od term, ki jih običajno obiskujemo. 

meni je zmagala ''savna vas''.

ja ta je v Zrečah res prelepa....ena izmed lepših svan kar sem jih videla. Pa okolica je v zrečah tudi lepa......dobra izbirauser posted image

pod tole se samo podpišem.

Pikapolona - mi smo gledali hotele tudi na hrvaškem, recimo:
grand hotel opatijska cvijeta (4*)
hotel ambasador (5*)
hotel sol umag (4*)

potem pa smo ugotovili, da nam hoteli trenutno niso ravno ''in'' - mož je itak že cel mesec po hotelih, otroci pa saj veste - jutranje vstajanje in zajtrk in kot nalašč takrat najdlje spijo, tako da nam zaenkrat paše apartma. Bomo pa šli v enega izmed teh hotelov okoli božiča ali novega leta. Če nam ne bo takrat snega zapasal....

Neposredna povezava do sporočila: 155
19.10.2009 9:01:52   
Lu
Jutro!

Ja jaz sem bila v Banovcih na obisku pri starših, ki sta dopustovala in mi je bilo zelo všeč. Smo bili pa dostikrat tudi z družbo na Rogli - za otroke ni tako dobro. Glede bazena mislim. Zdaj hodimo že 2 leti v Kr.Goro in je za otroke super fajn. user posted image Tako, da komaj čakam december, da dam možgane na off. user posted image

Drugače so pa baje spet ene viroze. Upam, da naš mali ne zboli. Je ponoči 2-krat bruhal, zjutraj pa kot rožica user posted image

V petek grem pa na masažo user posted image user posted image Komaj čakam. So mi frendice kupile za roj. dan.

Kaj še novega. Aja to, da v celi LJ nisem našla ene primerne bundice za Majo. Dajte mal povedat, kje ste kaj gledale, no. Iščem pa tako, da je za na lepo. Ala plašček- malo daljša. Ker eno smučarsko ima.

Tako na kratko.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 156
19.10.2009 9:16:31   
Anonimen
kar se tiče bazenov za otroke, so definitivno najboljše Čateške toplice. Vsaj nam. Mi tam zares uživamo, veliko je za sprehajat, dober welnes, veliko igral ( notri in zunaj ), tobogani,.... smo bili letos že dvakrat po en tedenuser posted image user posted image user posted image  pa tristan večkrat vpraša, kdaj bomo šli škrata Čateža pogledat.

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 157
19.10.2009 9:17:39   
Anonimen
bundice za otroke nisem še nič gledala. Ena mu je še od lani prav, več konfekcije pa bo mož kar v NY kupil. je res veliko izbire in ne bo problemov.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 158
19.10.2009 9:56:59   
altati
lina - meni pa Čatež sploh ne sede. Smo bili letos marca po dolgem času, pa sem bila popolnoma rzaočarana. Se mi zdi da delajo absolutno preveč na masovnem turizmu, higiena se mi je zdela pomanjkljiva, ni mi ravno sedlo.
Z našo ta veliko smo hodili v Čatež, ko je bila stara 2-3 leta in takrat  se mi je zdelo super, zdaj pa se mi je zdelo, da je vse tisto, kar je bilo takrat, še enako, brez kakršnihkoli obnovitev, samo nekaj dograjujejo, da dobijo notri čim več ljudi....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 159
19.10.2009 10:06:07   
pikapolona2
joj...meni se tudi zdi da v Čatežkih sam širijo pa starega nič ne obnavljajo. Plus higiena v Čateških mi je bila pa od vseh toplic najbolj bruh bruh....mogoče smo ravno kakšen slab dan naleteli. .....aja o tem da je bilo polno enih hm hm ciganov notri...pa sej nočem bit rasist...sam nekak me ni navdušl :-) Čeprav moj fuuul navija za čateške...pa ene prjatle mamo v Brežicah pa je tako priročno blizu za na obisk potem skočit.

Sem mojga klicala, da ga mal spomnem na jesenske počitnice (da si rezervira kak frej dan) pa me je spomnil da morava za oba avta kupit zimske gumeuser posted image user posted image .....mislim da ne bo nič z našim mini dopustomuser posted image . Moj noče nič na obroke kupovat....morava vedno skeširat takele izdatke.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 160
19.10.2009 10:33:02   
Anonimen
jah, v čateških je res masovni turizem. Smo ga navajeni.

Mi gremo takrat ko ni počitnic in tudi sicer med vikendom je zares gužva. Ponavadi pa se umaknemo notri, čisto levo, ponavadi tam plavata kakšni dve stari mamci.

In tudi jemljemo kot zabavišče in ne kot zdravilišče, saj fanta obožujute vse kar je adrenalinsko. Najbolj umazana voda pa je vedno ponavadi tam, kjer so otroci. Na žalost. Sej preveč klora pa tudi ne smejo dodajat. Ampak kle smo itak zelooo malo.

Povsod pa se najde kakšen plus in minus.

Neposredna povezava do sporočila: 161
19.10.2009 10:52:18   
Maxica
Nejc, Eva, Gael in Tina, vse najboljše za 3. rojstni dan. user posted image user posted image user posted image

user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 162
19.10.2009 10:56:31   
pikapolona2
Lina sej tile bazeni so res vsepovsod ...masovni...mi smo bili letos poleti v aqualuni....sem si prisegla, da ne grem več na te ta velike komplekse kjer imajo miljon toboganov....kakšna gužva in svinarija...ženski WC za bruhat...za jest so pa imeli tud samo pomfri in pice...še ene spodobne enolončnice niso imeli.....itak Brino še tobogani ne zanimajo...mene nikoli niso. Moj lahko gre pa sam če hočeuser posted image .

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 163
19.10.2009 19:46:27   
piskot
cer.

sem slabe volje. sej nocem bit, sam ne morem iz svoje koze. smo sli na ORL, imamo diagnozo: obojestransko prevodna izguba sluha do 40dB, tip B obojestransko.

Menda da ni to nic posebnega, da imajo to majhni otroci velikokrat, vcasih se samo izboljsa, ce dovolj cistis s fiziolosko nos, vcasih pa je treba na odstranitev zrelnice. Mislim, to oni tko, kot da bi sli po kruh v stacuno user posted image

No kontrolo imamo marca, potem bodo pa videli kako bo naprej.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 164
   [Brisano sporočilo]
19.10.2009 20:19:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 165
   [Brisano sporočilo]
19.10.2009 20:21:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 166
   [Brisano sporočilo]
19.10.2009 20:23:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 167
19.10.2009 20:38:24   
Lu
Am punce eno pitanje.... Jaz sem nekaj pospravljala... ene kuverte, stare... pa našla še kar nekaj SIT-ov??? A jih še kje menjajo???

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 168
19.10.2009 20:48:55   
altati
lu -pomoje edino Banka Slovenije ti jih še menja.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 169
19.10.2009 20:54:58   
moci
tolarje menja BS, ja. pa nekaj provizije vzame.

toplice - hvala za ideje, jih bomo upoštevali. user posted image

kuki, ja sranje no. vi pa čist tu mač pobirateuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 170
19.10.2009 21:16:31   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

cer.

sem slabe volje. sej nocem bit, sam ne morem iz svoje koze. smo sli na ORL, imamo diagnozo: obojestransko prevodna izguba sluha do 40dB, tip B obojestransko.

Menda da ni to nic posebnega, da imajo to majhni otroci velikokrat, vcasih se samo izboljsa, ce dovolj cistis s fiziolosko nos, vcasih pa je treba na odstranitev zrelnice. Mislim, to oni tko, kot da bi sli po kruh v stacuno user posted image

No kontrolo imamo marca, potem bodo pa videli kako bo naprej.

nekaj takega imam jaz....zaradi angine na angino ko sem bila v vrtcu in vnetij žrelnice.....imam zožan sluhovod, ampak mi ni hudega, slišim še vedno vse, pač tistih neki decibelov ne....sem pa zaradi tega bolj nagnjena vnetju ušes in se moram merkat!

Sodelavka ima to isto pri tamali, ful je neki alergična, pa skoz bolna....in se zdej odločajo za op žrelnice.

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 171
19.10.2009 21:18:07   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Jutro!

Ja jaz sem bila v Banovcih na obisku pri starših, ki sta dopustovala in mi je bilo zelo všeč. Smo bili pa dostikrat tudi z družbo na Rogli - za otroke ni tako dobro. Glede bazena mislim. Zdaj hodimo že 2 leti v Kr.Goro in je za otroke super fajn. user posted image Tako, da komaj čakam december, da dam možgane na off. user posted image

Drugače so pa baje spet ene viroze. Upam, da naš mali ne zboli. Je ponoči 2-krat bruhal, zjutraj pa kot rožica user posted image

V petek grem pa na masažo user posted image user posted image Komaj čakam. So mi frendice kupile za roj. dan.

Kaj še novega. Aja to, da v celi LJ nisem našla ene primerne bundice za Majo. Dajte mal povedat, kje ste kaj gledale, no. Iščem pa tako, da je za na lepo. Ala plašček- malo daljša. Ker eno smučarsko ima.

Tako na kratko.

v okaidiju v Merc. centru so imeli take cute bundice- črne barve, pol plašček..., da bi jo še jaz imelauser posted image

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 172
19.10.2009 21:23:01   
@lina
piskot, tudi nam je bilo tako postreženo, ja - žrelnica je za operirat.
Jaz sem veliko prebirala o tem na med.over.net, forum otorinolaringologija. Res je povečana žrelnica pogosta, enim to povzroča ful težav (recimo nam), drugi prerastejo in operacije ne potrebujejo.
A to pomeni (glede na izvide), da je Martin sodeloval na ADG? Naš namreč ni hotel. Ima pa slabše prezračevanje samo enega ušesa, na drugem je tymp. A.

Upam, da se vam kaj izboljša do kontrole in operacija ne bo potrebna. Nam sledi operacija.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 173
19.10.2009 21:56:05   
naja78
čer oktoberke!
se me še spomnite? izpred 2 let??no upam da!!user posted image
rada bi samo pomagala oz povedala svoje mnenje za :piskot in @lina!

Naš Lan je od 13 meseca naprej oboleval za vnetji ušes,stalno mu je curilo iz nosu.prvo leto se je čuval privat-isto sranje.tudi prvo leto v vrtcu ni bilo boljš.pa mi je 1x pisker odneslo in sem sama forserala op žrelnice.bil je operiran letos maja.od takrat nismo bili bolni.(trkam)
hodili smo na metelkovo,naš ADG-ja še ni imel in niti podrazno ne bi sodeloval.on bi raj sodeloval z kako lepo punčiuser posted image .
no pojedli smo 13x antibiotike v 1 letu in pol.in to  ne amoksiklav in hiconcil,ampak malo hujše zadeve.kljub totalni LAVAŽI nosu,dajanju operla,kup vitaminov,in še in še.....konc koncev žrelnica je bila za ven.in nikoli ni smrčal,nikoli čez usta dihal,pa je bila kriva temu da pojedel toliko zdravil.in načel se mu je sluh.
če katero od vaju kaj več zanima mi napišita.od ORL-ja vem veliko,sem delala prakso tam.
in še nasvet,če ima marca kontrolo,pojdite že zdaj po datum,ker bote še čakali.saj datum lahko prestavljaš.
ja žrelnica je ključna za sluh,še to,eni pravijo da zakrni okoli 6 leta.jok brate do 15 NE! vse te info zveš tam na kliniki kjer je otrok operiran.ma super so.operacija pa traja le 7 min,s pripravo 45.
naš Lan je sedaj za 2,zrastel je za 4 letnika,....res škoda živcev.

no zdej pa dost vdiranja....v vaše zadeve.user posted image user posted image user posted image lepo mi bodite,malo pa še pokukam k našim čenčam.user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 174
19.10.2009 21:58:05   
naja78
aja še to: timpanogram ni isto kot ADG.timpanogram :A normalen,B:in C:naglušnost zaradi slabega prezračevanja evst.cevi,poškodbe bobniča,...
timpanogram delajo vsakemu .

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

partner pri porodu
jana k

Ali je bil oče vašega otroka z vami pri porodu?

da (80%)

ne (20%)

Število vseh glasov: 1281

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!