frrrr
|
no, pa si bom vzela mau časa, pa podebatiram kaj pri nas dogaja začnem pri najmlajšem članu... Brina je pridna punca. veliko spi, pridno je. pridno se tut redi. od ponedeljka do četrtka je pridobila 150g (dnevno naj bi sicer med 20-25g) in je imela v četrtek že 3110g. *lina* - teb je to verjetno prav smešna cifra, a ne? po slikicah sem šla preverjat, če je res Jaši podobna. pa sta enaka sicer pa ne vem komu je podobna... piškot - tetke nič ne pametujejo čigava je, ker je še niso videle babice in dedki pa tut niso kaj ugotavljali še. aja, ima pa prste in stopala čist po možu... ta punca bo imela nogo št. 45 veliki brat je čist ponosen na sestrico. ljubosumja ne kaže. res je ljubezniv do nje. sem bila na kaj hujšega pripravljena. je pa res zelo skrben. mala mau zacmevka, pa me takoj pošlje k njej, ker ji morem mleko dat trmarjenja ni več tolk, odkar smo sami... očitno se mogel prej babicam kazat. aja, pa tut od torka dalje je vsak dan mau na svežem zraku in mogoče tut to mau pomaga, da se utrudi. sva z možem v ponedeljek ugotovila, da potrebujemo prostor za razmislek... in sva določila en naslonjač v dnevni, kjer ni kaj zanimivega okrog. no, včeraj je prvič tut sedel gor... kasneje pa mi je 4x prišel pojasnit, da on pa ni nič razmislil in kk nej bo človek pol ob tem resen aja, pa uno pesem Jugoslavijo, je Jaša mau priredil in poje: svetlim suncem obasjana ponosita sred balkona... in ne da si dopovedat, da je Balkana če se mi bo dalo, vam filmček na youtube spravim in linkam gremo dalje... js... neki me žgečka po grlu. včeraj zvečer mi je glasu zmanjkalo. danes smo šli dopoldne na prvi sprehod z vozičkom in se mi je glas vrnil. po kosilu sem z malima zaspala in sem se spet brez glasu zbudila. na trenutke me zebe, pa mi je spet mau vroče. a se ne dam, ker nimam časa zdej bit bolana alergija je po moje mim. roke in noge imam obupne, vse v krasti. kjer je bil prej lišaj, je zdaj tolk suha koža, da še vedno srbiiii... takoj po tuširanju in mazanju je ok, pol pa spet srbi. a ni več tolk hudo kot pred porodom. moža pa ne bom obdelovala na rr aja, včeraj sem bila prvič sama z obema otročkoma, ker je šel mož delat. smo šli spat, pa potem smo bili še 2 urci sami. preživela dans sm ga pa tut poslala v šoping in smo šli sami spat... in smo spet preživeli dobri 2 urci sami... no, spali smo sami drgač bi mogla pa zdaj bit z možem na 10. obletnici mature... kolkr vem bo okrog 120 ljudi... me je mau mikalo pred porodom, zdej pa mi dol visi... ah, kolk hitr se prioritete spremenijo to je to na dolgo in široko in moje strani alp
|