|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
17.10.2009 12:09:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: Oktobrčki 2006-6
17.10.2009 20:13:20   
frrrr
sivkamivka, imam 2 nalepki dm. js vse v mullerju nabavljam. lahk ti pošljem.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 127
17.10.2009 20:15:07   
sonček33
frrrka živjo, a ste gut?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 128
17.10.2009 20:18:41   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

frrrka živjo, a ste gut?
smo ja user posted image sam pisat se mi ne da.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 129
17.10.2009 20:18:48   
frrrr
pikapolona - našemu je tut lanska bunda iz h&m prav. prav smešne cifre ja. 

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 130
17.10.2009 20:29:56   
piskot
cer.

zabava uspela. vsi otroci ostali neposkodovani, vsak je dobil kos torte. nekaj tavelikih se je rahlo napilo, vroce je bilo.

jutri imamo pa se zamudnike user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 131
17.10.2009 20:31:00   
moci
mi smo najprej v addiasu novo bundo kupili potem pa šele lansko probaliuser posted image
bo pa ta še za drugo letouser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 132
17.10.2009 20:32:05   
moci
kuki, a vi ste že zdravi? midve sva se potepali po kranju, sem planirala poklicat in častit eno tortico, da se ti zahvalim, pa sem se spomnila, da je martin bolan. 

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 133
17.10.2009 20:48:57   
frrrr
no, pa si bom vzela mau časa, pa podebatiram kaj pri nas dogaja

začnem pri najmlajšem članu... Brina je pridna punca. veliko spi, pridno je. pridno se tut redi. od ponedeljka do četrtka je pridobila 150g (dnevno naj bi sicer med 20-25g) in je imela v četrtek že 3110g. *lina* - teb je to verjetno prav smešna cifra, a ne? user posted image
po slikicah sem šla preverjat, če je res Jaši podobna. pa sta enaka user posted image sicer pa ne vem komu je podobna... piškot - tetke nič ne pametujejo čigava je, ker je še niso videle user posted image babice in dedki pa tut niso kaj ugotavljali še. aja, ima pa prste in stopala čist po možu... ta punca bo imela nogo št. 45 user posted image

veliki brat je čist ponosen na sestrico. ljubosumja ne kaže. res je ljubezniv do nje. sem bila na kaj hujšega pripravljena. je pa res zelo skrben. mala mau zacmevka, pa me takoj pošlje k njej, ker ji morem mleko dat user posted image trmarjenja ni več tolk, odkar smo sami... očitno se mogel prej babicam kazat. aja, pa tut od torka dalje je vsak dan mau na svežem zraku in mogoče tut to mau pomaga, da se utrudi.
sva z možem v ponedeljek ugotovila, da potrebujemo prostor za razmislek... in sva določila en naslonjač v dnevni, kjer ni kaj zanimivega okrog. no, včeraj je prvič tut sedel gor... kasneje pa mi je 4x prišel pojasnit, da on pa ni nič razmislil user posted image in kk nej bo človek pol ob tem resen user posted image
aja, pa uno pesem Jugoslavijo, je Jaša mau priredil in poje: svetlim suncem obasjana ponosita sred balkona... in ne da si dopovedat, da je Balkana user posted image če se mi bo dalo, vam filmček na youtube spravim in linkam

gremo dalje... js... neki me žgečka po grlu. včeraj zvečer mi je glasu zmanjkalo. danes smo šli dopoldne na prvi sprehod z vozičkom in se mi je glas vrnil. po kosilu sem z malima zaspala in sem se spet brez glasu zbudila. na trenutke me zebe, pa mi je spet mau vroče. a se ne dam, ker nimam časa zdej bit bolana user posted image alergija je po moje mim. roke in noge imam obupne, vse v krasti. kjer je bil prej lišaj, je zdaj tolk suha koža, da še vedno srbiiii... takoj po tuširanju in mazanju je ok, pol pa spet srbi. a ni več tolk hudo kot pred porodom.

moža pa ne bom obdelovala na rr user posted image
aja, včeraj sem bila prvič sama z obema otročkoma, ker je šel mož delat. smo šli spat, pa potem smo bili še 2 urci sami. preživela user posted image dans sm ga pa tut poslala v šoping in smo šli sami spat... in smo spet preživeli dobri 2 urci sami... no, spali smo sami user posted image

drgač bi mogla pa zdaj bit z možem na 10. obletnici mature... kolkr vem bo okrog 120 ljudi... me je mau mikalo pred porodom, zdej pa mi dol visi... ah, kolk hitr se prioritete spremenijo user posted image
to je to na dolgo in široko in moje strani alp user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 134
17.10.2009 20:49:55   
frrrr
aja, rd... *lina*, mi smo tut imeli ponovitve pihanja svečk user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 135
17.10.2009 21:02:24   
moci
frrrr, ne daj se. že prvi sprehod. superuser posted image
a vi jugoslovanske pojeteuser posted image face. pri nas itak noben ne zna besedil razen mene, ki nimam posluha

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 136
17.10.2009 21:05:21   
frrrr
moci - ne vem kaj so počeli, ko sem bila v porodnišnici.... pridem domov in mi mali tole zapoje user posted image

drgač pa je tale naš mali čist preveč natančen... mu rečem, da sva bile z Brino v bolnici, pa me takoj popravi - neee, v porodnišnici. dans mu rečem, da bomo Brino kopali v torek, ko pride una tetka - pa spet neeee, patronažna sestra.
in če zapoješ balkana, on takoj popravi neee, balkona user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 137
17.10.2009 21:18:44   
moci
hehe, to bo še pestro pri vas user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 138
17.10.2009 21:47:13   
piskot
moci zdaj ugotavljam, da je beseda bolan lahko zelo siroko uporabljana. ko sem klicala v vrtec, so mi povedali da bolan itak ne sme v vrtec. aha, ja, saj ni bolan, zdaj je ze zdrav, samo AB mora jest se toliko dni. ja gospa pol je bolan. a ce ga peljes tja vsega smrkavega in kasljastega pa ni bolan!? No potem so mi vseeno dovolili, da pride bolan v torek za pol ure na lutkovno predstavo. sicer bo pa se do konca tedna doma.

aja, baj d vej, dohtarca mi je hotela dat bolnisko do ponedeljka. in kako to potem rihtajo mame ki niso na porodniski!?

stanje je tako, da cez dan nima vrocine, zvecer se mu dvigne tam do 37.2, se vedno je AB, pa ful slabo slisi. V ponedeljek imamo kontrolo in bom zatezila dohtarci naj ga da komu bolj pametnemu pogledat.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 139
18.10.2009 9:30:39   
altati
dobro jutro vsem!

piskot, lepo da se vam stanje izboljšuje.Jaša pri k Martinu po dopustu, ok? Bova taka taprava zamudnika, ampak obljubim da se bova odkupilauser posted image .
Frrr - super vam gre user posted image user posted image !!!!
Muki - hm....mi gremo pa v soboto na počitnice k Mukiuser posted image .

lepo nedeljo želim vsem!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 140
18.10.2009 9:46:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

moci zdaj ugotavljam, da je beseda bolan lahko zelo siroko uporabljana. ko sem klicala v vrtec, so mi povedali da bolan itak ne sme v vrtec. aha, ja, saj ni bolan, zdaj je ze zdrav, samo AB mora jest se toliko dni. ja gospa pol je bolan. a ce ga peljes tja vsega smrkavega in kasljastega pa ni bolan!? No potem so mi vseeno dovolili, da pride bolan v torek za pol ure na lutkovno predstavo. sicer bo pa se do konca tedna doma.

aja, baj d vej, dohtarca mi je hotela dat bolnisko do ponedeljka. in kako to potem rihtajo mame ki niso na porodniski!?

stanje je tako, da cez dan nima vrocine, zvecer se mu dvigne tam do 37.2, se vedno je AB, pa ful slabo slisi. V ponedeljek imamo kontrolo in bom zatezila dohtarci naj ga da komu bolj pametnemu pogledat.

piškot - v vrtcih praviloma ne smejo dajat AB, le ta pa se daje kar 10 dni ane ? Meni tudi ni jasno, kako si to v zdravstvu predstavljajo, če recimo nimaš babiservis. user posted image

Ravnokar se odpravljamo ven - no to traja že eno uro, ker se hoče Tristan sam napravit, Oskar pa je v tem času zaspal.

Naša cesta pa bo - kmalu. Mater, tole bo cela dvopasovnica. Bo široka celo 3,5 metra.

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 141
18.10.2009 10:14:03   
muki1

IZVIRNO SPOROČILO: altati

dobro jutro vsem!

piskot, lepo da se vam stanje izboljšuje.Jaša pri k Martinu po dopustu, ok? Bova taka taprava zamudnika, ampak obljubim da se bova odkupilauser posted image .

lepo nedeljo želim vsem!

Aja? Kam pa?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 142
18.10.2009 10:14:58   
muki1
Drugače pa dobro jutro. Kofetkam pri računalniku. Berem vas pridno, za pisanje sem lena.
Tudi mi imamo pester vikend. V petek in včeraj smo praznovali, ena runda nas čaka še danes. V torek, ko je dan D pa bomo bolj intimno, v krogu družine.

Vse najboljže vsem triletnikom user posted image

< Sporočilo je popravil muki1 -- 18.10.2009 10:17:12 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 143
18.10.2009 11:15:17   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: altati

dobro jutro vsem!

lepo nedeljo želim vsem!

Aja? Kam pa?

tam kjer veverička Muki živi, a neuser posted image
V srčkov klub z veveričko Mukiuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 144
18.10.2009 19:32:29   
moci
mi tudi iščemo terme za čez cca 14 dni. a radenci so fajn za otroke? pa voda dost čista za user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 145
18.10.2009 19:46:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: moci

mi tudi iščemo terme za čez cca 14 dni. a radenci so fajn za otroke? pa voda dost čista za user posted image

mi gremo v terme zreče - v apartma za 6 oseb. Tokrat smo si zaželeli razkošjeuser posted image

evo link moci:
http://www.unior.si/cgi-bin/cms.cgi?doc=11654&sid=

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 146
18.10.2009 19:48:36   
moci
moj mož tudi za roglo navija. jaz pa kar nisem zihr. je drugače od term, ki jih običajno obiskujemo. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 147
18.10.2009 19:52:16   
Anonimen
sicer pa dober večer,

možiček je prišel domov za vikend, smo se nackljali in uživali. No, sej bo kmalu spet petek, ko bo nas bo spet prišel malo pogledat.

Tristan ga prav pogreša. Do sedaj ni izkazoval kakšnih hudih čustev, danes pa je bil prav žalosten in ga je iskal po hiši.user posted image . Na koncu je rekel: evo, bom jest očka. Tudi Oskar prav zažari, ko ga vidi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 148
18.10.2009 19:53:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: moci

moj mož tudi za roglo navija. jaz pa kar nisem zihr. je drugače od term, ki jih običajno obiskujemo. 

meni je zmagala ''savna vas''.

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 149
18.10.2009 20:39:09   
moci
jah, savna vas me trenutno ne ganeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Adaptirano mleko
kepica

Katero adaptirano mleko uporabljate?

Aptamil (50%)

Hipp (12%)

Milumil (4%)

Comformil (2%)

Novalac (24%)

Babylove (8%)

Število vseh glasov: 258

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!