@lina -> RE: Oktobrčki 2006-6 (13.2.2010 21:03:43)
|
oj, mene bi tudi lahko kdo zamenjal za klovna, mogoče, imam tak rdeč nos, pa skuštrana sem tud...že od četrtka ležim, no danes se vsaj malo gibljem po hiši. En ornk prehlad je prišel nad mene, danes pa tudi nad J neka čudna visoka vročina... tako da se nismo nič šemili, čeprav imamo vse nared. Upamo, da bo torek naš dan. In ja, uživam (!) v enem od vaših priporočil, ki so tudi pri nas v redni uporabi: črna redkev z medom...otroka to jesta (pijeta) skoraj kot bonbone, z užitkom! mi smo dali čez sistematskega, dobili napotnico za okulista, ker M ali ni hotel ali pa res ni videl čisto ta spodnje vrstice. Za urologa bomo pa še videli - ima tako kot J bežeča jajčka - sad ga ima, sad ga nema - v mošnji namreč. Če bo večkrat gor kot dol, bo moral na enako operacijo kot J. Pri zobarci smo bili tudi ponovno na pregledu, je M dobil en premaz. ključavnice v vratih - mi imamo sicer v kopalnici tako, da se lahko zaklene - ni pravi ključ, je že "vgrajen ključ" in če se zaklene, lahko z druge strani odpremo s kovancem. kaj še? aja, maxica je omenjala vpis v šolo. Nas čaka to, v sredo oz. četrtek. se ti pridružim na drevesu, bova skupaj jokale, a prav? pa spraševala si za M po operaciji: zelo v redu, govor bolj razločen, zdaj ga moramo opozarjat naj zapira usta in diha čez nos (prej je samo na usta dihal in mu je ostalo v navadi), ampak problem je ratal, ker ne more imeti zaprtih ust, ker ves čas čveka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] čakava pa še na prvi pregled pri logopedinji po operaciji. tako, toliko od nas...lepo nedeljo vam želim!
|
|
|
|