lucika -> RE: Oktobrčki 2006-6 (11.2.2010 11:28:35)
|
juhu, naj vas malo pozdravim! piškot, glede na moje celomesečno kašlanje, ko sem že mislila, da mi bo pljuča ven vrglo...edini recept, ki mi je pomagal pri napadu: ven na mraz! zavila sem se v kojter in šla ven, za par minut in je minilo. sem pa sprobala vse, smrekove vršičke, materino dušico, fluimukan, inhalacije, čebulo na medu...pa še ziher sem kaj pozabila, ker se mi je to vleklo sigurno tri tedne. in, ker sem noseča, bi lahko crknila...sem bila 3x pri dr, pa nič dobila. pri meni bi lahko bila tudi kaka alergija, na nosečnost seveda, to je najbolj priljubljena diagnoza mojega osebnega zdravnika, ki je sicer pediater a se v nosečnice nekak ne poglablja. vidim da se o zobkih pogovarjate..mi smo ravno imeli sistematskega, in je štela kariese. madona, kaj smo mi našemu otroku naredili....bogi tadrugi, nič flaše , nič dude, nič soka. voda in ščetka. čeprav sem prepričana da vse to ni samo od tega ampak je več od samih zobov in podedovanih zadevic... ker tako fejst slabo pa spet nismo skrbeli zanj... dobili smo tudi napotnico za url, za lulčka. a ste vse peljale otroke na operacijo, ali se lahko še sami malo trudimo? ma, bolj ko berem, bolj se mi zdi, da lahko še počakamo...glede na to, da nekih vnetij nikoli nima... lepo se imejte...še pridem kaj pokukat:)
|
|
|
|