moci -> RE: Oktobrčki 2006-6 (17.2.2010 6:43:30)
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 In, frrrr mogoče kje naokoli? Jaz sem oddelala zdaj eno bilanco in sem čisto naspidirana. Sploh ne bom mogla zaspati najbrž pa malo tu težim. Danes smo šle malo v maškare. Pa pri zobozdravniku sem bila in me je tak razjezil, da bi ga najraje menjala. Se mi je že septembra odlomila zgornja leva petka. Skoraj cela. In zdaj jo on kao zdravi, preden mi bo novo zraven naflikal. Pa nazadnje sem bila tam 30. novembra in mi je rekel, da naslednjič, ko se vidiva, pa da to naredi. In danes me je nekaj pajsal, jaz sem boga mi mislila, da mi zob dela. Pa reče, ko je končal, da naslednjič pa bova zob delala. Pa mater ti ubijem, kaj si pa zdaj delal pol? Ja, zdravil ga je. Madrfaker. In šele v maju pridem na vrsto po zavarovalnici. Če pa si plačam 250 EUR, pa lahko že naslednji teden. Pi z da mu zelje grizla. RES. Jaz pa brez petke. Pa to se ja vidi. Ampak sem razmišljala, da če že grem samoplačniško, da ga menjam. Pa ****o sunce. že mogoče, ampak sigurno manj, kot se je taniki [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] drugač pa: aaaaj, si me spomnila, da moram na kontrolo. zanimivo, kako bilance delujejo nate. mene kvečjemu na bok vrže. poklic sem zgrešila, ja.
|
|
|
|