|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
13.7.2010 12:48:50   
moci
no maxi, če si ti snega želiš, potem je meni upravičeno za umretuser posted image

mah, mi smo včeraj prišli domov, danes bi pa že znorela od vročine. in zdaj bi radi kosilo.user posted image hm.

prav razmišljam, kam bi s tamalima pobegnila. zoja je šla ravnokar z bratom in tamlado v snovik. prvič. upam, da bo pridna, da jo še kdaj vzameta user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
13.7.2010 14:46:14   
Lu
moci otroci so ponavadi z drugimi bolj pridni, kot z nami. Preverjeno user posted image

Drugače sva pa z Tianom že ok. Danes nisva nič bruhala. Jutri gremo naprej delat, mali služit,... Vikend bo tik tak tu. Potem dava otroka na morje k mojim do srede, in potem jo že popihamo proti Zadru in tam okoli do 7.8.2010. Komaj že čakam. Res.

Vročina bo pa tudi mene zdelala. Res. Mater jo težko prenašam. Groza. Sej bo.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
13.7.2010 17:06:22   
Maxica
Vam pokažem še našo damico, ki se že veselo smeje:
user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
   [Brisano sporočilo]
13.7.2010 19:11:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3629
   [Brisano sporočilo]
13.7.2010 19:18:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3630
13.7.2010 21:44:46   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

user posted image

ful je luštkana, se mi zdi da je ena kombinacija Maxa in Lana...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
14.7.2010 8:22:41   
psaša
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

user posted image

Oooo, kakšen cortek mali. Kolk je lušna, se kar topim. Maxica, uživaj zraven kolikor se da. Še prehitro zrastejo. Naša Lara je že pravi user posted image , vse povsod jo je polno in pa trmasta je , vse si upa, ni da ni.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
14.7.2010 9:03:53   
Lu
Maxica prava dečva je mala, res. :-)))Kako pa kaj fanta? Je kdo kaj ljubosumen, ti pomagata?

Danes sem bila na pregledu pri svoji G. Imam baje full nizek hemoglobin, in mi je predpisala ene tablete. In se spomnim, da sem pri Maji tudi mogla jest dodatno tablete, ja.

Drugače pa že delam. Vroče mi je za pop*****.

Čez 1 urco peljem pa Kinu šive ven pobrat iz ušeska. Upam, da bo zdaj ok.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
   [Brisano sporočilo]
14.7.2010 11:58:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3634
14.7.2010 12:38:02   
Renesme**
jaz sem si pa danes kupila ventilator in zdaj hodi za manouser posted image - končno lahko dihamuser posted image

Drugače so me pa prsi začele včeraj noro bolet, sploh desna- kaj je to, do zdaj so me samo na začetku bolele potem pa ne več, zdaj je pa tako kot ko dojiš in so polne in trdeuser posted image , pa žile se mi ful poznajo so kr mal izstopile- na prsih- auaaaauser posted image  Če misli to še zrast bom znorela- že zdaj so user posted image  velike....

Drugače vse ok, mali raste, no vsaj trebuh raste in ostalo tudiuser posted image , edin obseg riti imam še enak, drugače pa še 5cm v obsegu trebuha in bo enak kot ko sem šla Tinkaro rodit, no po kilah imam pa že 30dag večuser posted image

Zdaj si mal opremo ogledujem, mormo novo posteljico kupit, pa previjalno mizo....pa komaj čakam, da pridejo okno v sobi  zamenjat, da Tinkaro končno preselimo v svojo sobo in da potem stanovanje pospravimuser posted image , sem pa odpeljala 7 vreč cunj za Humano in sem kar ponosna nase, no še ene 10 bi jih lahko pa bi bila moja omara končno pregledna in pospravljenauser posted image

grem mal pospravit, sem že 3 dni doma pa se še 1 list ni sam premakniluser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
14.7.2010 13:45:30   
Renesme**
še mal slikic

enega v trebuhuuser posted image
user posted image

in ene že velike punce
user posted image

user posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
14.7.2010 19:08:36   
Lu
Renesme prosim za recept kako ti ne gre nič v ritko user posted image

Tinkara je pa res prava lepotička. Pa kakšne močne laske ima. SUper.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 3637
14.7.2010 19:44:32   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Renesme prosim za recept kako ti ne gre nič v ritko user posted image

ker gre povsod drugamuser posted image , v stegna in prsi- obseg prsi imam že 106cmuser posted image , trebuha pa 95cm, upam da bo na koncu trebuh vseeno večji kot zgornji štukuser posted image , pa še vse me boli, ne vem a se mi je kaj zamašil al kajuser posted image  (prsi)

Tinkara je pa res prava lepotička. Pa kakšne močne laske ima. SUper.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
15.7.2010 8:36:55   
Lu
Jutro,

meni je že pošteno vroče. user posted image

Jutri dava otroke k mojim. Ju odpeljeta na hrvaško. A katera ve... je zdaj potrebno pridobit kaj od občine glede prestopa meje ali ne? Naj ne bi bilo več. Samo uradno pa nisem nikjer zasledila.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 3639
   [Brisano sporočilo]
15.7.2010 10:25:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3640
15.7.2010 12:35:14   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Jutro,

meni je že pošteno vroče. user posted image

Jutri dava otroke k mojim. Ju odpeljeta na hrvaško. A katera ve... je zdaj potrebno pridobit kaj od občine glede prestopa meje ali ne? Naj ne bi bilo več. Samo uradno pa nisem nikjer zasledila.

nič ne rabiš, če ne bodo šli v Bosno:)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
15.7.2010 12:44:11   
pikapolona2
naša pa noče ostat na počitnicah pri babici...no sej jaz sem to takoj vedela da bo neizvedljivo......ampak maami jo je 5 dni zdej nagovarjala če bi ostala še 2 dni pri njej in dedijo...pa za vsako je samo renčala in jokala.....trenutno se me zaradi Ajde drži kot klop...sem šla sama po ulici gor in dol da bi mi tamala zaspala v vozičku...je vsa objokana pritekla za mano.

Jst sem še tu....se skrivam v hiši...navsezgodaj zjutraj sem bila že čisto polna adrenalina ker smo imeli policijo na vratih...so sosedom (markov brat ki je na morju v Franciji in je nedosegljiv???) vlomili v hišo...jo detaljno prebrskali...izklopili elektriko....bohvekaj odnesli ....no plazmo se vidi prazna stena....ampak mislim da so jim tud službene laptope odnesl.  Zdej so vse preslikal pa neke odtise jemal....ampak so bli profiji z rokavicami in niso puščali sledi.
Banda....še sreča da majo zavarovano bajto....sam kaj ko je baje vse tako razsuto notri...vse cunje predali ...vse ven zmetano. Bodo najprej 2 dni pospravljali k se vrnejo.

Neposredna povezava do sporočila: 3642
   [Brisano sporočilo]
15.7.2010 13:44:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3643
15.7.2010 19:45:46   
piskot
se 2 dni, potem pravijo da bo bolje. za popenit. kako je lahko tako vroce da niti ven ne mores. No pri nas je HB vsaj noter toliko hladno, da se vedno nocem odpret balkonskih vrat, ker je zunaj se vedno pasje.

otroci spijo, ventilator laufa, grem po knjigo in sladoled.

aja, pa nas revez tavelik ima v tej vrocini se vrocino. da se ti zmesa. nic mu ni, cist uredu je, ne jamra, normalno je, pije in se igra, zakuhal je pa prejle do 38. bomo videli kaj prinese noc.

pa s tem lulanjem imamo spet tezave. en teden je bil cisto lepo suh. zdaj pa spet 4 dni zaporedoma vsako noc polulan. no vsako jutro. danes sem mu potem ponoci plenico gor dala, mu je pa mimo uslo. tako da zdaj sploh noce plenice, ker pravi da mu gre vseeno vse ven. in potem ga vprasam zakaj lula v posteljo: ja mami, kako pa naj vem, kaj je zdaj to mokro, a steha pusca, al pipa, kaj jaz vem. moški ... mutivode :D

maxica lepe otroke imate.

renesme tudi vi, pa se veliko las imate.

sivkamivka priden svit, da tako lepo spi.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
16.7.2010 8:22:18   
pikapolona2
piškot...streha pušča...haha

sivkamivka....prijateljičini mami so na vikendu v slovenskem primorju pokradli iz zemlje nove sadike nekih derevs in grmičkov,......ti si jim vsaj v loncih servirali....pr njih so se pa še izkopavanja lotluser posted image .....pa baje so jih kar fajn oškodoval ker so bile neke posebne vrste. Ostane neprijeten okus......sta pa včeraj z Markom po telefonu šla iz sobe v sobo in je ostalo fuuul stvari...od zelo dobrega kolesa...do nekega delovnega orodja....še celo nekaj zlatnine so pustili....denarja pa baje itak niso imeli doma. Tako da sumasumarum je vkradel samo plazmo in pa vse razmetal.

punci še spita...jaz pa pijem kavo ker sem celo noč dežurala. Brina ima tudi nonstop neke more in joče in tuli.......še posebej je to aktualno kadar zvečer noče v posteljo in gre z jokom....potem je noč polna jamranja in stokanja....danes je kar nekaj v sanjah tulila ne bom ne bom???
Ajda bi pa tudi gospodičnica vsako uro malo pojoškalauser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
   [Brisano sporočilo]
16.7.2010 11:27:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3646
16.7.2010 11:33:36   
Lu
Hello!

Jaz kuham v sebi. Včeraj sem spet bruhala. Očitno res ne prenašam tele vročine. Notri imamo kar vroče. Na šihtu imam vroče. Hudo mi je user posted image

Ampak odštevam dneve k grem na morje. Naj bi šli že v torek, sredo user posted image user posted image user posted image Otroka danes.

Pikapolona tako je pa tudi pri najinih tamalih. Če gresta v joku spat oz. da se kaj skregamo je noč 100% slaba.

Vam pa še pripopam naš posnetek deteta user posted image
user posted image

Hladite se.

sivkamivka jaz kuham ne. Greva kar na malico ven. user posted image

čau

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 3647
   [Brisano sporočilo]
16.7.2010 11:39:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3648
16.7.2010 12:07:09   
Lu
sivkamivka ne vem... nisva vprašala. 

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 3649
16.7.2010 18:24:17   
pikapolona2
jaz pa danes popoldne delam...in mi je tako vroče da se roke popajo na mizo.....bom mogla po dolge rokave....al pa prt dat na pisalno mizo...haha

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.