|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
16.4.2010 1:05:08   
frrrr
sivkamivka in Lu, hvala za info. js bi kr družinsko kupila in se nasrala user posted image

prišla sem vam povedat, da nisem nič zlikala... sem zabluzila user posted image

pikapolona, mi tut punco manj slikamo kot smo fanta. ni časa, kaj češ.

jutri pičimo na koroško do nedelje... enkrat drug teden se pa kaj javim user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
16.4.2010 8:18:04   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: altati

lu, pa kaj je zdaj to z vašo Majo?
kaj delate z ubogo deklino?

a je treba kaj posebnega delat, da stakneš herpes?

predvsem mora biti imunski sistem totalno v buli....

Moje vprašanje pa ne leti na herpesa, ampak na dejstvo da je punčara zadnje čase non stop bolna....

brez skrbi, sem razumela, kam ciljaš.

user posted image sivkamivka še men povej user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 2652
16.4.2010 14:58:04   
Janci F
Jaz imam pa eno prošnjo in sicer bi vas prosila, če lahko izpolnite anketo, ki jo potrebujem za seminarsko nalogo.

Anketo najdete tukaj http://soncek.eu.org/ankete/index.php?sid=21629&lang=sl in prosila bi vas, če lahko link pošljete naprej še prijateljem (predvsem tistim, ki so že starši) in jih v mojem imenu prosite, če jo lahko izpolnijo.

Že v naprej se vam zahvaljujem za izpolnitev ankete.

Neposredna povezava do sporočila: 2653
   [Brisano sporočilo]
16.4.2010 19:05:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Janci F)
  Neposredna povezava do sporočila: 2654
16.4.2010 21:31:43   
piskot
cer.

evo pri nas je pestro. smo zdravi in letamo okoli. otroka sta postala skinheada vceraj. ano smo postrigli na 1 cm ker je pulal lase, potem je pa hotel ze martin tako frizuro user posted image

sivkamivka a da smo se srecali? jaz sem bila z ano na tistih 3 stopnicah in sem samo njo gledala ker je akrobacije izvajala tam. se globoko opravicujem, bom naslednjic bolj pozorna.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 2655
   [Brisano sporočilo]
16.4.2010 21:45:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 2656
16.4.2010 21:54:38   
piskot
ja en dan bo treba slike prenest.

lahko jo pa pridete kaj pogledat, zna bit da bo prej kot bom pa jaz slike dol snela user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2657
16.4.2010 22:08:13   
@lina
čer. (piskot, saj tega nimaš avtorsko zaščiteno, kaj?user posted image )

Pri nas je tudi pestro, ampak drugače kot pri ostalih. Mi nič ne letamo okoli, ampak smo preživeli tri dni v bolnici s tamalim. Danes sva prišla ven. Atipična pljučnica. In poln otroški oddelek otrok s tako diagnozo. Pa še kakšni rota in adeno virusi vmes. Nič fajn.

Kako je bilo: Začelo se je prejšnji teden s suhim kašljem in vročino do 40 stopinj. V sredo pri zdravnici - začetek bronhitisa. Četrtek katastrofalen, zahtevam ponoven pregled v petek. Vzame še kri, se odloči za sumamed, jemlje se 5 dni. V soboto bistveno izboljšanje, vročina pade, počutje super, apetit nazaj... v ponedeljek kontrola, nič več ne sliši na pljučih, hoče zaključit bolniško in naju v torek poslat v vrtec. Vztrajam, da sva še v torek doma zaradi zadnje doze AB. Iz torka na sredo ob 22h jok iz spanja, vročina 39 stopinj. Gremo k dežurnemu, ta pa pošlje na oddelek in sledi sprejem v bolnico. Včeraj je bil že brez vročine, edino kar se pač izkašljuje. In ker je pridno jedel in inhaliral, sva šla lahko danes domov.

In ko sva dobila odpustnico sem šla direkt k zdravnici in ji vse povedala - rekla ni popolnoma nič, samo v karton je pisala, še pogledala me je komaj... ampak bolniško je odprla od danes pa dokler bom sama ocenila da bo v redu. Nisem bila pa pri volji še na dolgo razpravljat z njo, ker ne glede na to, kako je bil mali priden v bolnici, so me ti dnevi zdelali in mi popolnoma izpraznili baterije.

In zdaj smo menda res dosegli dno krivulje zdravja in bi bil že čas da  začne rast navzgor. Spodobi se in pravično bi bilo.

Pa menda se sonce obeta, kaj? Potem se bodo tudi meni prav kmalu napolnile baterijeuser posted image  Pa čez 10 dni na morju zagotovo.

Lep vikend vam želim. Bo čistilni vikend?user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
17.4.2010 12:10:54   
pikapolona2
@lina.....želim vam da ste res dosegli dno in bo zdej k pride sonce res samo boljše in boljše....pa Lu vaši Maji tudiuser posted image

Mi smo še doma...punce čakamo atija da se vrne s čistilne akcije in da krenemo proti štajerski. Me je moj klical da pobirajo smeti pod bajto od enga packa, ki vse smeti kar čez okno meče po bregu navzdoluser posted image user posted image ....se človek vpraša če ima to sploh smisel....naj mu eno ogromno kazen napišejo....pujsu. Je pa bolj slabo baje s prostovoljci z naše vasi........so se vsi lepo poskrili......iz sosednje jih je kar veliko....pr nas pa itak vsak sam v svoj vrt gleda. Na naši vasi imamo eno kmetijo ki ima po travniku in vsepovsod star polivinil od bal....in ko zapiha veter vse naokoli nosi in vsi pobiramo....on pa itak sam odvrže in čakauser posted image pa nobeden se mu nič ne upa rečt???

Čakam sonce....a vas re veliko za prvomajske kam proti morju....mi bomo letos razumljivo kar doma......pa se mi tako lušta......bi tudi jaz šla

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
17.4.2010 12:40:54   
moci
@lina, uf, sranje. naj gre zdaj samo še navzgor. pa lepo dopustujte.

naš ati je tud na čistilni, zoja se je šla pa k sosedom igrat. a jih vi pustite same k sosedom? jaz je kar nisem, pa me je mati kregala, da pretiravam.
saj jo bodo spodili, ker si liže ustinco in je grozna pod nosom.user posted image kot en cigouser posted image včeraj je šla čist lepa v vrtec nazaj pa prišla takauser posted image

jakob se je seveda nalezel in je prehlajen, revež.

pikapolna, mi bomo šli najbrž za eno dopoldne na obalo. a to štejeuser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
17.4.2010 20:57:04   
Lu
moci jaz ju še nisem. Čeprav mi Maja prav mori že kako bi šla k eni sosedi. Tian še ne kaže ne vem koliko zanimanja.

Ja. Tudi mi gremo na morje. Moj po vsej verjetnosti vikend pred 1. majem, jaz ostanem z malimadvema kar do vikend po 1. maju, ko se spet pridruži še možek user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
17.4.2010 21:35:38   
@lina
moci, moja dva sta s tem začela v jeseni - poptepanje po soseski namreč. Otroci se zbirajo in igrajo na ulici, ki ni prometna - vodi samo k tem našim (8) hišam v naselju. Spustila sem ju bolj s težkim srcem, ampak sta šla. Pa lažje mi je bilo, ker je tavečji zraven, tamal ne gre nikoli sam. Sta šla tudi v maškare tako - samo po hišah v našem naselju. Vseeno pa želim vedno vedeti, pri kateri hiši sta in več ali manj (razen pri dveh najbolj oddaljenih) jih lahko tudi vidim z našega dvorišča. Pa saj je tudi vedno kdo od odraslih kje zunaj. Tako tudi jaz npr. če se pri nas igrajo na igrišču, nekaj brkljam po vrtu ali okoli hiše.

Ni pa lahko spustit z vajeti, vem. Jaz npr. še vedno ne vem, ali naj pustim starejšega da gre v kampu (na morju) sam na stranišče, brez da ga kdo spremlja? Sanitarije nam lani niso bile ravno "na oku", oddaljene so bile cca 60m, tudi letos bo nekaj takega.... Kaj menite? 

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
   [Brisano sporočilo]
18.4.2010 15:48:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu @lina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2663
   [Brisano sporočilo]
18.4.2010 15:55:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2664
18.4.2010 21:49:33   
pikapolona2
a ima katera idejo kam naj grem fehtat za kakšno res veeeliko škatlo.....tko cca 1,5 m x 1m x1m ?????

Rabim da naredim en čoln za delavnico.....pa nimam pojma kje naj dobim takšno škatlo?

Mi smo se imeli fino fajn na štajerskem,........Brina uživala...jaz sem počivala...babi Ajdo crklala....super vikend!

Lep začetek tedna vsem ki imate jutri delovni dan!

Neposredna povezava do sporočila: 2665
   [Brisano sporočilo]
19.4.2010 9:00:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2666
19.4.2010 9:38:27   
moci
jutro,
tale porodniška pa ne bo minila z doooolgimi oktobrskimi čvekiuser posted image

jaz sem tudi zaspana, imam spet težave, ker podnevi ne morem spat, noč je pa prekratka in sem v minusu.
nekam mraz je, nimamo zakurjeno, pa ne vem, če ne bo treba.

naša zoja je včeraj mati razjezila, feeeejst razjezila. odkar sem prišla iz porodnišnice me namreč sploh ne upošteva. kot bi kliknil, kar naenkrat. user posted image včeraj smo šli v slaščičarno (kjer je stregla pika iz prešernovega gledališča - v civiluuser posted image ) in je tamala eno punčko skipala s tobogana, ker ni počakala da se umakne, ampak se je kar za njo zapeljala. potem je pa še pljuvala. uf, kako sem bila jeznauser posted image
zdaj ne namreč čist atijeva ljubica, ati je pa precej mila duša in ji ponavadi ustreže, pa še bolj sva popuščala, da ne bi imela kakšnih težav zaradi jakoba. zdaj pa imamo.

Neposredna povezava do sporočila: 2667
19.4.2010 9:42:18   
moci
pikapolna, pojma nimam za škatlo. a od kakšnega pralnega stroja je dovolj? merkur mogoče?
v obiju jih prodajajo, samo ne vem, kako velike.
in a ti že čolne delašuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
19.4.2010 9:44:01   
moci
aha, še eno vprašanje:
poznate kakšnega dobrega okulista? zoja še vedno zelo škili, pa bi jo k enemu dobremu peljala, ker tale na metelkovi je bil zelo grob, pa še naprej je ni napotil

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
19.4.2010 9:58:54   
piskot
jutro.

pri nas je bil kar fajn vikend, samo vceraj popoldan se je stvar malce zakomplicirala. martin je zakuhal. glede na to, da ima ene cudne srbece izpuscaje, sumim ponovitev skrlatinke. upam da ni, ampak ga grem popoldan pokazat.

pikapolona po mojem spet rabis eno skatlo za selitve al kaj? zadnjic so jih v lidlu al v hoferju prodajal. sem pozabila tocno kje.

moci, pomagal bo kaksen dan v celoti prezivet z mamico. vsaj pri nas je. ano sem tiste 2 dni izkljucno samo dojila, vse ostalo je opravil ati. za okulista pa nimam pojma. pa nikoli nisem opazila da zoja skili.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
19.4.2010 11:10:47   
moci
sem hotela nalepit sliko, kjer se vidi, da škili, pa je shrani.si zablokiral računalnik, da sem ga morala resetiratuser posted image

misliš, da bi pri nas deloval dan z mano? hm, mogoče bi poskusili. sem že gledala, če bi šli še kaj na lutke.

baaa, vi pa nehajte s to vročino, nooo. saj ste že dost skuhali.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
19.4.2010 16:43:31   
Maxica
Da vas malo spet pozdravim. Mi se borimo z drisko. Prejšnji teden jo je imel Max, Lan pa nenormalno večji apetit kot ponavadi. Še dobro, saj brž, ko se je Maxu končala driska, se je začela njemu. user posted image Ampak on je zraven še bruhal, slabo pil, tako da je mene že orng panika in sem ga en dan kar peljala k dežurni zdravnici, samo mu itak nimajo kaj dati. No, zdaj trkam, upam, da gre na bolje, ker to je čist too much že za enega odraslega, ne enega takega majhnega otroka.
Drugače ga uživamo, smo zunaj, če le vreme dopušča. Jaz ne vem, kdaj se bom spravila kaj pripravljati za novega družinskega člana, kar nekaj odlašam, upam, da me ne bo prehitelo, no. user posted image S tem, da niti imen še nimamo, sploh za fantka. user posted image
Zdaj pa dalje, Lan ima zobozdravnika, upam, da bo tokrat pokazal več dobre volje in vsaj usta odprl. Obljubila sem mu svašta, tako da upam, da nam uspe. user posted image
Se beremo, lep sončen pozdravček. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
19.4.2010 20:55:42   
moci
vau, oba otroka sem dala spat.user posted image
zdaj bom pa še samo sebe.

maxi, držim pesti, da boste vsi zdravi in veseli. pa pripravi kaj za tanovega, nouser posted image

drage moje, če bo tok snežink na vsaki strani se ne jezit,ko bodo ohladitve in sneg do nižin .. .

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
19.4.2010 21:17:48   
Lu
Tudi mi smo bili danes pri zobozdravniku. Naš mali je bil prav pogumen. Hop na stol, na široko usta odprl, mu je še nekaj premazala in vuala. Dobil štampilko in slončka. user posted image user posted image   Tako, da Maxi držim pesti, da ste kaj uštimal.

Drugače pa tale driska sploh ni tako nedolžna. Od mojga bratranca tamala. user posted image Čez noč. Driska, bruhanje. So jo pelal na metelkovo, ostala not 3 dni. V eni uri je baje tok dehidrirala, da je joj. Še zdaj, ko je doma še ni čist ok. Driska še vedno. Komaj kaj poje. Bo že. Sam, da je tahudo mimo.

moci mene snežinke prav nič ne motijo user posted image Se pa spomnim, da so naju z Majo tudi poslali k okulistu ker naj bi škilila. Ampak sva bile na Metelkovi. Jo je pogledal in je rekel, da je ok. Nič škiljenja.

Eno vprašanje. A ve tudi vsak dan perete? Jaz skoz perem pa se sploh ne vidim ven user posted image Očitno imamo preveč cot, al kaj zaboga.

Mi pa mali spi že od 18.30 ure. Je zaspal na poti iz LJ, ko smo se vračali domov in sem ga samo prenesla. Še zdaj spi. Maja spi. No jaz grem pa še kaj dat oprat user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
   [Brisano sporočilo]
19.4.2010 21:43:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.