ljupka
|
Saj ni ogrožal samo sebe,ampak še 3 letno sestrico,čeprav vem,da je ona bila pobudnik,on pa rad sledi njenim vragolijam! On ,ko je bil sam ,je tudi bil priden ,pazljiv,nikoli se mu nuč ni zgodilo,če je slišal avto je v graben skočil,nismo vedli da ga imamo!Ko je prišla sestrica,je bil tako vesel ,tako ponosen,postal je bolj pogumen in tudi drzen!Ona je pa naspidirana živa 5x bolj in od njenega 2 leta sta najboljša prijatelja in se znata zment,če je treba katero ošpičit!Ampak je zanimivo ,da ona njega vod v vragolije on se jim pa rad prepusti,saj je še vedno otrok in zakaj bi se mogel obnašat kot odrasel!Sem mu že razlagala,da ne sme on sestrico posnemat,v slabem,ker že ve kaj je prav in kaj ni,ampak mora njo spodbujat v dobro,da bo ona njega posnemala,čeprav ne vem zakaj bi to moral,saj je star samo 6 let! Sem tudi lepo napisala ,da to ne pomeni,da jih je treba po riti,sam v tistem strahu,kaj bi se lahko zgodilo,pač reagiramo nagonsko,prav tako kakor otrok,ali pa mož ki prevara ženo,ali žena moža,to naredijo vsi nagonsko,in jim je potem lahko žal! Moj otrok si tisto ni zapomnil,ker ni bilo hudo ,še zapeklo ga ni ,v roku 5 min sta bila spet nasmejana in vesela,pa smo se objemal,lupčkal,sem jima lepo razložila,da morata tudi z babico biti pridna ne sam z menoj,pa smo se potem naprej igrali v sobi! Pretepanje je pa druga pesem ,to si pa zapomneš za celo življenje,pa tisti ,ki pretepa,tudi v tem uživa in to mora počet vsak dan!Verjemnte probala sem,in sem se vedno spraševala in to se še danes,zakaj ni nobena učiteljica odreagerala,ko sem prišla v modricah v šolo!Vem tudi kako se tak otrok obnaša,je vase zaprt,vsega se boji,sošolcev ,učiteljev,najmanjše sence,odraste prej kod vrsniki,potem še pedofili ki so še 500x hujši kakor če te mama enkrat po rit,ali je katera od teh sploh kaj probala v življenju,ni vse belo in črno ,veliko sivine je na svetu! Moja otroka sta srečna in vesela,imata veliko prijateljev,vsako leto gresta na morje ,jaz sem ga videla prvič pri 23 letih ko me je mož pregovoril,in uživamo,zelo radi plavamo in smo skoz v vodi!Svoja otroka obožujem in imamo se lepo,sedaj pričakujemo še dva in sta noro vesela in me vsak dan vprašata gdaj bom šla rodit! Tist dogodek je že dolgo pozabljen,vsaj pri njima,en drugmu smo se opravičili,oni ker so skakal,jaz pa ker sem ju po rit! Celo psihologi in psihijatri so govoril da ena po rit ne škod,problem je v pretepanju !In prosim ločite te stvari,še ve ne razumete pa vam nekaj že dolgo dopovedujemo,pa ste menda stare vsaj toliko kot jaz!Otrok bi pa moral vse razumet!
|