|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
22.10.2009 13:10:30   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Morning..danes sem spala in vstala skupaj s tamalo,no ona je pa že tudi na dopoldanskem počitku.No danes je pa že osem mesecevuser posted image Hvala vam punce moje za čestitke.

Urša-kje si nabavila knjigico,js bi tudi...mogoče pa nam rata...

Goveja juha-mi jo kuhamo obvezno vsak četrek(torej danes)in obvezno vsako nedeljouser posted image ,tako da Katjuša sedaj veš kdaj imamo termineuser posted image

Kolumbo-to pa je xxl,nekaj takega sem tudi js pila ko sem kadila,ne vpraši koliko sem jih prismodila zravenuser posted image Ko nebom več dojila si bom gotovo kdaj privoščla kej takegauser posted image .

Šesto bolezen smo tudi mi preboleli in to na morju.

Tamika-nisem sledila,a že imaš sušilec?Si sploh ne morem predstevljat kako to uspe toliko oblačil popedenat brez sušilca,vsaka častuser posted image

Beni-user posted image user posted image Bravooooooooouser posted image

Zaprtje-tudi Patricijo so zadnjič odprle kamilčke,imam na sumu da so jo zaprle borovnice,ki jih dam v kompotuser posted image

Mlea-ja imaš pa res super izgovor,so pa res naredili žurko na prav tisto uro k gredo otroci v postlo.

sušilec doma in laufa 100/h user posted image user posted image

tašča mojmu: ja slišim, da stroj non stop brni, HAAALOOO saj ga nisem kupila, da ga bom gledala user posted image

[img]http://www.gospodinjski-aparati.si/aparati/artikel/10847/slika-1/#slika[/img]

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 22.10.2009 13:11:28 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
22.10.2009 13:10:58   
Katjusa
men se je pa kozarec v rokah zrdobiluser posted image user posted image user posted image user posted image sem si nardla eno fajn urednino tko eje 2,5cm na kazalcu in me fajn peče..... da kri teče k voda pa ni treba razlagatuser posted image
dons sem v boliškiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam ne vem kam nej paštete dam k ne uporabljam vložkov in jih torej nič nimamuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
22.10.2009 13:12:53   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Morning..danes sem spala in vstala skupaj s tamalo,no ona je pa že tudi na dopoldanskem počitku.No danes je pa že osem mesecevuser posted image Hvala vam punce moje za čestitke.

Urša-kje si nabavila knjigico,js bi tudi...mogoče pa nam rata...

Goveja juha-mi jo kuhamo obvezno vsak četrek(torej danes)in obvezno vsako nedeljouser posted image ,tako da Katjuša sedaj veš kdaj imamo termineuser posted image

Kolumbo-to pa je xxl,nekaj takega sem tudi js pila ko sem kadila,ne vpraši koliko sem jih prismodila zravenuser posted image Ko nebom več dojila si bom gotovo kdaj privoščla kej takegauser posted image .

Šesto bolezen smo tudi mi preboleli in to na morju.

Tamika-nisem sledila,a že imaš sušilec?Si sploh ne morem predstevljat kako to uspe toliko oblačil popedenat brez sušilca,vsaka častuser posted image

Beni-user posted image user posted image Bravooooooooouser posted image

Zaprtje-tudi Patricijo so zadnjič odprle kamilčke,imam na sumu da so jo zaprle borovnice,ki jih dam v kompotuser posted image

Mlea-ja imaš pa res super izgovor,so pa res naredili žurko na prav tisto uro k gredo otroci v postlo.

sušilec doma in laufa 100/h user posted image user posted image

tašča mojmu: ja slišim, da stroj non stop brni, HAAALOOO saj ga nisem kupila, da ga bom gledala user posted image

user posted image

mal bom popravla dala si kr link moreš vedno na sliko kliknt z desno tipko na miški in izbreti kopiraj mesto slike in tistega potem sem prilepišuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
22.10.2009 13:13:31   
Urša08
Tamika a ste skupaj s taščo v hiši? No pri nas je pa tko, da tast more vsake kvatre poudarit da je sušilec eden večjih porabnikov energijeuser posted image user posted image user posted image user posted image no en mesec nazaj je pa začel razmišljat da bi si ga omislil ker mu gredo pa stojala s cunjam na živce user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
22.10.2009 13:14:29   
Urša08
Katjuša ti kr bolniško napovejuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
22.10.2009 13:16:09   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Tamika a ste skupaj s taščo v hiši? No pri nas je pa tko, da tast more vsake kvatre poudarit da je sušilec eden večjih porabnikov energijeuser posted image user posted image user posted image user posted image no en mesec nazaj je pa začel razmišljat da bi si ga omislil ker mu gredo pa stojala s cunjam na živce user posted image user posted image user posted image user posted image

ja tak so tastari.... mi smo kupli za v otroško en električni radiator ker je notri res mrzlo in mamo nastavljeno na nekje 20 stopinj dokupli smo tudi števec porabe, da mi ne bo kdo težil.... ampak kaj sem povedla atiju in zdej vsako jutro na vsezgodaj zakuri..... da ja ne bo naš radijator kej preveč porabuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
22.10.2009 13:17:24   
tanci29
hojla

otročka spita....

urša-ful si luštkana..dobr si se postrigla in pobarvala...jest se grem tud dones postrišt sam bom ista ostala ampak je treba mal oblike nardit pred australijouser posted image
tamika-superca da vam sušilec tako lepo služi

evo že jok ajme ajme

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
22.10.2009 13:19:08   
Katjusa

Katjuša ti kr bolniško napovejuser posted image user posted image user posted image user posted image

če bi dobla plačanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drgač pa moj je imal 20 dni starega dopusta in ko ga je hotu dat namesto tistega očetovskega mu je šef reku da mu bo pač tega plačal da naj kr očetovskega pokuristi.... in  včeraj pride z 1000 e domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem ga sam debelo gledala je reku ja šef se je odloču, da mi bo dopust kr na roke plačaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image itak sma oba čist srečnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko se le to dobro obdobje nebi nikol končalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
22.10.2009 13:20:50   
Urša08
Katjuša superca za everčke user posted image user posted image user posted image user posted image ti zmerej prov pridejo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
22.10.2009 13:23:35   
Katjusa

Katjuša superca za everčke user posted image user posted image user posted image user posted image ti zmerej prov pridejo user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sej sem razmišljala kaj narest z njimi, da bo od njih največ..... zdej pa ker je moj pričakoval nekje 500€ sem mu 500 dala in mu rekla nej na račun naložiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (kupu si bo neke salsa bobne za 50€ ker si jih ful želi) ostalo bo pa mal minus pokrilouser posted image user posted image user posted image user posted image , 500 sem pa skrila za krizne časeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pač kmalu bo spet junij in imama še 1/3 motrorja za plačat in je treba mal našparat.....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
22.10.2009 13:25:56   
Katjusa
rada bi si dala tud bide nazaj v kopalnico sem ga dala ven, da imam tam pralni in sušilni stroj..... zdej pa ga ful pogrešam in sma se menla da bi vrgla kotno bano ven in dala not navadno in bi tako pridobila prostor za bideuser posted image user posted image user posted image user posted image
a ve imate bideje v kopalnici?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
22.10.2009 13:27:18   
TAMIKA3
 ursa  si kot fotomodel user posted image

zdaj likam manj, če mi uspe takoj iz sušilca vzet user posted image

tast pa tašča sta spodaj v bajti, mi pa smo si uredili zgornjo etažo user posted image user posted image user posted image user posted image

elektrika ja, zato sem pa dala 1000 € za A razred user posted image
user posted image user posted image tastu za sušilca

vas vabim na izlet v naše kraje - pecivo in kavica user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
22.10.2009 13:28:40   
birdy
Glede spanja se kr strinjam z Barbaro. Tud men je čudn da je pri tašči vedno pridna, pri men pa skoz po naročju, neče lepo spat,... Znajo mal izkoriščat. Kar me podnevi ne moti, ponoči pa. Pa ponoči me ne moti tok to da je pri nama v postelji kot to da hoče met skoz joško v ustih, k pa vzamem je pa jok da "gate trga"user posted image

Sušilec, midva ga bova pa prodala tko da če kera pozna koga k bi ga kupu... Je pa še v garanciji, še vsaj slabi dve leti.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
22.10.2009 13:30:04   
Urša08
Katjuša mi ga nimamo, kaj jaz vem pomoje zato ker ga v stanovanju kjer sem prej živela nikoli ni bilo in ko sva sestavljala kopalnico je bilo al bide al stroj in seveda stroj bolj rabimuser posted image Verjamem pa da če si že od nekdaj navajen na bide da ful manjka. Joj jaz kotne banje ne bi vn vrgla, men so tok všeč, sam v našo mini kopalnico žal ne gre.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
22.10.2009 13:30:33   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Glede spanja se kr strinjam z Barbaro. Tud men je čudn da je pri tašči vedno pridna, pri men pa skoz po naročju, neče lepo spat,... Znajo mal izkoriščat. Kar me podnevi ne moti, ponoči pa. Pa ponoči me ne moti tok to da je pri nama v postelji kot to da hoče met skoz joško v ustih, k pa vzamem je pa jok da "gate trga"user posted image

Sušilec, midva ga bova pa prodala tko da če kera pozna koga k bi ga kupu... Je pa še v garanciji, še vsaj slabi dve leti.

a ti ni všeč?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
22.10.2009 13:30:53   
TAMIKA3
katjuša hvala user posted image
pa kar na bolniško it user posted image , lahko prideš k nam user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
22.10.2009 13:31:47   
tanci29
čao

evo en otrok spi...user posted image

morm sam dodat k teli debati o knjigah, sej sem se hotla vzdržat ampak ajde

moje mišljenje je da so te knjige en kup dreka...ene al pa druge in vse te psihoanalize so mi totalno adijo...jest pravim da se otrok že rodi s karakterjem katerega je potrebno usmerjat in ravnat po lastni presoji, ker tele knjige ti hitro zmešajo glavo..

spolh pa so mi  psihologi največji psihopati žal

ajde čao

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
22.10.2009 13:32:29   
Urša08
Tamika ja fotomodel pa tak s podočnjaki, nč namazana, jao jaouser posted image user posted image user posted image user posted image Mate pa podobno zrihtano kot mi, spodaj tašča pa tast, zgoraj mi. Iz katerega konca pa si?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
22.10.2009 13:33:59   
Katjusa

Katjuša mi ga nimamo, kaj jaz vem pomoje zato ker ga v stanovanju kjer sem prej živela nikoli ni bilo in ko sva sestavljala kopalnico je bilo al bide al stroj in seveda stroj bolj rabimuser posted image Verjamem pa da če si že od nekdaj navajen na bide da ful manjka. Joj jaz kotne banje ne bi vn vrgla, men so tok všeč, sam v našo mini kopalnico žal ne gre.

sej mi imamo malo kopalnico in kotna bana je tko fajn se včasih kopam z otrokoma al pa z dragim skupi pa sej veste keke bombe sma in sam čist komot tam not in uživama v soju svečk.... sam bideja sem ful navajena smok smo ga mel in zdej k sme mela 2x vnetje spodi me je ful motlo to da sem se mogla čist slečt da sem se lahko večkrat na dan umila..... tam se pa sam iz školke prestaviš na bide in se umiješ.... najbolj ga iz teh razlogov pogrešam.... ena varjanta še je da mojga vržem iz pisarne in dam tja not stroja ker tam je že voda in odtok pripravljan za stroj pa še za likano bi bil placuser posted image user posted image user posted image user posted image bom vidla kaj bom mojga naštimala.....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
22.10.2009 13:34:16   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

rada bi si dala tud bide nazaj v kopalnico sem ga dala ven, da imam tam pralni in sušilni stroj..... zdej pa ga ful pogrešam in sma se menla da bi vrgla kotno bano ven in dala not navadno in bi tako pridobila prostor za bideuser posted image user posted image user posted image user posted image
a ve imate bideje v kopalnici?

ja, se user posted image tam umivajo user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
22.10.2009 13:34:48   
Urša08
tanci ti kr povej svoje mnenje user posted image user posted image user posted image Se neki strinjam da je otroku del karakterja dan že v zibelko, maš dva otroka, isti starši ista vzgoja pa sta različna user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
22.10.2009 13:35:04   
Katjusa

Tamika ja fotomodel pa tak s podočnjaki, nč namazana, jao jaouser posted image user posted image user posted image user posted image Mate pa podobno zrihtano kot mi, spodaj tašča pa tast, zgoraj mi. Iz katerega konca pa si?

bo kr en lep izlet proti prekmurju če se ne motimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
22.10.2009 13:36:17   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

katjuša hvala user posted image
pa kar na bolniško it user posted image , lahko prideš k nam user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mu bom povedala..... drgač pa čez 3 tedne gre moj službeno v avstrijo in bom imela petek in soboto frej tko da zbiram povabilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak pridem za cel dan z obemauser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
22.10.2009 13:36:28   
TAMIKA3

prekmurje

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
22.10.2009 13:38:51   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

a ti ni všeč?

Všeč že všeč. Sam tast in tašča pravta da mata onadva v kurilnici dost placa za obešat in da naj raj tam obešam da ne bo preveč elektrike kuriluser posted image  K da je izvedljiv da mam Kristi in še en štuk nižje trogam škaf s cunam dol. Si nekak ne predstavljam te umetnosti, pa ajdeuser posted image  In tko pač sušim na stojalu v dnevniuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?